Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    cashnows - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emre xx
    pc
     yok
     tekirdag
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

regal antifreeze kontrolu

motorumda antifiriz varmı yokmu kontrol etmek için nereyi açmam gerekıyor fanın ustundeki metal hortumun ustundeki kapagımı açıcam

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı cashnows Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorumda antifiriz varmı yokmu kontrol etmek için nereyi açmam gerekıyor fanın ustundeki metal hortumun ustundeki kapagımı açıcam
    makinan çalıştımı
    antifirizi kontrol etmek için suya ulaşabilecegin tek yer radyatörün üzerindeki kapak ama varmı yokmu anlamak için oto tamircilerinde ölçüm aleti var onunla derecesini ölçüyorlar başka türlüsü zor
    Konu CELİL tarafından (03.February.2012 Saat 19:07 ) değiştirilmiştir.

cashnows - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emre xx
    pc
     yok
     tekirdag
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abi daha gitmedm makınanın basına aksam 7 den snra deneyecem antifirizde olmayabilir aldıgım kişi koydumu acaba koydum desede ne kadar guvenılır .. komple peki içindeki suyu antifirizi bosaltıp ben koyamazmıyım antifiriz sıfırdan

esadRG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Esad Ziya KOTANCI
    öğrenci
     Regal Raptor Dadyw-9
     sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cashnows Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi daha gitmedm makınanın basına aksam 7 den snra deneyecem antifirizde olmayabilir aldıgım kişi koydumu acaba koydum desede ne kadar guvenılır .. komple peki içindeki suyu antifirizi bosaltıp ben koyamazmıyım antifiriz sıfırdan
    koyarsın tabiki yapacağın işlem sırası şu önce motorun altına bir kap yerleştirmelisin bu bir kova olabilir bir düz tornavida alıp radyatörün sağ altındaki kelepçeyi gevşetiyorsun sonra hortumu fazla zorlamadan çıkarıyosun dikkat et radyatör boğazını kırabilirsin daha sonra içindeki su akacaktır zaten hortumu bağla ve radyatörün sol tarafındaki kapaktan antifirizini koyarsın biraz da su ekle böylece antifirizin donma derecesini yükseltmiş olursun
    Sizler biyere gitmek için arabaya binersiniz
    Biz ise motora binmek için biyerlere gideriz

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar geçenlerde Ali Usta' da zincir falan değiştirmiştim. O sırada benimde aklıma antifiriz olayını sormak geldi. Niyetim sormadan komple değiştirmekti motorun suyunu ama yinede bir sorayım dedim. Radyatör kapağını açıp suya parmağını batırdı. Sonra tadına baktı. Suda antifiriz olunca şekerli bir tat geliyormuş Bu bilgiyide sizinle paylaşmak istedim, aklınızda bulunsun

esadRG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Esad Ziya KOTANCI
    öğrenci
     Regal Raptor Dadyw-9
     sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar geçenlerde Ali Usta' da zincir falan değiştirmiştim. O sırada benimde aklıma antifiriz olayını sormak geldi. Niyetim sormadan komple değiştirmekti motorun suyunu ama yinede bir sorayım dedim. Radyatör kapağını açıp suya parmağını batırdı. Sonra tadına baktı. Suda antifiriz olunca şekerli bir tat geliyormuş Bu bilgiyide sizinle paylaşmak istedim, aklınızda bulunsun
    buda bi yöntem ama radyatörcü veya motorcu arkadaşlara ölçtürmenizi tavsiye ederim motosiklet tamircilerinde olmuyo bazen ama araba motorcularında kesin vardır ayrıca antifiriz değişimini çok kolay şekilde yapabilirler tadına bakmak gibi şeylerle uğraşmayın hem antifirizin olması yetmez derecesi önemlidir bilgilerinize
    Sizler biyere gitmek için arabaya binersiniz
    Biz ise motora binmek için biyerlere gideriz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)