Günaydın...
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydın...
Günaydınlaaaarrrr günaydınlaaarrrrr... 8)
Bu hafta da bittiiii; yarın sabahtan akşama kadar canım evladımın yanındayım. Bir iki parça kaldı sökülecek, onları söküp önceden söktüklerimle beraber bir güzel temizlerim.
Lastikleri sökmeye kokrkuyorum ama biraz; yol gösterecek bir hayırsever arıyorum. :p
Günaydın millet
bugün hiç gülesim yok...
geyiği tadında bırakmaya söz veriyorum
onur kardeşimin msjını okudum
bozuk olan sinirim biraz daha bozuldu...
GÜNAYDINLAR HERKESE nazar8)
Cihan cuma günü senin günün olsun artık benin için hergün cuma oldu :mrgreen:
emrehan lastikler kolay jant göbek somununu sök somunun bağlı olduğu mili diğer taraftan çek çıkar lastik boşta kalır
ön lastik için mili söktükten sonra lastiği aşagı doğru çek disk balatadan sıyrılır gelir takarkende balataların arasını tornavidayla ayır disk i araya ittir girer
arka frenler içinde tekerleğe bağlanan fren milini sök diğer taraftan zinciri dişliden atlat kurtar lastik boşa çıkar kolay gelsin 8)
engin malesef bu yaz sil olaylarının sonucu budur geyik başlığı dışında geyik olmasın biribirimizi kırmayalım :)
Ve geldi de :| geldiği gibi adam yumruğunu vurdu masaya. hayde breh :mrgreen:
Celil abim bugünün patenti sende.. Başta senin adına kazındı, o değişmez. 8)
bende geyik yapıyorum abi aslında belkide sen hariç hepimiz yapıyoruz bunu biliyorsun kimseye saygısızlık etmek yada bilmişlik etmek değil niyetim ama forum bu abi geyik dışında da geyik olacak elbet
her zaman konu açılır
biraz konu tartışılır
sonra oradan farklı bir düşünce gelir
geyik döner
konu pert olur
ama
illaki konuya elbet geri dönülür
bütün forum sayfalarının kaderi bu bunun önüne geçemez kimse
bu konuda biraz daha esnek olunması ve aile bütünlüğünün sağlanması açısından gereksiz kalp kırışlarına gerek duyulmamasını öneririm dediğim gibi amacım sizlerin forum yönetiminizi eleştirmek değil zaten yönetim ve kurallar olmazsa düzen olmaz illaki ama burada aktif forum kullanıcılarına biraz tolerans olmalı düşüncesindeyim lütfen sözlerim yanlış anlaşılmasın ve onur kardeşim foruma ( aileye ) kazandıralım... sonsuz saygılarımı arz ederim... güzel abim benim :D
hep cihan yüzünden zaten bunlar ya neyse :D
Günaydın pîrim.
Teşekkür ederim bilgi için. Yarın motoru askıya alıp deneyeceğim. Yalnız benim atölyede internet yok; takıldığım yerde seni telefonla rahatsız ederim müsait olursan. :p
Yarın sökme işini tamamlayabilirsem parçaları ilgili birimlere teslim edip kaplama cilalama parlatma işlemlerini başlatmak istiyorum kısmetse. :cheesy:
Ben naptım şimdi :( Bak ben uslu durdukça artık ateşe atılıyorum. Artık burası dışında geyik varsa sonlandırmaya veya buraya çağırmaya çalışıyorum.
Ki şu da var, ben bahsettiğin konuda sana katılmıyorum aslına bakarsan. Ben bu konu dışında yapılan tüm geyik içeriğinin temizlenmesi taraftarıyım, sonuna kadar Celil abinin doğru yaptığına inanıyorum. :roll:
kanki ben şaka olsun diye sana takıldım :D sakin ol :D
ki
celil abi yanlış yapıyor demedim ki :D
ama aile içi huzur kaçmasın diyorum sadece...
Biliyom olm ben de sana takılıyom..
Dediğim o değil. Aile içi huzur kaçmasın zaten. Eğer aile isek birşeyleri kaldırabiliyor ve birşeylerin farkında olmamız gerekir. Yani Bi arıza-sonuç başlığında kişinin çözüm yolları arasında ikimiz girip, veya bir başkasının girip geyik yapması olabilir, konu gelişine bi mizah barındırıyordur. Hay hay; burada ufak bi sıcak sohbet gelişebilir. Buna kimse bişey demez zaten. Anca yetkililer bişey der, ama bizde de bi yönetim var ki şeker gibi pamuk gibi bi adam. iki kaş göz yapıyo sineye çekiyo, bir de uğraşıp belki de kontrol-temizleme işi için saatlerini verip ortamı düzenliyor. Biz yine onun emeklerini görmezden gelip gidip başka başlıkta yine geyik yapıyoruz. Adam yine sineye çekip temizliyor. Neden? Kendi menfaatine mi, değil. Buradaki aile huzurunun düzenin sıcaklığın kaçmaması için... Sorarım sana. Şuradaki 20-30 kişinin arasındaki aile sıcaklığı başka hangi forumda var? Aslında bunun sebebi o 20-30 kişi değil başındaki yeşil kişidir kanımca...
Velhasıl, diğer konularda gelişen "ufak tefek bile olsa" konu dışı muhabbetler; dışarıdan gelen bir kişi bir okur veya bir kullanıcı tarafından görüldüğünde abes kaçan bir görüntü olur. "Bu ne yahu, konu başlığı ne diyor bunlar ne konuşuyor" der. Çünkü o geyik konusunu yalnızca o 20-30 kişi biliyor olur sadece... Veya belki daha azı...
Bundan mütevellit, ben ortada sıkıntılı bir durum görmüyorum. Konuyu Onur'a getirirsen eğer, o biraz kendi mizacından öte gelen bir durum. Ben öyle bir durumda olsam, Celil abiye özel mesaj atarım veya telefon açarım konuşurum. Bir kişinin bu şekilde terketmesi, yetkili kişinin ona yaklaşımına değil tüm kullanıcılara verilmiş bir tepkidir. Ben öyle algılarım. Çünkü bizi de kendinden mahrum bırakıyor her nihayetinde. Avatarı bilgileri vs.'sini silmesi de bunu gösterir zaten...
SAYGILAR...
kimse konuyu kişisel almasın ben genel bakıyorum
tabiki esnek olucaz bu yüzden ben her allahın günü ekranın başında esir kalıp tüm yazılanları kontrol ediyorum bir kaç geyik mesajına esneklik gösteriyorum uzuyorsa kesiyorum veya geyik bitmişse aradan siliyorumki konuya daha sonra girenler için temiz olsun ve bu işler için hiçbir karşılık beklemeden almadan bireysel irademle yapıyorum ve kimseye taraf olmamaya özen gösteriyorum ama illaki arada konuyu kişisel alan hepimizin canını sıkanlar çıkıyor bir süredir birçok kişinin bildiği gibi artık tek başına tüm forumu bütün konuları kontol etmekte zorlanıyorum yardımlarınızı beklediğimi ifade ediyorum ve tekrar söylüyorum her kişi bireysel olarak sorumluluğu üslenmesse bu iş yürümez bu durum daha öncede oldu forum 3 sene önce tamamiyle bitmişti admin forumu kapatıyordu benim içim almadı tek başıma üslendim ve 3 senede 650 yeni üyemiz oldu ve tekrar faal çok samimi güzel bir aile olduk işallah bunu hepberaber devam ettirecez nazar8)
Aynı anda yazdık, iki yazı da birbirine bakıyor :| ne diyebilirim ki :| seviliyorsun abim, cansın :|
yağcılık yapma :D bugün ben yağcılık yapcam ona :D
Önce ben gördüm :x
Celil abi esmiş gürlemiş yine, niye kızdırıyorsunuz adamı :mrgreen::mrgreen:
Herkese Hayırlı Cumalar,
Sohbetimiz, muhabbetimiz BOLLLL, Dostluğumuz daim olsun ARKADAŞLAR:cheesy:
İyi alıştın sen.. Adını koyalım şunun ama olmuyoki böyle hep bana hep bana.. Celil abi, ne istesek bu arkadaştan borcu birikti bize baya :p
Kayıp insan, teessüflerimi sunuyorum sana [smilie=greencolorz: çok boşluyosun bizi [smilie=greencolorz:
Cİhancığım işlerin yoğunluğundan kendime bile fırsat bulamıyorum, bazen foruma giriyorum bir selam vereyim diyorum; hoppppppppp iş çıkıyor gidiyorum :cheesy: ÇOKKKK çalışıyorum ÇOKKKK :mrgreen:nazar
artçı olarak katılırım bende cihanım. yada gelemem ama kalbim hep sizinle :(8)
Biliyorsun bu yılki hedeflerim büyük o yüzden maddiyat benim için büyük rol oynuyor.
1. motorumu almak
2. kafamdaki 15-16 günlük tatil planımı (daha önce yayınladığım rotam) gerçekleştirmek.
bunun için harıl harıl çalışıyorum.
ajda pekkan ablamızında dediği gibi......... para para para :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
celil abim bana kızmaz yaaaa
demi abilerin abisi ????
beni anladığını biliyorum...
beyler ben eski üyelerdenim..Celilin dediği gibi 3-4 sene evvel forumu izliyordum..o zaman motor almamış arkadaşların bi yere gidip bana bıraktıkları emanetlerle ilgileniyodum..forum;renksiz,donanımsız,ıcq gibi bişey olmuştu..o yüzden hiç yorum yapmıyordum..belki kayıtlarda vardır..diğer sitelerede baktım..bmw ciler biraz ciddiler o kadar..özellikle son 2 senedir bu forum çok değişti..üyeler bilgili,donanımlı,tecrübeli..yeni gelen veya motora yeni başlamış arkadaşlara gecenin bir yarısı da olsa yol gösteriliyor..kavga yok ki bu çok önemli..anlayış ve hoşgörü tüm kardeşlerimin gönlünde mevcut..bu anlayış ve hoşgörünün her yeni üye ve diğer forumlara örnek olmasını diliyorum..
Celile yardımcı olmalı; gerektiğinde fikir vermeli hataya düştüğünde uyarmalısınız..çünkü marka farketmeksizin takım olduğumuz unutulmamalı..sevgiyle..8)nazarnazarnazarnazar
arkadaşlar bizim spyder lara yakışacak başka bir tip direksiyon var mıdır acaba? netten biraz baktım ama değiştiren olmamış sanırım hiç...acaba yakışacak bir tip yok mudur ki?
Günaydın dostlar. :cheesy::mrgreen:8):p
Ben canım evladımın yanına gidiyorum. İçim sızlayarak biraz daha parçalayacağım kendisini. :cry: Akşama görüşürüz.
Siz uyuyun dinlenin bakalım. :cheesy::p
GÜNAYDINLARR RAPTOR RIDRS HAFTA SONU GELDİ nazar8)
Turkchopper ve benzeri gruplarda sıkı disiplin var, özellikle sürüşlerde... Forum üye sayısı artıyor. Grup büyüdükçe disiplin gerekli hale geliyor, ancak kendi fikrim: Motosiklet özgürlükse böyle bir gruba asla girmem. O halde biz üye olarak disiplin tutturmak adına kendimizi bileceğiz.
Daha önce ben de forumu takip ediyordum, motosikleti aldıktan sonra uzaktan takip etmeye devam ettim, ve sonradan yorum yazmaya başladım. Şimdi farkediyorum, yaptığım bazı yorumlar gereksizmiş. Sonuçta sizin bu foruma yazdığınız her yazı arşivleniyor, birileri okuyor, şimdi yazdıklarıma çok dikkat ediyorum.
Çok girgin olmayı sevmeyen ben bu grubun faaliyetlerine - ara sıra da olsa- katılıyorsam bunun bir nedeni var. Farklı karakterdeki bir insan, eleştiren, sınırını bilmeyen, vs.. zaten gördüğüm kadarıyla barınamıyor. (Bu sonuncu yoruma tabii ki Onuru katmıyorum, Onur naz yapma sen de :lol::evil::mrgreen:)
Neyse.. Günaydın 8)
GÜNAYDINLAR GÜZEL İNSANLAR nazarnazar:cheesy:
Türkchopper merkezi izmir devamlı aktif olan birbirine bağlı hadi yapalım dendimi yapabilen iş ve zaman yönünden derdi olmayan bir grup..bodruma geldiklerinde bir tanesine sormuştum niye korumasız motora biniyosunuz diye karizma meselesi dedi..örnek bir grup olamazlar..videolarını seyredin görüceksiniz..
Vay sabah sabah Salih abimi gördüm gözüm gönlüm açıldı yav :mrgreen:
Günaydınlaaar... Sabah diyorum çünkü anca ayılabildim. :|
Nasılsınız büyüklerim çüçüklerim :p
Günaydın arkadaşlar, forum durulmuşken bende araya gireyim dedim :)
Malumunuz motor alamıyorum, kısmet olmuyor :? Bu işten vaz geçtim sanırım artık, motor yerine aşağıdaki aletten almayı ya da yapmayı planlıyorum :p
http://www.facebook.com/photo.php?v=10200392702001213
Aynen ben de onu düşündüm :p Türkiyede hangi yolda kullansan ne teker kalır ne şanzıman halim duman :p
Gunaydin ve keyifli haftasonlari Raptorriders:)
Emre sana uygun bir motor bulmak icin soyle hepimiz tasin altina elimize koyalim,gorunen o ki seni yavas yavas kaybediyoruz :lol:
Emre kendini kaybediyo bana kalırsa :mrgreen: