Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 422 Toplam 7695 Sayfadan BirinciBirinci ... 3223724124204214224234244324725229221422 ... SonuncuSonuncu
Toplam 76946 adet sonuctan sayfa basi 4,211 ile 4,220 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı marlox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanki ben şaka olsun diye sana takıldım :D sakin ol :D

ki

celil abi yanlış yapıyor demedim ki :D

ama aile içi huzur kaçmasın diyorum sadece...
    Biliyom olm ben de sana takılıyom..

Dediğim o değil. Aile içi huzur kaçmasın zaten. Eğer aile isek birşeyleri kaldırabiliyor ve birşeylerin farkında olmamız gerekir. Yani Bi arıza-sonuç başlığında kişinin çözüm yolları arasında ikimiz girip, veya bir başkasının girip geyik yapması olabilir, konu gelişine bi mizah barındırıyordur. Hay hay; burada ufak bi sıcak sohbet gelişebilir. Buna kimse bişey demez zaten. Anca yetkililer bişey der, ama bizde de bi yönetim var ki şeker gibi pamuk gibi bi adam. iki kaş göz yapıyo sineye çekiyo, bir de uğraşıp belki de kontrol-temizleme işi için saatlerini verip ortamı düzenliyor. Biz yine onun emeklerini görmezden gelip gidip başka başlıkta yine geyik yapıyoruz. Adam yine sineye çekip temizliyor. Neden? Kendi menfaatine mi, değil. Buradaki aile huzurunun düzenin sıcaklığın kaçmaması için... Sorarım sana. Şuradaki 20-30 kişinin arasındaki aile sıcaklığı başka hangi forumda var? Aslında bunun sebebi o 20-30 kişi değil başındaki yeşil kişidir kanımca...

Velhasıl, diğer konularda gelişen "ufak tefek bile olsa" konu dışı muhabbetler; dışarıdan gelen bir kişi bir okur veya bir kullanıcı tarafından görüldüğünde abes kaçan bir görüntü olur. "Bu ne yahu, konu başlığı ne diyor bunlar ne konuşuyor" der. Çünkü o geyik konusunu yalnızca o 20-30 kişi biliyor olur sadece... Veya belki daha azı...

Bundan mütevellit, ben ortada sıkıntılı bir durum görmüyorum. Konuyu Onur'a getirirsen eğer, o biraz kendi mizacından öte gelen bir durum. Ben öyle bir durumda olsam, Celil abiye özel mesaj atarım veya telefon açarım konuşurum. Bir kişinin bu şekilde terketmesi, yetkili kişinin ona yaklaşımına değil tüm kullanıcılara verilmiş bir tepkidir. Ben öyle algılarım. Çünkü bizi de kendinden mahrum bırakıyor her nihayetinde. Avatarı bilgileri vs.'sini silmesi de bunu gösterir zaten...

SAYGILAR...
    "CaRPe DieM"

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    49,709
    Beğenilmiş
    6,679
    kimse konuyu kişisel almasın ben genel bakıyorum
    tabiki esnek olucaz bu yüzden ben her allahın günü ekranın başında esir kalıp tüm yazılanları kontrol ediyorum bir kaç geyik mesajına esneklik gösteriyorum uzuyorsa kesiyorum veya geyik bitmişse aradan siliyorumki konuya daha sonra girenler için temiz olsun ve bu işler için hiçbir karşılık beklemeden almadan bireysel irademle yapıyorum ve kimseye taraf olmamaya özen gösteriyorum ama illaki arada konuyu kişisel alan hepimizin canını sıkanlar çıkıyor bir süredir birçok kişinin bildiği gibi artık tek başına tüm forumu bütün konuları kontol etmekte zorlanıyorum yardımlarınızı beklediğimi ifade ediyorum ve tekrar söylüyorum her kişi bireysel olarak sorumluluğu üslenmesse bu iş yürümez bu durum daha öncede oldu forum 3 sene önce tamamiyle bitmişti admin forumu kapatıyordu benim içim almadı tek başıma üslendim ve 3 senede 650 yeni üyemiz oldu ve tekrar faal çok samimi güzel bir aile olduk işallah bunu hepberaber devam ettirecez
    Konu CELİL tarafından (15.Şubat.2013 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Aynı anda yazdık, iki yazı da birbirine bakıyor :| ne diyebilirim ki :| seviliyorsun abim, cansın :|
    "CaRPe DieM"

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    yağcılık yapma :D bugün ben yağcılık yapcam ona :D

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Önce ben gördüm
    "CaRPe DieM"

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse konuyu kişisel almasın ben genel bakıyorum
    tabiki esnek olucaz bu yüzden ben her allahın günü ekranın başında esir kalıp tüm yazılanları kontrol ediyorum bir kaç geyik mesajına esneklik gösteriyorum uzuyorsa kesiyorum veya geyik bitmişse aradan siliyorumki konuya daha sonra girenler için temiz olsun ve bu işler için hiçbir karşılık beklemeden almadan bireysel irademle yapıyorum ve kimseye taraf olmamaya özen gösteriyorum ama illaki arada konuyu kişisel alan hepimizin canını sıkanlar çıkıyor bir süredir birçok kişinin bildiği gibi artık tek başına tüm forumu bütün konuları kontol etmekte zorlanıyorum yardımlarınızı beklediğimi ifade ediyorum ve tekrar söylüyorum her kişi bireysel olarak sorumluluğu üslenmesse bu iş yürümez bu durum daha öncede oldu forum 3 sene önce tamamiyle bitmişti admin forumu kapatıyordu benim içim almadı tek başıma üslendim ve 3 senede 650 yeni üyemiz oldu ve tekrar faal çok samimi güzel bir aile olduk işallah bunu hepberaber devam ettirecez

Senin icin rahat olsun Celilim olmasi gerekeni yapiyorsun sen:evil:
    Hayirli cumalar arkadaslar,muhabbetimize ailemize nazr degmesin
    Her zaman dedigim gbi cuma = Dua,Celil,Cihan

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Celil abi esmiş gürlemiş yine, niye kızdırıyorsunuz adamı :mrgreen::mrgreen:

Herkese Hayırlı Cumalar,
    Sohbetimiz, muhabbetimiz BOLLLL, Dostluğumuz daim olsun ARKADAŞLAR

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin icin rahat olsun Celilim olmasi gerekeni yapiyorsun sen:evil:
    Hayirli cumalar arkadaslar,muhabbetimize ailemize nazr degmesin
    Her zaman dedigim gbi cuma = Dua,Celil,Cihan
    İyi alıştın sen.. Adını koyalım şunun ama olmuyoki böyle hep bana hep bana.. Celil abi, ne istesek bu arkadaştan borcu birikti bize baya

Alıntı theonlygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil abi esmiş gürlemiş yine, niye kızdırıyorsunuz adamı :mrgreen::mrgreen:
    Herkese Hayırlı Cumalar,
    Sohbetimiz, muhabbetimiz BOLLLL, Dostluğumuz daim olsun ARKADAŞLAR
    Kayıp insan, teessüflerimi sunuyorum sana [smilie=greencolorz: çok boşluyosun bizi [smilie=greencolorz:
    "CaRPe DieM"

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Cİhancığım işlerin yoğunluğundan kendime bile fırsat bulamıyorum, bazen foruma giriyorum bir selam vereyim diyorum; hoppppppppp iş çıkıyor gidiyorum ÇOKKKK çalışıyorum ÇOKKKK :mrgreen:

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı theonlygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cİhancığım işlerin yoğunluğundan kendime bile fırsat bulamıyorum, bazen foruma giriyorum bir selam vereyim diyorum; hoppppppppp iş çıkıyor gidiyorum ÇOKKKK çalışıyorum ÇOKKKK :mrgreen:
    Bu kadar çalışmayla, Dragstarı Nisan'a alma da o zaman görüşücez
    "CaRPe DieM"

Sayfa 422 Toplam 7695 Sayfadan BirinciBirinci ... 3223724124204214224234244324725229221422 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 29 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 29 misafir)

Bu Konu için Etiketler