Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu
Toplam 53 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    tutugrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tuğrul
    işsiz
     DD250E10-SPYDER
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı inancalio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tugrul kardeşim hoşgeldin ve motorun hayırlı olsun. Keyifli gezilerimizde birlikte olmak dileğiyle...
    Bu arada konum olarak Bahçeşehir diye belirtmişsin, ben de Esenkent'teyim. Tahmin ediyorum pek çok arkadaşımızdan daha sık görüşeceğiz
    inşallah en kısa zaman da görüşmek ve tanışmak dileği ile
    RideTo Live, Live To Ride

tuğrul
    işsiz
     DD250E10-SPYDER
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuğrul geçmiş olsun frenlerin boşalması içinde hava vardır servisin havasını alması gerekir birde yokuş aşağı uzun süre frene basılı inersen fren hidrolik yağı ısınır ve frenler şişer tutmaz uzun yokuşlarda ön ve arka freni değişimli ve pompalayarak kullanmak gerekir

ön ve arkadan gelen gelen zırıltı sesleri makina yeni olduğundan kısa bir süre vidalar yerine oturdukça gevşeme ve ses yapar servise gittiğinde vidaların kontrol edilmesi gerekir

yakıt konusuda ayarlarda bir bozukluk vardır karbiratör sekron ayarlarını ve bujileri kontrol ettir normalde bir depo yedek hariç ortalama 250 km gibi gider 100 kmde ortalama 4 litre yakar
    bilgi için teşekkürler..
    deneme yanılma yöntem ilede olsa öğrendim bazı seyleri..
    dün yine servise gittim, vites pedalının vidası düşmüştü yerine dandik bi vida taktılar oda cok canımı sıktı sonradan fark ettim gidince değiştiricem.
    daha once baska yerlerde okuduğum 2 den bosa dusme olayını gun içerisinde bir kac defa yasadım.
    umarım motoru aldığıma pişman olmam.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı tutugrul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgi için teşekkürler..
    deneme yanılma yöntem ilede olsa öğrendim bazı seyleri..
    dün yine servise gittim, vites pedalının vidası düşmüştü yerine dandik bi vida taktılar oda cok canımı sıktı sonradan fark ettim gidince değiştiricem.
    daha once baska yerlerde okuduğum 2 den bosa dusme olayını gun içerisinde bir kac defa yasadım.
    umarım motoru aldığıma pişman olmam.
    Tuğrul vitesden atma olayı vites ayağının ayar çubuklarının ayarındanda yapabilir ondan değilse şanzuman ayar pullarındandır garantiden serviste yapılıyor kontrol ettir

tuğrul
    işsiz
     DD250E10-SPYDER
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuğrul vitesden atma olayı vites ayağının ayar çubuklarının ayarındanda yapabilir ondan değilse şanzuman ayar pullarındandır garantiden serviste yapılıyor kontrol ettir
    teşekürler abi bilgilendirdiğin için ve ilgin için...

gittiğimde bir görüşeceğim bakalım nedir ne değildir ona göre burada yorumlarız servisin söylediklerini.

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekürler abi bilgilendirdiğin için ve ilgin için...

gittiğimde bir görüşeceğim bakalım nedir ne değildir ona göre burada yorumlarız servisin söylediklerini.

Tuğrul Can sıkıcı bir durum biliyorum 1 ay bile geçmeden bende götürdüm Emre motora 4-5 gün bırakıyorsun çözüyorlar kronik bir mesele bu da bu motorun lığı bukadar şık olmasının bedeli emin olyapılınca bir sorun kalmıyor 2000 ni geçtim 140 rahat basan bir motor.

tuğrul
    işsiz
     DD250E10-SPYDER
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı REALİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuğrul Can sıkıcı bir durum biliyorum 1 ay bile geçmeden bende götürdüm Emre motora 4-5 gün bırakıyorsun çözüyorlar kronik bir mesele bu da bu motorun lığı bukadar şık olmasının bedeli emin olyapılınca bir sorun kalmıyor 2000 ni geçtim 140 rahat basan bir motor.
    inşallah benim beceriksizliğimden kaynaklanıyordur 4 gun brakmak benim için çok buyuk sıkıntı işe gidiş gelişimin başka hiç bir yolu yok ne vesait nede baska bir sey anca taksi yada şahsi araba yada motor

tuğrul
    işsiz
     DD250E10-SPYDER
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bu arada arkadaşlar bu gün temde giderken vites ayaklığım düştü ve neredeyse kaza geçiriyordum sağ olsun servisteki arkadaşlar vidalarını sıkmamışlar bir anda ayak boşa düşünce ne yapacağımı şaşırdım. sizde ara ara ayaklık demeyin ve vidalarını knt edin sizinde başınıza gelmesini istemem...

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    bu arada arkadaşlar bu gün temde giderken vites ayaklığım düştü ve neredeyse kaza geçiriyordum sağ olsun servisteki arkadaşlar vidalarını sıkmamışlar bir anda ayak boşa düşünce ne yapacağımı şaşırdım. sizde ara ara ayaklık demeyin ve vidalarını knt edin sizinde başınıza gelmesini istemem...
    geçmiş olsun allah korumuş

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Öncelikle geçmiş olsun. Ben de inşallah yaz sonu ehliyetime a2 ekletir ekletmez sıfır 250lik daytona düşünüyorum. Bu kronik şanzıman problemiyle karşılaşma olasılığım nedir acaba? Yine tamircilerin özensizliğinden dolayı bir insan kaza atlattı. Bu malesef hep böyle ülkemizde insanların işine saygısı yok bu sebeple işinin hakkını veren insan sayısı çok az. Ben içim rahat olsun diye sıfır motor alıp da 1 hafta sonra komple sökülmesiyle karşı karşıya kalmak istemem doğrusu. Bir şeye fabrikadan çıktıktan sonra tornavida değmesine karşıyım. :evil: Bir yerini yaparlarken başka bir yerini kesin bozuyorlar. O saatten sonra ben o makinaya nasıl güveneyim? Özellikle motosiklet gibi ufak bir hatanın çok ciddi sonuçlar doğurabileceği bir konuda.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    malesef sıkıntıların çoğunluğu ustaların özensiz ilğisizliğinden oluşuyor iyi usta bulmak zor
    şanzuman sıkıntısı 2011 yılında üretilip ve 2012 de türkiyeye girmiş makinalarda oldu oda şanzuman dişli ayar pulunun olması gerekenden ince konulmasından kaynaklandı bu pulun değişimi içinde şanzumanın açılması gerekiyor malesef ama garantiden yapılıyor sorun kalmıyor

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)