inşallah en kısa zaman da görüşmek ve tanışmak dileği ile
Yazdırılabilir Görünüm
bilgi için teşekkürler..
deneme yanılma yöntem ilede olsa öğrendim bazı seyleri..
dün yine servise gittim, vites pedalının vidası düşmüştü yerine dandik bi vida taktılar oda cok canımı sıktı sonradan fark ettim gidince değiştiricem.
daha once baska yerlerde okuduğum 2 den bosa dusme olayını gun içerisinde bir kac defa yasadım.
umarım motoru aldığıma pişman olmam.
Tuğrul Can sıkıcı bir durum biliyorum 1 ay bile geçmeden bende götürdüm Emre motora 4-5 gün bırakıyorsun çözüyorlar kronik bir mesele bu da bu motorun nazarlığı bukadar şık olmasının bedeli emin olyapılınca bir sorun kalmıyor 2000 ni geçtim 140 rahat basan bir motor. :cheesy:
bu arada arkadaşlar bu gün temde giderken vites ayaklığım düştü ve neredeyse kaza geçiriyordum sağ olsun servisteki arkadaşlar vidalarını sıkmamışlar bir anda ayak boşa düşünce ne yapacağımı şaşırdım. sizde ara ara ayaklık demeyin ve vidalarını knt edin sizinde başınıza gelmesini istemem...
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de inşallah yaz sonu ehliyetime a2 ekletir ekletmez sıfır 250lik daytona düşünüyorum. Bu kronik şanzıman problemiyle karşılaşma olasılığım nedir acaba? Yine tamircilerin özensizliğinden dolayı bir insan kaza atlattı. Bu malesef hep böyle ülkemizde insanların işine saygısı yok bu sebeple işinin hakkını veren insan sayısı çok az. Ben içim rahat olsun diye sıfır motor alıp da 1 hafta sonra komple sökülmesiyle karşı karşıya kalmak istemem doğrusu. Bir şeye fabrikadan çıktıktan sonra tornavida değmesine karşıyım. :evil: Bir yerini yaparlarken başka bir yerini kesin bozuyorlar. O saatten sonra ben o makinaya nasıl güveneyim? Özellikle motosiklet gibi ufak bir hatanın çok ciddi sonuçlar doğurabileceği bir konuda.
malesef sıkıntıların çoğunluğu ustaların özensiz ilğisizliğinden oluşuyor iyi usta bulmak zor
şanzuman sıkıntısı 2011 yılında üretilip ve 2012 de türkiyeye girmiş makinalarda oldu oda şanzuman dişli ayar pulunun olması gerekenden ince konulmasından kaynaklandı bu pulun değişimi içinde şanzumanın açılması gerekiyor malesef ama garantiden yapılıyor sorun kalmıyor 8)
Aramıza hoş geldin kardeş sana katılıyorum yakın bir zamanda ben de bir tamirat yaptım ve gördüm ki motor kulağını tutan vidalardan birinin eksik diğerinin ise sadece milinin kaldığını başındaki vidanın düştüğünü gördüm hani derler ya emanet gidiyormuşum.
Hoş geldin hayırlı uğurlu olsun