Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugun motosikletin için ne yaptın ?
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
Resul.D
02.November.2024, 10:33
Bende motorum için sahibinden de ilan acicam :) sattığım zamanda çok iyi tanıdığım yakınındam motorunda geçmişini iyi biliyorum intruder 1400 almayı düşünüyorum hadi hayırlısı
erkopaşa
02.November.2024, 10:49
Bende motorum için sahibinden de ilan acicam :) sattığım zamanda çok iyi tanıdığım yakınındam motorunda geçmişini iyi biliyorum intruder 1400 almayı düşünüyorum hadi hayırlısıOooo çok baba bir makine Resul, yakıtı nasıl acaba intruder 1400 ün
Benim vl 800 volusia 5.3 yakıyor uzun yolda. Şehir içi 8-9 lt yı bulabiliyor.[emoji3]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resul.D
02.November.2024, 19:01
Abi yakıtı hiç bilmiyorum ama abimin bir arkadasinda varmış görüşüyoruz şuan benim motoru sattığım gibi alacagim alacağım kişide tanıdığımız bir motor ustası bu makinelerle uğraşan biri hayirlisi bakalım
newmoon06tr
02.November.2024, 19:33
Abi yakıtı hiç bilmiyorum ama abimin bir arkadasinda varmış görüşüyoruz şuan benim motoru sattığım gibi alacagim alacağım kişide tanıdığımız bir motor ustası bu makinelerle uğraşan biri hayirlisi bakalımHayırlısı olsun Resul, Allah gönlüne göre versin.
RMX3085 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erkopaşa
02.November.2024, 21:03
Abi yakıtı hiç bilmiyorum ama abimin bir arkadasinda varmış görüşüyoruz şuan benim motoru sattığım gibi alacagim alacağım kişide tanıdığımız bir motor ustası bu makinelerle uğraşan biri hayirlisi bakalımUsta Ankara'da mı Resul?
Malum iyi ustalar lazım bizim motorlar için [emoji106][emoji2937]
Resul.D
02.November.2024, 21:32
Hayır Düzce'de ne yazikki abi
Atlıgezgin
02.November.2024, 22:01
Bende motorum için sahibinden de ilan acicam :) sattığım zamanda çok iyi tanıdığım yakınındam motorunda geçmişini iyi biliyorum intruder 1400 almayı düşünüyorum hadi hayırlısıYakışır kardeşim ,grupta 1400 cc lik bir makine olsun.
SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resul.D
03.November.2024, 02:47
Abi teşekkür ederim de benim motoru satmadan almam munkun değil :) malum mt9 keeway land cruiser birde bunu düşünüyorum hanımla papaz olucaz yoksa:) umarım hemen satılırda bir an önce kavusurum
Kadri
04.November.2024, 02:56
Bujilerin kurumlarını temizledim, Zinciri yağladım, hava filtresini basınçlı hava ile temizledim, yakıtı fulledim, lastik havalarını ön/ arka 23-29 bastım civata kontrolü
erkopaşa
07.December.2024, 17:55
Bu hafta motosikletler için ne yaptım. Malum Ankara'da hava çok soğuk ve motora keyifle binmek pek mümkün değil. Ama motorlarında ara ara çalıştırılıp bi ısınması yağlama yapması lazım. Volusia bir aydır yatıyordu, en son Haymana sürüşünde çıktı dışarı. İlk marşta biraz zorlansada 2. marşta çalıştı koca oğlan, baktım yerler kuru boşa çalışmasın deyip ara yollarda sakin sakin evin çevresinde 15 dk sürdüm ve dondum tabiki ekipman olmayınca. Garaja park ettikten sonra aküyü söküp şarja bağladım ve motoru paketledim. Ayda bir aküyü takar marş basarım, akü de şarjda olduğu için soğuktan dolayı sulfat oluşmaz ömrü azalmaz. Battalgazi kış moduna geçti velhasıl.
Bugün de xpulse'u bakıma götürdüm. Ücretsiz bakım etkinliği vardı garanti kapsamında serviste, km dolmasada 6 ayda bir bakıma girmesi gerekiyor en son Mayıs'ta Manavgat sürüşü öncesi bakım yaptırmıştım yani 6 ayı geçmişti. Yağ değişimi zincir ve dişli temizliği, bakımı yapıldı. Diskler temizlendi. Gerekli vidalar sıkıldı ve ayarları yapıldı. Bu işlemler için hiçbir ücret alınmadı. Xpulse ile bugün yaklaşık 80 km de yol yapmış olduk, güzel oldu. Kışlık ekipmanları tam giydiğim için çok fazla üşümedim. Kışlık bakımları tamamladık, kışa hazırız evelallah.
Ancak şunu farkettim bugün, hava sıcaklığı 10 derece üstüne çıkınca termalleri giyip sürüşler yapabiliriz. Soğuklar bana alışıyor yavaş yavaş [emoji16][emoji16][emoji2937][emoji2937]
Mehmet A.
09.December.2024, 08:37
Bu hafta motosikletler için ne yaptım. Malum Ankara'da hava çok soğuk ve motora keyifle binmek pek mümkün değil. Ama motorlarında ara ara çalıştırılıp bi ısınması yağlama yapması lazım. Volusia bir aydır yatıyordu, en son Haymana sürüşünde çıktı dışarı. İlk marşta biraz zorlansada 2. marşta çalıştı koca oğlan, baktım yerler kuru boşa çalışmasın deyip ara yollarda sakin sakin evin çevresinde 15 dk sürdüm ve dondum tabiki ekipman olmayınca. Garaja park ettikten sonra aküyü söküp şarja bağladım ve motoru paketledim. Ayda bir aküyü takar marş basarım, akü de şarjda olduğu için soğuktan dolayı sulfat oluşmaz ömrü azalmaz. Battalgazi kış moduna geçti velhasıl.
Bugün de xpulse'u bakıma götürdüm. Ücretsiz bakım etkinliği vardı garanti kapsamında serviste, km dolmasada 6 ayda bir bakıma girmesi gerekiyor en son Mayıs'ta Manavgat sürüşü öncesi bakım yaptırmıştım yani 6 ayı geçmişti. Yağ değişimi zincir ve dişli temizliği, bakımı yapıldı. Diskler temizlendi. Gerekli vidalar sıkıldı ve ayarları yapıldı. Bu işlemler için hiçbir ücret alınmadı. Xpulse ile bugün yaklaşık 80 km de yol yapmış olduk, güzel oldu. Kışlık ekipmanları tam giydiğim için çok fazla üşümedim. Kışlık bakımları tamamladık, kışa hazırız evelallah.
Ancak şunu farkettim bugün, hava sıcaklığı 10 derece üstüne çıkınca termalleri giyip sürüşler yapabiliriz. Soğuklar bana alışıyor yavaş yavaş [emoji16][emoji16][emoji2937][emoji2937]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHayırlı olsun abi [emoji4][emoji106]
+10 lar -10 lar farketmez ikisi de 10 [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
erkopaşa
11.December.2024, 20:36
Bugün motosikletleri uzaktan seyrettim, sessizce ve hüzünlü...
Çünkü hava soğuk ve yağmurlu [emoji16][emoji16][emoji16]
Resul.D
12.December.2024, 17:45
İki adet egzoz kaynattim uzattım (susturucutakilacak)
Bujiler buji kablolarını değiştirdim
Yağ filtresi ve yağ değişimini yaptım (yağ filtresi virago1100 ile aynı denedim oldu :) )
Solmuş ve atmış olan yüzeylere polisaj yapimiyorum sonuç tatmin eder (elimle atıyorum )
Ayna takımı sağ sol debriyaj ve fren kollarını sipariş verdim gelince takacağım
Benzin filtrelerini ve borularını komple değiştirdim basınca ve ısıya dayanıklı hortumlarla değiştirdim
Monifoltda çatlaklar var ve monifolt benzin girişi sanırım kopuk onada bakılacak
Ön arka dişli çevrim oranı çok saçma daha önceki sahibi hesapsız taktırmış 3. Vites kalkıp gidebilirsiniz düşük hız yüksek devir onunla şuan hiç ugrasasim yok açıkçası daha iyi yavaş yavaş giderim belki çok çok müsait olursam ona bakabilirim
Ufak ufak uğraşıyorum benimkisi hobi amaçlı söküp takmayı ve üretmeyi seviyorum kendi çapimda
CELİL
12.December.2024, 19:03
Resul emeğine sağlık makineyi komple elden geçirmişsin maşallah kolay gelsin ... 8)
Mehmet A.
12.December.2024, 19:23
İki adet egzoz kaynattim uzattım (susturucutakilacak)
Bujiler buji kablolarını değiştirdim
Yağ filtresi ve yağ değişimini yaptım (yağ filtresi virago1100 ile aynı denedim oldu :) )
Solmuş ve atmış olan yüzeylere polisaj yapimiyorum sonuç tatmin eder (elimle atıyorum )
Ayna takımı sağ sol debriyaj ve fren kollarını sipariş verdim gelince takacağım
Benzin filtrelerini ve borularını komple değiştirdim basınca ve ısıya dayanıklı hortumlarla değiştirdim
Monifoltda çatlaklar var ve monifolt benzin girişi sanırım kopuk onada bakılacak
Ön arka dişli çevrim oranı çok saçma daha önceki sahibi hesapsız taktırmış 3. Vites kalkıp gidebilirsiniz düşük hız yüksek devir onunla şuan hiç ugrasasim yok açıkçası daha iyi yavaş yavaş giderim belki çok çok müsait olursam ona bakabilirim
Ufak ufak uğraşıyorum benimkisi hobi amaçlı söküp takmayı ve üretmeyi seviyorum kendi çapimdaEllerine sağlık. Benimde bi yağ değişim yapmam lazım bakalım ne zaman yapsam diye karar veremedim
erkopaşa
12.December.2024, 19:38
Ellerine sağlık Resul buu dişli oranı sıkıntı özellikle uzun yolda, yüksek süratlerde toplu sürüşlede geride kalırsın çok zorlanırsın. Şuan tork yüksek anladığım kadarıyla ama son hız düşük, standart ölçüde dişli ile veya daha uygun oranlarda dişli ile değişim yaparsan toplu sürüşlerde özellikle rampa çıkışlarında sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum.
Resul.D
12.December.2024, 23:44
Resul emeğine sağlık makineyi komple elden geçirmişsin maşallah kolay gelsin ... 8)
Teşekkür ederim :) elimizden geldiğince yapıyorum birşeyler :)
Resul.D
12.December.2024, 23:44
Ellerine sağlık. Benimde bi yağ değişim yapmam lazım bakalım ne zaman yapsam diye karar veremedim
Haber ver beraber değiştiririz :)
Resul.D
12.December.2024, 23:45
Ellerine sağlık Resul buu dişli oranı sıkıntı özellikle uzun yolda, yüksek süratlerde toplu sürüşlede geride kalırsın çok zorlanırsın. Şuan tork yüksek anladığım kadarıyla ama son hız düşük, standart ölçüde dişli ile veya daha uygun oranlarda dişli ile değişim yaparsan toplu sürüşlerde özellikle rampa çıkışlarında sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum.
Evet düşük hız yüksek devir motoruda benide yoruyor ama onu söküp yeni ön arka dişli yapması mesakatli o yüzden şuan ona dokunmucam sürüşlerde en arkadan gelmek istiyorum :) ben sizi yakalarım :)
Mehmet A.
12.December.2024, 23:46
Haber ver beraber değiştiririz :)Yapmışsın zaten. Benim kısa sürede değiştirmem gerekiyor [emoji16][emoji16][emoji16]
Resul.D
12.December.2024, 23:47
Yapmışsın zaten. Benim kısa sürede değiştirmem gerekiyor [emoji16][emoji16][emoji16]
Senin yağını değiştirelim işte hem ölçü almış oluruz bende çanta demirlerine başlarım vesilesiyle :)
erkopaşa
12.December.2024, 23:48
Evet düşük hız yüksek devir motoruda benide yoruyor ama onu söküp yeni ön arka dişli yapması mesakatli o yüzden şuan ona dokunmucam sürüşlerde en arkadan gelmek istiyorum :) ben sizi yakalarım :)Ön dişli 1 tane aratırsan çok şey değişir aslında mesala 13T ise 14T yap çok zor da olmaz
Mehmet A.
12.December.2024, 23:49
Senin yağını değiştirelim işte hem ölçü almış oluruz bende çanta demirlerine başlarım vesilesiyle :)Heeee bak o olur [emoji106][emoji106][emoji106]
erkopaşa
12.December.2024, 23:49
Senin yağını değiştirelim işte hem ölçü almış oluruz bende çanta demirlerine başlarım vesilesiyle :)Hafta sonu yapın da bizde gelelim sohbet muhabbet çay kahve [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Mehmet A.
12.December.2024, 23:50
Hafta sonu yapın da bizde gelelim sohbet muhabbet çay kahve [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiÖyle olur zaten hafta içi ve cumartesi doluyum ben 🥲🥲🥲
Mehmet A.
06.January.2025, 10:30
Bugün değil aslında dün:
Benim telefon tutacağın en sonunda kırılmıştı geçenlerde. 5 yıl oldu sıcakta güneşin altında, soğukta dışarda falan derken yine iyi dayandı.
Allah tan yolda giderken falan kırılmadı. Önce telefonu tutan ayağın birisi kırıldı. Dün sökerken de ne kadar kavrulmuş ve çıtır çıtır kırıldığını görünce hayret ettim. Yeni telefon tutacağı almıştım.
Öncelikle motorum çamur kir pas içindeydi. Güzelce bi yıkadım çamurunu arındırdım.
Sonra sevdim okşadım. Dedim yarın işe gidelim mi kafa salladı.
Sonra kırık telefon tutacağını söküp yeni aldığımı taktım oldu güzel oldu yerinde oldu yakıştı.
Sonra vedalaştık ve bugün buzlu yollarda işe geldik [emoji33][emoji33][emoji33]
Mkarakas
07.January.2025, 07:15
Bugün değil aslında dün:
Benim telefon tutacağın en sonunda kırılmıştı geçenlerde. 5 yıl oldu sıcakta güneşin altında, soğukta dışarda falan derken yine iyi dayandı.
Allah tan yolda giderken falan kırılmadı. Önce telefonu tutan ayağın birisi kırıldı. Dün sökerken de ne kadar kavrulmuş ve çıtır çıtır kırıldığını görünce hayret ettim. Yeni telefon tutacağı almıştım.
Öncelikle motorum çamur kir pas içindeydi. Güzelce bi yıkadım çamurunu arındırdım.
Sonra sevdim okşadım. Dedim yarın işe gidelim mi kafa salladı.
Sonra kırık telefon tutacağını söküp yeni aldığımı taktım oldu güzel oldu yerinde oldu yakıştı.
Sonra vedalaştık ve bugün buzlu yollarda işe geldik [emoji33][emoji33][emoji33]
P telefon tutacaklarına hiç güvenemedim halada güvenmiyorum en iyisi cebim:)
bjorngelotte
07.January.2025, 09:23
Yakında motor kitliyorum, ya krank vuruyor ya da etekler zil çalıyor Vuruntu sesi bloktansa eğer motoru atomlarına ayırıp satarım muhtemelen.. Bu gün de bir şey yapamadık motora :soru?
Mehmet A.
07.January.2025, 10:33
Yakında motor kitliyorum, ya krank vuruyor ya da etekler zil çalıyor Vuruntu sesi bloktansa eğer motoru atomlarına ayırıp satarım muhtemelen.. Bu gün de bir şey yapamadık motora :soru?Geçmiş olsun. İnş. büyük bir şey yoktur.
Motor sürmemek çile. Yaz kış sürmek lazım 🥹🥹🥹
Resul.D
07.January.2025, 11:08
Yakında motor kitliyorum, ya krank vuruyor ya da etekler zil çalıyor Vuruntu sesi bloktansa eğer motoru atomlarına ayırıp satarım muhtemelen.. Bu gün de bir şey yapamadık motora :soru?
Geçmiş olsun Doğukan umarım sorunu çözersinde motoru dagitmana gerek kalmaz çok üzüldüm
Resul.D
07.January.2025, 11:16
Keeway land cruiser motorumun yan kapakları kötü durumdaydı ayaklar ve bazı catlaklar vardı parça arayışına girdim piyasadaki qm250,caracal ve benzer bütün motorların kapakları aşağı yukarı aynı geldi gözüme 3d ile tasarım yapıp kendim basayım diye düşünüyordum baktım bu tarz küçük kapaklara 800 lira bandında fiyat veriyorlar 3d de ile basma işini düşündüm derken bir aksesuarcida Fiat Fiorino ayna kapağı gözüme çarptı iki adeti 150 TL ye satın aldım en son olmassa 150 lira gibi bir para gider ama denemiş olurum dedim ve denedim sonuç mukkemmel oldu istediğiniz kadar yakından bakın onun ayna kapağı olduğunu kimse fark edemez hemde krom güzel bir görüntü kattı :) becerebilirsem resim yüklemeyi deniyecegim :) zaten bu motoruda istediğim gibi sokmek takmak için almıştım oynuyorum resmen her yeriyle :)
bjorngelotte
07.January.2025, 13:29
Geçmiş olsun. İnş. büyük bir şey yoktur.
Motor sürmemek çile. Yaz kış sürmek lazım 🥹🥹🥹
Abi ben yaz kış aktif kullanıyorum ama bu virago klonu 250V motorlar artık yaşlandı, parçaların da ömrü doluyor sanırım. Durup durup sıkıntı çıkartıyor :(
bjorngelotte
07.January.2025, 13:30
Geçmiş olsun Doğukan umarım sorunu çözersinde motoru dagitmana gerek kalmaz çok üzüldüm
Umarım abi, müsait bir zamanda kontrol ettireceğim. Geçen bu şekilde 200km civarı yol yaptım, gidiyor hâla 😅
erkopaşa
07.January.2025, 14:34
Umarım abi, müsait bir zamanda kontrol ettireceğim. Geçen bu şekilde 200km civarı yol yaptım, gidiyor hâla [emoji28]Doğukan motoru yeileme zamanın gelmiş, erteleme bence
bjorngelotte
07.January.2025, 15:41
Doğukan motoru yeileme zamanın gelmiş, erteleme bence
Erkan abi benim de bu yönde planlarım vardı zaten, hatta bütçe oluşturursam bunun yanına alacaktım. Bakalım araştırma içerisindeyim, aklımdaki makinenin temizini bulursam yapıştıracağım..
Resul.D
05.February.2025, 14:46
Bugün motorun monifoldu değiştirdim rolantide durmama gaz açınca tekleme tukleme sorununu ne yaptıysam cozemediydim bujiler benzin filtresini değiştirdim sorun azaldı ama çözülmedi kafamı kurcalayan karbüratör kalıyordu geriye bir çılgınlık yapıp tamamen karbüratöru monekullerine ayırdım içindeki bütün delikler tikaliydi hepsini özenle açtım tekrar topladım şuan düzeldi sayılır görüp bakacağız :)
monorec
05.February.2025, 15:17
Bugün motorun monifoldu değiştirdim rolantide durmama gaz açınca tekleme tukleme sorununu ne yaptıysam cozemediydim bujiler benzin filtresini değiştirdim sorun azaldı ama çözülmedi kafamı kurcalayan karbüratör kalıyordu geriye bir çılgınlık yapıp tamamen karbüratöru monekullerine ayırdım içindeki bütün delikler tikaliydi hepsini özenle açtım tekrar topladım şuan düzeldi sayılır görüp bakacağız :)
o halde geçmiş olsun, umarım düzelmiştir
Resul.D
05.February.2025, 15:25
o halde geçmiş olsun, umarım düzelmiştir
Eve giderken belli olacak inşallah duzelmistir yoksa yarım litre benzinin cozemeyecegi sorun yok :)
CELİL
05.February.2025, 16:24
Resul eline sağlık iyi girişmişsin makinaya inşallah emeğinin karşılığını verir 8)
Resul.D
06.February.2025, 01:01
Resul eline sağlık iyi girişmişsin makinaya inşallah emeğinin karşılığını verir 8)
Teşekkür ederim evet gaz açarken tekleme sorunu çözüldü çok şükür ama sanırım baskı balata bitik durumda çığlık çığlığa motor ama hız yok :) onuda hafta sonu söküp değiştireceğim
CELİL
06.February.2025, 01:43
Teşekkür ederim evet gaz açarken tekleme sorunu çözüldü çok şükür ama sanırım baskı balata bitik durumda çığlık çığlığa motor ama hız yok :) onuda hafta sonu söküp değiştireceğim
Kolay gelsin inşallah son değişim olur 👍👍
Resul.D
07.February.2025, 17:28
Tekrardan buji, buji kabloları, buji başlıkları, bobin çıkış soketlerini değiştirdim çalışması daha stabil oldu fakat hala balatalari değiştirmeye sıra gelmedi :) benim için bu çok güzel bir deneyim oluyor istediğim gibi kurcaliyorum sök tak boz :) yakında bloğu falan kendim söker takarım :)
CELİL
07.February.2025, 18:14
Tekrardan buji, buji kabloları, buji başlıkları, bobin çıkış soketlerini değiştirdim çalışması daha stabil oldu fakat hala balatalari değiştirmeye sıra gelmedi :) benim için bu çok güzel bir deneyim oluyor istediğim gibi kurcaliyorum sök tak boz :) yakında bloğu falan kendim söker takarım :)
Resul yakında ek iş olarak tamirhane açma aşamasına geleceksin inşallah bir altın bileziğin daha olacak 8) :Rockn Roll:
Resul.D
07.February.2025, 18:48
Resul yakında ek iş olarak tamirhane açma aşamasına geleceksin inşallah bir altın bileziğin daha olacak 8) :Rockn Roll:
Evet abi hayırlısıyla oraya doğru gidiyor işler :) zaten bu motoru kurcalamak için aldiydim hakkını oda bende veriyorum :) parçası bol bol var kafamı agritmiyor parça bulamayanlara nasıl bulamıyorlar anlamıyorum Yamaha xv250 parçaları hala mevcut alıp alıp takıyorum valla :) yakında bobber yapacağım vitrinlik olacak inşallah
Resul.D
24.February.2025, 14:09
3493
Bobbermi yapsam klasikmi kalsa ne yapsam her gün düşünüyorum :)kafamda deli sorular
Rastafaray06
24.February.2025, 16:36
3494
Yeni motorumu aldımmmm
Tarmina
24.February.2025, 16:40
3494
Yeni motorumu aldımmmm
Hayırlı olsun tekerine taş değmesin:Rockn Roll:
Atlıgezgin
24.February.2025, 16:48
Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin kardeşim. Rengi de çok güzel miş Mehmet Altun çatlayacak. [emoji3]Kızıl ejder ler çoğalıyor grupta.
bjorngelotte
24.February.2025, 17:21
3494
Yeni motorumu aldımmmm
Hayırlı olsun bro , tekerine taş değmesin :Rockn Roll:
Rastafaray06
24.February.2025, 18:12
Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin kardeşim. Rengi de çok güzel miş Mehmet Altun çatlayacak. [emoji3]Kızıl ejder ler çoğalıyor grupta.
Ahaha bence de abi
Chopper_alp
24.February.2025, 18:33
Hayırlı olsun Besim [emoji869] tekerine taş değmesin. Bu süreçte ben de motoru almış kadar oldum [emoji3] İstanbul ekibine ve foruma yazdığım için gözleri yaşaran başkanıma teşekkürler [emoji56]
RMX2061 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ulaire
24.February.2025, 18:53
3494
Yeni motorumu aldımmmmTekerine taş değmesin [emoji2938]
M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL
24.February.2025, 19:00
Besimcan tekrar hayırlı olsun keyifle kullan inşallah nazar
3495
3496
Rastafaray06
25.February.2025, 12:38
Bu gün motorumla ilk kısa yolculuğuma çıkarak işyerime geldim. Bezle çamurlarini sileceğim
erkopaşa
25.February.2025, 13:23
Besimcan hayırlı olsun güle güle kullan[emoji2937]
Rastafaray06
26.February.2025, 11:40
Motorumu bezle temizledim
Rastafaray06
27.February.2025, 09:43
Motoruma plaka takip tüm vidalarini sıktım[emoji56][emoji56]
SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resul.D
27.February.2025, 09:49
Dün akşam onu hep beraber halletmedikmi he :) Mehmet Altun takım çantasıni vidaları getirdi ben aydınlatım sen sen hadi hadi :)
Rastafaray06
27.February.2025, 10:46
Dün akşam onu hep beraber halletmedikmi he :) Mehmet Altun takım çantasıni vidaları getirdi ben aydınlatım sen sen hadi hadi :)
Tamam abi iste Abi bende bugün kontrol edip ise geldim ehehehe
Rastafaray06
27.February.2025, 10:46
Ama motoru ısıtmayı unutmadım :Rockn Roll:
Kediens
28.February.2025, 17:59
Bugün zincir yağladım, bir ayda aşırı gevşemiş zincir dişli değiştirmiştim daha yeni bu normal mi?
Resul.D
28.February.2025, 18:21
Bugün zincir yağladım, bir ayda aşırı gevşemiş zincir dişli değiştirmiştim daha yeni bu normal mi?
Yani normal sayılır :) gevşeye bilir ayar civatalarini güzel sıkman lazım arkaya kontra falan yapman lazım
Kediens
28.February.2025, 19:36
Yani normal sayılır :) gevşeye bilir ayar civatalarini güzel sıkman lazım arkaya kontra falan yapman lazım
kontra somunları var zaten hem de her seferinde kontrol ediyorum daha önce ayar vidasının düşüp ön dişliyi yana çekerek kırmışlığı var travma oldu her gün kontrol ediyorum ayar vidalarını
Mehmet A.
28.February.2025, 20:37
Bugün motoruma dinlenme izni verdim [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
deatheater
28.February.2025, 21:59
bugün değil ama yarın subaplara baktırıcam umarım daha büyük bir sorun yoktur
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resul.D
01.March.2025, 02:31
Motoru parçalamaya devam ediyorum tekerleri ve bloguda çıkarttım taş üstünde taş şasi üstünde depo bırakmayacağım :) bakalım bitince bitmiş halini atarım umarım beğenirsiniz farklimbir tarz olacak :)
Kediens
01.March.2025, 02:33
Motoru parçalamaya devam ediyorum tekerleri ve bloguda çıkarttım taş üstünde taş şasi üstünde depo bırakmayacağım :) bakalım bitince bitmiş halini atarım umarım beğenirsiniz farklimbir tarz olacak :)
öyle deyince merak uyandırdı yok mu yapım aşamasının görseli :)
erkopaşa
01.March.2025, 13:22
Motoru parçalamaya devam ediyorum tekerleri ve bloguda çıkarttım taş üstünde taş şasi üstünde depo bırakmayacağım :) bakalım bitince bitmiş halini atarım umarım beğenirsiniz farklimbir tarz olacak :)Tasarım ipuçları versen Resul, merak ettik şimdi [emoji2937]
ugurrrcann
01.March.2025, 14:22
kanka oringli sistem ya belki ondan olabilir bir 1k km kadar olur demişlerdi ben de zincirli kullanırken aynı şeyi yaşamıştım değişim sonrası ama ara müdahalerler sonrası daha gevşemedi tabi kontrası tamken
ugurrrcann
01.March.2025, 14:24
valla dört gözle bekliyoruz hobi olarak bir tane hurda alıp benimde uğraşasasım var inan şu an sana özeniyorum :)
deatheater
01.March.2025, 14:25
subap ayarı yaptırdım ama tek dert subap ayarı değilmiş egzantirik ve piyano da dahil oldu
ugurrrcann
01.March.2025, 14:26
çıktığımız uzun tur yolunda kopan çata demirini değişip, yangın tüplüğümle ilgilendim malum o da kopmuştu :) motorda her şey koparak uzaklaşıyor du bakalım nereye kadar gidecek bu iş
deatheater
01.March.2025, 14:28
valla dört gözle bekliyoruz hobi olarak bir tane hurda alıp benimde uğraşasasım var inan şu an sana özeniyorum :)Ben geçenlerde hurda belgeli bitane jawa 250 ceylan aldım. üzerinden motoru depoyu çamurlukları falan alıp yeni bir şasiye aktarmaya çalışıcam jawadan choppera dönüşüm projesi 90 model jawayı tekrar hayata getiricem
Rastafaray06
01.March.2025, 14:38
Ben geçenlerde hurda belgeli bitane jawa 250 ceylan aldım. üzerinden motoru depoyu çamurlukları falan alıp yeni bir şasiye aktarmaya çalışıcam jawadan choppera dönüşüm projesi 90 model jawayı tekrar hayata getiricem
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHeyecanlandım...
Rastafaray06
01.March.2025, 14:39
Bugün motorumla işe gelmek istemiştim ama maalesef park ettiğim yerden çıkaramadım. İçim buruk bir şekilde o bana ben ona baktık.
Resul.D
01.March.2025, 14:39
subap ayarı yaptırdım ama tek dert subap ayarı değilmiş egzantirik ve piyano da dahil oldu
Motorun olduysa ne güzel
Resul.D
01.March.2025, 14:42
Ayna ve far siparişi verdiydim bunu unuttum :)
deatheater
01.March.2025, 14:47
Motorun olduysa ne güzelsubap sesi kesildi ama egzantirik ve piyanoların değişmesi lazım onları da maaşta halledicem şimdilik idare ediyor beni
Resul.D
01.March.2025, 14:48
subap sesi kesildi ama egzantirik ve piyanoların değişmesi lazım onları da maaşta halledicem şimdilik idare ediyor beni
Hadi geçmiş olsun ozaman
Kediens
01.March.2025, 17:49
Ben geçenlerde hurda belgeli bitane jawa 250 ceylan aldım. üzerinden motoru depoyu çamurlukları falan alıp yeni bir şasiye aktarmaya çalışıcam jawadan choppera dönüşüm projesi 90 model jawayı tekrar hayata getiricem
sadece eski model jawa mz bmw ile ilgilenen antikacı bi usta tanıyorum takıldığın yerde destek alabiliriz
3511 3512
Kediens
01.March.2025, 17:55
Bugün zincir gerginliğini ayarladım, motor gençleşti resmen bu kadar mı farkeder
Resul.D
02.March.2025, 12:20
3513
Bakalım ortaya ne çıkacak :) yaklaşık 2 ay sürer diye tahmin ediyorum molalarda söküp takması zor oluyor bir önceki fotoğraf bu
Rastafaray06
02.March.2025, 12:25
3513
Bakalım ortaya ne çıkacak :) yaklaşık 2 ay sürer diye tahmin ediyorum molalarda söküp takması zor oluyor bir önceki fotoğraf buHeyecanla bekliyoruz abii
Rastafaray06
02.March.2025, 12:26
Henüz bir şey yapmadım. Ama birazdan bezle motorumu sileceğim. Bizimkiler çok pis bulmuştu[emoji28][emoji28]
Resul.D
02.March.2025, 13:25
Heyecanla bekliyoruz abii
Çılgın bir bobber olacak :)
erkopaşa
02.March.2025, 13:29
Çılgın bir bobber olacak :)Takipteyiz Resul sonucu bizde merak ediyoruz. Kolay gelsin
Resul.D
02.March.2025, 13:30
Takipteyiz Resul sonucu bizde merak ediyoruz. Kolay gelsin
Teşekkür ederim abi
Rastafaray06
02.March.2025, 13:39
Artık temiz ehehehe
erkopaşa
02.March.2025, 13:50
Artık temiz ehehehe
SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEline sağlık pırıl pırıl olmuştur şimdi, motorun sesi de çok güzel maşallah. Nazar değmesin Besimcan [emoji847]
Rastafaray06
02.March.2025, 15:13
3514
Bence temiz oldu..
deatheater
02.March.2025, 15:47
3514
Bence temiz oldu..Bende az önce yıkadım ama benimki bu kadar temiz durmuyor yaşından dolayı olsa gerek
deatheater
02.March.2025, 15:48
çalışmasında problem olsa da kirli görmek içime sinmiyor diye kolları sıvadım fena da olmadı bence https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250302/8cd7c27cb2ad4692e0654e3d0059a2e1.jpg
Rastafaray06
02.March.2025, 17:13
çalışmasında problem olsa da kirli görmek içime sinmiyor diye kolları sıvadım fena da olmadı bence https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250302/8cd7c27cb2ad4692e0654e3d0059a2e1.jpg
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBaya keyifli duruyor, konfor selemi o
deatheater
02.March.2025, 17:15
Baya keyifli duruyor, konfor selemi o
SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildistok sele ama hiç rahatsız hissettirmedi gayet konforlu bana kalırsa
Kediens
02.March.2025, 17:15
3513
Bakalım ortaya ne çıkacak :) yaklaşık 2 ay sürer diye tahmin ediyorum molalarda söküp takması zor oluyor bir önceki fotoğraf bu
artçı ayaklığı değil inşaat iskelesi mübarek :D
Resul.D
03.March.2025, 11:21
artçı ayaklığı değil inşaat iskelesi mübarek :D
Ahahaha aynen öyle kaldırım taşı koymuşlar resmen :)
Resul.D
03.March.2025, 11:22
Gayet güzel duruyor lastikleri falanda parlatirsan mis gibi olur
bjorngelotte
03.March.2025, 11:55
Custom işine giriştim , finali paylaşacağım :D
Rastafaray06
03.March.2025, 12:57
Custom işine giriştim , finali paylaşacağım :DBir heyecanlı bekleyiş daha [emoji56][emoji56][emoji56]
Resul.D
03.March.2025, 12:58
Custom işine giriştim , finali paylaşacağım :D
Ben kendim yapıyorum kendi çapımda girdim hadi bakalım sonucu merakla bekliyoruz:)
bjorngelotte
03.March.2025, 13:33
Ben kendim yapıyorum kendi çapımda girdim hadi bakalım sonucu merakla bekliyoruz:)
Xv250 de acımadan girişiyordum fakat bunda yemiyor Ustalar ile birlikte ilerliyoruz, cumartesi günü geceye kadar uğraştık. Şimdi beklediğim parçalar var onlar da gelsin tekrar kuyruğu falan söküp değişiklik yapacağım
Resul.D
03.March.2025, 13:36
Xv250 de acımadan girişiyordum fakat bunda yemiyor Ustalar ile birlikte ilerliyoruz, cumartesi günü geceye kadar uğraştık. Şimdi beklediğim parçalar var onlar da gelsin tekrar kuyruğu falan söküp değişiklik yapacağım
Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
Rastafaray06
03.March.2025, 14:52
Xv250 de acımadan girişiyordum fakat bunda yemiyor Ustalar ile birlikte ilerliyoruz, cumartesi günü geceye kadar uğraştık. Şimdi beklediğim parçalar var onlar da gelsin tekrar kuyruğu falan söküp değişiklik yapacağımKoruma demiri yapıyor mu [emoji56]
bjorngelotte
03.March.2025, 14:53
Koruma demiri yapıyor mu [emoji56]
Yapıyor ama ben olsam hazır ankaradasın , metal boynuza yaptırırım :Rockn Roll:
Rastafaray06
03.March.2025, 14:56
Yapıyor ama ben olsam hazır ankaradasın , metal boynuza yaptırırım :Rockn Roll:Bir sorayım
Rastafaray06
03.March.2025, 15:05
Çok pahalı bea ama işçiliği iyi galiba.
bjorngelotte
03.March.2025, 15:09
Pahalı ama temiz işçilik + kalite.Özel yapım istiyorsan eğer fiyatlar böyle maalesef :(
erkopaşa
04.March.2025, 11:16
SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBence ihmal etme hemen yaptır koruma demiri hem motor hemde sürücüsü için çok önemli. Hatta güzel bir çanta da on numara olur ki o da motorun arka tarafını korur.
Resul.D
04.March.2025, 15:19
ngk buji aldım ve arka camurluk iptal edildi yeni camurluk yapıyorum :D bu işin sonu bobber :)
erkopaşa
04.March.2025, 15:30
ngk buji aldım ve arka camurluk iptal edildi yeni camurluk yapıyorum :D bu işin sonu bobber :)Ngk bujinin sahtesi çok fazla dikkat etmek lazım. Ben 2 defa buji patlattım sonra orijinal aldım sıkıntı yok çok şükür
Resul.D
04.March.2025, 15:31
Ngk bujinin sahtesi çok fazla dikkat etmek lazım. Ben 2 defa buji patlattım sonra orijinal aldım sıkıntı yok çok şükür
HAKLISIN sahtesi çok abi ama üstündekinden daha iyidir :)
Tarmina
05.March.2025, 17:52
Bugün İstanbul buluşmasına hazırlık motorun yağını değiştirdim zinciri temizleyip yağladım
deatheater
05.March.2025, 17:55
Bugün motorun iyiliği için sürmekten vazgeçip işe metroyla geldim
Küpeli
05.March.2025, 18:03
Pazartesi günü sağnak yağmurun altında motor sürüp kendimi hasta ettim ama 1 günde toparladım [emoji123]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rastafaray06
05.March.2025, 21:49
Bu gün motorumu ne olur ne olmaz diye servise götürme kararı aldım.
ugurrrcann
06.March.2025, 13:17
kendisine bakıp iç çektim
Rastafaray06
06.March.2025, 16:00
Temizlik vakti [emoji56][emoji56][emoji56]
Resul.D
07.March.2025, 03:05
Proje yolda daha Cook işimiz var :) boyama öncesi temizlige devammm :)
Rastafaray06
07.March.2025, 20:56
Bu gun yolda kaldık benzinimiz bitti. Ama yolun tam karşısında idi benzinlik vardı. Ucuz kurtulduk.
erkopaşa
07.March.2025, 21:00
Bu gun yolda kaldık benzinimiz bitti. Ama yolun tam karşısında idi benzinlik vardı. Ucuz kurtulduk.
SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Çok güldüm yaaaa
Çünkü Battalgazi yı aldığımda benzin var sanarak yolda kalmıştım bende ama ben yiterek götürdüm motoru ne ağırdı beee[emoji16][emoji16][emoji16]
Rastafaray06
08.March.2025, 00:15
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Çok güldüm yaaaa
Çünkü Battalgazi yı aldığımda benzin var sanarak yolda kalmıştım bende ama ben yiterek götürdüm motoru ne ağırdı beee[emoji16][emoji16][emoji16]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAbi nişanlım olmasa panik olurdum bende yokuşun ortasında trafikte kaldım bide. Korktum aslında baya
deatheater
08.March.2025, 12:16
1 haftadır yanına uğramıyordum yerinde duruyor mu diye kontrol ettimhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20250308/d8d24ed6c1a9a2162d433c702742b2a4.jpg
Kediens
09.March.2025, 02:14
son zamanlarda motor güçten düşmüştü bugün dönüş yolunda baktım bassam da güç alıp gidemiyor dedim hava filtresini bi değişeyim.
yan kapağı açtım hava filtresini değiştirirken gözüme aylardır çantada gezdirdiğim yeni karbüratör ilişti onu da değiştiriverdim :cheesy:
sonra ayarını testini yaparken fark ettim ki zincir kısmi uzamış bi yerde gergin bi yerde bol ... onu da ustaya değiştirticem artık
erkopaşa
10.March.2025, 16:58
Orijinal hava filtresi aldım. Yağ, yağ filtresi, fren sıvısı, soğutma sıvısı ve diferansiyel yağı değişimi yapacağım.
Battalgazi yollara hazırlanıyor.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250310/575b0757e1ac738b1f7700d9809d8b16.jpg
Küpeli
10.March.2025, 18:52
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250310/e51dd5d20ef4cc377789e2d8e5aa02e2.jpg
Bıcı bıcı yaptık [emoji85]
bjorngelotte
10.March.2025, 21:55
3526
Benim borcum bitmez arkadaş xD Neyse bakalım neler olacak..
Küpeli
10.March.2025, 22:31
Yıkamaz olsaydım [emoji2357] 2. Vitese attığımda göstergede yine 1. Vites olarak görüyor [emoji19]
erkopaşa
10.March.2025, 22:47
Yıkamaz olsaydım [emoji2357] 2. Vitese attığımda göstergede yine 1. Vites olarak görüyor [emoji19]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiSu almış bir yerlerden, düzelir kuruyunca inşallah
Küpeli
10.March.2025, 22:48
Su almış bir yerlerden, düzelir kuruyunca inşallah
İnşallah abi ya ister istemez can sıkıyor böyle şeyler birkaç araştırma yaptım müşüre su kaçmıştır temizleyin olmadı değiştirin tarzı yazılar okudum birkaç gün kullanıp sonrasına bakıcam
erkopaşa
10.March.2025, 22:55
İnşallah abi ya ister istemez can sıkıyor böyle şeyler birkaç araştırma yaptım müşüre su kaçmıştır temizleyin olmadı değiştirin tarzı yazılar okudum birkaç gün kullanıp sonrasına bakıcam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTemizleyince düzelirse güzelce bir yalıtım yap, su kaçmasın hem yağmurda binmeyecek miyiz bu motorlara???
Küpeli
10.March.2025, 23:03
Abi anlamadığım mevzu o işte şakır şakır yağan yagmurda bindim bir şey olmadı bugün normal hortumla yıkadım böyle oldu
erkopaşa
10.March.2025, 23:34
Abi anlamadığım mevzu o işte şakır şakır yağan yagmurda bindim bir şey olmadı bugün normal hortumla yıkadım böyle oldu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiDenk gelmiş ne diyelim bilemiyorum sonuçta motor yaz kış yağmur çamur bilen bir araç.
Resul.D
12.March.2025, 10:17
Tahmini 1.5 ay sonra biter benim motor :)
erkopaşa
12.March.2025, 10:42
Tahmini 1.5 ay sonra biter benim motor :)Nisan'da bitir Resul Akçakoca bizi bekler mihmandar sensin motor bitmezse artçı olursun bak [emoji23]
Resul.D
12.March.2025, 12:17
Nisan'da bitir Resul Akçakoca bizi bekler mihmandar sensin motor bitmezse artçı olursun bak [emoji23]
Nisanda biterse öpüp başıma koyarım şaseyi az basılıp boya olacak
Motor blok parlak metalik siyah olacak
Arka çamurluk yapılacak ön camurluk yapılacak boyanacak
Z gidon yapılacak boyanacak
Fren hortumu gaz teli debriyaj teli yeniden alınacak ( ape gidondan dönünce böyle uzun kalıyor )
Sinyal far takoz kütük ne varsa değişecek
Jantlar metalik parlak siyah olacak nasıl bitsin :)
bjorngelotte
12.March.2025, 12:19
Orijinal hava filtresi aldım. Yağ, yağ filtresi, fren sıvısı, soğutma sıvısı ve diferansiyel yağı değişimi yapacağım.
Battalgazi yollara hazırlanıyor.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250310/575b0757e1ac738b1f7700d9809d8b16.jpg
OO hadi hayırlı olsun Erkan Abi , Soğutma sıvını ne sıklıkta değiştiriyorsun ?
erkopaşa
12.March.2025, 12:23
OO hadi hayırlı olsun Erkan Abi , Soğutma sıvını ne sıklıkta değiştiriyorsun ?3 yıl önce değişti kırmızı Castrol kullanmıştım o zaman şimdi tekrar değişmeyi düşünüyorum. Yarı yarıya saf su katıyorum. Kitapçığa uygun değişim yapıyorum.
Resul.D
12.March.2025, 17:12
3530
Aşağı yukarı bunun gibi birşey olacak
Resul.D
12.March.2025, 17:12
Sürpriz biraz bozuldu ama neyse :)
erkopaşa
12.March.2025, 17:19
3530
Aşağı yukarı bunun gibi birşey olacakYakışıklı olacak Resul takipteyiz [emoji2937]
Resul.D
12.March.2025, 17:44
Bunun gibi olacak abi bu örnek bir resim :)
deatheater
12.March.2025, 22:44
1 haftadır motoru sürmüyordum akü bitmesin diye benzin alıp biraz mahalleyi dolandım
erkopaşa
13.March.2025, 00:09
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYavuz naptın düzeldi mi vites göstergesi?
Küpeli
13.March.2025, 09:40
Yavuz naptın düzeldi mi vites göstergesi?
Biraz rahatsızım abi daha binemedim motora konu ile alakalı bilgi veririm
Alazbegen
03.April.2025, 21:15
15 gündür motorumun debriyaj balatasının değişmesini bekliyorum hala alamadım özledim keratayı
Resul.D
03.April.2025, 23:55
20 günlük isim kaldı sayılır bitmek üzere ama vites levyesi kırıldıydi aynısını bulamadım eski parçayı kaynatmama rağmen vitese geçmiyor zibidi levye artık aşınmış şimdi sıfırdan parça uretecegim :)
bjorngelotte
04.April.2025, 01:07
Düşme ahmedim, custom işine düşme.. Motorda ellemediğim, değiştirmediğim yer kalmadı.. Sinyaller, fairing, çamurluk, plakalık, stop ayna elcik zart zort.. Şimdi gidon ve sisy barın bitmesini bekliyorum, bunu beklerken bi koruma demiri gördüm motorla uyumlu onu da yaptıracağım.. Bitmiyor ahmedim bitmiyor bu custom fantezisi belası..
Resul.D
04.April.2025, 19:11
Düşme ahmedim, custom işine düşme.. Motorda ellemediğim, değiştirmediğim yer kalmadı.. Sinyaller, fairing, çamurluk, plakalık, stop ayna elcik zart zort.. Şimdi gidon ve sisy barın bitmesini bekliyorum, bunu beklerken bi koruma demiri gördüm motorla uyumlu onu da yaptıracağım.. Bitmiyor ahmedim bitmiyor bu custom fantezisi belası..
Benimki Custom değil restorasyon :) birde can sıkıntısı havalar bozuk malum o ara elimizden geçirelim aman aman bir beklentim yok :)
Kediens
05.April.2025, 21:14
Bugün motoruma koruma demiri taktırdım :)
3547
erkopaşa
05.April.2025, 21:33
3547Hayırlı olsun güzel duruyor, kazasız belasız sürüşler diliyorum [emoji847]
CELİL
05.April.2025, 22:54
3547
Enes hayırlı olsun keyifli güvenli sürüşler :) 8)
newmoon06tr
06.April.2025, 12:39
3547Enes çok şık olmuş, keyifli sürüşler diliyorum
RMX3085 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rastafaray06
16.April.2025, 13:17
Bu gün motorumu temizleyip zinciri yağlamam gerekiyor. Ankaraya kar yağdığında her yeri toz olmuş.
bjorngelotte
17.April.2025, 10:41
Dün motorun zincirini yağladım, bu vesileyle ufak bir bilgi notu vermek istiyorum.İpone xtrem chain road diye bir yağ var, bunun 750Ml versiyonu mevcut. hacmine oranla fiyatı uyguna geliyor diye almıştım. Şişenin yarısına kadar sorun yok fakat yarısından sonra düzgün püskürtmüyor ve 200Ml civarı kala resmen sıkmıyor boşa gidiyor.. Putoline Tech chain candır, oradan devam.
ugurrrcann
17.April.2025, 10:45
bugün motorun anasını ağlattım, uzun zamandır kedisi ile ilgilenemedim içim acıyor bu duruma :(
Alazbegen
17.April.2025, 14:01
Fairing aldım takamadım aparatını bulamıyorum daytona için….
CELİL
17.April.2025, 14:20
Tolga Hayırlı olsun hazır ayak bulamazsın takacak ustanın lama demirden makineye uyacak bağlantı ayağı yapması gerek 8)
bjorngelotte
17.April.2025, 14:23
daytonaya uyumlu aparat bulamazsın zaten, o fairingler harley modelleri için üretiliyor. Düzgün bir motosiklet ustası ona lamalarla bağlantı aparatı yapabilir
Kediens
18.April.2025, 19:42
bugün değil ama dün motorumu yıkadım, iş yerinde aynı modelin siyah ve temizi yanıma park edince kötü hissettim yoksa "yol yapmışlığın gururlu izleri" diyerek kendimi avutuyordum kirli motor sürerken :cheesy:
darthan
19.April.2025, 12:20
motoruma yine koruma demiri yaptıramadım herkes mi yoğun olur
Küpeli
19.April.2025, 13:53
bugün değil ama dün motorumu yıkadım, iş yerinde aynı modelin siyah ve temizi yanıma park edince kötü hissettim yoksa "yol yapmışlığın gururlu izleri" diyerek kendimi avutuyordum kirli motor sürerken :cheesy:
Günlerdir kendimi böyle avutuyorum [emoji28]
Kediens
21.April.2025, 17:55
bugün eski motorumu (superlight 200) ilan fotoğrafı çekmek için yıkadım...
monorec
21.April.2025, 18:46
bugün eski motorumu (superlight 200) ilan fotoğrafı çekmek için yıkadım...
bendanın kulağına gitmesin, kıskanır
Kediens
21.April.2025, 20:41
bendanın kulağına gitmesin, kıskanır
kardeş kardeşi niye kıskansın :D
Tarmina
21.April.2025, 22:01
Geçen günlerde yeni amortisör keçeleri taktırdım, bugün de yıkadım, zincirini temizleyip tekrar yağladım
Alazbegen
28.April.2025, 19:07
Her şeyim tamam zincir muhafaza demiri arkama birini alınca cok fazla sürtüyor çıkartsam ne olur diye düşünmüyor değilim. Bir de zinciri gevşetince şaseye değmesi normal mi? O yüzden zinciri gergin kullanıyorum korkutmuyor değil :)
bjorngelotte
28.April.2025, 21:44
Her şeyim tamam zincir muhafaza demiri arkama birini alınca cok fazla sürtüyor çıkartsam ne olur diye düşünmüyor değilim. Bir de zinciri gevşetince şaseye değmesi normal mi? O yüzden zinciri gergin kullanıyorum korkutmuyor değil :)
Zincirinin zaten hafif gergin olması gerek, zincirin şaseye sürtüyorsa gevşektir. Ayarlatman gerek, zincir muhafazasını çıkarmanı katiyen önermem hem aşırı yağ atar hem de olası bir kopma durumunda seni ve artçını yaralanmadan korur.
Alazbegen
29.April.2025, 00:27
Zincir şu an çok gergin hafif gergin bırakınca usta şaseye değdiğini söyledi gözümle görmedim açıkçası. Zincir muhafazası da arkama biri bindiğinde zincir muhafazaya arada sürtmüyor hep sürtüyor anlamsız şekilde cıvataları sıkmama rağmen devam ediyor sorun. Yarın bir bakıcam olmadı bir proje çizerim ölçülerine göre
bjorngelotte
29.April.2025, 10:37
Zincir şu an çok gergin hafif gergin bırakınca usta şaseye değdiğini söyledi gözümle görmedim açıkçası. Zincir muhafazası da arkama biri bindiğinde zincir muhafazaya arada sürtmüyor hep sürtüyor anlamsız şekilde cıvataları sıkmama rağmen devam ediyor sorun. Yarın bir bakıcam olmadı bir proje çizerim ölçülerine göre
Hacı o zaman yine başa dönüyoruz zincirin ayarsız ki artçılıyken sürtme yapıyor. Regalin uzun şaseli motorlarında zincir sesi standart zaten, ayarı düzgün olsa bile zincir çarpıp ses yapıyor. bu sesi sönümlemek için, zincir kapağının ortasında kauçuk bir parça vardı. o düştüyse ses yapıyor olabilir.
Artçılı iken sürtme sesi geliyorsa amortisörlerine baktır ve zincir ayarını tekrardan gözden geçirt..
Alazbegen
29.April.2025, 13:19
Bir tık sizi dinlememiş gibi olacağım ama zincir muhafazayı sabah cıvataları sıkmak için baktığımda sol bölgenin bağlantı demirinin ucunun kalktığını ve cıvatanın paslandığını gördüm hem ölçü almak için hem de cıvatayı değiştirmek için çıkarmaya çalıştım cıvata yamulmuş biraz güç sarfettim tıkırtı sesi ondan geliyormuş zincir sürtme de durdu tamamiyle. Sorun zincir sesi değildi sürtmeydi ama onu yaparken yanlışlıkla arka sol sinyalimi kırdım :):cheesy:allahtan tüm hafta izinliyim uğraşıcam biraz. Cıvatayı bulup zinciri hafif gevşetip deneyeceğim yine ses gelirse yüksek ihtimalle bir proje çizilecek gibi duruyor oraya
Küpeli
30.April.2025, 12:19
Daytona 250 S kullanıcısıyım. Geçen gün V nin gidonuna baktım ortalama 10-12 cm yüksek kalıyor servisle iletişim halindeyim sanırım gidonu ve kablo sistemini değiştireceğim. [emoji28]
Mkarakas
30.April.2025, 12:25
Daytona 250 S kullanıcısıyım. Geçen gün V nin gidonuna baktım ortalama 10-12 cm yüksek kalıyor servisle iletişim halindeyim sanırım gidonu ve kablo sistemini değiştireceğim. [emoji28]
Chopper en güzel gösteren parçalardan biriside yüksek gidon bence çok severim yüksek gidonu, benim motorda ape varda bende 50 cm denedim geçen gün ilerleyen zamanlarda değiştirmeyi düşünüyorum :)
Küpeli
30.April.2025, 12:27
Chopper en güzel gösteren parçalardan biriside yüksek gidon bence çok severim yüksek gidonu, benim motorda ape varda bende 50 cm denedim geçen gün ilerleyen zamanlarda değiştirmeyi düşünüyorum :)
V yi çok istemiştim ama hava soğutmalı olduğu için yanaşmadım. Bu su soğutmalı kafam rahat [emoji28]
Mkarakas
30.April.2025, 13:48
V yi çok istemiştim ama hava soğutmalı olduğu için yanaşmadım. Bu su soğutmalı kafam rahat [emoji28]
Çoğu kişi V den su soğutmalı değil diye vazgeçti ama ben soğutma ile ilgili sorun yaşayan duymadım henüz ankarada bayağı kullanıcısı var
Küpeli
30.April.2025, 13:51
Çoğu kişi V den su soğutmalı değil diye vazgeçti ama ben soğutma ile ilgili sorun yaşayan duymadım henüz ankarada bayağı kullanıcısı var
V nin gidonuna bakarken sahibiyle biraz konuştum İstanbul’da yaşıyorum bende motor çok ısınıyor bazen bacaklarımı rahatsız ediyor sıcaklık falan demişti
bjorngelotte
30.April.2025, 14:13
V nin gidonuna bakarken sahibiyle biraz konuştum İstanbul’da yaşıyorum bende motor çok ısınıyor bazen bacaklarımı rahatsız ediyor sıcaklık falan demişti
250V de motor çok ısınıyor diyorsa eğer, hava soğutmalı yüksek hacim makinede neler söyler bilemedim :D
Sen gidon değişimi için servisten fiyat aldın mı ? Garanti bozulmaması için mi servis diyorsun, servis yüksek meblağlar istiyor genelde..
Küpeli
30.April.2025, 14:16
250V de motor çok ısınıyor diyorsa eğer, hava soğutmalı yüksek hacim makinede neler söyler bilemedim :D
Sen gidon değişimi için servisten fiyat aldın mı ? Garanti bozulmaması için mi servis diyorsun, servis yüksek meblağlar istiyor genelde..
Kanka sadece gidon 3 K dedi tanıdık servis hemde garanti bozulmasın istiyorum
bjorngelotte
30.April.2025, 14:43
Kanka sadece gidon 3 K dedi tanıdık servis hemde garanti bozulmasın istiyorum
Sadece gidon 3k ise güzel, ben servisten aldığım fiyatların 3te birine dışarıda yaptırdığım için :D
Küpeli
30.April.2025, 15:00
Sadece gidon 3k ise güzel, ben servisten aldığım fiyatların 3te birine dışarıda yaptırdığım için :D
Dışardan hiç araştırmadım ama çok fark edeceğini düşünmüyorum [emoji23]
bjorngelotte
30.April.2025, 15:06
Dışardan hiç araştırmadım ama çok fark edeceğini düşünmüyorum [emoji23]
Dışarısı model açısından zengin. Mesela senin regale King ape tarzı, 40MM et kalınlığı olan gidonlar hoş durur. Fairing yaparsan mesela, düzgün bir T bar gider..
Küpeli
30.April.2025, 15:24
Dışarısı model açısından zengin. Mesela senin regale King ape tarzı, 40MM et kalınlığı olan gidonlar hoş durur. Fairing yaparsan mesela, düzgün bir T bar gider..
Şimdilik bunu yapayım da ilerleyen dönemlerde king ape olabilir T hoşuma gitmiyor benim ya [emoji28]
deatheater
15.May.2025, 14:56
Bugün motorumun yağını ve yağ filtresini değiştirdim. Gv 250 için kullanma kılavuzunda belirtilen 10w40 yağı kullandım. Yağ filtresini de değiştirince 1.5 litre yağ koymak gerekiyor. Ekstra olarak motorun zincirini temizledim ve yağladım. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250515/9ac0f6e4f04794a12d2f638d76d48434.jpg
Rastafaray06
15.May.2025, 19:56
Motorlarımızı yıkadıkhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20250515/77509ab3a89fd0516005f66d35c2dee3.jpg
Tarmina
16.May.2025, 23:47
Motorun yağını değiştirdim,zincirini yağladım.19 Mayıs kortejine hazırım:Rockn Roll:
Barracuda
17.May.2025, 14:14
4 silindire koruma demiri koymazsam olmazdı.Sağolsun Celil Başkan montajını yaptı.
koruma3569
3570
erkopaşa
17.May.2025, 18:23
4 silindire koruma demiri koymazsam olmazdı.Sağolsun Celil Başkan montajını yaptı.
koruma3569
3570Güzel günlerde kullan Allah kaza bela vermesin inşallah
Bugün değil ama dün çin menşeli motorların klasik yangısı olan manifold hava alma problemi için çelik civatayı keserek saplama olarak kullandım. Artık titreşimden gevşeme yapmayacak gibi :soru? Ne olur ne olmaz diyerek bir miktar daysonla da garantiye aldım 8)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250521/7ab12414dbec1a8c4846bb79a26ef25f.jpg
Bıcı bıcı yaptık [emoji28]
Ozymandias
21.May.2025, 22:04
Sahibindene koyduk [emoji1]
Sahibindene koyduk [emoji1]
Ve Hasan dan beklenen hamle geldi 😁🏍🏍🏍🏍
Ozymandias
21.May.2025, 22:59
Ve Hasan dan beklenen hamle geldi [emoji16][emoji965][emoji965][emoji965][emoji965]
Umarım satılır [emoji1]
Umarım satılır [emoji1]
Hayırlısı olsun 👍👍🖐🖐
bjorngelotte
22.May.2025, 09:15
Ve Hasan dan beklenen hamle geldi 😁🏍🏍🏍🏍
Önemli olan sattıktan sonra chopper alması, performans çappırı :cheesy:
bjorngelotte
22.May.2025, 11:10
3575
3576
Bambaşka bir vulcan yaptım :::::
Dün Regal raptorun servisi ve merkezi ile görüşmeler sonucunda garantiyi bozmadan V nin gidonundan sipariş verdik işlemlere başlıyoruz [emoji41] Ortalama 10-12 cm yükseklik farkı olacak. Bilmeyen arkadaşlar için ben S serisini kullanıyorum incelemelerimiz sonucunda fren hortumları gaz debriyaj telleri net değişecek elektrik sisteminden tam emin değiliz gidon geldiği zaman bakacağız. Değişimlerle alakalı bilgileri buradan veya konu açaraktan paylaşacağım.
bjorngelotte
22.May.2025, 12:52
http://www.raptorriders.com.tr/forums/dbtreview.php?do=view_review&id=21&ri=Motosiklet%20%DDncelemeleri
Şöyle de bir inceleme iliştirdim foruma, bilgilerinize 8)
Kawasaki Vulcan S İnceleme .....
Dün Regal raptorun servisi ve merkezi ile görüşmeler sonucunda garantiyi bozmadan V nin gidonundan sipariş verdik işlemlere başlıyoruz [emoji41] Ortalama 10-12 cm yükseklik farkı olacak. Bilmeyen arkadaşlar için ben S serisini kullanıyorum incelemelerimiz sonucunda fren hortumları gaz debriyaj telleri net değişecek elektrik sisteminden tam emin değiliz gidon geldiği zaman bakacağız. Değişimlerle alakalı bilgileri buradan veya konu açaraktan paylaşacağım.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250530/c3704bd699460c9ad4be70bdc37363b5.jpg
Gidonu üstüne koyduk hayırlısıyla şimdilik değişenler ön fren hortumu gaz ve debriyaj telleri pazartesi ya da salı günü tam bitmiş olacak net herşeyi aktaracağım [emoji3577]
Küpeli
01.June.2025, 10:43
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250601/9fd1759e62229309edd73c7960f34f3b.jpg
Günaydın herkese motorumuz hazır değişenler gidon ön fren hortumu gaz debriyaj teli ve gidon topuzları elektrik tesisatı içerde pay olduğu için yeterli oldu artık bizde yüksek gidonuz [emoji41] Test amaçlı Maltepe Tuzla Kadıköy durmadan trafikte yol yaptım tam alışamadığım için aralara girmek biraz problem oldu ama kollarımda herhangi bir yorgunluk hissetmedim maliyeti 10.000 ₺ ama motorun garantisini bozmamış olduk [emoji3577]
Yavuz güzel olmuş keyifle kullan nazar nazar nazar
Küpeli
01.June.2025, 11:25
Yavuz güzel olmuş keyifle kullan nazar nazar nazar
Teşekkürler Celil abi [emoji120]
Mkarakas
01.June.2025, 17:03
Yeni gidonun hayırlı olsun yakışmış. Elektrik tesisatınında yeterli olması bayağı iyi olmuş. Şunu merak ettim dışarıdan bi gidon takılsaydı custom Bi gidon yani garanti devam edermiydi
Küpeli
01.June.2025, 19:11
Yeni gidonun hayırlı olsun yakışmış. Elektrik tesisatınında yeterli olması bayağı iyi olmuş. Şunu merak ettim dışarıdan bi gidon takılsaydı custom Bi gidon yani garanti devam edermiydi
Maalesef devam etmeyecekti onu da sordum biz orijinal parça kullandığımız için sıkıntı yapmadılar
Küpeli
04.June.2025, 11:39
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250604/c26b7698c6209786ba529b6fb2aab4d3.jpg
Uzun yol için lastik tamir kiti aldım umarım ihtiyacım olmaz. [emoji849]
deatheater
28.June.2025, 17:21
Bugün motorun zincirini son yağlamamın üzerinden 1000 km geçtiği için zinciri temizleyip yağladım. Hava filtresini temizlemek için söktüm fakat zaten temizmiş o yüzden geri taktım. Oksijen sensörlerini söküp temizleyecektim ama egzoz korumasının cıvatalarından biri sıkıştığı ve yeterli aletim olmadığı için sökemedim.
Küpeli
01.July.2025, 21:50
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250701/4ba8f5c22a15537f09daf349bbdbd04b.jpg
Bugün motorumu mavi asperox ile yıkadım kirleri ve yağları çok güzel yumuşatıyor krom ve diğer yerlerede bir zararı yok kullanmanızı tavsiye ederim [emoji106][emoji106]
Kediens
05.July.2025, 20:37
bugün bitik fren balatamı ve bujilerimi değiştirdim.
standart bujiden iridyuma geçince motor bi rahatladı :)
Mkarakas
05.July.2025, 21:35
Benim motorda tamirde bakalım ne çıkacak tek silindire düşüyor sorunu bulursam burda paylaşırım
Küpeli
05.July.2025, 22:07
Eski motorum mondial vultureyi çalıştırdım biraz tur attım yarın yağ bakımı vs yapıp yine kenara çekeceğim.
deatheater
06.July.2025, 13:37
Motorun oksijen sensörlerini söküp benzinle temizledim ciğeri açıldı resmen. Birde yan çantaları montajladım [emoji869]
monorec
07.July.2025, 13:32
Cumartesi günü motorumun yakıt pompasını ve filtresini yenileyip enjetörlerini temizlettim. Motor sonunda eski gücüne kavuştu.
Küpeli
08.July.2025, 00:04
Sosyal medyada vs sürekli önüme çıkan Q28 kameralı interkomdan satın aldım kamera kalitesi güzel ses kalitesi de güzel ama kayıtlarda rüzgar sesinden başka bişey duyulmuyor ona çözüm bulmak için uğraşıyorum başka bir problemi yok memnun kaldım [emoji106][emoji106]
Resul.D
08.July.2025, 02:36
Benim motorda tamirde bakalım ne çıkacak tek silindire düşüyor sorunu bulursam burda paylaşırım
Sorunu bulabildinizmi
Resul.D
08.July.2025, 02:39
Bu arada benim bilirsiniz motor 80 km hızı gecemiyordu karbüratör bozuktu sen yapamassin sen edemezsin dediler :) şuan tek tekere kaldırırım :) ve hala ayar istiyor bu hali bence :)
darthan
14.July.2025, 00:12
Mehmet Karakaş sağolsun sonunda koruma demirini yaptık. Avcroma sipariş vermiştim 3 ,5 ay oyaladı yapmadı.
Kediens
14.July.2025, 09:01
Sosyal medyada vs sürekli önüme çıkan Q28 kameralı interkomdan satın aldım kamera kalitesi güzel ses kalitesi de güzel ama kayıtlarda rüzgar sesinden başka bişey duyulmuyor ona çözüm bulmak için uğraşıyorum başka bir problemi yok memnun kaldım [emoji106][emoji106]
çok araştırdım kameralı modelleri... orta seviye bir kamera ve interkomu birbirine bantlayıp kullanıyormuşsun gibi düşün. interkom mikrofonu ayrı kamera mikrofonu ayrı şekilde, kameranın mikrofonu dıştaki ünitenin üzerinde o yüzden rüzgara direkt maruz kalıyor.
Resul.D
14.July.2025, 10:56
Mehmet Karakaş sağolsun sonunda koruma demirini yaptık. Avcroma sipariş vermiştim 3 ,5 ay oyaladı yapmadı.
Hayırlı olsun güle güle kullan
Küpeli
14.July.2025, 11:12
çok araştırdım kameralı modelleri... orta seviye bir kamera ve interkomu birbirine bantlayıp kullanıyormuşsun gibi düşün. interkom mikrofonu ayrı kamera mikrofonu ayrı şekilde, kameranın mikrofonu dıştaki ünitenin üzerinde o yüzden rüzgara direkt maruz kalıyor.
En son çözüm kameranın mikrofonunu bantlicam
Kediens
14.July.2025, 11:55
En son çözüm kameranın mikrofonunu bantlicam
kameranın mikrofonunu konum olarak bulup üzerine yarım santimetrekarelik bi sünger yapıştır belki işe yarar
monorec
14.July.2025, 20:20
Patlayan yakıt filtresi itina ile değiştirildi :D
Küpeli
15.July.2025, 17:37
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250715/2432141ade16aaa27d5f353fa46ad373.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250715/20c75b5cab840eb85bd245b2417b0c9c.jpg
Başımdan ufak bir problem geçti eksi kablosu artı kablosuna temas etmesi sebebiyle küçük bir yanma atlattık. Kontrol sonrası tesisatta herhangi bir problem yok eksi kablosunu değiştirdik artı kablosuna ufak bir işlem yaptık kurtulduk [emoji50]*[emoji100]
Mkarakas
15.July.2025, 17:45
Sorunu bulabildinizmi
Abi hala bakmamış bu gün darladım ustayı bakacam dedi ama bilmiyorum artık bakar mı. Eğer yapmazsa festivale bozuk gelecem :)
Mkarakas
15.July.2025, 17:46
Hayırlı olsun abi güle güle kazasız belasız kullan
Mkarakas
15.July.2025, 17:47
Abi çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız umarım ilerleyen zamanlarda sorun çıkarmaz tasisattan yana
Mkarakas
15.July.2025, 17:48
Mikrofon kaskın iç kısmında kalmıyor mu abi? Süngerini değiştirmeyi deneyebilirsin abi
Küpeli
15.July.2025, 17:53
Abi çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız umarım ilerleyen zamanlarda sorun çıkarmaz tasisattan yana
Dediğim gibi tesisata komple baktık bişey göremedik inşallah sorun çıkarmaz
Küpeli
15.July.2025, 17:54
Mikrofon kaskın iç kısmında kalmıyor mu abi? Süngerini değiştirmeyi deneyebilirsin abi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250715/8c108c47dfd361a35c407f9307623f89.jpg
Harici mikrofonlu olduğu için böyle yapıyor [emoji2357] Kamera için mikrofon ayrı interkom için mikrofon ayrı
darthan
15.July.2025, 22:10
park yerinde durduğu yerde kırılan ayna bağlantısı için daytona debriyaj kütüğü bulamadığımdan mondial kt125 kütüğü alıp siyaha boyayıp taktım 210 TL ye mal oldu.
motorumu güzelce temizledim . paslanmaya başlayan bağlantı yerlerini wd40 la temizledim.
ve uzun zamandır yapmayı planladığım ve fırsat bulamadığım subap ayarını yaptım . Açtığımda ayar egzoz 0.15 , emme 0.20 olarak ölçtüm. internette yaptığım araştırmada egzoz 0.15 ve emme 0.10 olarak öneriliyordu forumda da daha önce 0.10 ve 0.06 olarak önerildiğini gördüm. mevcut ayarın hatalı olduğuna kesin gözü ile bakarak 0.15 , ok. 0.10 olarak denemeye karar verdim. düşündüğümden çok daha kolay oldu. Tamamladıktan sonra motorun çalışması daha iyi gibi geldi . Sabah çevre yoluna çıkıp iyice deneyeceğim .
Yarın da sırada yağ değişimi ve zincir yağlama var. [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
deatheater
16.July.2025, 13:22
Dün motorumun buji ve buji pipolarını değiştirdik. Benim motor gitti başka bir motor geldi resmen. Birde festival öncesi güzelce bir yıkadım motoru.
bjorngelotte
16.July.2025, 13:35
park yerinde durduğu yerde kırılan ayna bağlantısı için daytona debriyaj kütüğü bulamadığımdan mondial kt125 kütüğü alıp siyaha boyayıp taktım 210 TL ye mal oldu.
motorumu güzelce temizledim . paslanmaya başlayan bağlantı yerlerini wd40 la temizledim.
ve uzun zamandır yapmayı planladığım ve fırsat bulamadığım subap ayarını yaptım . Açtığımda ayar egzoz 0.15 , emme 0.20 olarak ölçtüm. internette yaptığım araştırmada egzoz 0.15 ve emme 0.10 olarak öneriliyordu forumda da daha önce 0.10 ve 0.06 olarak önerildiğini gördüm. mevcut ayarın hatalı olduğuna kesin gözü ile bakarak 0.15 , ok. 0.10 olarak denemeye karar verdim. düşündüğümden çok daha kolay oldu. Tamamladıktan sonra motorun çalışması daha iyi gibi geldi . Sabah çevre yoluna çıkıp iyice deneyeceğim .
Yarın da sırada yağ değişimi ve zincir yağlama var. [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Parlatan adamlarda Vonixxin izer diye bi pas sökücüsü var. Ph nötr, jantta kaportada falan da kullanıyor millet. Hayvan gibi kimyasal içeriyor, kokusundan duramıyorsun ama pası falan yok ediyor. Youtubeda videoları var, ben paslı yüzeyler için öneririm. Wd40 dan daha etkili
AhmetK
21.July.2025, 18:12
Parlatan adamlarda Vonixxin izer diye bi pas sökücüsü var. Ph nötr, jantta kaportada falan da kullanıyor millet. Hayvan gibi kimyasal içeriyor, kokusundan duramıyorsun ama pası falan yok ediyor. Youtubeda videoları var, ben paslı yüzeyler için öneririm. Wd40 dan daha etkili
Karbonat Limon çok övgüyle bahsediyorlar. Birdahaki yıkamada denicem :soru?
Rastafaray06
21.July.2025, 20:29
Egzoz izlerini de çıkarır mı
AhmetK
21.July.2025, 20:31
Karbonatı bol koyduğumuzda çıkartıyor diye biliyorum. Benim krom egzozda hafif bir yanık iz oldu bugün denemeye çalışıcam. Sonucu bildiririm buradan
bjorngelotte
23.July.2025, 09:34
Regal V'nin egzoz krom mu yoksa krom kaplama mı ? Ona göre kullanmak lazım, sonra pütür pütür eline alma
deatheater
06.August.2025, 20:41
Bir süredir motor hareket halindeyken şıngır şıngır sesler geliyordu. Motorun her yerini kurcaladım fakat gevşek bir cıvata bulamadım. Ekiptekilerin de uyarısıyla zincirin bol olduğunu farkedip zinciri gerdirdim. O esnada arka salıncağın cıvatalarının da gevşemiş olduğunu farkettik. Onları da hallettik. Yakında da arıza ışığını söndürmeyi ve t gidon takmayı düşünüyorum [emoji2]
Mkarakas
07.August.2025, 07:06
Bir süredir motor hareket halindeyken şıngır şıngır sesler geliyordu. Motorun her yerini kurcaladım fakat gevşek bir cıvata bulamadım. Ekiptekilerin de uyarısıyla zincirin bol olduğunu farkedip zinciri gerdirdim. O esnada arka salıncağın cıvatalarının da gevşemiş olduğunu farkettik. Onları da hallettik. Yakında da arıza ışığını söndürmeyi ve t gidon takmayı düşünüyorum [emoji2]
Eline sağlık knkam arıza ışığı sensörden dolayımı yanıyordu seninde? Ben değiştirdim ustada oksijen sensörlerini lamba söndü ama motorda Bi fark olmadı benimde ara sıra gösterge gidip geliyor niye bilmiyorum hiçte elimi süresim yok nedense artık uğraşmıyorum
deatheater
07.August.2025, 10:46
Eline sağlık knkam arıza ışığı sensörden dolayımı yanıyordu seninde? Ben değiştirdim ustada oksijen sensörlerini lamba söndü ama motorda Bi fark olmadı benimde ara sıra gösterge gidip geliyor niye bilmiyorum hiçte elimi süresim yok nedense artık uğraşmıyorum Düzelteyim derken daha da bozulmuş usta tesisatla mı oynadı acaba. Benim arıza ışığı 0562 düşük sistem voltajı hatası veriyor. Bende de rölanti dalgalanması kademeli hızlanma gibi sorunlar vardı sonra Ahmetin tavsiyesiyle (AhmetK) oksijen sensörlerinin soketlerini birbiriyle değiştirdim. Bahsettiğim sorunların hepsi düzeldi. Şuan sadece rev match yaparken yada dur kalk trafikte aniden gazı kesersem istop etme var. Ona da yarın baktıracağım.
karatepeemre2
07.August.2025, 11:32
Eline sağlık hocam zincir, arka salıncak sürekli kontrol edilmeli tehlikeli durumlara yol açabilir
SM-S721B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mkarakas
08.August.2025, 00:19
Düzelteyim derken daha da bozulmuş usta tesisatla mı oynadı acaba. Benim arıza ışığı 0562 düşük sistem voltajı hatası veriyor. Bende de rölanti dalgalanması kademeli hızlanma gibi sorunlar vardı sonra Ahmetin tavsiyesiyle (AhmetK) oksijen sensörlerinin soketlerini birbiriyle değiştirdim. Bahsettiğim sorunların hepsi düzeldi. Şuan sadece rev match yaparken yada dur kalk trafikte aniden gazı kesersem istop etme var. Ona da yarın baktıracağım.
Umarım düzelir knka ama oksijen sensörü temizlenmiyor diye biliyorum içinde platin malzeme varmış onlar zamanla zarar görüyormuş değişirse belki komple düzelir usta ne der bilmiyorum
deatheater
11.August.2025, 14:47
Umarım düzelir knka ama oksijen sensörü temizlenmiyor diye biliyorum içinde platin malzeme varmış onlar zamanla zarar görüyormuş değişirse belki komple düzelir usta ne der bilmiyorumGeçen hafta cuma akşam motoru cihaza bağlayıp arızasına baktık. İlk silindirin oksijen sensörü arızalıymış. Hata kodunu silmemize rağmen sürekli tekrar hata kodu verdi. Usta sensörü değiştirmeden düzelmez dedi. Zaten motorun gidişinde de bir problem yok. Orijinal oksijen sensörü bulmak sadece sıkıntı o da başka markanın aynı soketli ve dişli sensörü bulunursa olur diye düşünüyorum. Sana da tavsiyem oksijen sensörlerinin soketlerini değiştir, benim makinedeki rölanti dalgalanması kademeli hızlanma kalkışta tekleme falan öyle düzeldi.
Resul.D
14.August.2025, 00:14
3643
Birkaç sticker ve çamurluk üstüne şerit çektirdim
karatepeemre2
14.August.2025, 01:10
Güzel duruyor çok yakışmış
Resul.D
14.August.2025, 10:19
Güzel duruyor çok yakışmış
Teşekkür ederim
bjorngelotte
14.August.2025, 10:22
3643
Birkaç sticker ve çamurluk üstüne şerit çektirdim
setmoto stok yeniledi, güzel bi elcik ve fairing gider sana 8)
bjorngelotte
14.August.2025, 10:23
hatta bir şey söyleyeyim mi, bi fındık depo da sana alalım :x
Resul.D
14.August.2025, 10:26
hatta bir şey söyleyeyim mi, bi fındık depo da sana alalım :x
Elcikleri bilmem ama fairing şart onu çözmem lazım ön farı klasik den yeni nesil LED lambaya çevirmek istiyorum fairing alınca yapacağım onu . Fındık depo kücük durmazmi :)
Resul.D
14.August.2025, 10:27
Bu arada Fairing satan varsa PM lütfen xd
bjorngelotte
14.August.2025, 10:30
Abi fairing alacaksan gir setmotoya, chopper malzemede ön siperlik kısmından seç beğen al :D
deatheater
19.August.2025, 13:50
Gv'ye bir değişiklik lazımdı. Bizde çareyi gidonda bulduk. İlk başta t gidon almıştım ve onu takmayı planlıyordum ama sonra asıl istediğim gidonun stoklara girdiğini görünce dayanamadım. Ustalar bizi biraz yorsa da şu görüntüye değer bence. Birde ön fren balatasını değiştirdik. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250819/5c91993d5cac30949d42f124ba66b490.jpg
karatepeemre2
19.August.2025, 13:58
Gv'ye bir değişiklik lazımdı. Bizde çareyi gidonda bulduk. İlk başta t gidon almıştım ve onu takmayı planlıyordum ama sonra asıl istediğim gidonun stoklara girdiğini görünce dayanamadım. Ustalar bizi biraz yorsa da şu görüntüye değer bence. Birde ön fren balatasını değiştirdik. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250819/5c91993d5cac30949d42f124ba66b490.jpg
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYakışmış hocam emeğinize sağlık
CELİL
19.August.2025, 14:19
Hayırlı olsun Efe keyifle kullan inşallah nazar 8) :Rockn Roll:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.