Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CrimsonLove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu muhteşem cevap & bilgilendirme için müteşekkirim, dediklerinizi aynen yerine getireceğim,

kullanma klavuzunu aldım, 500km olunca rodajını yapıcaklar, sigortaları isterim alırım dert değil bantta keza, ilk aldığım gün ani kalkışlarım oldu ama alıştım artık rahat rahat kullanıyorum,

kaskımı motora binmeden takıyorum öyle diyeyim

son olarak yağmura dayanıklı çelik halat ne işime yarayacak anlayamadım, yağmur suyunuda ? :|
    Rica ederim. Motosiklet hırsızları genellikle motoru çalıştırmakla uğraşmıorlar. Bir minibüs yaklaşıyor 2-3 kişi asılıyor, minibüse yükleyip götürüyorlar. Halatla bir yere bağlamalısın. (Bu hırsızları tamamen durdurmasa bile epey yavaşlatır. Yağmura dayanıklı olması şu, kilide su kaçınca kilit mekanizması paslanıp, oksitlenip takılabiliyor, açılmayabiliyor ya da kapanmayabiliyor. Bak böyle yağmura korumalı bir model var mesela.

http://www.feyizoglu.com/2012-Halat-Kilit_44464.html#1 Bunun kilit girişinde plastik bir parça var. Çevirince plastik kapanıyor ve suyun kilide gelmesini engelliyor. Ben de bundan kullanıyorum, memnunum.

İlk başta yazdığım ve Celil abinin de dediği gibi, ilk bakım 300km'dir. Kitapçığı aldığında arka sayfada yazar zaten
    Konu dreamrocker tarafından (31.May.2012 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)