Ehliyete bilgileri senin tc den yazacaklardır sen oynama yapma ne olur ne olmaz evrakta sahtecilik falan derler sıkıntı olur :) :) :)
Yazdırılabilir Görünüm
Hayırlı uğurlu olsun Eray, her şeyi ile hakkını veriyorsun maşallah, şu motor işini de hal ettik mi birlikte sürüşler başlasın.
hayrılı olsun eray abi
Hayırlı olsun Eray hocam rabbim gönlüne göre bir motosiklette nasip etsin en kısa zamanda inşallah [emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sağolasın Cemil.İnşallah en kısa sürede beraberce keyifli sürüşler yapacağız.Kafamda epeyce güzel rotalar var.Şimdiden benzin paralarını biriktirmeye başlayalım :cheesy:
Zafer sağolasın.Epey bir uğraştık ama sonunda bitti çok şükür.
Sağolasın Erkan Hocam.İnşallah dediğin gibi bir tane denk gelir.Mühim olan olabildiğince yüksek model ve az km. benim için.Bir veya iki sene sonra satıp yine 650-1000 cc arası bir motor alacağım.Ama bu sefer 2012-2015 model ve maksimum 10 bin km de.O yüzden şimdiki alacağım motor elden çıkartması kolay olan bir tane olmalı.
Bugün Nüfus Müdürlüğüne gidip evraklarımı teslim ettim.Ehliyetimi delip bana geri verdiler.Bir hafta sonra yeni ehliyetim geliyor.Artık sona doğru yaklaştık çok şükür.
Hadi hayırlısı olsun inşallah Eray hocam[emoji106][emoji2937][emoji2937]
Az kaldı, yolların, egzozların sesi duyulmaya başladı [emoji106]
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aliexpress ten sipariş ettiğim bacak çantası da sıkıntısız elime ulaştı çok şükür.Su geçirmez olduğu yazıyordu.Ceplerine pamuk,peçete falan doldurup duşun altına tuttum.Gerçekten de zerre su almadı.Ürünün kumaş kalitesi ve sağlamlığı beni çok şaşırttı.Alcak olan arkadaşlara bu ürünü şiddetle tavsiye ederim.3 cebi çok büyük ve bir dünya malzemeyi alır.En ufak göz ise rahatlıkla üç-dört paket sigara alabilecek kapasitede.Çok memnun kaldım üründen.
Eklenti 2236
Eklenti 2237
Ali Abi sorduğun soruya ayrıntılı cevap yazayım.
İntercom geldi ve gümrüğe takıldı.Okuduğum kadarıyla ne olursa olsun 7 euro işletim bedeli + %20 KDV + %20 ÖTV + kargo ücreti ekleniyormuş.Ancak işin aslı öyle değilmiş.Hem SMS hem telefon ile aranarak kargom hakkında bilgi verildi.27 doları geçtiğinden dolayı ürünün internetteki satış ilanının resmini faxlamamı söylediler.İlan resminin çıktısını alarak adamlara fax ile yolladım.Ürün total de 35,40 dolar görünüyordu.Bir gün sonra beni arayarak ürünü isteyip istemediğimi sordular."Çıkan masrafa göre karar verebilirim" dediğimde bana verginin 47 lira tuttuğunu,başka hiç bir şekilde bir masrafın yada kargo ücretinin olmadığını söylediler."Kapıda ödeyeceğiniz toplam ücret 47 lira" dediler.Ben de kabul edip istediğimi belirttim.Yani gümrüğe takıldığında ödediğim toplam ekstra masraf 47 lira oldu.Bence 35 dolar + 47 lira yine de kabul edilebilir bir rakam.
Ben ürünü aldığımda adamlara yazıp fatura bedelini 25 dolar göstermelerini yazmayı unuttum.Yani unutmamış olsaydım gümrüğe takılmayacaktı büyük ihtimalle ? Sizler alacak olursanız bunu bildirin mutlaka.Ama diyelim ki yemedi yada adamlar şüphelendi ve aynı prosedürü işleme aldılar ? Ödeyeceğiniz rakam 47 lira ekstradan bir vergi olacak.
Eveet...Artık her şey de işlem tamamlandı.Hayırlısıyla kazasız belasız ehliyetime de kavuştum çok şükür.
Eklenti 2249
Arkadaşlar sonunda intercom cihazım da geldi.Limit dışı fiyatı olduğundan 47 lira vergi ödedim.Yine de fiyat bu haliyle bile çok uygun ve kabul edilebilir oldu benim için.İntercom cihazının kalitesi,ses kalitesi beni fazlasıyla şaşırttı.Çok çok iyi çıktı gerçekten.Özellikle cihazın plastik kalitesi,elde ki hissiyatı çok güzel.Bacak çantasında da böyle kalitesi yüksek bir ürün geldiydi.Çok ön yargılı yaklaşmama rağmen artık Aliexpress sitesine çok daha farklı bakmaktayım.Ziyadesiyle memnun kaldım.
Eklenti 2245
Eklenti 2246
Eklenti 2247
Eklenti 2248
Arkadaşlar sizlerden bir ricam olacak.Ben bu intercom'u kaska monte edeceğim.Ancak kask içinde kulaklık yuvası yok.Celil Başkanım bana bir resim yollayıp göstermişti ama resmi kaybettim.Yani sanırım yanlışlıkla silmişim.Size zahmet içe kulaklığı nasıl bağladığınızı gösteren net bir fotoğraf paylaşabilir misiniz rica etsem ?
Sağolasın Ali Abi.Ben bugün epeyce bir kurcaladım.Denemediğim bir yeri kalmadı.Hakikaten çok iyi bir ürün çıktı.Kıyaslamayı 1700-2000 liralık aletler ile yapmıyorum.218 + 47 liraya aldığım ürünü fiyat - performans olarak incelediğimde kesinlikle çok üst sınıf bir alet.Ama ille de pahalı olanlar ile karşılaştırırsak da kesinlikle altta kalır tarafı yok.Belki 2 eksik sayabiliriz.
1 - Anten katlanır değil
2 - Müzik dinlerken tiz sesi fazla ve bir süre sonra rahatsız edebilir ?
Yine de kesinlikle bozulması durumunda aynısını alırdım.Ses tiz geliyormuş ne fark eder ? Bunun 8 tanesinin fiyatı diğer bir adet pahalı olan kadar.Abi hiç başka bir şey bakmayın.Direk alıp geçin.Fodsports M1 modeli ise farklı.Dikkat etmekte fayda var.Konferans görüşmesi yapılabildiği yazıyor ama bu tarz ürünlerde bunu iyi araştırmak lazım.Şayet gerçekten de konferans görüşmesi yapılıyorsa süper olur.Fodsports V6 da 6 kişi,M1 de 8 kişi bağlanabiliyor.Ama konferans görüşmesi 4 yada maksimum 5 kişi ile oluyor diye yazıyordu M1 in açıklamasında.
Eray ehliyet ve İntercomun hayırlı olsun kardeşim
Keyifle kullanman dileğiyle
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Eray hocam ehliyet ve intercom hayırlı olsun güle güle kullan inşallah [emoji2937][emoji2937]
Eray abi ehliyetin ve intercom’un hayırlı olsun. Bacak çantası da güzel görünüyor8)
Resimde ki yeleği sipariş ettim.Hudson Deri.Barış diye bir arkadaşa yaptırdım.Dana derisinden.Bugün kargoya veriyor.Şimdiden heyecan bastı.Gelir gelmez isimliği diktireceğim.Üstüme giyip fotoğrafını atarım.Inşallah güzel durur üstümde.Uzaktan ölçü verip sipariş geçmek benim kilomda ki biri için her zaman sıkıntılı oluyor.Gerçi her şeyi ayrıntılı ölçüp konuştuk ama yine de insan emin olamiyor.
Ayın 15 i gibi de Cemil ve Cihan ın siparişlerini geçeceğiz.Her şey çok güzel ilerliyor.Mutluyum arkadaşlar.Sizlerle olmak beni gerçekten mutlu ediyor.Hepinizden Allah razı olsun.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e55cfc6c3e.jpg
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yelek ve isimlik tamam bi kaldı motosiklet oda yakında olur inşallah Eray hocam [emoji106][emoji2937]
Bugün eve geldiğimde büyük bir sürpriz ile karşılaştım.Normalde pazartesi beklediğim deri yelek bugün eşime teslim edilmiş.Bir hışım kargoyu resmen parçalayarak açtım.Gördüğüm manzara karşısında eridim bittim resmen.Bu kadar kaliteli,bu kadar güzel bir yelek beklemiyordum.Kaldı ki ölçü de cuk diye oturdu üstüme.Burada 3-4 kere provaya gittiğim terziler dahi adam gibi iş yapamazken telefon da verdiğim ölçünün bu kadar orantılı ve düzgün bir şekilde işçiliğe yansıyacağı aklıma gelmezdi.Yeni Hudson dan Barış Bey'i arayıp teşekkür ettim ve her kuruşun helali hoş olduğunu söyledim.Geri dönüşüme ve bu kadar memnun olmama o da çok sevindi.Adam gerçekten işinin erbabı,ustası çıktı.Bu vesile ile beni kendisine yönlendiren Celil Başkanımıza tekrardan çok teşekkür etmek istiyorum.Yelek ihtiyacı olan gönül rahatlığı ile,hiç çekinmeden sipariş verebilirler 8)
Sıra geldi asıl olaya :) Hemen giyip denediğim,eşime resimlerini çektirirken zevkten dört köşe olduğum ve "Resmen çocuk gibisin" azarını işittiğim yeleğimin fotolarını paylaşmak istiyorum :cheesy: Her şeyin en güzeli sizlerin olsun inşallah.
Eklenti 2261
Eklenti 2262
Eklenti 2263
Eklenti 2264
Eklenti 2265
Eklenti 2266
Eray üzerinde çok güzel durmuş güle güle kullan :) 8)
Çok yakışmış maşallah nazar değmesin
Patc ler ne güzel olur o yeleğe [emoji106][emoji2937]
Çok teşekkür ederim Başkanım.Senin sayende :) İyi ki arkadaşın adını verdin bana.Çok çok memnunum gerçekten.
Teşekkür ederim Erkan.Patch çok güzel durur gerçekten.Ne zaman takdir edilirse hemen diktirip gururla taşırım.Ama acelem yok.Ha bir ay sonra ha bir sene sonra.Birlikte olduktan sonra gerisi zaman ve kısmet meselesi.