Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 345
Toplam 46 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 46 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Kaynarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak KAYNARCA
    Öğr. Gör.
     Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
     AFYONKARAHİSAR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sitede farklı konuların konuşulmasına gelince. Tabii ki konuşulacak, ortak paydamız motosiklet olsa da farklı konular da forumlarımızda konuşuluyor, irdelniyor, bir farkla "SİYASET"... Siyaset, en üst kurumlardan TBMM'de bile üslubuyla tartışılmıyor ki burada da üslubun korunacağını zannetmiyorum. Neticede herkesin farklı grüşleri var, farklı hayat öngörüleri var mental, bilgisel ve deneyimsel donanımları ölçüsünde. Konu siyaset olunca ikinci yahut üçüncü şahısların alanına usturupsuz girmeleri riski fazla olduğundan site olarak bu konuda hassasiyet gösteriyoruz. Bunu da açıklama gereği duydum.

Konu kitleme olayına gelince: Daha önce de yazdım, benim kişisel olarak hayat görüşüm ütopik olarak kuralsızlıktan yanadır, Yüce Mevla'mın bize verdiği akıl ile hayatın kendi dinamikleriyle dengeyi bulacağına inanırım. Ancak bu dediğim gibi hayatın er alanında ütopyadan öteye geçemiyor. Tam 12 ay önce bir konu açılmış, konşulmuş da konuşulmuş, sonrasında konu bitmiş, konuşmalr kesilmiş; derken 12 ay sonra bir mesaj, "geçmiş olsun" diye. Konu en başa taşınınca insanlar da telaşlanıyor haliyle, şimdi bu sn mesajı silmezsin, konuyu kilitlemezsin de ne yaparsın??? Konu kilitlemek kişisel ego tatmini olduğu mu sanılıyor yoksa? Eğer böyle düşünen arkadaşlarımız varsa iki önceki paragrafın son cümlesini tekrar kumalarını tavsiye ederim. Zannetmiyorum ama böyle düşünen olsun...
    Sitede siyaset konuşulmamasının gerekliliği konusunda hemfikiriz.

Topic hortlatmayı ben de çok anlamsız buluyorum. Bu tarz topicler elbet kilitlenmeli. Ancak benim kastettiklerim farklıydı zaten yazımdan da hangi tarz topic kilitlemelerini etik bulmadığım belirtilmiştir.

Ayrıca yazımla ilgili özelden tesekkur eden arkadaşlar umarım başka bi zaman yazdıgım sıradan bir yazıya tesekkur atmayı unutmazlar. "teşekkür hanem" dolu olsun yaw:mrgreen:

Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı Kaynarca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sitede siyaset konuşulmamasının gerekliliği konusunda hemfikiriz.

Topic hortlatmayı ben de çok anlamsız buluyorum. Bu tarz topicler elbet kilitlenmeli. Ancak benim kastettiklerim farklıydı zaten yazımdan da hangi tarz topic kilitlemelerini etik bulmadığım belirtilmiştir.

Ayrıca yazımla ilgili özelden tesekkur eden arkadaşlar umarım başka bi zaman yazdıgım sıradan bir yazıya tesekkur atmayı unutmazlar. "teşekkür hanem" dolu olsun yaw:mrgreen:
    Aslında ben daha çok senin yazdığın ikinci maddeye (haftalık buluşma banner'ı) getirdiğim açıklığın sen ikna edip etmediğini merak ettim Burak, İstanbul'un bir ayrıcalık haline getirilip getirilmediğine dair kısım. Yazının en çok bu kısmına takılmıştım çünkü...
    Konu carvalho tarafından (02.July.2008 Saat 13:59 ) değiştirilmiştir.
    yol yapalım yol

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Kaynarca arkadaşım yazdıklarından sadece bir konuyu aydınlatmak için yazıyorum.

Portalda bulunan haftalık buluşmayla ilgili.Konu sadece kendi kararımla yapılmamıştır.Asku abi ile telefonda konustuk kendisi istanbulda haftalık bulusmalarda katılım azaldıgını bununla ilgili bir cozum bulsanız iyi olur geçen sene cok ama cok daha kalabalık oluyordu demişti.i bende kendisinede tekrar danısarak kolları sıvadım ve anasayfaya haftalık bulusmayla ilgili göze batsın diyede banner koydum .Ve etkilide oldu banner koyduktan sonraki hafta baya buyuk bır katılım gercekleşti.

Bütün mesele bu yani senin dusundugun gibi değil.Sadece kucuk bır onlemdi hatta bu yöntemin etkili oldugunu test edip gördükten sonra 3 tane izmir anakara ve istanbul diye ufak banner koyup portala her il grubu ıcın bulusma için kolları sıvayacaktımki bu gelişmeler oldu.

Tabiki bu olayların bilmediğin için yazmıssın neden bu olabilir diye ama o değil kardeşim biz onuda dusunduk dedik yoksa bizim portaldaki banneramı bozuldular diye bu konudada kendimizi sorguladık ama bundan aksu abinin haberi vardı.Hatta o tavsiye etti.Daha ne diyim.Bizlerde baya komple teorisi ürettik su olabilir bu olaiblir diye ama hiçbiri tutmadı.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

beykozlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali İnaç
    deniz sektörü/enspektör
     250 9E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alperim,

Regal Raptor motoru olmayan üyleri silelim.Mesela Selcuk'tan başla,onun yerine beni super moderator yap,olmadı beni sil.
    Ali İnaç

BİR GÜN HERKES REGAL RAPTORLU OLUP DOSTLUĞU TADACAK.

Kaynarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak KAYNARCA
    Öğr. Gör.
     Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
     AFYONKARAHİSAR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Konu "Afyonkarahisar" banner'ı yapılacağına dair verilen tahahhüt sonucu tatlıya bağlanmıştır:D

Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Arkadaşlar konu karşılıklı konusmalar sonucu halledilmiştir.Bazı ufak tefek fındık kabugunu doldurmayacak kadar yanlış anlaşılmalardan dolayı oldugu tespit edilmiştir.Konu tatlıya bağlanmıştır.Eskisi gibi devam edelim.Bu konuyuda burda kapamış olduk.Aileler arasında bazen boyle atışmalar olur.Ama önemli olan güzel sonuçlanmasıdır. Buda güzelce sonuçlandı.Bu tür atışmaların olumlu olarak sonuçlanması aslında bizim büyük , güçlü ve birbirimize bağlı bir aile oldugumuzun göstergesidir.Bu birliktelik bu dostluk olmasaydı yani bu aile olmasaydı çiğ yavrusu gibi dağılıp giderdik.Ama yıkılmadık hala ayaktayız çünkü biz bir
    AİLEYİZ.

KONU KİLİTLENDİ.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 345

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)