Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugun motosikletin için ne yaptın ?
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
Eray Aksoy
23.April.2019, 18:50
Ehliyet işi bitti stres kalmadı diye kenara çekilme asıl iş şimdi başladı :)
Kardeşim öyle hissediyorum ki turnayı gözünden vurup on numara bir motor bulacaksın [emoji869][emoji106][emoji256]
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah razı olsun.Gerçekten benim içimden geçen de o aslında.Bir şekilde iyi bir taneye denk geleceğim diye ümit ediyorum.Sadece her zaman yaptığım gibi aceleci davranmayacağım bu konuda.Sıkıntılı bir motora gidip yapışırsam burnumdan gelir,rezil eder,soğutur adamı.Yavaş,geç olsun ama temiz ve düzgün olsun.Sabırsızlık edip pişman olacağım bir şey almak istemiyorum.
mxsrn
23.April.2019, 19:32
İki haftada bir, her salı günü boş günümde benim Kırmızı başlıklı kızı yıkayıp, zincirini yağlayıp pırıl pırıl ederim. Tabi WD40’lamadan olmaz:)
2135
Zafer
24.April.2019, 02:07
Eray sana motor buldum :)
Ape gidon, V motor, damla depo, sisibar ful +full https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190423/a899fa8efff51c3f7abd1847de3ed218.jpg
Hayırlı olsun Eray abi üzerinde fotolarınla bekliyoruz :)
erkopaşa
29.April.2019, 21:41
Bugün Battalgazi için lastik siparişi verdim ve ağır bakım için ustadan Çarşamba gününe randevu aldım. Lastikler sökülmüşken rulman kontrol gerekirse değişim yapacağız. Aklımızda kalmasın[emoji106]
Lastikler çok pahalı beeee yuh arkadaş taksit maksit bi ayar çekeceğiz artık[emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eray Aksoy
29.April.2019, 21:54
Bugün Battalgazi için lastik siparişi verdim ve ağır bakım için ustadan Çarşamba gününe randevu aldım. Lastikler sökülmüşken rulman kontrol gerekirse değişim yapacağız. Aklımızda kalmasın[emoji106]
Lastikler çok pahalı beeee yuh arkadaş taksit maksit bi ayar çekeceğiz artık[emoji2937]
Erkan Hocam bu Regal Raptor ların lastik ebatları zor bulunduğundan dolayı bir takım lastik yaklaşık 1500 - 1800 lira ya mal oluyormuş.Senin lastikler ne kadar tutuyor ? Yani iyi bir lastik sanırım gene en az 1000 - 1200 liradır ?
erkopaşa
29.April.2019, 22:07
Erkan Hocam bu Regal Raptor ların lastik ebatları zor bulunduğundan dolayı bir takım lastik yaklaşık 1500 - 1800 lira ya mal oluyormuş.Senin lastikler ne kadar tutuyor ? Yani iyi bir lastik sanırım gene en az 1000 - 1200 liradır ?
Tel cant olduğu için iç lastiklerinde değişmesini istedim bir daha uğraşmayım diye sökme takma balans iç lastik ve lastik 2000 tl yi buluyor. Sökmüşken göbek rulmanlarınada bakacağız sıkıntı varsa onları da değiştireceğim ayrıca yağ filtre buji diferansiyel yağı bakımlarınıda yaptıracağım yani tam bir ağır bakım olacak artık 2000’in üzerinde ne kadar çıkarız bilemiyorum.
Lastik metzeler me888 alıyorum.zaten çok fazlaca bir alternatif yok [emoji106]
Eray Aksoy
29.April.2019, 23:46
Tel cant olduğu için iç lastiklerinde değişmesini istedim bir daha uğraşmayım diye sökme takma balans iç lastik ve lastik 2000 tl yi buluyor. Sökmüşken göbek rulmanlarınada bakacağız sıkıntı varsa onları da değiştireceğim ayrıca yağ filtre buji diferansiyel yağı bakımlarınıda yaptıracağım yani tam bir ağır bakım olacak artık 2000’in üzerinde ne kadar çıkarız bilemiyorum.
Lastik metzeler me888 alıyorum.zaten çok fazlaca bir alternatif yok [emoji106]
Bayağı bir tutmuş gerçekten.
erkopaşa
29.April.2019, 23:56
Bayağı bir tutmuş gerçekten.
Bir kere yapılır düzgün olur ise uzun yıllar binilir o yüzden yüksek tutuyor. Piyasada eski tarihli veya naylon lastikler var 700-800 e biter bütün masraf belki ama canımı taşıyor en iyi şekilde olsun istiyorum. [emoji2937]
Bundan sonraki bakımlar rutin yağ vs değişimi olur sadece [emoji106]
endroad
30.April.2019, 02:55
Bugün Motoru Fatih'in ellerine teslim ettim. Motor yarılıp şanzımana bakılacak. Açtıktan sonra seni birlikte liste yaparız dedi. Artık ne çıkar bakıcaz.
Malum havalar ısınıyor, kış uykusundan uyanmak lazım.
Gelişmeleri ve yaptıklarımızı fotoğrafları ile paylaşmaya çalışacağım.
Tek karbürator olayını konuştuk, Honda Rebelin ki buna uyuyor dedi ama yaptırma konusunda kararsızım. Ben daha çok orjinalden yanayım. Bu motoru tasarlyan mühendisin bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erkopaşa
30.April.2019, 08:55
Bugün Motoru Fatih'in ellerine teslim ettim. Motor yarılıp şanzımana bakılacak. Açtıktan sonra seni birlikte liste yaparız dedi. Artık ne çıkar bakıcaz.
Tek karbürator olayını konuştuk, Honda Rebelin ki buna uyuyor dedi ama yaptırma konusunda kararsızım. Ben daha çok orjinalden yanayım. Bu motoru tasarlyan mühendisin bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun ve kolay gelsin[emoji106][emoji2937]
Biran önce yollara revan olmak dileğiyle[emoji2937][emoji2937][emoji2937]
CELİL
30.April.2019, 09:18
Cemil kolay gelsin inşallah fazla bir masraf çıkmaz senin eski kasa klasiklerde vitesten atma olayı bazen vitesleri dişliye oturtan 3 adet hilal denilen parca vardır (alt resimdeki) onlardan yapıyordu onlara dikkat edin kolay gelsin fatihe selamlar 8)
2235
endroad
30.April.2019, 10:11
Çok geçmiş olsun ve kolay gelsin[emoji106][emoji2937]
Biran önce yollara revan olmak dileğiyle[emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Teşekkür ederim, bu sabah bir garip his ettim zaten. Motorum benim tek aracım, kışın bile yağmurda, rüzgarda kullandım. Bildiğin depresyondayım Erkan Hocam :sustum:
Cemil kolay gelsin inşallah fazla bir masraf çıkmaz senin eski kasa klasiklerde vitesten atma olayı bazen vitesleri dişliye oturtan 3 adet hilal denilen parca vardır (alt resimdeki) onlardan yapıyordu onlara dikkat edin kolay gelsin fatihe selamlar 8)
Teşekkür ederim Başkanım, iletirim tabi ki. Bende çok bir şey çıkmayacağını düşünüyorum. Burada iki haftadır bir kızlarımı görmek için yaklaşık 80 km yol yapıyorum, bazende tek marşta Alanya'ya kadar 160km sorunsuz gidiyor ama ciddi uzun yola çıkmadım yani şehirler arası. Niyetim malum, bir yerde sizlere sürpriz yapmak bu sürprizin de bir dişli yüzünden bozulsun istemiyorum 8)
Cemil geçmiş olsun, inşallah çabuk ve uygun yollu halledebilirsin.
Raci06
30.April.2019, 10:30
Geçmiş olsun Cemil. Umarım hemen çözerler sorunu sende gönül rahatlığıyla sürersin. Arızanın nedeni sonuçları nasıl hallolduğuyla ilgili brifingini bekleriz . Herkes faydalanmış olur.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
endroad
30.April.2019, 10:35
Cemil geçmiş olsun, inşallah çabuk ve uygun yollu halledebilirsin.
Teşekkür ederim Ömer Abi, İnşallah. Bugünde hava sanki bana inat bir güzel ki.
Geçmiş olsun Cemil. Umarım hemen çözerler sorunu sende gönül rahatlığıyla sürersin. Arızanın nedeni sonuçları nasıl hallolduğuyla ilgili brifingini bekleriz . Herkes faydalanmış olur.
Teşekkürler Raci Abi, kesinlikle paylaşacağım. Fatih yabancı sayılmaz, bırakırken de söyledim; Motor aşağıda iken bende gelip ufak tefek işleri hal edeceğim üstünde diye, olur dedi. Gittikçe fotoğraflarda paylaşırım.
cicada
30.April.2019, 16:46
Merhaba dostlar...
Motorumu kolalı sularla ve bulaşık deterjanı ile :) bir güzel yıkadım. pas söktüm. kir çıkarttım. sonrasında cila ile bir güzel okşadım.
Hahhhh parladı işte artık çıkıp gezme vakti derken Manifoltum patlakmış. haberim yok :)
Manifolt alinca da sonrasını yazayım. görüşürüz.... :)
endroad
30.April.2019, 18:06
Merhaba dostlar...
Motorumu kolalı sularla ve bulaşık deterjanı ile :) bir güzel yıkadım. pas söktüm. kir çıkarttım. sonrasında cila ile bir güzel okşadım.
Hahhhh parladı işte artık çıkıp gezme vakti derken Manifoltum patlakmış. haberim yok :)
Manifolt alinca da sonrasını yazayım. görüşürüz.... :)Eline sağlık. Fark etmem iyi olmuş yoksa batıcaktı ortalık emekler boşa. Kısa zamanda yollarda olmanı dilerim. Keyifli sürüşler
erkopaşa
30.April.2019, 19:15
Merhaba dostlar...
Manifolt alinca da sonrasını yazayım. görüşürüz.... :)
Bi parlak resim isteriz...
Manifoldu kendim değişmiştim önceki motorumda (mct) çok zor değil elin yatkınsa kendin de halledersin.
Filtreden karbüratöre giden hava borusunu da kontrol et zamanla çatlayıp yarılıyor fark edilemiyor [emoji106][emoji2937]
cicada
30.April.2019, 19:19
Eline sağlık. Fark etmem iyi olmuş yoksa batıcaktı ortalık emekler boşa. Kısa zamanda yollarda olmanı dilerim. Keyifli sürüşler
Teşekkür ederim. motoru çalıştırıp çat çat ses almaya başlayınca ve patlak yerinden sıvı atmaya başlayınca fark ettim. temiz temiz duruyor....
cicada
30.April.2019, 19:21
Bi parlak resim isteriz...
Manifoldu kendim değişmiştim önceki motorumda (mct) çok zor değil elin yatkınsa kendin de halledersin.
Filtreden karbüratöre giden hava borusunu da kontrol et zamanla çatlayıp yarılıyor fark edilemiyor [emoji106][emoji2937]
tavsiyen için teşekkür ederim. kontrol ederim tabiki de. elim biraz yatkın. tek başıma motor söküp toplayabiliyorum 😉😉
erkopaşa
30.April.2019, 19:22
tavsiyen için teşekkür ederim. kontrol ederim. elim biraz yatkın. tek başıma motor söküp toplayabiliyorum [emoji6][emoji6]
Hey maşallah bizde burada tereciye tere satıyoruz [emoji16][emoji16]
Ustam kolay gelsin [emoji2937]
cicada
30.April.2019, 19:25
tavsiyen için teşekkür ederim. kontrol ederim tabiki de. elim biraz yatkın. tek başıma motor söküp toplayabiliyorum 😉😉
Hey maşallah bizde burada tereciye tere satıyoruz [emoji16][emoji16]
Ustam kolay gelsin [emoji2937]
estağfurullah hocam. elim yatkın sadece espiri yapayım dedim. kaldı ki el yakınlığıyla olmuyor biliyorsunuz. tecrübeler herzaman ihtiyaç. bilmediklerimizı burada birbirimizden öğreniyoruz. mesela sizin söylediğiniz aklıma gelmemişti. sayenizde onu da kontrol edeceğim. ...
Çok geçmiş olsun abi8)
endroad
01.May.2019, 00:40
Çok geçmiş olsun abi8)Teşekkür ederim Kardeşim, her şey aslında keyifli ve daha önemlisi güvenli sürüşler için.
Bir kere yapılır düzgün olur ise uzun yıllar binilir o yüzden yüksek tutuyor. Piyasada eski tarihli veya naylon lastikler var 700-800 e biter bütün masraf belki ama canımı taşıyor en iyi şekilde olsun istiyorum. [emoji2937]
Bundan sonraki bakımlar rutin yağ vs değişimi olur sadece [emoji106]
kazasız belasız gule güle kullan abi,
erkopaşa
01.May.2019, 14:59
kazasız belasız gule güle kullan abi,
Teşekkür ederim Zafer
Maalesef ustanın oğlunun rahatsızlığı nedeniyle başka bir güne erteledik
Bakım yapılınca buradan paylaşırım [emoji2937]
endroad
01.May.2019, 15:11
Teşekkür ederim Zafer
Maalesef ustanın oğlunun rahatsızlığı nedeniyle başka bir güne erteledik
Bakım yapılınca buradan paylaşırım [emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiGeçmiş olsun, inşallah kısa zamanda herkes iyi olur sende yolların keyfini sürersin
Mehmet A.
01.May.2019, 22:17
Bu gün motosikletim için;
Güvenmediğim tamircilerin yaptım deyip yapmadığı şeyleri tasdik ettim. Nasıl mı;
Hız yaptım (120km yeterli oldu); karbüratörün temizlenmesini, parçalandığında aradaki contanın değişmesini istedim. Sebebi ise 100 km üstü hız yapınca karbüratörden motorun üstüne benzin damlatıyor ve kirleniyor çözülsün istedim. Zannediyorum sadece yüzünden temizlik yapılmış birde rolantisini bozmuşlar. Çok bir şey yapmadım bende hafiften temizledim.
90 küsür kilo artçı aldım; arka lastik yan duruyor dedim sanki şasede sıkıntı var dedim contalardan biri çürümüş olup motoru yamultmuş olabilir dedim. Bana motorun ok gibi düm düz dediler. Motorun arka kısmı komple söktüm depoya kadar (koltuklar, çantalar) en nihayetinde sürten civatayıda buldum diğer kısa olanla yerini değiştirdim.
Yaklaşık 750 km dir zincir yağlamamıştım üstüne bir de bütün kışın yağmurunu soğuğunu yedi. Bol bolamat zinciri yapladım. Lastiği boşa çıkatıp döndermeye başladığımda kurumuş ve kirli yağdan zincirden çıbıt çıbıt ses geliyordu. Bükülen kısım kendini zır bırakıyormuş anladım [emoji16] neyse ki yağlayınca düzeldi.
Gazı açınca ön taraftan gevşek bir şeylerin sesi geliyordu. Radyatörün civataları gevşemiş olanları sıktım.
Tabiki ustalığımı konuşturup civata artırdım [emoji16][emoji16][emoji16]
Biraz sevdim, biraz okşadım, biraz cilveleştik sonra sabah görüşmek üzere diyerek ayrıldık.
Unutmadan hepsinden önce birde iyiiice karnını doyurdum, depoyu fulledim.
Mehmet A.
endroad
01.May.2019, 23:07
Eline sağlık, her motorcu eninde sonunda alıyor tornavidayı eline. Çocuğumuz gibi değillermi zaten [emoji41]
Ellerine sağlık Mehmet abi8)
erkopaşa
02.May.2019, 01:12
Eline sağlık Mehmet güle güle kullan[emoji2937]
Bende sabah gittim ustaya, ustanın hastane işi çıkınca bakımı ve lastik değişimini erteledik [emoji17]
Bizde hanımla vurduk kendimizi yollara Konya’ya doğru azıcık yol yaptık motoru test ettik artçılı yola nasıl gidiyor diye 120-130-140 oh tıkır tıkır maşallah artçı var mı yok mu belli bile olmuyor maşallah nazar değmesin[emoji2937]
2238
Bu gün motosikletim için;
Güvenmediğim tamircilerin yaptım deyip yapmadığı şeyleri tasdik ettim. Nasıl mı;
Hız yaptım (120km yeterli oldu); karbüratörün temizlenmesini, parçalandığında aradaki contanın değişmesini istedim. Sebebi ise 100 km üstü hız yapınca karbüratörden motorun üstüne benzin damlatıyor ve kirleniyor çözülsün istedim. Zannediyorum sadece yüzünden temizlik yapılmış birde rolantisini bozmuşlar. Çok bir şey yapmadım bende hafiften temizledim.
90 küsür kilo artçı aldım; arka lastik yan duruyor dedim sanki şasede sıkıntı var dedim contalardan biri çürümüş olup motoru yamultmuş olabilir dedim. Bana motorun ok gibi düm düz dediler. Motorun arka kısmı komple söktüm depoya kadar (koltuklar, çantalar) en nihayetinde sürten civatayıda buldum diğer kısa olanla yerini değiştirdim.
Yaklaşık 750 km dir zincir yağlamamıştım üstüne bir de bütün kışın yağmurunu soğuğunu yedi. Bol bolamat zinciri yapladım. Lastiği boşa çıkatıp döndermeye başladığımda kurumuş ve kirli yağdan zincirden çıbıt çıbıt ses geliyordu. Bükülen kısım kendini zır bırakıyormuş anladım [emoji16] neyse ki yağlayınca düzeldi.
Gazı açınca ön taraftan gevşek bir şeylerin sesi geliyordu. Radyatörün civataları gevşemiş olanları sıktım.
Tabiki ustalığımı konuşturup civata artırdım [emoji16][emoji16][emoji16]
Biraz sevdim, biraz okşadım, biraz cilveleştik sonra sabah görüşmek üzere diyerek ayrıldık.
Unutmadan hepsinden önce birde iyiiice karnını doyurdum, depoyu fulledim.
Mehmet A.
3line sağlık mehmet
Eline sağlık Mehmet güle güle kullan[emoji2937]
Bende sabah gittim ustaya, ustanın hastane işi çıkınca bakımı ve lastik değişimini erteledik [emoji17]
Bizde hanımla vurduk kendimizi yollara Konya’ya doğru azıcık yol yaptık motoru test ettik artçılı yola nasıl gidiyor diye 120-130-140 oh tıkır tıkır maşallah artçı var mı yok mu belli bile olmuyor maşallah nazar değmesin[emoji2937]
2238
Keyfini çıkarmışsın abi kazasız belasız binin tekerine taş değmesin VL candır diyorsun yani. Nazar değmesin inş.
Merhaba dostlar.
Motorumun bakımlarını bitirdim. manifoldları değiştirdim. Yetkili serviste 140 tl ben aldım n11.comdan 39 tl. hava filtresi temizliği yapıldı. Gaz ve debriyaj tellerini değiştirdim. zincir bakımını yaptım. motora cila çektim. Dağılan elektrik kablolarını topladım. derken motorum yaza hazır duruma geldi. Arabayı eve atıp işe motorumla gelip gitme keyfine de başladım.
Şimdi sıra Raptor Riders Muğla ekibini kurup haziran Köyceğiz festivalinde yerimizi almak....
Mehmet A.
17.May.2019, 11:28
Merhaba dostlar.
Motorumun bakımlarını bitirdim. manifoldları değiştirdim. Yetkili serviste 140 tl ben aldım n11.comdan 39 tl. hava filtresi temizliği yapıldı. Gaz ve debriyaj tellerini değiştirdim. zincir bakımını yaptım. motora cila çektim. Dağılan elektrik kablolarını topladım. derken motorum yaza hazır duruma geldi. Arabayı eve atıp işe motorumla gelip gitme keyfine de başladım.
Şimdi sıra Raptor Riders Muğla ekibini kurup haziran Köyceğiz festivalinde yerimizi almak....Hayırlı olsun ellerine sağlık [emoji4][emoji106]
Mehmet A.
endroad
17.May.2019, 14:25
Merhaba dostlar.
Şimdi sıra Raptor Riders Muğla ekibini kurup haziran Köyceğiz festivalinde yerimizi almak....
Harika 8), ellerine sağlık, keyifle sürmen dileği ile. :Rockn Roll:
erkopaşa
17.May.2019, 15:01
Merhaba dostlar.
Eline sağlık Deniz Allah kaza bela vermesin. Köyceğizin zamanı uysaydı gelmek isterdim ama nasip işte zamanı ters [emoji2937]
Eline sağlık Deniz Allah kaza bela vermesin. Köyceğizin zamanı uysaydı gelmek isterdim ama nasip işte zamanı ters [emoji2937]
Kısmet diyelim. Önümüzde daha çok festivaller olacak elbet bir gün hep beraber olacağız :)
Eray Aksoy
17.May.2019, 17:07
Kısmet diyelim. Önümüzde daha çok festivaller olacak elbet bir gün hep beraber olacağız :)
Aynen.Sağlık olsun gerisi kolay.Bir gün elbet bir yerde buluşacağız 8)
Eray Aksoy
18.May.2019, 02:04
Biraz evvel alacağım Motor için alarm baktım.Yalnız bu gps den takip edilenler bana daha sağlıklı geldi.Bunlardan kullanan var mı ? Bir de disk kilidi alacağım.Ama youtube da bir çok kilidi kürdan gibi kırdıklarını izledim.Yine kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz bir disk kilidi var mı acaba ?
TuruncuBuji
18.May.2019, 20:47
Bu gün El yapımı sissy bar için sabah saat 9:00 dan 16:00'a kadar sanayide vakit geçirdim. Tasarımını planlarken, ustamda bulunan mevcut çıkma parça arayışımız sonucunda yanılmıyorsam Ybr'nin çanta demirini kesip biçip motora entegre etme çalışmamıza başladık. Ve şu aşamaya kadar geldik. 23122314
Ardından geri yaslanmalarda yatmayı engelemek için sele bağlantısına ek yapıp 2 demirle sissy bar'a kaynak yapıp sabitledik. Döşemeciden sonrada motosiklet şu hale döndü.
23152313
Son olarak bayrak ve flama için masa başında kullanılan bayrak demirlerinden iki tane ayarladım. Ve çanta demirlerine delik açarak, somon ve vida ile çıkarılıp takılabilir hale getirdik, demirler biraz kısada olsa da çok sağlam oldu. Bayrakların demire geçirilen kısımları çok bol olduğu için sabit dururken biraz kötü duruyor ama hareket halinde iken çok kaliteli gözüküyor.
2317 2318
Not: Sissy bar'ın argo bir kelime olduğunu biliyorum ancak, Motosiklet camiasında kabul görmüş bir kelime, artçı sırt,bel dayama demiri veya koltuğu demek zor geliyor.
Eray Aksoy
18.May.2019, 20:54
Bu gün El yapımı sissy bar için sabah saat 9:00 dan 16:00'a kadar sanayide vakit geçirdim. Tasarımını planlarken, ustamda bulunan mevcut çıkma parça arayışımız sonucunda yanılmıyorsam Ybr'nin çanta demirini kesip biçip motora entegre etme çalışmamıza başladık. Ve şu aşamaya kadar geldik. 23122314
Ardından geri yaslanmalarda yatmayı engelemek için sele bağlantısına ek yapıp 2 demirle sissy bar'a kaynak yapıp sabitledik. Döşemeciden sonrada motosiklet şu hale döndü.
23152313
Son olarak bayrak ve flama için masa başında kullanılan bayrak demirlerinden iki tane ayarladım. Ve çanta demirlerine delik açarak, somon ve vida ile çıkarılıp takılabilir hale getirdik, demirler biraz kısada olsa da çok sağlam oldu. Bayrakların demire geçirilen kısımları çok bol olduğu için sabit dururken biraz kötü duruyor ama hareket halinde iken çok kaliteli gözüküyor.
2317 2318
Not: Sissy bar'ın argo bir kelime olduğunu biliyorum ancak, Motosiklet camiasında kabul görmüş bir kelime, artçı sırt,bel dayama demiri veya koltuğu demek zor geliyor.
Cihan emeğine sağlık.Süper olmuş.Sissy Bar çok şık gözüküyor gerçekten.Bayrak direğini dibi yaylı yaparsan daha iyi olur.Rüzgarda tokatlanan Bayrak ve Flama belli bir direnç oluşturacaktır ve bir gün bu direnç sonucu bağlantı yerinden veya başka bir yerden kırılabilir.Oraya alt kısıma bir yay ilave edersen daha güzel ve sağlam olur bence.Ama sağlam ve olur olmaz yerde esnemeyen bir yay olmalı elbette.Bayrak ve Flama nın direğe geçen kısımları biraz bol.Orayı bir terzide yine bir kaç kat üstünden geçirip daralttırabilirsin.O zaman daha da güzel duracaktır.
Asıl diğer konuya gelelim.Yelek geldi mi ? Ben asıl o resimlerini merak ediyorum :)
TuruncuBuji
18.May.2019, 21:05
Cihan emeğine sağlık.Süper olmuş.Sissy Bar çok şık gözüküyor gerçekten.Bayrak direğini dibi yaylı yaparsan daha iyi olur.Rüzgarda tokatlanan Bayrak ve Flama belli bir direnç oluşturacaktır ve bir gün bu direnç sonucu bağlantı yerinden veya başka bir yerden kırılabilir.Oraya alt kısıma bir yay ilave edersen daha güzel ve sağlam olur bence.Ama sağlam ve olur olmaz yerde esnemeyen bir yay olmalı elbette.Bayrak ve Flama nın direğe geçen kısımları biraz bol.Orayı bir terzide yine bir kaç kat üstünden geçirip daralttırabilirsin.O zaman daha da güzel duracaktır.
Asıl diğer konuya gelelim.Yelek geldi mi ? Ben asıl o resimlerini merak ediyorum :)
Bayraklarla şuanda Annem ilgileniyor.
Yaylı sistem için haklısın, ama onunla uğraşır mıyım bir daha bilmiyorum. Direğin kısa olmasından dolayı rüzgar direncine dayanacağını düşünüyorum. Alttaki vidaları gevşeyebilir belki onuda sıkarım. Belki yanılıyorda olabilirim ama eğilip bükülesiye kadar kullanmayı planlıyorum :)
Yeleğe gelicek olursakta, malesef bu gün gelmedi. Artık pazartesiye kalır. Kargo takipden baktığımda Antalya'dan yola çıkmış diyor Finike'ye veya Kumluca'ya ulaşmamış. :cry:
Eray Aksoy
18.May.2019, 21:09
Bayraklarla şuanda Annem ilgileniyor.
Yaylı sistem için haklısın, ama onunla uğraşır mıyım bir daha bilmiyorum. Direğin kısa olmasından dolayı rüzgar direncine dayanacağını düşünüyorum. Alttaki vidaları gevşeyebilir belki onuda sıkarım. Belki yanılıyorda olabilirim ama eğilip bükülesiye kadar kullanmayı planlıyorum :)
Yeleğe gelicek olursakta, malesef bu gün gelmedi. Artık pazartesiye kalır. Kargo takipden baktığımda Antalya'dan yola çıkmış diyor Finike'ye veya Kumluca'ya ulaşmamış. :cry:
Neyse.Pazartesiyi bekleyeceğiz o halde.Aşık olacaksın yeleğe :Rockn Roll: Bayrak direklerini de o şekilde kullanırsın dediğin gibi.İleride sıkıntı olur ve değiştirmen gerekirse de yaylı sisteme geçersin 8)
Cihan güzel olmuş iyi günlerde kullan
endroad
18.May.2019, 22:58
Bu gün El yapımı sissy bar için sabah saat 9:00 dan 16:00'a kadar sanayide vakit geçirdim. Tasarımını planlarken, ustamda bulunan mevcut çıkma parça arayışımız sonucunda yanılmıyorsam Ybr'nin çanta demirini kesip biçip motora entegre etme çalışmamıza başladık. Ve şu aşamaya kadar geldik.
Eline sağlık arkadaşım, iyi günlerde kullan. [emoji41]
Cihan emeğine sağlık güle güle kullan :) 8)
23152313
2317 2318
Not: Sissy bar'ın argo bir kelime olduğunu biliyorum ancak, Motosiklet camiasında kabul görmüş bir kelime, artçı sırt,bel dayama demiri veya koltuğu demek zor geliyor.Cihan harila oşmuş. Süper bi iş yapmışşsın. Çok yakoşmış Makinaya.
Bu güzel paylaşımın için ayrıca teşekkürler.
Bu tür paylaşımlar foruma ayrı bir değer katıyor düşüncesindeyim. Bu yüzden acaba ayrı bir başlık altında paylaşsan erişim daha verimli ve kolay olurdu diye düşündüm.
Eline emeğine sağlık. [emoji106][emoji106]
erkopaşa
19.May.2019, 00:47
Cihan eline sağlık güzel olmuş güle güle kullan [emoji106][emoji2937]
Dadwy59
20.May.2019, 05:02
2320Aldığımda kasa hariç ölüydü,motor yaptırdım,manifolt ön arka,zincir set,buji,yan çanta aksesuar vs.. onu kıyıköye götürdüm..
Ellerinize sağlık güzel olmuş8)
TuruncuBuji
25.May.2019, 16:32
Toplam 163 TL ' ye aldığım nikel kaplamalı ön far ve 2 adet sis farın montajını ustam sayesinde gerçekleştirdik. Uygulama biraz işçilik istedi çünkü farların montaj yatakları Spyder için uyumlu değildi. Lama demirler sayesinde hem ön farın hemde sis farların montajını yapabildik. Mevcut Xenon farın montajını gerçekleştirdikten sonra uygulama bitti. Ancak özgün bir uygulama değil.Çünkü Raptor Riders Sürüş videolarındaki bazı spyderların önünde buna benzer uygulamalar gördüm ve aklımın bir köşesine yazdım. Sonuçtan çok memnunum(şimdilik), yeni farlar Motosikleti önden kaslı gösterdi. Hemde seleye oturduğumda ön uzun farın nikelaj kısmı sosis çantaya rağmen görüldüğü için farklı bir motosiklet kullanıyormuşum hissiyatı verdi. Uygulamanın Fotoğrafları.
2330
2332
2333
erkopaşa
25.May.2019, 16:37
Toplam 163 TL ' ye aldığım nikel kaplamalı ön far ve 2 adet sis farın montajını ustam sayesinde gerçekleştirdik. Uygulama biraz işçilik istedi çünkü farların montaj yatakları Spyder için uyumlu değildi. Lama demirler sayesinde hem ön farın hemde sis farların montajını yapabildik. Mevcut Xenon farın montajını gerçekleştirdikten sonra uygulama bitti. Ancak özgün bir uygulama değil.Çünkü Raptor Riders Sürüş videolarındaki bazı spyderların önünde buna benzer uygulamalar gördüm ve aklımın bir köşesine yazdım. Sonuçtan çok memnunum(şimdilik), yeni farlar Motosikleti önden kaslı gösterdi. Hemde seleye oturduğumda ön uzun farın nikelaj kısmı sosis çantaya rağmen görüldüğü için farklı bir motosiklet kullanıyormuşum hissiyatı verdi. Uygulamanın Fotoğrafları.
2330
2332
2333
Güzel olmuş iyi günlerde kullan [emoji106][emoji2937][emoji2937]
Mehmet A.
25.May.2019, 16:54
Güzel olmuş ellerinize sağlık...
Bizim klasiklerde km saati depo üzeri gibi bir yerde yada gidonun iç kısmında bende çantayı yukarı takmayı düşünüyordum. Ama ne yaptım sisibarın arkasına taktım [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
newmoon06tr
25.May.2019, 17:02
Cihan gayet şık olmuş, güle güle kullan. Daha aydınlık sürüşler olsun. 8)
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eray Aksoy
25.May.2019, 17:43
2330
2332
2333
Selamlar Cihan,
Uygulama gayet güzel olmuş.Dediğin gibi motoru önden daha kaslı göstermiş.Ufak ufak eklemeler yaparak motoru bambaşka bir seviyeye getirdin.Gönlünce sürüp keyfini çıkarırsın inşallah.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihan çok güzel olmuş emeğinize sağlık :) 8)
güzel günlerinde kullan inşallah. çok şık olmuş
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
endroad
26.May.2019, 00:51
Eline sağlık Cihan, çok iyi görünüyor. Canlı görmek için sabırsızlanıyorum :Rockn Roll:
erkopaşa
26.May.2019, 13:13
Düm akşam 45 km lik yağmur altında mecburi sürüşten sonra Battalgazi ‘yi cant tel aralarına kadar temizledim. Maşallah parıldıyor pehlivan [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
2336
endroad
26.May.2019, 13:28
Düm akşam 45 km lik yağmur altında mecburi sürüşten sonra Battalgazi ‘yi cant tel aralarına kadar temizledim. Maşallah parıldıyor pehlivan [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Eline sağlık, maşallah diyelim.
Eray Aksoy
26.May.2019, 13:38
2336Maşallah çok iyi duruyor Motor.Allah kaza bela vermesin inşallah.
TuruncuBuji
26.May.2019, 14:43
2336
Motosiklet değil yürüyen makam koltuğu mübarek. :artiz:
erkopaşa
26.May.2019, 15:25
Maşallah çok iyi duruyor Motor.Allah kaza bela vermesin inşallah.
Teşekkür ederim Eray hocam daha iyisi senin olsun inşallah [emoji106][emoji2937]
erkopaşa
26.May.2019, 15:27
Motosiklet değil yürüyen makam koltuğu mübarek. :artiz:
Ha ha ha sesli güldüm Allah iyiliğini versin[emoji1787][emoji1787]
Ama haklısın Raci abinin deyimiyle s350[emoji16]
Baktım öyle baktım bedava yav bedava :):)
Onur1990
27.May.2019, 12:35
233723382339
abiler, kardeşler.. Yol arkadaşım bu. diyorum ki rengini haki yapsam, siyah kuru kafa desenleriyle süslesem yani haki siyah karışımı gibi olsa, orjinal yüksek gidonunu taksam, arkaya 2 tarafa sert yapılı heybe çanta, plakayı orjinal yerine getirsem, sinyalleri orjinal haline getirsem. öne de plastik olmayan, cam traktör farı taksam, egzoz bi tık açık, bi tık daha açsam.. nasıl olur fikirlerinize ihtiyacım var.
Eray Aksoy
27.May.2019, 12:54
233723382339
abiler, kardeşler.. Yol arkadaşım bu. diyorum ki rengini haki yapsam, siyah kuru kafa desenleriyle süslesem yani haki siyah karışımı gibi olsa, orjinal yüksek gidonunu taksam, arkaya 2 tarafa sert yapılı heybe çanta, plakayı orjinal yerine getirsem, sinyalleri orjinal haline getirsem. öne de plastik olmayan, cam traktör farı taksam, egzoz bi tık açık, bi tık daha açsam.. nasıl olur fikirlerinize ihtiyacım var.Onur aslında hepsi olur ve hoş durur.Ancak boya işini yapma derim.Zamanı gelince illa ki satacaksın.Boya dediğin an millet korkup uzak durur.Kimse komple boyalı bir aracı almak istemez.Çok düşük rakamlara elden çıkartmak zorunda kalırsın.Boya hariç diğerleri güzel olur ama.
Onur1990
27.May.2019, 13:11
motor zaten boyalı eray abi. beyaz iken orjinal rengi gök mavisine çevirilmiş. ben böyle satın aldım.
motor zaten boyalı eray abi. beyaz iken orjinal rengi gök mavisine çevirilmiş. ben böyle satın aldım.
her şey olur onur sorun yok dilediğini yapabilirsin reğalin böyle bir rengi yok zaten.
hayırlı olsu kazasız belasız kulanırsın inş.
Bu renkte güzel durmuş aslında. Hakirenk motor çok ama bu renk yok piyasada.
Diğer dediklerini yapabşlirsen muhteşem bi sonuç çıkar ortaya.
Kolay gelsin diyelim
endroad
27.May.2019, 14:21
Merhaba Onur,
tekrar hoş geldin. Ben şahsen bu renge bayıldım, arkadaşlarında dediği gibi bu renkte Regal yok, Antalya'da bu renkte motor yok. Aksesuarlar ile birlikte değişik bir tarzı olacaktır. Şimdiden güle güle kullan.
Eray Aksoy
27.May.2019, 15:30
motor zaten boyalı eray abi. beyaz iken orjinal rengi gök mavisine çevirilmiş. ben böyle satın aldım.Cep telefonu ile baktığımdan dolayı net fark edemedim.Bence de bu renk çok güzel.Ama en güzel renk senin gönlüne ve zevkine hitap eden dir.Kafanda o varsa boyat.Ileride mutsuz olup içinde ukte kalacağına zevkince boyat gitsin.
Farklı olmuş. güzel. güle güle kullan...
TuruncuBuji
27.May.2019, 17:23
Aynen bu motosikletin ilanını görmüştüm. Hatta yanılmıyorsam bu motosikleti izmirde custom işi ile uğraşan bir grup yapmıştı.
newmoon06tr
27.May.2019, 20:25
Onur, güle güle kullan, bence yapılacaklar zaten yapılmış, hiç bir şeye gerek yok. [emoji106]
Onur1990
28.May.2019, 03:19
Aynen bu motosikletin ilanını görmüştüm. Hatta yanılmıyorsam bu motosikleti izmirde custom işi ile uğraşan bir grup yapmıştı.
aynen. izmirde bi grup yapmış. ben alanyadan satın aldım. satın aldığım kişi yaptırmış.
Onur1990
28.May.2019, 03:21
Onur, güle güle kullan, bence yapılacaklar zaten yapılmış, hiç bir şeye gerek yok. [emoji106]
gidonu mecbur değiştirmem lazım ama. çünkü yüksekliği düşük ve boyu çok uzun. şehir içinde sıkıntı oluyor. uzun yolda da yoruyor baya.
Onur abi motorun çok güzel. Bir kaç hafta önce sahibinden.com’da görmüştüm bunu. Demekki yeni sahibi sen olmuşsun. Bence boyatma bu şekilde çok güzel duruyor. Senin yerinde olsaydım sadece gidonunu değiştirirdim. İyi geceler8)
Onur kardeşim biraz sıkılana kadar bu rengi kullan.
Madem aklında gidon yenileme var. Bence de iyi gider. Oturuş pozisyonun rahatsız olduğunu gösteriyor zaten.
Sonra sıkıldığın zaman rengini değiştirirsin. Yeni motor almış gibi hisseder uzun bir süre daha idare edersin.
endroad
28.May.2019, 23:27
Merhaba,
Plaka aydınlatması çalışmıyordu, muayene de hafif kusur olarak görünse de ne kadar az hafif kusur o kadar sorunsuz muayene den yola çıkarak tamirine koyuldum.
Önceki hali
2344
Önce Aydınlatma yapan yuvayı söktüm, açtım. Pas içindeydi ve kablosu yoktu. Hırdavatçıdan 3 TL aldığım duy ve 2,5 TL aldığım ampulü yerine taktım.
2345
Sinyal aralıkları da çok kısaydı, ortalığı dağıtmışken açmak istedim. Kışın söktüğüm heybeleri de hesap ederek tekrar konuşlandırdım.
Ve son hali.
2346
Elimde yeni plakalık olmadığında tam bitmedi.
erkopaşa
29.May.2019, 00:29
Cemil hocam motorun herşeyi çalışacak plakalık lambası bile bende senin gibi düşünen birisiyim. Bayram sonu sis lambalarına girişecem bende [emoji106][emoji2937]
Ellerine sağlık tekerine taş değmesin.
Eray Aksoy
29.May.2019, 00:35
Merhaba,
Plaka aydınlatması çalışmıyordu, muayene de hafif kusur olarak görünse de ne kadar az hafif kusur o kadar sorunsuz muayene den yola çıkarak tamirine koyuldum.
Önceki hali
2344
Önce Aydınlatma yapan yuvayı söktüm, açtım. Pas içindeydi ve kablosu yoktu. Hırdavatçıdan 3 TL aldığım duy ve 2,5 TL aldığım ampulü yerine taktım.
2345
Sinyal aralıkları da çok kısaydı, ortalığı dağıtmışken açmak istedim. Kışın söktüğüm heybeleri de hesap ederek tekrar konuşlandırdım.
Ve son hali.
2346
Eline sağlık Cemil 8)
Günaydın sevgili ailem....
Bu gün sabah işe gelirken markete girdim. motoru çalıştırmak istedim çalışmadı. çiğ benzin kokusu almaya başladım. Uğraşlarıma rağmen çalışmadı. Daha sonra manifolt üzerindeki hortumu çekip çalıştırmayı deneyince motor çalıştı. Rolantide çalışırken manifolt hortumunu tekrar taktım. Bindim sanayiye getirdim. şimdi motorum honda bayinde tamirde. tahminim pislik almasından dolayı işlevini görmediği. Çiğ benzin kokusu onu ifade ediyor. Karbüratör bakımı yapılıp ayar çekilip akşam üzeri alacağım. İşte olduğum için kendim yapmaya zamanım yok. Kendim yapmayı isterdim...
Sevgiler.....
Merhaba,
Önceki hali
2344
2345
Ve son hali.
2346
eline sağlık :)
Eray Aksoy
29.May.2019, 11:36
Bu gün sabah işe gelirken markete girdim. motoru çalıştırmak istedim çalışmadı. çiğ benzin kokusu almaya başladım. Uğraşlarıma rağmen çalışmadı. Daha sonra manifolt üzerindeki hortumu çekip çalıştırmayı deneyince motor çalıştı. Rolantide çalışırken manifolt hortumunu tekrar taktım. Bindim sanayiye getirdim. şimdi motorum honda bayinde tamirde. tahminim pislik almasından dolayı işlevini görmediği. Çiğ benzin kokusu onu ifade ediyor. Karbüratör bakımı yapılıp ayar çekilip akşam üzeri alacağım. İşte olduğum için kendim yapmaya zamanım yok. Kendim yapmayı isterdim...
Sevgiler.....Geçmiş olsun Deniz [emoji4][emoji106]
geçmiş olsun deniz [emoji4][emoji106]
sm-j730f cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederim eray abi...
Sevgiler.....
Deniz geçmiş olsun :(
Deniz geçmiş olsun :(
Teşekkürler başkanım. Değişik bir tecrübe oldu....
endroad
29.May.2019, 11:56
Sevgiler.....
Geçmiş olsun Deniz, umarım eskisinden daha iyi olur.
Geçmiş olsun Deniz, umarım eskisinden daha iyi olur.
Teşekkür ederim Cemil kardeşim. Tın Tın çalışıyordu gelen geçen bakıyordu. Sanırım göze nazara geldik. Dağ başına çıkıp bir iki el kurşun dökeyim motora :) :) :)
Sevgiler.....
Deniz geçmiş olsun nazar çıkmış diyelim...
erkopaşa
29.May.2019, 14:47
Deniz çok geçmiş olsun [emoji2937]
Sevgiler.....
çok geçmiş olsun8)
Eray Aksoy
08.June.2019, 00:08
Bir - iki gün evvel facebook ta iki ayrı motosiklet alım-satım grubuna ilan verip motor aradığımı yazdım.Aradığım motoru ve vereceğim fiyatı gayet net ve açıkça belirttim."2005 ve üstü Honda Shadow veya 2004 Suzuki Volusia.Km 40 bini geçmemiş.Bütçe 30 bin lira" gibi yazıp izah ettim.Bir çok şahıs özelden yazıp motorunu satmaya çalıştı.Fiyatı sorduğumda ise 34 - 35 bin istediklerini öğrendim."Ya arkadaşım bütçeyi açıkça yazdım neden ikimizin de vaktini boşa harcıyorsun ?" dediğimde ise verdikleri cevap "Arada fazla bir şey yok.Biraz zorlayabilirsin belki ?" diyorlar.Ben de kendilerine "Madem aradaki fark çok az,biraz sen kendini zorla ve 30 bine tamam de" dediğimde ise bozuluyorlar.Ya arkadaş bütçem maksimum 30 bin dediğim zaman bunun neresi anlaşılmıyor acaba ? Yada "40 bin km yi geçmemiş" cümlesinin neresi anlaşılmıyor da 70-80 bin km de motoru bana sunuyorsun ? Millet gerçekten anlama özürlü sanırım ? İstedikleri fiyatlar da saçma sapan,aptalca fiyatlar.2003-2005 Drag Star ın edeceği en fazla 24-25 bin liradır.2005-2007 Honda Shadow ise 27-28 bin lira civarı.Volusia lar ise zaten üretimden kalkalı 15 yıl oldu.Yedek parça fiyatları çok aşırı pahalı.O motorun edeceği de en temizi maksimum 30 bin liradır.Ama millet ağzını 34-35 bin den açıyor.250cc Regallere dahi 15-18 bin lira arası isteniyor.El insaf arkadaş.Bir tanesi 350cc Spyder için 19500 lira istemiş.Millet motorları baba parasıyla mı almış yoksa herkesi yolunacak enayi olarak mı görüyorlar çözemedim ?
erkopaşa
08.June.2019, 00:11
Alırken teneke satarken altın bunların araçları sanki [emoji35]
Sabır Eray hocam sabır denk gelir inşallah güzel bir motor [emoji2937]
Eray Aksoy
08.June.2019, 00:16
Alırken teneke satarken altın bunların araçları sanki [emoji35]
Sabır Eray hocam sabır denk gelir inşallah güzel bir motor [emoji2937]
Aynen öyle.Alırken milletin malını gömüp,piyasanın altında fiyat isterler.Satarken de sanırsın ki dünyanın sekizinci harikası var elinde.Sabredip beklemeye,aramaya devam edeceğim elbette.Ama ilanlara baktıkça öyle motorlara öyle fiyatlar görüyorum ki adama yazıp iki çift laf edesim geliyor.
Eray senin en büyük yanlışın insanların mallarına değer biçip sonra bu rakamın üzerinde fiyat isteyenlere kızman. Böyle devam ettikçe daha çok üzülürsün.
Parana uygun olan ilanlardan işine gelen olursa ilgilenirsin, yoksa hiç boşuna kendini kasma. Bunun sana bir faydası olmaz. Boşuna strese girip üzülmeye devam edersin.
Sende parana yakın ve biraz üzerinde ilanlara teklifler ver. Dönüş olursa ne ala yoksa araştırmaya devam.
Yaklaşımın yanlış, düşünme mantığın gerçeklerle uymuyor. Sezonun en tavan yaptığı zamanda motor aradığını unutma.
Bu yüzden biraz empati yapıp daha sağlıklı düşün. Sen nasıl en iyiyi en ucuza almak istiyorsan, karşındaki de tersini düşünüyor.
Bunları senin hevesini kırmak veya düşündüklerinin tamamen yanlış olduğunu söylemek için yazmadım. Sadece kendini boşuna hırpalayıp sıkıntıya girme diye yazıyorum.
En kısa zamanda güzel bir motor bulacaksın inşallah. Umudunu kaybetme. Geç olsun güç olmasın
Eray Aksoy
08.June.2019, 00:51
Eray senin en büyük yanlışın insanların mallarına değer biçip sonra bu rakamın üzerinde fiyat isteyenlere kızman. Böyle devam ettikçe daha çok üzülürsün.
Parana uygun olan ilanlardan işine gelen olursa ilgilenirsin, yoksa hiç boşuna kendini kasma. Bunun sana bir faydası olmaz. Boşuna strese girip üzülmeye devam edersin.
Sende parana yakın ve biraz üzerinde ilanlara teklifler ver. Dönüş olursa ne ala yoksa araştırmaya devam.
Yaklaşımın yanlış, düşünme mantığın gerçeklerle uymuyor. Sezonun en tavan yaptığı zamanda motor aradığını unutma.
Bu yüzden biraz empati yapıp daha sağlıklı düşün. Sen nasıl en iyiyi en ucuza almak istiyorsan, karşındaki de tersini düşünüyor.
Bunları senin hevesini kırmak veya düşündüklerinin tamamen yanlış olduğunu söylemek için yazmadım. Sadece kendini boşuna hırpalayıp sıkıntıya girme diye yazıyorum.
En kısa zamanda güzel bir motor bulacaksın inşallah. Umudunu kaybetme. Geç olsun güç olmasın
Ömer haklısın.Ama insan kızmadan edemiyor.Bir malın ederi vardır bir de istenen güncel piyasası.25 bin edecek motorların fiyatı bizim piyasamızda 30 bin lira.Tamam piyasası bu olsa da aslında gerçek ederlerinin üstünde oldukları da sanırım hepimizin ortak fikri ? Piyasa zaten yüksek ve bunu da kabul edip motor alıyoruz.Ama piyasanın üzerinde de fiyat istenince insan haliyle sinirleniyor.Ya Allah aşkına 2002 model 65 bin km de Drag Star için 35.500 istenir mi ? Yada 103 bin km 2002 Honda Shadow a sen olsan 33 bin lira verir misin ? Yani mal onun ve isterse 100 bin talep eder.Tamam mal onun.Keyif onun.Ama çok abarttılar fiyatları.Gerçekten fiyatlar gerçek değerlerinin çok çok üzerinde.Benim aracım 2005 model VW Caddy.Tek bir yerinde dahi boya veya değişen yok.Tamamen orjinal.Bu durumda olan muadillerini 42-45 liraya satıyorlar.Ancak çok temiz olsa dahi bu araçların asıl değeri 38 bin lira civarıdır.Ben kendi aracım gerçekten çok temiz olduğu halde 38 bin lira dedim.Sırf yaz sezonu diye millet fiyatları 5 er bin şişirdi.Acelem yok.Bu fiyatlara motor almaktansa kışı bekler,aynı motoru 3-4 bin lira ucuza alırım.
Geç olsun güç olsun Eray abim, sinirlenmekte haklısın. Bir şeyi alırken de satarken de objektif olmak gerekiyor. Her şeyin kendine göre bir fiyatı vardır, abartıya kaçmamak gerek. Fiyatlar maalesef çok arttı, Shadow’lar en düşük 30’da, Dragstar’lar ise 27/28 civarında böyle olunca da daha ucuz olması gereken markaların fiyatları da saçma bir şekilde artıyor. Dediğin gibi kışın alırsın olmazsa, Antalya’da nasıl olsa havalar soğumuyor:)
Eray Aksoy
08.June.2019, 10:38
Geç olsun güç olsun Eray abim, sinirlenmekte haklısın. Bir şeyi alırken de satarken de objektif olmak gerekiyor. Her şeyin kendine göre bir fiyatı vardır, abartıya kaçmamak gerek. Fiyatlar maalesef çok arttı, Shadow’lar en düşük 30’da, Dragstar’lar ise 27/28 civarında böyle olunca da daha ucuz olması gereken markaların fiyatları da saçma bir şekilde artıyor. Dediğin gibi kışın alırsın olmazsa, Antalya’da nasıl olsa havalar soğumuyor:)Eyvallah kardeşim.Aslında demek istediğimi çok güzel özetlemişsin.Şahin marka arabaya bile bugün 18-28 bin lira arası fiyat isteyeni görüyorum.124 seröe ye bile adam 22 bin yazmış.Tepkim bu zihniyete.Yoksa isteyen istediği fiyatı talep etmekte serbest elbette.
endroad
09.June.2019, 05:49
Eyvallah kardeşim.Aslında demek istediğimi çok güzel özetlemişsin.Şahin marka arabaya bile bugün 18-28 bin lira arası fiyat isteyeni görüyorum.124 seröe ye bile adam 22 bin yazmış.Tepkim bu zihniyete.Yoksa isteyen istediği fiyatı talep etmekte serbest elbette.
Hiç canını sıkma arkadaşım, ev ve araç piyasası maalesef genel sorunu bu. Sıfır arabalar artık 100bin'lerin altında telafuz edilmiyor veya 15 yaşındaki 1+1 daireye bile 200bin isteniyor. Yani piyasa bildiğin havalandı gidiyor. Söyleyebileceğim tek şey inşallah bütçene uygun içine sinen bir motor bulursun. İlanlara bakıp sinir olmanın faydası olmayacaktır. Bazen 50bin de olan bir motorun durumu 20bin de olanda çok daha iyi olabiliyor. Kendi gözünle görmeden, sürmeden gerçek ederini anlamak mümkün değil.
TuruncuBuji
09.June.2019, 23:18
Eray abi mutlaka araştırmışsındır ama, Senin istediğin fiyat bantlarında piyasada çok Hyosung GV 650 var. Kronik sorunlarını felan bilmem ama sana iyi gidebilir.
Eray Aksoy
10.June.2019, 00:25
Eray abi mutlaka araştırmışsındır ama, Senin istediğin fiyat bantlarında piyasada çok Hyosung GV 650 var. Kronik sorunlarını felan bilmem ama sana iyi gidebilir.Biliyorum onları.Eskiden personelim olan genç bir kardeşimde enjeksiyonlu olan modeli var.Onlarda kronik sorun olayı yokmuş.Ama bu motorların parça sorunu adamı canından bezdirir.1,5 aydır motoru "Side Motor" da yatıyor.Sebebi parça olmaması.Sipariş ettiler.En güzel aylarda motoru kullanamiyor.Parça sorunu olan motorlardan uzak durmak lazım.
Eray Aksoy
03.July.2019, 13:01
Arkadaşlar soru mesaj yoğunluğundan fark edilsin diye bu başlığa yazıyorum.
Bodrum da bir motor var.Ama omca zaman ve masrafı boşa yapmak istemem.Bodrum taraflarında motoru kontrol ettirebileceğimiz bir tanıdığı olan var mı acaba ?
cicada
03.July.2019, 14:42
Arkadaşlar soru mesaj yoğunluğundan fark edilsin diye bu başlığa yazıyorum.
Bodrum da bir motor var.Ama omca zaman ve masrafı boşa yapmak istemem.Bodrum taraflarında motoru kontrol ettirebileceğimiz bir tanıdığı olan var mı acaba ?
Cemil bu gün bodrumda olmalı cemile ulaş abi...
Eray Aksoy
03.July.2019, 14:49
Cemil bu gün bodrumda olmalı cemile ulaş abi...Aynen.Ben unuttuydum.Görüştüm Cemil ile.Halledecek sağolsun.
cicada
03.July.2019, 14:52
Aynen.Ben unuttuydum.Görüştüm Cemil ile.Halledecek sağolsun.
Whatsapptan yazdım bende Cemile. işinin göründüğüne sevindim....
Eray Aksoy
03.July.2019, 15:05
Olursa süper olacak.Motor 2004 Suzuki Volusia.Henüz 23 bin km de bile değil.Adam alıp garajında tutmuş.Bir tek lastiklerin zamanı ufaktan gelmeye başlamış.Inşallah dediği gibidir de alırım.Fena heyecan yaptım [emoji847][emoji847][emoji847]
cicada
03.July.2019, 15:23
Olursa süper olacak.Motor 2004 Suzuki Volusia.Henüz 23 bin km de bile değil.Adam alıp garajında tutmuş.Bir tek lastiklerin zamanı ufaktan gelmeye başlamış.Inşallah dediği gibidir de alırım.Fena heyecan yaptım [emoji847][emoji847][emoji847]
Gönlüne göre olsun inşallah abi....
newmoon06tr
03.July.2019, 15:26
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHaydi hayırlısı Eray, güzel haberlerini bekliyoruz [emoji869]
Eray Aksoy
03.July.2019, 15:30
Motor bu.Hadi hayırlısı inşallah.Fazla heyecan yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor.Hemen gidip alasım var [emoji4]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/f26198f808d1bef0cf9458e18553e6ed.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/41c42454efb1e43bca253bdff9ec9108.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/317a691744df7ba138400ee57d6ef7c2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/48b7fe836a7627291c851ffd893b2104.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/7605d2e651c6ea7e0b9a29e0d287b040.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/dac4604f30092be2b8e2da12d8566a17.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/6664e34ff607fa31a2b4a8ceae8397f2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/1dd073d82ce6b57acbddd34d0c8fd3f0.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/bce7e450f86363e5b0d2c07a837de489.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/5d0f3ab096947e2d98b3222816753af9.jpg
cicada
03.July.2019, 15:35
Bakımlı ve temiz görünüyor. Fiyatı da uygunsa ve bir ustaya gösterip motorda sorun yoksa kaçırılmaz abi....
motor bu.hadi hayırlısı inşallah.fazla heyecan yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor.hemen gidip alasım var [emoji4]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/f26198f808d1bef0cf9458e18553e6ed.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/41c42454efb1e43bca253bdff9ec9108.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/317a691744df7ba138400ee57d6ef7c2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/48b7fe836a7627291c851ffd893b2104.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/7605d2e651c6ea7e0b9a29e0d287b040.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/dac4604f30092be2b8e2da12d8566a17.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/6664e34ff607fa31a2b4a8ceae8397f2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/1dd073d82ce6b57acbddd34d0c8fd3f0.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/bce7e450f86363e5b0d2c07a837de489.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190703/5d0f3ab096947e2d98b3222816753af9.jpg
sm-j730f cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
haytirli olsun abi bende bakmiştim bu motora ama sana nasip olacak sanirim. Detayli fotolari var istersen atayim:)
cicada
03.July.2019, 15:45
haytirli olsun abi bende bakmiştim bu motora ama sana nasip olacak sanirim. Detayli fotolari var istersen atayim:)
Zafer bunu alamadıysa benim yüzümden olacak bir türlü motura bakıtabilecek birini bulamadım :(
Zafer bunu alamadıysa benim yüzümden olacak bir türlü motura bakıtabilecek birini bulamadım :(
CANIN SAGOLSUN Deniz bize nasip degilmiş hayırlı olsun eray abiye de inş.
Eray Aksoy
03.July.2019, 17:29
haytirli olsun abi bende bakmiştim bu motora ama sana nasip olacak sanirim. Detayli fotolari var istersen atayim:)Eyvallah Zafer.Nasip kısmet işi doğrudur ama ben adamla 4 gün önce görüştüm.Sen daha evvel görüştüysen ben aradan çekilirim.Bu olmaz başka motor olur.Hiç sorun değil benim için.
Eray Aksoy
03.July.2019, 17:30
Zafer bunu alamadıysa benim yüzümden olacak bir türlü motura bakıtabilecek birini bulamadım :(Sorun yok.Zafer beğendiyse onun olsun.Kardeşimiz mutlu olursa ben de mutlu olurum.
Sorun yok.Zafer beğendiyse onun olsun.Kardeşimiz mutlu olursa ben de mutlu olurum.
sorun dehil Eray abi gönül rahatlıgıyla alabılirsin senın adına cook sevinirim 8) biz anlaşamadık adamla fiyat konusunda
Eray Aksoy
03.July.2019, 18:08
sorun dehil Eray abi gönül rahatlıgıyla alabılirsin senın adına cook sevinirim 8) biz anlaşamadık adamla fiyat konusundaHayırdır ? Neden anlaşamadınız ? Fiyat olarak bana en son 27250 dedi ama çok az da olsa iner gibime geldi.Sana ne kadar dediydi ?
erkopaşa
03.July.2019, 19:58
Eray hocam güzel motor bendeki 2003 modeli çok memnunum sende keyifle sürersin inşallah
Birde altımızda ufak kalmıyor güzel duruyor zaten sınıfının en uzunu 2.50 metre ve en ağırı 277 boş ağırlık motor sıvıları yakıtı ve ben yaklaşık 420 kg oluyor ama ıhh demiyor maşallah [emoji2937]
Lastikleri ön arka iç lastikler dahil en ucuz 2000 tl metzeler m888 çok fazla alternatif yok yada michelin 3000 i geçiyor. Çıkma lastikler var ne kadar güvenilir bilmiyorum o da nakliye iç lastik 1000 tl yi bulur diye düşünüyorum
Greywolf
04.July.2019, 01:22
2439
2440
2441
2442
Bugün biraz iç organ detoksu yaptım :) Baya safra taşı birikmiş
erkopaşa
04.July.2019, 01:37
Pırıl pırıl olmuştur zincir Erdem hocam eline sağlık [emoji106]
Mehmet A.
21.July.2019, 16:54
Bu gün ben çok fena yorsa da motoru bi elden geçirmiş olarak
1) zinciri komple temizleyip tekrar yağladım. Bunu yaparken de benim motorun balansörlü olduğunu öğrendim (hala balansörün ne olduğunu bilmesem de [emoji16][emoji16][emoji16] ). Zinciri uzun süredir (750km yağmur çamur toz toprak) yağlamamıştım, biraz yol gidip zincir ısınınca sanki gevşekmiş gibi ses yapıyordu. Fakat her baktığımda sıkı gibiydi meğer yağ katranlaşmış ondan tam anlaşılmıyormuş. Temizleyince zincirin gevşek okduğunu anladım biraz gerdirdim.
2) motor yağını değiltirdim. Elime akan yap kendinden geçmiş simsiyah değildi ama erken değiltirmek iyidir.
3) geçenlerde ses yapıyor diye sağ ön kaliperi sökmüş temizlemiştim sökemediğim sol kaliperi söktüm orasını burasını temizledim. Garaj içinde ileri geri yaptım ses gelmedi bakalım yola çıkınca ne olacak.
4) 4 yok temizlemedim, silmedim, okşamadım, yarın görüşmek üzere de vedalaşmadık. Çünkü yorumdum iş çok yorucu değil ama sürekli aşağı eğilmek yoruyor, araba gibi altına da yatamıyoruz [emoji31]
Velhasıl motoru yine temize çıkarmış olduk. Üst model motorlarla üstüne para almam karşılığında takas olur [emoji12][emoji16][emoji12][emoji16][emoji12][emoji16]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190721/90cf7dc80a442d0b4f3aff01c161a508.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190721/411c35f977a8025f51ceaee61a454180.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190721/a4589a01e6d97f7e4d703ffe26faf948.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190721/c44ae4398e09142f12fad0e3c0a3790a.jpg
Mehmet A.
erkopaşa
21.July.2019, 17:20
Eline sağlık Mehmet [emoji106][emoji2937]
Eray Aksoy
22.July.2019, 18:40
Bugün benzin deposu sökülüp temizlendi.Dörtlülerden üç tanesi çalışmıyordu halledildi.Bujiler değişti.Hava ayarı bozuktu.Bu yüzden ilk etap jikle ile çalıştırılmadığında stop ediyordu ve ısınınca da biraz yüksek devirde çalışıyordu.Sorun giderildi,ayarı yapıldı.Giderken de gidona beni özlemesin diye bir öpücük konduruldu [emoji8][emoji3059]
erkopaşa
22.July.2019, 22:18
Bende bugün lastik siparişi verdim çok para verdim taksit bilem yapmadılar zalımlar [emoji35]
Eray Aksoy
22.July.2019, 23:01
Bende bugün lastik siparişi verdim çok para verdim taksit bilem yapmadılar zalımlar [emoji35]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiErkan Hocam 1904 lira mı ?
erkopaşa
22.July.2019, 23:36
Erkan Hocam 1904 lira mı ?
Evet +30 nakliye
Eray Aksoy
22.July.2019, 23:48
Evet +30 nakliye
Neyse lastik önemli sonuçta.Giden gitti ama sağlıklı,içinde tereddüt olmadan binersin.
erkopaşa
23.July.2019, 00:39
Neyse lastik önemli sonuçta.Giden gitti ama sağlıklı,içinde tereddüt olmadan binersin.
Korka korka biniyordum lastikler çok kötüydü gelsin hemen taktıracağım.
Eray hocam yeni lastiklerin 150-200 km arasında rodajı olur ani fren ani gazlama yapmamak gerekir, küçük bir bilgi [emoji106]
Eray Aksoy
23.July.2019, 00:43
Korka korka biniyordum lastikler çok kötüydü gelsin hemen taktıracağım.
Eray hocam yeni lastiklerin 150-200 km arasında rodajı olur ani fren ani gazlama yapmamak gerekir, küçük bir bilgi [emoji106]
Haa bak bu bilgi çok iyi oldu.Lastiklerin de rodajı olduğunu bilmiyordum.Ona göre dikkatli kullanırım.Sağolasın Erkan Hocam 8)
erkopaşa
23.July.2019, 00:49
Mct vardı bende lastiklerini değişince ani gaz açmıştım, nasılsa yeni lastik diye, az kaldı yapışıyordum yere yolu hiç tutmadı lastikler, ondan sonra öğrendim ki en 150 km sonra lastikler tam performans çalışıyormuş.
Eray Aksoy
23.July.2019, 01:14
Mct vardı bende lastiklerini değişince ani gaz açmıştım, nasılsa yeni lastik diye, az kaldı yapışıyordum yere yolu hiç tutmadı lastikler, ondan sonra öğrendim ki en 150 km sonra lastikler tam performans çalışıyormuş.
Peki düz veya virajlı yollarda yol tutuşu da mı 150 - 200 km sonra daha iyi oluyor yoksa bunda sıkıntı yok mu ? Yani virajlarda biraz yatayım derken kayıp altımdan gitmesin alet ?
Peki düz veya virajlı yollarda yol tutuşu da mı 150 - 200 km sonra daha iyi oluyor yoksa bunda sıkıntı yok mu ? Yani virajlarda biraz yatayım derken kayıp altımdan gitmesin alet ?
Her koşul rodaja dahil :)
Eray Aksoy
23.July.2019, 01:42
Her koşul rodaja dahil :)
Teşekkür ederim Başkanım.Bu arada karbüratör den hava ayarı yapılacaktı ama hava ayarı yapılan civata-somunu bir türlü sökemedik.Tornacıya gitti ama o da sökemedi.Usta yarın bir ayar çekmeye çalışacak ama bilemedim ? Yenisini almaya kalksam çok pahalı.Somun iyice içine kaynamış.
Teşekkür ederim Başkanım.Bu arada karbüratör den hava ayarı yapılacaktı ama hava ayarı yapılan civata-somunu bir türlü sökemedik.Tornacıya gitti ama o da sökemedi.Usta yarın bir ayar çekmeye çalışacak ama bilemedim ? Yenisini almaya kalksam çok pahalı.Somun iyice içine kaynamış.
Vida pas sökücü spreyler var belki işe yarar birde sirke suyu kireçlenmiş kitlenmiş vidaları çözüyor belki işe yarabilir bide karbüratör tamamiyle sökülüp vida yerini kuvvetlice ısıntınca vida bırakır kolay gelsin
Eray Aksoy
23.July.2019, 01:52
Vida pas sökücü spreyler var belki işe yarar birde sirke suyu kireçlenmiş kitlenmiş vidaları çözüyor belki işe yarabilir bide karbüratör tamamiyle sökülüp vida yerini kuvvetlice ısıntınca vida bırakır kolay gelsin
Karbüratörü zaten komple söktük.Yarın sirke suyunu bir deneyeceğim.
erkopaşa
23.July.2019, 15:09
Eveeet iç ve dış lastikler geldi surada montaj var [emoji2937]
25042505
endroad
23.July.2019, 15:23
25042505
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHayırlı olsun Erkan hocam, İyi günlerde kullan. Keyifli sürüşler dilerim.
Eray Aksoy
23.July.2019, 15:29
25042505
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBen de 19 unda sipariş verdim iç lastikleri ama adamlar ancak bugün kargoya vermiş.Erkan hocam bu ne şansızlıktır böyle ? Her şey beni buluyor.Gerçekten bahtsız bedevi gibiyim.Her an köşeden bir Kutup Ayısı çıkabilme ihtimalini bekliyorum artık [emoji15]
erkopaşa
23.July.2019, 15:50
Ben de 19 unda sipariş verdim iç lastikleri ama adamlar ancak bugün kargoya vermiş.Erkan hocam bu ne şansızlıktır böyle ? Her şey beni buluyor.Gerçekten bahtsız bedevi gibiyim.Her an köşeden bir Kutup Ayısı çıkabilme ihtimalini bekliyorum artık [emoji15]
Ben telefonla arayıp görüştüm siparişi Pazar verdim dün kargo bugün elime ulaştı baya bi kalın iç lastikler
Geç olsun güç olmasın nasip kısmet hayırlısı olsun Eray hocam
Eray Aksoy
23.July.2019, 16:21
Ben telefonla arayıp görüştüm siparişi Pazar verdim dün kargo bugün elime ulaştı baya bi kalın iç lastikler
Geç olsun güç olmasın nasip kısmet hayırlısı olsun Eray hocam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBahtsız Bedevi olduğumu söylüyorum ama kimse inanmiyordu.Bir kez daha tescillendi durum [emoji848]
cicada
23.July.2019, 16:53
Kırılan kilometre telini değiştirdim. Kilometre teli yağlanır mı bilemedim ama ben yağı bastım içine :)
erkopaşa
23.July.2019, 18:02
Cuma günü bakım ve lastik değişimi için ustamla sözleştik, cumaya operasyon var[emoji2937]
Bakım öncesi bi parlatalım dedik Battalgazi’yi;
2506
250725082509
endroad
23.July.2019, 18:09
Sanırım Antalya üzerinde bir sıkıntı var ! :soru?
Dün sabah motoruma bindim iş yerine geldim, tam kontağı kapatacağım baktım anahtar yok. Bir kere daha yolda giderken yerinden çıkıp düşmüştü erken fark edip dönüp buldum. Bu sefer yollara baktım,bulamadım. Marşı kapatmak için sigortayı söktüm yerinden, bu arada benzinde bittim bitecek. Akşam eve döndüm depo kapağını sökmek için işe koyuldum, göründüğünden çok sağlam olduğunu fark ettim. Hava kararınca bırakmak zorunda kaldım. Sabah benzin bitmesin diye dua ile iş yerine geldim, öğle molası oldu, aldım elime tornavida çekiç ve yarım saate söktüm. Bütün aletleri toplarken evvel gün yerinde çıkan anahtarın ayak basamağın oraya takılıp kaldığını gördüm :shock: güler misin, ağlar mısın.
Şimdi iş çıkışı sanayi gidip yeni depo kapağı alacağım. Bu arada içine de kilidin dillerinden biri düştü, hafta sonu depo temizliği var. Daha önce yapan arkadaşlar var ise her türlü öneriye açığım.
Antalya ekibi, en yakın tarihte bir araya gelsek mi ? :artiz:
erkopaşa
23.July.2019, 20:34
Dün sabah motoruma bindim iş yerine geldim, tam kontağı kapatacağım baktım anahtar yok. Bir kere daha yolda giderken yerinden çıkıp düşmüştü erken fark edip dönüp buldum. Bu sefer yollara baktım,bulamadım. Marşı kapatmak için sigortayı söktüm yerinden, bu arada benzinde bittim bitecek. Akşam eve döndüm depo kapağını sökmek için işe koyuldum, göründüğünden çok sağlam olduğunu fark ettim. Hava kararınca bırakmak zorunda kaldım. Sabah benzin bitmesin diye dua ile iş yerine geldim, öğle molası oldu, aldım elime tornavida çekiç ve yarım saate söktüm. Bütün aletleri toplarken evvel gün yerinde çıkan anahtarın ayak basamağın oraya takılıp kaldığını gördüm :shock: güler misin, ağlar mısın.
Şimdi iş çıkışı sanayi gidip yeni depo kapağı alacağım. Bu arada içine de kilidin dillerinden biri düştü, hafta sonu depo temizliği var. Daha önce yapan arkadaşlar var ise her türlü öneriye açığım.
Haydaaa[emoji33] çok geçmiş olsun, hakkaten güler misin ağlar mısın.
TuruncuBuji
23.July.2019, 21:35
Bütün aletleri toplarken evvel gün yerinde çıkan anahtarın ayak basamağın oraya takılıp kaldığını gördüm :shock: güler misin, ağlar mısın.
Anahtar sana kötü bir şaka yapmış abi :D
Buluşma konusuna gelecek olursak bu cumartesi belki bir buluşma düzenleyebiliriz.
Eray Aksoy
23.July.2019, 22:20
Cemil geçmiş olsun.Anahtar olayı kötü olmuş gerçekten.İnsanın canı sıkılır ama ister istemez gülmekten de kendini alamaz.Buluşma işini ben de düşünüyordum.Motorum haftaya kaldı.Kısmet olursa haftaya kesinlikle bir buluşma ayarlayalım.
Anahtar sana kötü bir şaka yapmış abi :D
Buluşma konusuna gelecek olursak bu cumartesi belki bir buluşma düzenleyebiliriz.
Bu hafta değil de haftaya,motorum hazır olunca buluşalım.Buluşma yeri sağlam bir restauranta yakın olsun ama [emoji39]
soulofheaven
23.July.2019, 22:28
Abi umarım bir daha düşürmezsin. :) epey trajikomik bir olaymış.
Cuma günü bakım ve lastik değişimi için ustamla sözleştik, cumaya operasyon var[emoji2937]
Bakım öncesi bi parlatalım dedik Battalgazi’yi;
2506
250725082509
Erkan hocam hayırlı olsun.
Geçmiş olsun Cemil
erkopaşa
24.July.2019, 10:30
Teşekkür ederim Ömer hocam fırsat bulup temizleyememiştim Çamlıdere nin tozu çamuru duruyordu birde Perşembe buluşmada yağmuru yeyince bi pınar başı anca pakladı bizi [emoji1] şimdi sıra bakımlarda, lastik ve bakımdan sonra Balıkesir için hazırız.[emoji2937]
Eray Aksoy
26.July.2019, 20:46
Jant telleri yarın geliyor.Jantlar bayağı bir kararmış ve kötü durumdaydı.Metal parlatıcı ile iyice silip parlattım.Tertemiz,sanki ilk gün ki gibi tertemiz ve parlak oldu.Işıl ışıl ışıldadı resmen.Bayağı bir terledim ve yoruldum sıcaktan dolayı ama motor için değer.
erkopaşa
27.July.2019, 01:02
Motor bakım
1- ön arka iç lastikler dahil değişti 2200tl
2- buji 40 tl
3- yağ filtresi 70 tl
4- yağ 150 tl
5- antifriz ve saf su 30 tl
6- balatalar kontrol edildi durumu iyi kaliper temizlendi tekrar takıldı
7- boyun bilyası için ön takım komple söküldü çok fazla sıkıldığı için kasıyordu ve takılıyordu gidon, bilyaları temizlendi, yağlandı ayarlandı ve tekrar toplandı şimdi bir sıkıntı kalmadı elleri bırakınca kafa sallıyordu şimdi sallama kalmadı en uzun iş bu oldu baya bir uğraştırdı
250 tl işçilik
Toplamda 2740 tl masraf oldu.
Rabbim kaza bela arıza vermesin 6000 km rahatız inşallah [emoji2937]
Eray Aksoy
27.July.2019, 01:44
Motor bakım
2- buji 40 tl
3- yağ filtresi 70 tl
4- yağ 150 tl
7- boyun bilyası için ön takım komple söküldü çok fazla sıkıldığı için kasıyordu ve takılıyordu gidon, bilyaları temizlendi, yağlandı ayarlandı ve tekrar toplandı şimdi bir sıkıntı kalmadı elleri bırakınca kafa sallıyordu şimdi sallama kalmadı en uzun iş bu oldu baya bir uğraştırdı
250 tl işçilik
Toplamda 2740 tl masraf oldu.
Erkan Hocam masraf etmişsin ama uzun bir süre de rahat bineceksin inşallah.Özellikle lastik konusunda kafan rahat olacak.Allah kaza bela vermesin inşallah.
erkopaşa
27.July.2019, 10:10
Erkan Hocam masraf etmişsin ama uzun bir süre de rahat bineceksin inşallah.Özellikle lastik konusunda kafan rahat olacak.Allah kaza bela vermesin inşallah.
Amin hocam inşallah
Darısı senin motora, bugün yarın hasret biter yollara revan olursun [emoji106]
motor bakım
2- buji 40 tl
3- yağ filtresi 70 tl
4- yağ 150 tl
250 tl işçilik
toplamda 2740 tl masraf oldu.
tapatalk kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi
hayirli olsun Erkan abi güle güle bin tekine daş demesin:)
Eray Aksoy
27.July.2019, 13:45
Amin hocam inşallah
Darısı senin motora, bugün yarın hasret biter yollara revan olursun [emoji106]
Bu akşam motoru teslim alıyorum inşallah.Tutmayın bu küçük enişteyi salıverin gitsin [emoji16][emoji1787]
erkopaşa
27.July.2019, 14:18
Bu akşam motoru teslim alıyorum inşallah.Tutmayın bu küçük enişteyi salıverin gitsin [emoji16][emoji1787]
Şimdi salıversek seni bu hızla Balıkesir’e gelirsin sonra iş güç uğraş dur [emoji1787]
Eray Aksoy
27.July.2019, 14:24
Şimdi salıversek seni bu hızla Balıkesir’e gelirsin sonra iş güç uğraş dur [emoji1787]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYa gerçekten utanarak yazıyorum ama itiraf ediyorum...İş yerine bir bahane uydurup izin aldım.Şimdi birazdan ustamın yanına gidiyorum.Motor bugün tamamdır.Offff çok fena heyecan yaptım.
KaanGny
09.March.2021, 14:20
Bugün Crixus'un plakasını sol tarafa taşıdım ve depoma şeritlerimden artan folyoyla çıkartma yaptım [emoji16]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210309/e3caa5786445c2fd5867f0484972e9bf.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210309/0faff1fcd1ddf31b9e9e4ec50b207122.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210309/7d8c003098ea5f4e01334ad77f67c2ac.jpg
SM-N985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KaanGny
09.March.2021, 14:21
Bugün Crixus'un plakasını sol tarafa taşıdım ve depoma şeritlerimden artan folyoyla çıkartma yaptım [emoji16]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210309/e3caa5786445c2fd5867f0484972e9bf.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210309/0faff1fcd1ddf31b9e9e4ec50b207122.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210309/7d8c003098ea5f4e01334ad77f67c2ac.jpg
SM-N985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBir tek plakanın ışıklandırması kaldı malzemeler hazır. Onu da yapacaktım ama yağmur başladı. Yarına inşallah [emoji120]
Mehmet A.
09.March.2021, 14:26
Güzel olmuş. Bunu görünce gidonu geyik kafası gibi yapmak geldi aklıma ama sonra geri gitti [emoji16][emoji16][emoji16]
İmza;
İnsafsızlıklarınız infazınız olacaktır...
KaanGny
09.March.2021, 14:27
Güzel olmuş. Bunu görünce gidonu geyik kafası gibi yapmak geldi aklıma ama sonra geri gitti [emoji16][emoji16][emoji16]
İmza;
İnsafsızlıklarınız infazınız olacaktır...Bir sonraki proje gidon [emoji16]
KaanGny
09.March.2021, 14:28
İmza;
İnsafsızlıklarınız infazınız olacaktır...Teşekkür ederim [emoji120]
CELİL
09.March.2021, 14:38
Kaan emeğine sağlık güle güle kullan :) 8)
erkopaşa
09.March.2021, 15:01
Kaan güzel günlerde kullan inşallah eline sağlık [emoji2937]
endroad
09.March.2021, 15:54
Harika iş olmuş Kaan, custom hakkını vermişsin. Eline sağlık.
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
KaanGny
09.March.2021, 18:56
Kaan emeğine sağlık güle güle kullan :) 8)
Kaan güzel günlerde kullan inşallah eline sağlık [emoji2937]
Harika iş olmuş Kaan, custom hakkını vermişsin. Eline sağlık.
Sent from my SM-A505F using TapatalkÇok teşekkür ederim [emoji4] [emoji869]
CELİL
09.March.2021, 20:49
Dragstar ı pasta cila yaptırdım ama alttaki çizikler istediğim kadar kaybolmadı sevmedim söktüm bütün parçaları yeni boya yapılmaya yolladım [emoji16][emoji106]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210309/eb2372300eccce7815ce830bcd58527d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210309/b4de8ab3c5568801c2d459ca975fa271.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210309/9b77fb93026358107507fdf98eb6e85f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210309/88653b78d8c42aa71cb18ddd2fcb7528.jpg
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KaanGny
09.March.2021, 20:58
Dragstar ı pasta cila yaptırdım ama alttaki çizikler istediğim kadar kaybolmadı sevmedim söktüm bütün parçaları yeni boya yapılmaya yolladım [emoji16][emoji106]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210309/eb2372300eccce7815ce830bcd58527d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210309/b4de8ab3c5568801c2d459ca975fa271.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210309/9b77fb93026358107507fdf98eb6e85f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210309/88653b78d8c42aa71cb18ddd2fcb7528.jpg
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞimdiden yeni boya hayırlı olsun başkanım. Tekerine taş değmesin.
endroad
09.March.2021, 21:00
Çok güzel bir şey çıkacağına eminim başkanım. Atölye de harika görünüyor.
cicada
09.March.2021, 21:24
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHayırlı olsun başkanım darısı bizim makinaların başına
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erkopaşa
09.March.2021, 22:01
Başkanım hayırlı olsun, motoru alan yaşadı, pırıl pırıl bir chopper [emoji2937]
Mehmet A.
09.March.2021, 22:05
Celil abi depoya bakarken yıldızları mı seyredecez [emoji16][emoji16][emoji16]
İmza;
CELİL
09.March.2021, 22:07
Celil abi depoya bakarken yıldızları mı seyredecez [emoji16][emoji16][emoji16]
İmza;
Boyadan sonra inşallah öyle olur duruma bakıcaz artık :) :) :)
bulentbc
09.March.2021, 22:15
Başkanım hayırlı olsun, sezona hazırlık tamam gibi geliyor bana, 2020’nın acısını fena çıkacak gibi.
CELİL
09.March.2021, 22:23
Başkanım hayırlı olsun, sezona hazırlık tamam gibi geliyor bana, 2020’nın acısını fena çıkacak gibi.
makineyi yaza satmak için hazırlıyorum :)
Bülent İnşallah dediğin gibi olur yaza tüm bu sıkıntılı günlerin acısını hep birlikte çıkartırız :)
bulentbc
10.March.2021, 00:13
[QUOTE=CELİL;334538]makineyi yaza satmak için hazırlıyorum :)
Bülent İnşallah dediğin gibi olur yaza tüm bu sıkıntılı günlerin acısını hep birlikte çıkartırız :)
İnşallah Başkanım ....8)8)8)
erkopaşa
13.March.2021, 18:52
Bıgün Battalgazi bahara merhaba dedi.
Temizlik, yağlama, ufak bir montaj yaptım.
Yarına hazırız inşallah [emoji2937]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210313/b6405983fe0b5b83511e59e51bbc391b.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210313/0a73fb4bfa9a1945b1c6b6f72b227bb4.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210313/3329889e3e1b4d28b6c1de552dd76d09.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210313/6b450b0746bfe000252d6ae8a176f53c.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210313/94febb8e984c3f301d761e471e5e13c1.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210313/31565bbd1e2a4d5b0df2191d8763eeaa.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210313/2688e3c32b73c39b85ad68befa002ab2.jpg
Mehmet A.
13.March.2021, 18:55
Hayırlı olsun abi [emoji106][emoji106][emoji106]
İmza;
CELİL
13.March.2021, 18:57
Maşallah depo altına kadar inmişsin usb şarj hayırlı olsun eline sağlık yarın tadını çıkar keyfini sür nazar nazar nazar 👍👍👍
Eray Aksoy
13.March.2021, 18:59
Eline sağlık Erkan Hocam.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
erkopaşa
13.March.2021, 19:11
Çok teşekkür ederim başkanım, Eray hocam
Başkanım seviyorum bu işleri ama şöyle güzel bir garajım olsa ne güzel olur, malzemelerin birazı evde in çık, birazı arabada idare ettik yinede, bunada şükür.
newmoon06tr
13.March.2021, 19:27
Erkan eline sağlık, detaylı güzel bir bakım olmuş, USB şarj ünitesi de şık olmuş.
Atlıgezgin
13.March.2021, 19:37
Maşallah maşallah, yanıyor makine.
SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yusuf K.
13.March.2021, 19:46
Erkan hocam yine yaptın yapacağını [emoji4] maşallah çok güzel makine nazar değmesin [emoji108]
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bulentbc
13.March.2021, 20:37
Hocam eline sağlık, tekerine Taş değmesin.
endroad
13.March.2021, 21:05
Eline sağlık Erkan hocam, yeni donanımı keyifle kullanmanı dilerim. Kazasız belasız inşallah. Tekerine taş değmesin.
erkopaşa
13.March.2021, 21:36
Çok teşekkür ederim sevgili abilerim/kardeşlerim.
Uzun zamandır dinlendi yeter artık yoralım biraz yollarda
KaanGny
13.March.2021, 21:37
Eline emeğine sağlık abi [emoji869]
Raci06
14.March.2021, 01:17
Çok teşekkür ederim sevgili abilerim/kardeşlerim.
Uzun zamandır dinlendi yeter artık yoralım biraz yollarda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBattalgazi emanet sende hocam. Maşallah iyi bakıyorsun emanete. Zamanı gelince asıl sahibine gider kısmetse. [emoji16][emoji16]
erkopaşa
14.March.2021, 09:29
Battalgazi emanet sende hocam. Maşallah iyi bakıyorsun emanete. Zamanı gelince asıl sahibine gider kısmetse. [emoji16][emoji16]
Ne kadar enduromsu kullansa da aklı klasikte[emoji3526]
Emanetin emanetimdir emekli kralım.[emoji2937]
Zafer
16.March.2021, 14:55
hayırlı olsun Erkan abi kendin bir şeyler yapması zevkli oluyor ama garaj şart. bu işler için he bide zaman ayırabilmek tabiki.
CELİL
19.March.2021, 14:40
Bugün motor için değil ama motor kullanırken güvenli olmak için yazlık korumalı motor botu aldım yaza hazırlıklara devam 😁😊😁😊👍👍👍
Motomax indirim yapmış 61x 6 taksit toplam 369 tl peşin fiyatına 6 taksit kargo dahil 👍
2539
2540
HakanSpyder
19.March.2021, 15:10
İnşAllah hiç bir zaman ihtiyaçın olmaz başkan gule gule kullan
bulentbc
19.March.2021, 17:41
Bugün motor için değil ama motor kullanırken güvenli olmak için yazlık korumalı motor botu aldım yaza hazırlıklara devam ğŸ˜ğŸ˜ŠğŸ˜ğŸ˜ŠğŸ‘ğŸ‘ğŸ‘
Motomax indirim yapmış 61x 6 taksit toplam 369 tl peşin fiyatına 6 taksit kargo dahil ğŸ‘
2539
2540
Başkanım hayırlı olsun bu City olan modeli mi. Bende bir süredir alsami diye düşünüyorum. Başkanım bir yağmurda yada ıslak zeminde kullanma fırsatı olursa, kaydırıyor mu acaba yazlık model olduğu için ondan tereddüt ettim. Kaydırmaz taban diyor ama ıslak zeminde nasıl olur diye düşünüyorum, bizim burası fazla soğuk olmadığı için ben 4 mevsim kullanmayı düşünüyorum.
CELİL
19.March.2021, 17:56
Başkanım hayırlı olsun bu City olan modeli mi. Bende bir süredir alsami diye düşünüyorum. Başkanım bir yağmurda yada ıslak zeminde kullanma fırsatı olursa, kaydırıyor mu acaba yazlık model olduğu için ondan tereddüt ettim. Kaydırmaz taban diyor ama ıslak zeminde nasıl olur diye düşünüyorum, bizim burası fazla soğuk olmadığı için ben 4 mevsim kullanmayı düşünüyorum.
Bülent evet bu city yazlık modeli bunun kışlık olanını kullanıyordum zaten taban kaymıyor kalıpları rahat kullanışlı ben kışlığından memnunum yazlığı daha denemedim ama sizin orada 4 mevsim iş görür yazlıkta kondura kumaş olan yerler yağmuru hemen almaz 👍
Raci06
19.March.2021, 21:29
Hayırlı olsun başkanım güzel günlerde kullanın.
endroad
19.March.2021, 22:38
Bugün motor için değil ama motor kullanırken güvenli olmak için yazlık korumalı motor botu aldım yaza hazırlıklara devam ğŸ˜ğŸ˜ŠğŸ˜ğŸ˜ŠğŸ‘ğŸ‘ğŸ‘
Motomax indirim yapmış 61x 6 taksit toplam 369 tl peşin fiyatına 6 taksit kargo dahil ğŸ‘
2539
2540
Keyif ile ayağınızda eskisin başkanım, güzel günlerde kullanın.
erkopaşa
19.March.2021, 23:31
Hayırlı olsun başkanım güzel günlerde kullan inşallah
Eray Aksoy
20.March.2021, 19:58
Bugün motor için değil ama motor kullanırken güvenli olmak için yazlık korumalı motor botu aldım yaza hazırlıklara devam [emoji16][emoji4][emoji16][emoji4][emoji106][emoji106][emoji106]
Motomax indirim yapmış 61x 6 taksit toplam 369 tl peşin fiyatına 6 taksit kargo dahil [emoji106]
2539
2540
Hayırlı olsun Başkanım.Çok çok iyi etmişsin.Güvenlik,ekipman en çok umarsamadığımız ama günü gelince bizi pişman eden olmazsa olmazımız.Ayak ve bilek çok önemsenmiyor ama Allah korusun bir kaza anında ayak bileği ve bilek kemiği kırıkları inanılmaz sıkıntılı durumlardır.Motoru satmamış olsaydım kevlar kot,ayakkabı,kaliteli kask ve eldiven alacaktım.Vallahi adınıza sevindim Başkanım.
Bülent,bu markanın günlük kullanıma uygun,spor modelleri de dolu.Tam bir fiyat/performans ürünü.Kesinlikle almanı tavsiye ederim.Antalya da Can Motor veya başka bir yer kesin satıyordur.Haftada 2 gün gidiyorsun zaten.Bir gittiğinde uğrayıp modellere bak ve dene.Fiyatını ve taksit olayını internetten karşılaştır.Neresi işine geliyorsa oradan alırsın.Ama öncesinde mutlaka deneyip ayağında gör derim.
Mehmet A.
21.March.2021, 12:14
Yazmamıştım ama celil abiden bir gün sonra bende sipariş etmiştim [emoji16][emoji16][emoji16] bi parça da kendimize bakalım [emoji16][emoji16][emoji16]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210321/4e03e8dc5433550b2fbb5b55b4604b04.jpg
İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
CELİL
21.March.2021, 12:49
Yazmamıştım ama celil abiden bir gün sonra bende sipariş etmiştim [emoji16][emoji16][emoji16] bi parça da kendimize bakalım [emoji16][emoji16][emoji16]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210321/4e03e8dc5433550b2fbb5b55b4604b04.jpg
İmza:
Mehmet İyi günlerde kullan 👍🖐
Eray Aksoy
21.March.2021, 14:37
İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...Güle güle,kazası belasız giyersin inşallah.
teoman25
21.March.2021, 18:05
hayırlı olsun güle güle giyin :) bende 2-3 gündür bakınıyorum botlarada, karar veremedim, giyinip sürüş yaptınmı hissiyatı artıları eksileri nelerdir
CELİL
21.March.2021, 18:13
hayırlı olsun güle güle giyin :) bende 2-3 gündür bakınıyorum botlarada, karar veremedim, giyinip sürüş yaptınmı hissiyatı artıları eksileri nelerdir
Teoman ben kışlığını kullanıyorum kalıpları çok rahat o yüzden yazlıkta aldım tavsiye ederim 👍
bulentbc
21.March.2021, 19:02
Arkadaşlar, 4 Riders motosiklet montunu kullanan var mi acaba? Yazlık breeze motosiklet montu alasım var, fiyat olarak çok iyi, fena da gözükmüyor. Ama Alanya sıcağında yazın nasıl olur ben genellikle hep şehir içi kullaniyorum bizim burası’da küçük yer birde üstüne deri çeket olacak. Alıp’da kullanamamak da var tabiki. Bilemedim.
CELİL
21.March.2021, 20:31
Arkadaşlar, 4 Riders motosiklet montunu kullanan var mi acaba? Yazlık breeze motosiklet montu alasım var, fiyat olarak çok iyi, fena da gözükmüyor. Ama Alanya sıcağında yazın nasıl olur ben genellikle hep şehir içi kullaniyorum bizim burası’da küçük yer birde üstüne deri çeket olacak. Alıp’da kullanamamak da var tabiki. Bilemedim.
4 Riders ürünleri orta sınıf güzeldir senin orasının sıcağı için korumaları olan file mont modeller var onlar daha rahat olur 👍
Eray Aksoy
21.March.2021, 20:39
Arkadaşlar, 4 Riders motosiklet montunu kullanan var mi acaba? Yazlık breeze motosiklet montu alasım var, fiyat olarak çok iyi, fena da gözükmüyor. Ama Alanya sıcağında yazın nasıl olur ben genellikle hep şehir içi kullaniyorum bizim burası’da küçük yer birde üstüne deri çeket olacak. Alıp’da kullanamamak da var tabiki. Bilemedim.Telefonda konuştuğumuz gibi,yazın Alanya da,şehiriçi trafiğinde bunu kullanamazsın.Gideceğin en baba mesafe 5 km bile değil.Pişer,erir gidersin.Ama uzun yol ve kışı düşünürsen on numara olur.Yok güvenlik açısından ne olursa olsun mont alacak ve şehiriçi devamlı kullanacaksan da,bahsettiğim,full artı full fileli olan Riderdenim montunu tavsiye ederim.Yazlık bot alacaksan güzel olur.4Riders mont ve pantolon kalitesi olarak Riderdenim den biraz daha düşk kalıyor.Bildiğim kadar Motomax ın bir markası ? Mont olarak şimdiye kadar gördüğüm en fileli,en fazla hava alan montlardan biri ise durt markasının Crown modeli.Fiyatları 540 lira.Ama korumaları zayıf.Yine telefonda bahsettiğim gibi,ürünü alırken içeriğine koruma dahil mi ? Dahilse hangi kalite ve marka bakmak gerek.Riderdenim Sastec level 2 kullanıyor ki bundan daha kalitelisi yok.Sırf bu korumaların sırt koruması 320 lira civarı.Ayrıca 2 omuz ve 2 dirsek korumasına da 400 dersek vereceğin rakamı sen hesapla.Durt un Crown modelini kullandım.Ama o dönem beden sıkıntısı olmasaydı kesinlikle Riderdenim alırdım.4Riders ın kullandığı korumalar da tıpkı durt gibi en düşük seviye korumalar ve sırt koruması da yok.Şayet istersen onu ayrı satın alman gerekiyor.Sanırım telefondan sonra burada da yazdığım açıklamada benim fikrim gayet net ve anlaşılır oldu ? Riderdenim almanı tavsiye ederim.Sırt korumasına vereceğin parayı da hesaplarsan aynı rakama geliyor zaten.Üstelik koruma kalitesi de cabası.Ancak mutlaka giyip üstünde görmeden alma sakın.Dünyanın en iyi montu da olsa belki içinde rahat edemeyeceksin veya hoşuna gitmeyecek ?
erkopaşa
22.March.2021, 15:25
Efendim, herkes kendine ben artçıma çalışıyorum yaza hazırlık devam ediyor. Bir aksilik çıkmazsa yollardayız eşimle beraber inşallah [emoji2937]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210322/de2c71bbe02b30abadb0b4da64ed3591.jpg
Başkanım fitili ateşledin, bende eşime aldım bu bottan.[emoji106]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210322/d603768e19b97c400eec3ac3f109d25e.jpg
Bu mont Durt üretimi uzun mont, biraz kesimi dar olsada eşimin istediği gibi, başkanım bu montun üzerinde deri yelek harika durmaz mı sen söyle [emoji16][emoji2937][emoji106]
Sadece eldiven eksiğimiz var onuda halledeceğim yakında inşallah [emoji106][emoji2937]
erkopaşa
22.March.2021, 15:29
Milletin kayınpederi kayınvalidesi kulübe yaptırır, kralın kayınvalidesi krala deri mont alır, nokta.
Bu mont anlaşılacağı üzere hediye [emoji307]
Dana derisi olmasına rağmen çok ağır değil aşırı sıcaklar ve aşırı soğuklar dışında uzun süreli kullanılabilir diye düşünüyorum [emoji106][emoji2937]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210322/41231f4a052a88818573ddb64dfd6417.jpg
Mehmet A.
22.March.2021, 15:32
Hayırlı olsun abi. Yazın nevale çok yani anladık [emoji16][emoji16][emoji16]
İmza:
CELİL
22.March.2021, 16:04
Erkan maşallah yaza tam hazırlıklı fuul donanımlı giriyorsunuz iyi günlerde kullanın eşine selamlar 😊👍🖐
bulentbc
22.March.2021, 17:01
Bu gidişte 4Riders yazlık bot stokları tükenecek gibi, bitmeden bende hemen sipariş vereyim....:p
Eray Aksoy
22.March.2021, 18:20
Efendim, herkes kendine ben artçıma çalışıyorum yaza hazırlık devam ediyor. Bir aksilik çıkmazsa yollardayız eşimle beraber inşallah [emoji2937]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210322/de2c71bbe02b30abadb0b4da64ed3591.jpg
Başkanım fitili ateşledin, bende eşime aldım bu bottan.[emoji106]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210322/d603768e19b97c400eec3ac3f109d25e.jpg
Bu mont Durt üretimi uzun mont, biraz kesimi dar olsada eşimin istediği gibi, başkanım bu montun üzerinde deri yelek harika durmaz mı sen söyle [emoji16][emoji2937][emoji106]
Sadece eldiven eksiğimiz var onuda halledeceğim yakında inşallah [emoji106][emoji2937]
Milletin kayınpederi kayınvalidesi kulübe yaptırır, kralın kayınvalidesi krala deri mont alır, nokta.
Bu mont anlaşılacağı üzere hediye [emoji307]
Dana derisi olmasına rağmen çok ağır değil aşırı sıcaklar ve aşırı soğuklar dışında uzun süreli kullanılabilir diye düşünüyorum [emoji106][emoji2937]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210322/41231f4a052a88818573ddb64dfd6417.jpg
Güle güle giysin inşallah.Yazın bekliyoruz ona göre.
Kimin kayınvalidesi kulübe yaptırıyor ? Açalım bu konuyu biraz [emoji848]
Raci Kral Abimize deri mont yakışır.Kayınvalidesi nokta atışı yapmış [emoji106]
erkopaşa
22.March.2021, 18:34
Güle güle giysin inşallah.Yazın bekliyoruz ona göre.
Kimin kayınvalidesi kulübe yaptırıyor ? Açalım bu konuyu biraz [emoji848]
Raci Kral Abimize deri mont yakışır.Kayınvalidesi nokta atışı yapmış [emoji106]
Eray hocam o kendini biliyor ama deri mont bana, eski krala değil, hatlar karışmasın [emoji23][emoji23][emoji23]
newmoon06tr
22.March.2021, 21:10
Erkan mont harika duruyor, güle güle kullan, Zuhal yengemizin ekipmanları da hayırlı olsun. Hazırlıklar tam gaz devam ediyor.
endroad
22.March.2021, 22:08
yeni donanımlar herkese hayırlı olsun, güzel ve keyifli günlerde kullanmanız dileği ile [emoji2937] Botlara bende takıldım [emoji4] ondan sonra geriye pantolon kalıyor. Var mı tavsiye si olan [emoji41]
Raci06
23.March.2021, 00:47
Erkan hocam hayırlı ugurlu olsun.. Güzel günlerde kullanın
E tabi yazın o sıcağında kaynananın dizinin dibinde haftalarca tarhana yoğurma her yiğidin harcı değil. Kayınvalideniz yiğidin hakkını yiğide vermiş sağolsun.
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji1][emoji1][emoji23]
Yusuf K.
23.March.2021, 02:04
Hocam çok güzel hazırlıklar bunlar görünce kendim almış gibi seviniyorum gerçekten başkanım fitili ateşledi işler yolunda gider gitmez bende yuklenicem hayırlısıyla :) iyi günlerde kullanın üstünüzde paralansın [emoji120][emoji2937]
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KaanGny
26.March.2021, 00:00
Merhaba RR Ailesi. Geçen günlerde Crixus un plakasını yana almıştım ve ışıklandırmasını yapmamıştım. Bugün hızlı yapıştırıcının kapağından ve eski bir reflektörden hem stop hemde plaka ışığını yaptım. [emoji16] Yarın vakit bulabilirsem montajını da gerçekleştirmeyi planlıyorum. Tekerinize taş değmesin. İyi akşamlar. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210325/1c0e81982f7c508499c5a4a1d5600513.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210325/c4be1f83ca74f9014ec3fd3438fc958f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210325/64b07da535cfdf5a6873fbe3edfadcaf.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210325/6fd1cd70e321243ce3bea469a4ce0213.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210325/15a805375264c2d2c0d5f76b8a52630d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210325/d1b0fbdd128c374ef98c2ef29ec4e920.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210325/ebc1d5b6fd508e1d6558d6c7f3787acc.jpg
CELİL
26.March.2021, 00:09
Merhaba RR Ailesi. Geçen günlerde Crixus un plakasını yana almıştım ve ışıklandırmasını yapmamıştım. Bugün hızlı yapıştırıcının kapağından ve eski bir reflektörden hem stop hemde plaka ışığını yaptım. [emoji16] Yarın vakit bulabilirsem montajını da gerçekleştirmeyi planlıyorum. Tekerinize taş değmesin. İyi akşamlar. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210325/1c0e81982f7c508499c5a4a1d5600513.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210325/c4be1f83ca74f9014ec3fd3438fc958f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210325/64b07da535cfdf5a6873fbe3edfadcaf.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210325/6fd1cd70e321243ce3bea469a4ce0213.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210325/15a805375264c2d2c0d5f76b8a52630d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210325/d1b0fbdd128c374ef98c2ef29ec4e920.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210325/ebc1d5b6fd508e1d6558d6c7f3787acc.jpg
Kaan çok güzel olmuş emeğine sağlık 👍👍👍
erkopaşa
26.March.2021, 00:11
Elinin emeği, insana daha bi keyif veriyordur, eline sağlık güzel olmuş güle güle kullan [emoji2937]
KaanGny
26.March.2021, 00:12
Kaan çok güzel olmuş emeğine sağlık [emoji106][emoji106][emoji106]Teşekkür ederim başkanım [emoji4][emoji869]
KaanGny
26.March.2021, 00:13
Elinin emeği, insana daha bi keyif veriyordur, eline sağlık güzel olmuş güle güle kullan [emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTeşekkür ederim Erkan abim [emoji869][emoji4] yapması keyifliydi. Bakalım motorun üstünde nasıl duracak [emoji848]
Mehmet A.
26.March.2021, 00:21
gönül ister chopperlarımız chopper olsun ama işte ne yasalar ne de maddiyat izin veriyor. işin kötüsü bizde motora 5 bin masraf et yine ederini artıramıyorsun. yaptığın sürdüğün caka sattığın kendine kalıyor.
neyse el emeği olan her şey güzeldir. eline sağlık hayırlı olsun.
aslında yapılan ayrı bir başlığa taşınabilir. birazda olaya anlatım katınca güzel başlık olur. bir el emeği var burada kaybolur :)
KaanGny
26.March.2021, 01:12
gönül ister chopperlarımız chopper olsun ama işte ne yasalar ne de maddiyat izin veriyor. işin kötüsü bizde motora 5 bin masraf et yine ederini artıramıyorsun. yaptığın sürdüğün caka sattığın kendine kalıyor.
neyse el emeği olan her şey güzeldir. eline sağlık hayırlı olsun.
aslında yapılan ayrı bir başlığa taşınabilir. birazda olaya anlatım katınca güzel başlık olur. bir el emeği var burada kaybolur :)Teşekkür ederim. Keşke olsa abi. El emeği diye bir başlıkta yaptıklarımızı toplayabiliriz aslında güzel fikir abi.
Mehmet A.
26.March.2021, 09:24
Teşekkür ederim. Keşke olsa abi. El emeği diye bir başlıkta yaptıklarımızı toplayabiliriz aslında güzel fikir abi.
SM-N985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYine tek bir başlıkta toplanması şeklinde değil. Öylede bir çok şey kaybolur. Bizim burda paylaştıklarımız genelde çok emek ve ustalık istemeyen şeyler. Emek ve ustalık isteyen daha doğrusu "..... nasıl yaparım" diye aratıldığında onun tek başlıkta olması. Mesela plakalığı nasıl yan yaptığına dair görseller ve yapım aşamaları bir konu olabilir [emoji4][emoji4][emoji106][emoji106]
İmza:
cicada
26.March.2021, 10:47
SM-N985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKaan eline emeğine sağlık.
Çılgın sayısal loto 130 milyon veriyor. Bana çıkacak inşallah.
Çıkınca TT motor Tarhan Telliyi çağırıp Muğla ekibine özel yapım chopper yaptıracağım. Raptor Riders Muğla ekibi olarak Celil başkanım patchlendirirse herkesi sırtımızda aralarla namımız yürüsün deriz [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
KaanGny
26.March.2021, 16:01
Yine tek bir başlıkta toplanması şeklinde değil. Öylede bir çok şey kaybolur. Bizim burda paylaştıklarımız genelde çok emek ve ustalık istemeyen şeyler. Emek ve ustalık isteyen daha doğrusu "..... nasıl yaparım" diye aratıldığında onun tek başlıkta olması. Mesela plakalığı nasıl yan yaptığına dair görseller ve yapım aşamaları bir konu olabilir [emoji4][emoji4][emoji106][emoji106]
İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...Mantıklı abi olur [emoji869]
Kaan eline emeğine sağlık.
Çılgın sayısal loto 130 milyon veriyor. Bana çıkacak inşallah.
Çıkınca TT motor Tarhan Telliyi çağırıp Muğla ekibine özel yapım chopper yaptıracağım. Raptor Riders Muğla ekibi olarak Celil başkanım patchlendirirse herkesi sırtımızda aralarla namımız yürüsün deriz [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSağol Deniz abim [emoji869] inşallah çıkar abi. Muğla da en sevdiğim abim sensin biliyorsun dimi abi [emoji16]
cicada
26.March.2021, 16:04
Mantıklı abi olur [emoji869]Sağol Deniz abim [emoji869] inşallah çıkar abi. Muğla da en sevdiğim abim sensin biliyorsun dimi abi [emoji16]
SM-N985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
KaanGny
27.March.2021, 21:01
Herkese iyi akşamlar RR Ailesi. Dün plakalığın ışığının montajını bitirdim. Elden gelen bu kadar. Keyifli bir işlem oldu. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210327/0d18526f9653bd11ed35cd7509c51bdb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210327/c4df020b417164b43b58bcde3b8f4b33.jpg
cicada
27.March.2021, 23:51
Herkese iyi akşamlar RR Ailesi. Dün plakalığın ışığının montajını bitirdim. Elden gelen bu kadar. Keyifli bir işlem oldu. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210327/0d18526f9653bd11ed35cd7509c51bdb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210327/c4df020b417164b43b58bcde3b8f4b33.jpg
SM-N985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEline sağlık [emoji323][emoji323][emoji323][emoji323]
KaanGny
28.March.2021, 00:58
Eline sağlık [emoji323][emoji323][emoji323][emoji323]
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEyvallah abi
erkopaşa
28.March.2021, 11:16
Eline sağlık Kaan güzel duruyor [emoji106][emoji869]
Mehmet A.
28.March.2021, 11:19
Eline sağlık [emoji106][emoji106][emoji106]
İmza:
KaanGny
28.March.2021, 11:33
Eline sağlık Kaan güzel duruyor [emoji106][emoji869]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTeşekkürler Erkan abi [emoji4][emoji869]
KaanGny
28.March.2021, 11:33
Eline sağlık [emoji106][emoji106][emoji106]
İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...Teşekkürler Mehmet abi [emoji869][emoji869][emoji4]
CELİL
28.March.2021, 11:57
Kaan Güzel ve olmuş eline sağlık 👍
KaanGny
28.March.2021, 12:14
Kaan Güzel ve olmuş eline sağlık [emoji106]Teşekkürler başkanım [emoji869]
newmoon06tr
28.March.2021, 21:51
Kaan güzel ve şık olmuş, güle güle kullan
KaanGny
28.March.2021, 22:03
Kaan güzel ve şık olmuş, güle güle kullan
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTeşekkür ederim [emoji4][emoji869]
Mehmet A.
28.March.2021, 22:12
Satışa hazırladım [emoji16][emoji16][emoji16]
Yıkadım, temizledim, sağını solunu düzelttim.
Az biraz sevdim, sonra eski günleri yad ettik. Fotolarını çektim. Meşhur olması için malum siteye bilgilerini ve fotolarını ekledim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210328/47aa20a33181097c93a68bdb066d6eed.jpg
İmza:
CELİL
28.March.2021, 22:51
Az biraz sevdim, sonra eski günleri yad ettik. Fotolarını çektim. Meşhur olması için malum siteye bilgilerini ve fotolarını ekledim.
İmza:
Mehmet hayırlı satışlar 👍
KaanGny
28.March.2021, 23:07
İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...Hayırlı satışlar abi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.