Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu
Toplam 53 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

FIRAT
    TEKNIK PERSONEL
     350 spyder
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seninki kroniğin dışında hidrolik kaçağı var aksatma ona baktır hava yapabilir fren tutmaz dikkat
    Celil abi uyarın için teşekkürler, bende dikat ediyorum ama gariptir daha hiç hidrolik eksiltmedi? Rezervuar aynı duruyorken onca sıvı nereden geliyor diye merak ediyorum...
    "Lone Wolf...No Club..."

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı AHRAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil abi uyarın için teşekkürler, bende dikat ediyorum ama gariptir daha hiç hidrolik eksiltmedi? Rezervuar aynı duruyorken onca sıvı nereden geliyor diye merak ediyorum...
    2 tane fren merkezi var biri el freninde diğeri ayak fren pedalının yanında ikisinide kontrol et

FIRAT
    TEKNIK PERSONEL
     350 spyder
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    2 tane fren merkezi var biri el freninde diğeri ayak fren pedalının yanında ikisinide kontrol et
    hmm ayak pedalının yanındaki sadece arka frene , sağ elcikteki de sadece ön frene ait diye biliyordum ben, eğer bu iki fren merkezi de birbirine crossfeed bağlı ise iş karışır :D

Göbeğimden eğilemiyorum zaten :D
    "Lone Wolf...No Club..."

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı AHRAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hmm ayak pedalının yanındaki sadece arka frene , sağ elcikteki de sadece ön frene ait diye biliyordum ben, eğer bu iki fren merkezi de birbirine crossfeed bağlı ise iş karışır :D

Göbeğimden eğilemiyorum zaten :D
    Doğru biliyorsun eldeki ön ayaktaki arka frene ait ikisi ortak değil ben sadece bilği amaçlı 2 tane olduğunu yazdım

FIRAT
    TEKNIK PERSONEL
     350 spyder
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Doğru biliyorsun eldeki ön ayaktaki arka frene ait ikisi ortak değil ben sadece bilği amaçlı 2 tane olduğunu yazdım
    Eyvallah abi sağolasın, ben ilk fırsatta takımları alıp bi girişeyim makinaya bakalım nolucak...
    "Lone Wolf...No Club..."

tutugrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tuğrul
    işsiz
     DD250E10-SPYDER
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    500 km devirdik. bazı sıkıntılarlada karsılasmadım değil dün virajlı dik bir yokuştan inerken frenimin tutmadığını farkettim, bir kaza yaşamadan motor freni ve ön frenle durmayı başardım, bu benim ilk kazza atlatma deneyimimdi. ilk 500 km izlenmi olarak önden ve arkadan alet cantası varmısta titresimde birbirlerine çarpıyormus gibi aşırı bir ses geliyor ve bu beni çok rahatsız ediyor, bahsettiğim gibi fren bir anda gitti nedeni belirsiz, arkada oturan perişan , aldığımın 3 ncü günü dreksiyon kilidi vidasından cıktı, aşırı benzin tüketiyor 200 km de 50tl neredeyse araba kadar yakıyor hatta dahada fazlası. birde uzun yol giderken cok yoruyor. şimdilik aklıma gelenler bu kadar.
    bahsettiğim konular hakkında bilgi sahibi ve çözümleri olan arkadaslardan desteklerini bekliyorum...
    RideTo Live, Live To Ride

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı tutugrul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    500 km devirdik. bazı sıkıntılarlada karsılasmadım değil dün virajlı dik bir yokuştan inerken frenimin tutmadığını farkettim, bir kaza yaşamadan motor freni ve ön frenle durmayı başardım, bu benim ilk kazza atlatma deneyimimdi. ilk 500 km izlenmi olarak önden ve arkadan alet cantası varmısta titresimde birbirlerine çarpıyormus gibi aşırı bir ses geliyor ve bu beni çok rahatsız ediyor, bahsettiğim gibi fren bir anda gitti nedeni belirsiz, arkada oturan perişan , aldığımın 3 ncü günü dreksiyon kilidi vidasından cıktı, aşırı benzin tüketiyor 200 km de 50tl neredeyse araba kadar yakıyor hatta dahada fazlası. birde uzun yol giderken cok yoruyor. şimdilik aklıma gelenler bu kadar.
    bahsettiğim konular hakkında bilgi sahibi ve çözümleri olan arkadaslardan desteklerini bekliyorum...
    Tuğrul geçmiş olsun frenlerin boşalması içinde hava vardır servisin havasını alması gerekir birde yokuş aşağı uzun süre frene basılı inersen fren hidrolik yağı ısınır ve frenler şişer tutmaz uzun yokuşlarda ön ve arka freni değişimli ve pompalayarak kullanmak gerekir

ön ve arkadan gelen gelen zırıltı sesleri makina yeni olduğundan kısa bir süre vidalar yerine oturdukça gevşeme ve ses yapar servise gittiğinde vidaların kontrol edilmesi gerekir

yakıt konusuda ayarlarda bir bozukluk vardır karbiratör sekron ayarlarını ve bujileri kontrol ettir normalde bir depo yedek hariç ortalama 250 km gibi gider 100 kmde ortalama 4 litre yakar

FIRAT
    TEKNIK PERSONEL
     350 spyder
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    seninki kroniğin dışında hidrolik kaçağı var aksatma ona baktır hava yapabilir fren tutmaz dikkat
    Celil Abi,

Konu ile pek alakası yok ama, bugün fren hortumlarını iyice bi inceledim, sorun frenlerde değilmiş, amortisörden sızan yağ, fren hortumunun üzerinden kendine yol yapmış, çok şükür sadece amortisör keçeleri sıkıntılı, bi ara gözüme yedirdiğimde değiştirmeyi deneyeceğim... Yardımların bilgilendirmelerin için teşekkürler.
    "Lone Wolf...No Club..."

inancalio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inanç Ali Özdemir
    Reklamcı
     Honda XL650 Transalp
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Tugrul kardeşim hoşgeldin ve motorun hayırlı olsun. Keyifli gezilerimizde birlikte olmak dileğiyle...
    Bu arada konum olarak Bahçeşehir diye belirtmişsin, ben de Esenkent'teyim. Tahmin ediyorum pek çok arkadaşımızdan daha sık görüşeceğiz

Umut Sezen
    Öğrenci
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı inancalio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tugrul kardeşim hoşgeldin ve motorun hayırlı olsun. Keyifli gezilerimizde birlikte olmak dileğiyle...
    Bu arada konum olarak Bahçeşehir diye belirtmişsin, ben de Esenkent'teyim. Tahmin ediyorum pek çok arkadaşımızdan daha sık görüşeceğiz
    abı ınanmıyorum sureklı gordugum motorlu ekıp sızmısınız yoksa :D yoldan gecerken her seferınde durduruup bılgı almaya calısıyorum cunkı )

Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)