Günaydın...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Günaydın...
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Günaydınlaaaarrrr günaydınlaaarrrrr...
Bu hafta da bittiiii; yarın sabahtan akşama kadar canım evladımın yanındayım. Bir iki parça kaldı sökülecek, onları söküp önceden söktüklerimle beraber bir güzel temizlerim.
Lastikleri sökmeye kokrkuyorum ama biraz; yol gösterecek bir hayırsever arıyorum.![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)GÜNAYDINLAR HERKESE
Cihan cuma günü senin günün olsun artık benin için hergün cuma oldu :mrgreen:
emrehan lastikler kolay jant göbek somununu sök somunun bağlı olduğu mili diğer taraftan çek çıkar lastik boşta kalır
ön lastik için mili söktükten sonra lastiği aşagı doğru çek disk balatadan sıyrılır gelir takarkende balataların arasını tornavidayla ayır disk i araya ittir girer
arka frenler içinde tekerleğe bağlanan fren milini sök diğer taraftan zinciri dişliden atlat kurtar lastik boşa çıkar kolay gelsin
engin malesef bu yaz sil olaylarının sonucu budur geyik başlığı dışında geyik olmasın biribirimizi kırmayalım![]()
Konu CELİL tarafından (15.Şubat.2013 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Ve geldi de :| geldiği gibi adam yumruğunu vurdu masaya. hayde breh :mrgreen:
Celil abim bugünün patenti sende.. Başta senin adına kazındı, o değişmez.![]()
"CaRPe DieM"
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)bende geyik yapıyorum abi aslında belkide sen hariç hepimiz yapıyoruz bunu biliyorsun kimseye saygısızlık etmek yada bilmişlik etmek değil niyetim ama forum bu abi geyik dışında da geyik olacak elbet
her zaman konu açılır
biraz konu tartışılır
sonra oradan farklı bir düşünce gelir
geyik döner
konu pert olur
ama
illaki konuya elbet geri dönülür
bütün forum sayfalarının kaderi bu bunun önüne geçemez kimse
bu konuda biraz daha esnek olunması ve aile bütünlüğünün sağlanması açısından gereksiz kalp kırışlarına gerek duyulmamasını öneririm dediğim gibi amacım sizlerin forum yönetiminizi eleştirmek değil zaten yönetim ve kurallar olmazsa düzen olmaz illaki ama burada aktif forum kullanıcılarına biraz tolerans olmalı düşüncesindeyim lütfen sözlerim yanlış anlaşılmasın ve onur kardeşim foruma ( aileye ) kazandıralım... sonsuz saygılarımı arz ederim... güzel abim benim :D
hep cihan yüzünden zaten bunlar ya neyse :D
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Günaydın pîrim.
Teşekkür ederim bilgi için. Yarın motoru askıya alıp deneyeceğim. Yalnız benim atölyede internet yok; takıldığım yerde seni telefonla rahatsız ederim müsait olursan.
Yarın sökme işini tamamlayabilirsem parçaları ilgili birimlere teslim edip kaplama cilalama parlatma işlemlerini başlatmak istiyorum kısmetse.![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Ben naptım şimdi :( Bak ben uslu durdukça artık ateşe atılıyorum. Artık burası dışında geyik varsa sonlandırmaya veya buraya çağırmaya çalışıyorum.
Ki şu da var, ben bahsettiğin konuda sana katılmıyorum aslına bakarsan. Ben bu konu dışında yapılan tüm geyik içeriğinin temizlenmesi taraftarıyım, sonuna kadar Celil abinin doğru yaptığına inanıyorum.![]()
"CaRPe DieM"
Şu anda 147 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 146 misafir)