Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2095 Toplam 7743 Sayfadan BirinciBirinci ... 109515951995204520852093209420952096209721052145219525953095 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77425 adet sonuctan sayfa basi 20,941 ile 20,950 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

frknulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Furkan Ulaş
    Hudson Deri Mağaza Satış
     Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Günaydın RR fuar yoğunluğu sonunda bitti ve kendi subeme dönüyorum
    Düz Giden Furkan - TNK

2M is my life... Music & Motorcycle

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın RR ailesi.

Hala olayın şokunu atlatamadım. Bazılarına şaka gibi gelen bu saldırı 2-3 dakika ile bizim hayatlarımızı da bitirebilirdi.Ankaradaki kardeşlerime artık gelinde buluşalım yada şuraya gidelim demeye korkar oldum.utanır oldum.memleketin bu hali nereye gidiyor ve nereye gidecek. Sokağa çıkmaktan korkar hale geldik.kaldıki kardeşlerimizin ailemizin yüzünü görelim. Kusura bakmayın azimi bozmak zorundayım. Bu kodumun çocuklarını tektek asmadiktan sonra bu insanların içinde rahat etmez .şu güzel vatanımızı halkımızı göz göre göre delirtmeye vicdansız yapmaya çalışan bu insanlara soylecek laf bulamıyorum. Öfkem ve hislerim o dereceki 1 kaşık suda boğabilir bu insanları. Gel gör ki elden birşey gelmiyor.birazda korkmuş olsa gereğim dediğim gibi kıl payı kurtulduk.ama bizler gibi çocuklar anneler dedeler kadınlar oralarda saçılmış paramparça. Öğrenciler sınavdan çıkmış eğlenmeye gitmişler kimisi evine dönmeye çalışıyor. Vicdansız namussuz herifler sivil halktan ne istediniz.allah sizin yedi sulalenizin belasını versin onun bunun çocukları
    Kusura bakmayın öfkem haddinden fazla
    Aldora tepkinde yerden göğe kadar haklısın. 14-15 yaşında sabilere kıyan bir zihniyet neler yapmaz ki! Terörün manası ve amacı da bu zaten,korku,dehşet,öfke,kin yaratmak..İşin siyasi yada ideolojik boyutuna hiç girmiyorum. On yıl aktif olarak bu imansızlarla mücadele etmiş ve pek çok arkadaşını da sonsuzluğa uğurlamış biri olarak Allah 'ın laneti,gazabı zalimlerin üzerine olsun diyorum. Vekil olarak,Kahhar olarak Allah bize yeter.Tüm Ankara'ya da senin vesilen ile geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. RR Ankara yanınızdayız..

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldora tepkinde yerden göğe kadar haklısın. 14-15 yaşında sabilere kıyan bir zihniyet neler yapmaz ki! Terörün manası ve amacı da bu zaten,korku,dehşet,öfke,kin yaratmak..İşin siyasi yada ideolojik boyutuna hiç girmiyorum. On yıl aktif olarak bu imansızlarla mücadele etmiş ve pek çok arkadaşını da sonsuzluğa uğurlamış biri olarak Allah 'ın laneti,gazabı zalimlerin üzerine olsun diyorum. Vekil olarak,Kahhar olarak Allah bize yeter.Tüm Ankara'ya da senin vesilen ile geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. RR Ankara yanınızdayız..

Abi sonuna kadar katılıyorum. Burdan da RAPTORRİDERS ailesine bir daha teşekkürlerimizi göndermek isterim. Eksik olmayın bizi yalnız birakmayan bu mükemmel aileye annemden babamdan önce arayan meraklanan bütün kardeşlerime ve abilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Sizlerin sesini duymak ve mesajlarinizi görmek beni gerçekten çok etkiledi.sağolun Varolun. Sizlerin yeri bende çok ayrı ailemin bir parçası olduğunuz ve bunu bana hissettirdiğiniz için ne diyeceğimi bilemiyorum. Gerçekten çok teşekkür ederim

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Günaydın RR ailesi.

Hala olayın şokunu atlatamadım. Bazılarına şaka gibi gelen bu saldırı 2-3 dakika ile bizim hayatlarımızı da bitirebilirdi.Ankaradaki kardeşlerime artık gelinde buluşalım yada şuraya gidelim demeye korkar oldum.utanır oldum.memleketin bu hali nereye gidiyor ve nereye gidecek. Sokağa çıkmaktan korkar hale geldik.kaldıki kardeşlerimizin ailemizin yüzünü görelim. Kusura bakmayın azimi bozmak zorundayım. Bu kodumun çocuklarını tektek asmadiktan sonra bu insanların içinde rahat etmez .şu güzel vatanımızı halkımızı göz göre göre delirtmeye vicdansız yapmaya çalışan bu insanlara soylecek laf bulamıyorum. Öfkem ve hislerim o dereceki 1 kaşık suda boğabilir bu insanları. Gel gör ki elden birşey gelmiyor.birazda korkmuş olsa gereğim dediğim gibi kıl payı kurtulduk.ama bizler gibi çocuklar anneler dedeler kadınlar oralarda saçılmış paramparça. Öğrenciler sınavdan çıkmış eğlenmeye gitmişler kimisi evine dönmeye çalışıyor. Vicdansız namussuz herifler sivil halktan ne istediniz.allah sizin yedi sulalenizin belasını versin onun bunun çocukları
    Kusura bakmayın öfkem haddinden fazla
    Aldora her harfine kadar haklısın kardeşim. Forum kuralları gereği bende ağzıma hakim olup küfürlerimi saklıyorum fakat biliyorum ki herkes içinden böylesi mahlukatlara sövüyor haklılar da. Önce patlama ardından alkollü mahlukatın yaptıkları; gerçekten çok büyük geçmiş olsun kardeşim Allah sabır versin hepimize..

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ozan Dinçkal
    Teknosa
     Regal Raptor Spyder 250
     Muğla - Bodrum
    Beğenmiş
    56
    Beğenilmiş
    80
    Abi sonuna kadar katılıyorum. Burdan da RAPTORRİDERS ailesine bir daha teşekkürlerimizi göndermek isterim. Eksik olmayın bizi yalnız birakmayan bu mükemmel aileye annemden babamdan önce arayan meraklanan bütün kardeşlerime ve abilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Sizlerin sesini duymak ve mesajlarinizi görmek beni gerçekten çok etkiledi.sağolun Varolun. Sizlerin yeri bende çok ayrı ailemin bir parçası olduğunuz ve bunu bana hissettirdiğiniz için ne diyeceğimi bilemiyorum. Gerçekten çok teşekkür ederim
    Butun bu olumsuzluklardan sonra sen ve arkadaslardan alinan ii haberler bizler icin kucukte olsa teselli oldu....

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Raptorriders sizleri seviyorum iyiki varsınız.

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Raptorriders sizleri seviyorum iyiki varsınız.
    İnşallah ve yürekten dua ediyorum. Allah bu acıların tekrarını yaşatmasın. Hepimize geçmiş olsun kardeşim

Crixus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Özgür ALBAY
    Yönetici
     Harley Davidson Sportster XL883 Custom
     İstanbul - Sultanbeyli (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    121
    Beğenilmiş
    99

Sözün bittiği yer. 😠😢 Ankarada hayatını kaybeden tüm kardeşlerimizin mekanı cennet olsun.
    LİVE TO RİDE
    RİDE TO LİVE

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Bütün RR AİLESİNE iyi geceler. Malum yarın Eskişehir ziyareti var.

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Bütün RR AİLESİNE iyi geceler. Malum yarın Eskişehir ziyareti var.
    Hayırlı yolculuklar. Molalarda haber etmeyi resim atmayı ihmal etme

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 2095 Toplam 7743 Sayfadan BirinciBirinci ... 109515951995204520852093209420952096209721052145219525953095 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 39 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 39 misafir)

Bu Konu için Etiketler