1-2 gun once. Protokol yolundan Karuma giden yoldan gicir gicir aksesuarsiz sade bir spyder gecti. O sizmiydiniz?
Korogluna yeni tasindim ben shell karsindayim
Yazdırılabilir Görünüm
bu muhteşem cevap & bilgilendirme için müteşekkirim, dediklerinizi aynen yerine getireceğim,
kullanma klavuzunu aldım, 500km olunca rodajını yapıcaklar, sigortaları isterim alırım dert değil bantta keza, ilk aldığım gün ani kalkışlarım oldu ama alıştım artık rahat rahat kullanıyorum,
kaskımı motora binmeden takıyorum öyle diyeyim :) :cheesy:
son olarak yağmura dayanıklı çelik halat ne işime yarayacak anlayamadım, yağmur suyunuda ? :|
çok teşekkür ederim allah razı olsun, ruhsatı alma işlemi sırasında sigortada yapılıyormu yoksa ayrıyetten bir bayiye gidip mi yaptırmamız lazım? , dediğin çok doğru sabah sesler duyuyorum bi kalkıyorum motorun başında bir sürü adam soru yağmuru :)
sprey zincir yağları oluyormuş sanırım onu fıslatırız zincire :|
mehmet trafik siğorta poliçesini yaptırdınmı ilk onu yaptırman lazım yapılmadan trafik ruhsatı sana teslim etmiyor
Birde ilk bakım 300 km de yapılacak 8)
Rica ederim. Motosiklet hırsızları genellikle motoru çalıştırmakla uğraşmıorlar. Bir minibüs yaklaşıyor 2-3 kişi asılıyor, minibüse yükleyip götürüyorlar. Halatla bir yere bağlamalısın. (Bu hırsızları tamamen durdurmasa bile epey yavaşlatır. Yağmura dayanıklı olması şu, kilide su kaçınca kilit mekanizması paslanıp, oksitlenip takılabiliyor, açılmayabiliyor ya da kapanmayabiliyor. Bak böyle yağmura korumalı bir model var mesela.
http://www.feyizoglu.com/2012-Halat-Kilit_44464.html#1 Bunun kilit girişinde plastik bir parça var. Çevirince plastik kapanıyor ve suyun kilide gelmesini engelliyor. Ben de bundan kullanıyorum, memnunum. :)
İlk başta yazdığım ve Celil abinin de dediği gibi, ilk bakım 300km'dir. Kitapçığı aldığında arka sayfada yazar zaten :)