Günaydın RR fuar yoğunluğu sonunda bitti ve kendi subeme dönüyorum :Rockn Roll:
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydın RR fuar yoğunluğu sonunda bitti ve kendi subeme dönüyorum :Rockn Roll:
Aldora tepkinde yerden göğe kadar haklısın. 14-15 yaşında sabilere kıyan bir zihniyet neler yapmaz ki! Terörün manası ve amacı da bu zaten,korku,dehşet,öfke,kin yaratmak..İşin siyasi yada ideolojik boyutuna hiç girmiyorum. On yıl aktif olarak bu imansızlarla mücadele etmiş ve pek çok arkadaşını da sonsuzluğa uğurlamış biri olarak Allah 'ın laneti,gazabı zalimlerin üzerine olsun diyorum. Vekil olarak,Kahhar olarak Allah bize yeter.Tüm Ankara'ya da senin vesilen ile geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. RR Ankara yanınızdayız..
Abi sonuna kadar katılıyorum. Burdan da RAPTORRİDERS ailesine bir daha teşekkürlerimizi göndermek isterim. Eksik olmayın bizi yalnız birakmayan bu mükemmel aileye annemden babamdan önce arayan meraklanan bütün kardeşlerime ve abilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Sizlerin sesini duymak ve mesajlarinizi görmek beni gerçekten çok etkiledi.sağolun Varolun. Sizlerin yeri bende çok ayrı ailemin bir parçası olduğunuz ve bunu bana hissettirdiğiniz için ne diyeceğimi bilemiyorum. Gerçekten çok teşekkür ederim
Aldora her harfine kadar haklısın kardeşim. Forum kuralları gereği bende ağzıma hakim olup küfürlerimi saklıyorum fakat biliyorum ki herkes içinden böylesi mahlukatlara sövüyor haklılar da. Önce patlama ardından alkollü mahlukatın yaptıkları; gerçekten çok büyük geçmiş olsun kardeşim Allah sabır versin hepimize..
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Raptorriders sizleri seviyorum iyiki varsınız.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...ea0216575a.jpg
Sözün bittiği yer. 😠😢 Ankarada hayatını kaybeden tüm kardeşlerimizin mekanı cennet olsun.
Bütün RR AİLESİNE iyi geceler. Malum yarın Eskişehir ziyareti var.