tütütüüü maşallah de nazar değmesin :p:p:p
Yazdırılabilir Görünüm
Motosikletleri nereye koyacaksınız?
karşı kaldırım boş
orasıda olmadı içerisokarız
Ali Beykozun dışına çıkmayı düşünmüyosun galiba hihihi şaka bi yana bakarız tabi oralarada
Haftalık rutin buluşmaları Beykoz'da yapamayız, genele çok uzak, daha orta bir yer olursa olabilir.
Hafta sonu çay içmeye gideriz tabii ki...
Kanlıca var deniz kıyısı mesala,ben illa beykoz demiyorum.Sakinlik ve temizlik açısından beykozdan dedim.Beykozdaki yerler 2.köprüden kavacık istikametine girildiğinde en fazla 15 dk.sonra mekandayız.ayrıca kavacıkta meşhur otağtepe kafe var.boğazı tepeden gören mükemmel bir mekan
Otağtepe de olur Kanlıca da olur... Otağtepe'ye ben hiç çıkmadım, bi araştıralım, fiyatlar, mekan, rahatlık, otopark uygun mu? Lokasyon herkese uyar sanırım; ikinci köprünün çıkışı...
Konuşur karara bağlarız bunu...
arkadaşlar konuyu dagıtmayın lütfen eger haftalık bulusmalarla ılgılı mekan onerılerınız varsa ozelden bana yada moderatorlere donun boylece konu dagılmamıs olur.
ya ne kızması canım benım hosumuza gıdıyor boyle onerıler ama bunu bızle ozelden oaylasınkı konu dagılması dedım yav sende amma alıngansı :x
Alperim,
Ne alınması yahuu?ben açıkça bilinsin diye yazdım topic'e.Sen bilirsin bu mekanları diye zaten ö.m atmadım.Ama nedense buluşma yerleri hep avrupa yakasında.Bakırköy bana çok uzak,taksim neyse bu yüzden fazla gelemiyorum buluşmalara
Cuma günüm arma'm hazır olmazsa mekanda huzursuzluk çıkartabilirim. Sonra biz uyarılmadık falan demeyin sakın (:
Hazır tabii ki kardeşim. Yeter ki Cumaya sen hazır ol :)
cuma için benide yazın.. hemide motörümlen..bu yaz alperle bizi motörlen görmek pek bi zor olacağından konunun ehemmiyetine dikkatinizi çekerim.
alperim modum valla bu hatunlar bizi motorumuza hasret bırakacak::((
motörnen geliyorum:::)))) ağaç dikmeye ve abanta arabayla geleceğim için cuma toplantısına motorla gelmeye ikna edebildim::)) hem orası sigara dumanı olur şimdi dimi ama::)))
ya bizim listeye benim kankiyide yazın. motoru aldık işlemler yarın biter büyük ihtimal. nekadar gezi organizasyon varsa yazın gelir...8)
deniz +1
ya gencerim atalarımızın bir sözü var ama siz bunun 1 tanesini yapabiliyorsunuz gördüğüm kadarı ile la ne korkuyonuz hanımlardan haaaaaa rahatmı etmek istiyorsun ne demiş eyyyy yüce atalarımız avradın sırtından sopayı içinden sıpayı eksiketmeyin demiş bak 2 ciyide deneyin sonra kostak kostak gezin leynnnnnnn:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy: şiiiiiiiişşşşşşşşşşş şaka la şaka ciddiye almayın aman ha böyle bi :lol:lık sakın yapmayın
yengem okumuyo dimi komtanım nasıl olsa görüşürüz bi toplantıda
Bol keseden atıyon haa dede..:p yengem okumuyomu bunları.....biz hatırlatalımda arasıra baksın sitedeki atıp tutmalarına...:D
sayın modlarım paçh işi tamamda
şu 40lık yeleklerden nasıl edinicez
fuardan sonra bedenleri gelicek olucak falan denmişti
nasıl olacakta olacak bilen warmı???
senin bedenin nedir bülo :p
L yada XL olması lazım
L mı???? yapma bülo gözünü sevim göbeği nereye sokucaksın yoksa yeleğin önü açıkmı geziceksin:p:p
bull kardeşim herkes yelegı kendi imkanıyla alıcak gibi gozukuyor sırkecıde falan heryerde yelek var ıstersen oradan alabılırsın yada baska onerısı olan varsa yazsın sızler nerelerden aldınız yeleklerı ben hudsondan aldım cok kalıtelı ve fıyat 139 ytl ama daha ucuz yerlerde tabıkı kalıtesıde ona gore herkes kendı butcesıne gore ayarlar kardesım
Bülo ,yelek L beden olsada önündeki zincirleri uzun tutacak heralde...:p
Bugün perşembe ve halen benim ruhsatım,plakam yok umarım bugün çıkarda yarın bende sizlerle tanışma aynı ortamın havasını soluma imkanı yakalarım..
valla helal olsun, adam muameleci değil resmen bahaneci yaww. söylede mesleği değiştirsin daha çok para kazanır...8)
Orkun bence sen kendin hallet bu işi. Bİr günde btirirsin, muameleciye vereceğin para cebinde kalır. Nasıl muameleci bu yav, amma lakayt...
Muameleciye para verdin mi? verdiysen harcamıştır..parası da yoktur..işlemi geciktiriyordur..senaryo çoğaltılabilir bu kadar gecikmeye
sen para vermediysen al evrakları kendin hallet bence de..bu ne yaa
çoktan kalayı basmıştım ben olsam..bana daral geldi yaa..
10 gün önce motor oldım bende..2 günde halloldu..
walla kardeşim ben araya bayram girmesine rağmen kendim 1 haftada hallettim,söyle o dallama muameleciye evrakları ver ben kendim yapıcam de en iyisi.
arkadaşlar eğer işlemler ümraniye trafik şb.sinde oluyorlarsa belgeleri alıyorlar sonra en az 15 gün ileri tarih veriyorlar o da iyi ağlarsan yani sonra ruhsat işlemini sonlandırıyorlar:cry::cry: çünkü ben arabanın ruhsat değişimi için 20 gün bekledim o şubeden
Yok benimki esenler şubeymiş onlarda sürekli kutlamada herhalde şube değil eğlence mekanı sanki :lol:
Zaten ben otobüsle Taksim'e gelmeyi çok seviyorum. Acaba cuma akşamı esenlerler şubedeki arkadaşları Taksimde görebilirmiyim. Evraklarıda bu hafta halledemezlerse motojunior'dan geri istiycez bakalım onu ne kadar zamanda alıcaz bu seferde evraklar içerden 15 günde geri alınır...
Arkadaşlar şuan itibariyle 15 kişilik yer hazır duruma göre artış yapılabilir akşam görüşmek üzere.
Evet arkadaşlar az önce motojunior'dan plakamı ve ruhsatımı aldım en sonunda akşama otobüsle gelmeme gerek kalmadı.:|
Akşama görüşebilmek ümidiyle :D
Hadi hayırlısı...Geçmiş olsun...
kazasız belasız ...