carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Sitede farklı konuların konuşulmasına gelince. Tabii ki konuşulacak, ortak paydamız motosiklet olsa da farklı konular da forumlarımızda konuşuluyor, irdelniyor, bir farkla "SİYASET"... Siyaset, en üst kurumlardan TBMM'de bile üslubuyla tartışılmıyor ki burada da üslubun korunacağını zannetmiyorum. Neticede herkesin farklı grüşleri var, farklı hayat öngörüleri var mental, bilgisel ve deneyimsel donanımları ölçüsünde. Konu siyaset olunca ikinci yahut üçüncü şahısların alanına usturupsuz girmeleri riski fazla olduğundan site olarak bu konuda hassasiyet gösteriyoruz. Bunu da açıklama gereği duydum.
Konu kitleme olayına gelince: Daha önce de yazdım, benim kişisel olarak hayat görüşüm ütopik olarak kuralsızlıktan yanadır, Yüce Mevla'mın bize verdiği akıl ile hayatın kendi dinamikleriyle dengeyi bulacağına inanırım. Ancak bu dediğim gibi hayatın er alanında ütopyadan öteye geçemiyor. Tam 12 ay önce bir konu açılmış, konşulmuş da konuşulmuş, sonrasında konu bitmiş, konuşmalr kesilmiş; derken 12 ay sonra bir mesaj, "geçmiş olsun" diye. Konu en başa taşınınca insanlar da telaşlanıyor haliyle, şimdi bu sn mesajı silmezsin, konuyu kilitlemezsin de ne yaparsın??? Konu kilitlemek kişisel ego tatmini olduğu mu sanılıyor yoksa? Eğer böyle düşünen arkadaşlarımız varsa iki önceki paragrafın son cümlesini tekrar kumalarını tavsiye ederim. Zannetmiyorum ama böyle düşünen olsun...