o makinayı gördüm 2010 model 10.000 km de suanki sahibi 3. sahibiymiş beni biraz düşündürdü gidonda kaynak var oda pek hoşuma gitmedi o yüzden pek yakın duramadım sanırım İst. civarından bakıcam yada sıfıra yönelicem hala arayıştayım ...
Yazdırılabilir Görünüm
belgeleri bugün aldım celil abi, emniyete gitmeye vakit bulamıyorum aldığım yer bana 500km de yaparız egsozları da açarız o zaman dedi , klavuzda da 300- 1000 km arası yazıyor..
benzinin göstergesi yok, nasıl anlayacağız yolda kalmayacağız?
emniyete giderken ne kadar para götüreyim nerelere gideceğimi biliyormusun abi ?
anladım, zaten motoru aldığım gün en kaliteli zincirden ve yüksek güvenlikli kilitten aldım 2 sefer dolayıp arka tekerden sabit parmaklıklara bağlıyorum, yinede almam gerekirmi o kilidi ?
kitapçık 5 model için içinde benim kıullandığım da var 300-1000 km arası yazıyor ne yapmalı acaba (:
benzin olayını nasıl anlayacağız?
sanırım şasenin orda bir fuel yazısı ve musluk var aşağı orta ve yukarı çevrilebilen, alakalımıdır acaba?
keşfettiğin anahtar benzin yedek depo anahtarı
fuul yazan anahtarı kuyrugu aşagıya bakınca ana depodan benzin alıyor
(hep bu pozizyonda tut) benzin bitince tamters yöne çevir kuyrugu yukarı gelsin bu pozizyonda ydek depodan alır 30-40- km bu pozizyonda gider benzin alınca tekrar yukarı çevir ana depoya geç ikisinin arasında yatay bırakırsan benzin akışını keser makinayı kullanmadığın zaman bu pozizyonda tutabilirsin 8)
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım güle güle pin motoruna 8)