| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
tekirdag
A Rh (+)ustamla birlikte gidicem istanbuldan almaya zaten usta arkadasım ... evet sagolsun denız subayı aldıgım kisi cok yardımcı oldu fiyatta ugrastm ama oldu yani motoruda sordm resımlerdeki gibi temizmi sorunsuzmu dıye adam faturalarla gelicem sana aylık sabit bakım yaptırıom ben motora çok titizim dedi inş da öyle çıkar

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)makinayı karadan getirirse zaten sorun yoktur ama bence gemiye atıp getirecek bence satıcı makinasına çok güveniyor sorun olsa makinayı istanbula kadar getirmezdi hayırlısı olsun![]()
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Hayırlı olsun, çok iyi fiyat
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
YOK
istanbul
0 Rh (+)Hayırlı olsun, inşallah göründüğü gibi temizdir,inşallah benim yaşadığım sıkkıntıyı yaşamazsın.Hayırlı olsun tekrar..
yok
tekirdag
A Rh (+)celil abi güveniyor mkinasına adam 1 lira masrafı yok vurugu kırıgı çarığı yok diyor. ben ona dedm şanzımanda sorn yasıyor bunlar adam gitti ona bile baktırdı ne olr ne olmaz dıye sorun yokmus hayırlısıyla sorunsuzdur ıns cok heycanlıyım kavusmak ıstıyorm :D
Konu CELİL tarafından (23.January.2012 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.
yok
tekirdag
A Rh (+)inş abi bende çok temiz bakıcam motoruma gereken tum ilgiyi göstericem güzelde bir kask alıcam![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)