6 ay önce ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza yedim yeni geldi kağıt eve ceza kesim tarihinden tam bir ay sonra ehliyetimi aldım itiraz hakkım varmış ama suç sabit itiraz etsem bişeyler çıkarmı indirim falan![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
rr dd250e9
istanbul
A Rh (+)6 ay önce ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza yedim yeni geldi kağıt eve ceza kesim tarihinden tam bir ay sonra ehliyetimi aldım itiraz hakkım varmış ama suç sabit itiraz etsem bişeyler çıkarmı indirim falan![]()
çapır çapır dolaşmadıkça yemişim istanbul'unu
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)hey yawrum hey sisteme bak :D onlar 6 ay sonra gönderiyo bişe olmuyo sen 6 ay geç ödeyince kimbilir ne kadar faiz çakıyolardır. ya da çakıyolarmı. çakıyolarsa ona itirazın olabilir bence. sonuçta ehliyet alım tarihinden önce olmuş olay.
At avrat silah
rr dd250e9
istanbul
A Rh (+)bende tam olarak bişey bilmiyorum ki gelen kağıtta direk 930 tl yazıyor faizmidir ana borçmudur bilemedim ben onu .
-
Ankara
A Rh (+)faiz binmiş ona
sabit 600 Tl'dir elinize geçtiğin andan itibaren 15 gün mühleti var %25 indirimden yararlanmanız için.
ruhsat sahibi kim bilmiyorum siz değilseniz ve başkası ise
aracı habersiz aldıysanız 250 tl ekstra haberli aldıysanız ruhsat sahibinde 250tl ehliyetsiz adama araç vermekten yazılıyor
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)geçmiş olsun bende 2005 de araç ehliyetinle motor sürerken ehliyetsiz işlemi görüp mahkemeye çıktım 600 tl cik :(
rr dd250e9
istanbul
A Rh (+)motor benim çaresiz ödiycez paşa paşaitiraz etsemde tutar yanı yokki ehliyetim o tarite yoktu
-
Ankara
A Rh (+)itiraz ederseniz hakim karşısına çıkarsınız size teklif edilir
paramı / cezamı diye
zaten ödeyecekseniz hakim karşısına çıkmadan
elinizdeki makbuz ile adliyenin kabahalar burosuna gideceksiniz orada bir kaç forum imzalayacaksınız.
size bir nusha form verilecek o form ile vergi dairesine ödeme yapacaksınız
daireden aldığınız ödendi formunu kabatlar burosuna teslim edeceksiniz ve işlem bitecek.
Konu Emix tarafından (21.Şubat.2012 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir.
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)bende gecen mayıstan agustosa kadar ehliyetsiz ara sokaklarda karın agrısıyla sürüodumhatta buluşmalarda konusu geçiodu gelemem diodum.bahtsızım kesin yakalanırım diye. ehliyeti aldıgım gün ana caddelere çıktım aynı gün içinde 2 kere çevirmişlerdi teki bakırköy öteki kartal sahil .sanırım kafamda ışıklı tabela var
![]()
At avrat silah
-
Ankara
A Rh (+)bende 2010 ağustosunda
motoru kullanmıyordum bile doğru düzgün tektük çok acil olmadıkça
bir sabah işe geç kaldım 11'de işte olmalıydım sabahcıydım ve ilk seans gecikicekti.
dedim motorla vınliyim hemen
işe giderken yolda genel kontrole yakalandım polis görsem kaçıcaktımda saklanmış üstüme atladı birden. kask ayna sinyal korumalar herşey tamdı apaçiler yardırıp geçiyordu bakmıyorlardı bile beni çevirdiler
yazıp geçtiler ehliyet için para biriktiriyordum o ayki maaşıda cezaya verdim.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)