Biliyom olm ben de sana takılıyom..
Dediğim o değil. Aile içi huzur kaçmasın zaten. Eğer aile isek birşeyleri kaldırabiliyor ve birşeylerin farkında olmamız gerekir. Yani Bi arıza-sonuç başlığında kişinin çözüm yolları arasında ikimiz girip, veya bir başkasının girip geyik yapması olabilir, konu gelişine bi mizah barındırıyordur. Hay hay; burada ufak bi sıcak sohbet gelişebilir. Buna kimse bişey demez zaten. Anca yetkililer bişey der, ama bizde de bi yönetim var ki şeker gibi pamuk gibi bi adam. iki kaş göz yapıyo sineye çekiyo, bir de uğraşıp belki de kontrol-temizleme işi için saatlerini verip ortamı düzenliyor. Biz yine onun emeklerini görmezden gelip gidip başka başlıkta yine geyik yapıyoruz. Adam yine sineye çekip temizliyor. Neden? Kendi menfaatine mi, değil. Buradaki aile huzurunun düzenin sıcaklığın kaçmaması için... Sorarım sana. Şuradaki 20-30 kişinin arasındaki aile sıcaklığı başka hangi forumda var? Aslında bunun sebebi o 20-30 kişi değil başındaki yeşil kişidir kanımca...
Velhasıl, diğer konularda gelişen "ufak tefek bile olsa" konu dışı muhabbetler; dışarıdan gelen bir kişi bir okur veya bir kullanıcı tarafından görüldüğünde abes kaçan bir görüntü olur. "Bu ne yahu, konu başlığı ne diyor bunlar ne konuşuyor" der. Çünkü o geyik konusunu yalnızca o 20-30 kişi biliyor olur sadece... Veya belki daha azı...
Bundan mütevellit, ben ortada sıkıntılı bir durum görmüyorum. Konuyu Onur'a getirirsen eğer, o biraz kendi mizacından öte gelen bir durum. Ben öyle bir durumda olsam, Celil abiye özel mesaj atarım veya telefon açarım konuşurum. Bir kişinin bu şekilde terketmesi, yetkili kişinin ona yaklaşımına değil tüm kullanıcılara verilmiş bir tepkidir. Ben öyle algılarım. Çünkü bizi de kendinden mahrum bırakıyor her nihayetinde. Avatarı bilgileri vs.'sini silmesi de bunu gösterir zaten...
SAYGILAR...

Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)