Celil abi yaz beni de motorla gelicem bu sefer ali usta işini bitirirse :D
Yazdırılabilir Görünüm
Celil abi yaz beni de motorla gelicem bu sefer ali usta işini bitirirse :D
Bi daha olmasın http://www.motosiklet.net/forum/imag...con_gazete.gif
Ben de gelip sizlerle tanışmak istiyorum. Lakin pazar sabahı 8-10 arası bir dersim var Taksim de. 10: 30 gibi kahvaltı mekanına gelmiş olurum. Ortaköy deki çay bahçesinde mi kahvaltı yapılacak?
Eğer Cumartesi çalışan yoksa listede bi cumartesi yoklaması yapalım
pazar lys nin olması nedeniyle.
Şimdiden bir yoklama alsak cuma kesin kararı verebiliriz.
Ben geliyom.
Cumartesi / Pazar bana da uygundur.
Cumartesi de, Pazar da sabah 8-10 arası dersim var Taksim de. 10 da dersten çıkıp sizlerle tanışmayı cok isterim. Hangi gün olursa olsun ben geliyorum.
Arkadaşlar 24 mart pazar ortaköyde kahvaltıya gidiyoruz patch dağıtımı yapılacaktır HERKESİ BEKLİYORUZ 8)
BULUŞMA YERİ: Beşiktaş vapur iskelesi karşısındaki çay bahçesi önü (köprünün altı)
SAAT : 10.00
KAHVALTI MEKANINA HAREKET :10.15
KAHVALTI YERİ :Ortaköy marmaris büfe
* - aidikurt
1 - CELİL
2 - mrtglc
3 - Sezar ??
4 - osmankzlkaya
5 - Salih
6 - ağafendi
7 - Anilgardiyan
8 - Tgyzgn
9 - Caner
10- Fatih
11- mustafaaksoy
12-dtahir
13-ahmet kaşıkçı
14- Av.cevdet yılmaz
15- Gestapoz
16- anilaki
17-?
18-
19-
20-
Gençler kambersiz düğün olmaz benide ekleyin.
http://www.mgm.gov.tr/FTPDATA/analiz...nkucukgun4.png
pazar hava duzgun gozkuyor
Celil abi 20 kişiye yakın olacağız önceden rezervasyon yapmak lazım. hazırlıkları ona göre yaparlar dimi abi
Cumartesi herkse uyuyor anlaşılan,aykırı ses çıkmadı hiç
hava da iyi olmasıyla cumartesi uygundur.
abii bana hiç farketmez boş gezenin boş kalfasıyım su sıralar ama pazara kendişni ayarlamış cumartesi gelemeyecek olanlar olabilir , iyicee herkes ben cumartesi gelebilirim desin ondan sonra cumartesiye cekelim abi , ama pazar günü de hava cok güzel duruyo :)
Arkadaşlar sınavlardan dolayı pazar günü gelemeyecek birkaç arkadaş var hava uygun olursa toplantıyı cumartesi ye çekelimmi herkesten yorum bekliyorum 8)
Not: şimdilik c.tesi hava kötü
Şu toplantıyı bu tarafa doğru çekseniz ya :roll:
ctesi ben gelemem çalışıyorum:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:| Şartlar el verdiğinde gelebiliyorum sadece. Bu haftasonu motoru bakıma sokucam, yağ değişimi vs vs. Haftaya haftasonu Tekirdağ'a gidicem. Dönüşte istanbul'da kalıcam bi gece... Görebildiğimi görmeye çalışıcam, hazır motorla gelmişken de 8)
Al benden de o kadar. Çalışmıyorum da öyle işte :p
Benide ekleyin arkadaslar bende geliyorum :)
[QUOTE=cihan54;127410]:| Şartlar el verdiğinde gelebiliyorum sadece. Bu haftasonu motoru bakıma sokucam, yağ değişimi vs vs. Haftaya haftasonu Tekirdağ'a gidicem. Dönüşte istanbul'da kalıcam bi gece... Görebildiğimi görmeye çalışıcam, hazır motorla gelmişken
Tamam o hafta senin icin bir organizasyon yapiyoruz.
Benim için organizasyon yapmayınızzzz :x Siz organizasyon yaparsanız ben de dahil olurum, öyle daha iyi olur. ben yolculuk halinde olacağımdan sağım solum belli olmaz. Yağmur yağar ertelerim, biri tutturursa görüşelim diye mecburiyetten başkasıyla da görüşmek zorunda kalabilirim. Ama istanbula düşersem illaki RR ailemle görüşücem inşallah bi şekilde :| Salih abimin elinden sucuk, Celil abimin elinden köfte yicem :p
organizasyonun üstüne gelirsen bekleriz.
Arkadaşlar 24 mart pazar ortaköyde kahvaltıya gidiyoruz patch dağıtımı yapılacaktır HERKESİ BEKLİYORUZ 8)
BULUŞMA YERİ: Beşiktaş vapur iskelesi karşısındaki çay bahçesi önü (köprünün altı)
* - aidikurt
1 - CELİL
2 - mrtglc
3 - Sezar ??
4 - osmankzlkaya
5 - Salih
6 - ağafendi
7 - Anilgardiyan
8 - Tgyzgn
9 - Caner
10- Fatih
11- mustafaaksoy
12- dtahir
13- ahmet kaşıkçı
14- Av.cevdet yılmaz
15- Gestapoz
16- anilaki
17- korhan 751
18- ?
19-
20-
Arkadaşlar sınavlardan dolayı pazar günü gelemeyecek birkaç arkadaş var hava uygun olursa toplantıyı cumartesi ye çekelimmi herkesten yorum bekliyorum 8)
Not: şimdilik c.tesi hava kötü
Cumartesi sağanak veriyor. Bence buna yarın karar verelim. hava dönerse c.tesi dönmez ise pazar yaparız. sonuçta yağmur yağdığı sürece organizasyon yatar.
Birde son dakıkada karar vermıyelım kı,cmrtesi mı pazar mı olacagına,haberı olmayanlar yada foruma giremeyenler magdur olmasın,Pazar gunu bana da daha saglıklı geliyor[smilie=greencolorz:
Şimdi hava durumuna baktım, Cumartesi 11/6 ara ara yağmur. Pazar 13/8 parçalı bulutlu.
* - aidikurt
1 - CELİL
2 - mrtglc
3 - ağafendi
4 - osmankzlkaya
5 - Salih
6 - Anilgardiyan
7- Tgyzgn
8- Caner
9- Fatih
10- mustafaaksoy
11- dtahir
12- ahmet kaşıkçı
13- Av.cevdet yılmaz
14- Gestapoz
15- anilaki
16- korhan 751
17- Erkan 28
18-?
19-
SON KARAR PAZAR GÜNÜ TOPLANIYORUZ :cheesy:
LİSTEDEN GELEMİCEK ARKADAŞ VARSA HABER VERSİN YARIN KAHVALTI MEKANINDA REZARVASYON YAPICAM