veesell taafunla bu sabah konuştuk. ders çalışıyo.
bana da görev verdi , türkiye haritası ve güzergah çıkartıyom printerden.
bi de karadenizde gezilcek yerlerle ilgili bilgi topluyom.
raaaaaatttt ol , her şey yolunda :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
veesell taafunla bu sabah konuştuk. ders çalışıyo.
bana da görev verdi , türkiye haritası ve güzergah çıkartıyom printerden.
bi de karadenizde gezilcek yerlerle ilgili bilgi topluyom.
raaaaaatttt ol , her şey yolunda :cheesy:
gülaycım sen haritalarla uğraşma al bak ben sana km leriyle beraber çıkardım.
istanbul-zonguldak 333km
http://img93.imageshack.us/img93/341/har1ew8.jpg
zonguldak-sinop 347km
http://img234.imageshack.us/img234/2718/har2sx8.jpg
sinop-ordu 314km
http://img214.imageshack.us/img214/2251/har3nr3.jpg
ordu-trabzon 177kmhttp://img152.imageshack.us/img152/884/har4me7.jpg
trabzon-sarp 182km
http://img120.imageshack.us/img120/3561/har5gv6.jpg
istanbul-artvin sarp 1353km (bu harita daha iyi oldu :) )
http://img253.imageshack.us/img253/3937/har9xf7.jpg
istanbul-kocaeli-sakarya-düzce-zonguldak-bartın-kastamonu-sinop-samsun-ordu-giresun-trabzon-rize-artvin min 14 il :):)
bu ne ya, uluslararası yolculuğa çıkıyos sandımdı :mrgreen:
valla iyi program ama ben her defsında elimde bunları açıp kaç km diye bakmak için bana bi de pano yapmanız laazımm :cheesy:
veysel sen dönüşü nasıl planlıyorsun
selam arkadaşlar sizlere önerim tosya yolunda direk samsuna hareket edin... yada edelim..okan abi bizi davul zurna karsılar:))orda 1 gece kalınır sonra görmek istersenz sinop hemen yada dönüş yolunda harika olur...sonrasa hep sahil ünye camlıkta kahvaltı bolaman virajları arkadaşlar mükemmel et balık köfte ne ararsanız var deniz harika...sonra ordu..orda parajütle atlama sansımız var harika...ya hepsini anlatsak sığmaz da sığmaz harika bir gezi olacak eminim..bende aranızda olmak isterim ama zonguldak yolu cok yorucu olacaktır boyabat kaytomonu vb..asıl karadeniz sinoptan başlar artvin hopaya kadar gider...ben eğer direk samsun üzerinden giderseiniz sizinle yol yapmak harika olur...aksi taktirde ben ve motorum yanlız kovboy bang bang takılıcaz...
bi dakka bi dakka alex abi sende mi geliyorsun :D:D:D abi bence kastamonu tarafından doğru gelin boyabatta sizi görebilirim belki ben ayın 5 inden 8 ine kadar boyabatta olacam sinop merkesde görüşemeyebiliris benim hala oğlu evleniyorda köyde düğün yapacaklarmış onlarla olacam ben 5 inde bilmiyorum siz ne zamanlar bu taraflarda olursunuz ama neyse ararım ben siziya bence kastamonu üzerinden boyabat boyabattan doğru sinop sinopdan gerze samsun ordu die gidin derim ben genede siz bilirsiniz büyüklerin işine karışmak olmaz :D sen gelionda haber vermion demi alex abi :d
murat abi bizle gelmeni inan çok isterim. ne kadar kalabalık olursa o kadar keyifli olacağı kanısındayım.
haluk abi benim dönüş yolu büyük ihtimal artvinden gülaylarla geri dönücek gibiyim.
tayfunum zabitim sözüm sana. şimdi kafile lideri olarak artık malzeme hazırlıklarına başlasak. kimde ne var ne getirecek olmazsa olmazlar neler bunları bi yazıp dökelim. mesela herkesin tava çaydanlık getirmesine gerek yok. ufak bi kamp tüpü olmazsa olmaz. tüpü olan varmı yoksa yeni mi alacağız. bu gibi şeyleri tam çıkış zamanını, az çok kesinleşmiş rotayı ne gün nerde olacağımızı yavaş yavaş konuşalım derim ben. şahsen zaman yaklaştıkca heyecan basıyo beni. mesela bugün şişme yatak aldım ama pompa almadım. kamp ocaklarına baktım koçtaşda sadece kafası 25 milyon kartuşu dahil değil filan. amma uzun uzun yazdım yaa biri beni durdursun :x:x:x
buna çok üzüldüm honey zevkli bir tatil yapacaktık hani artvin den beraber döncektik. hani sen demiştin, benim farlar iyi aydınlatıyor senin bir şey yaptırmana gerek yok. Neyse başka sefere beraber gezeriz. Takma kafanı
veysel ben yarın koçtaş tan tüp kafası alacağım kartuşlarıda aranızda paylaşın bir kaç tane alın okey mi güzelim, tayfun gözüm birşeyler yaz. lütfen
haldunum şeker parem sen yarın kafayı al. sonra bana küçük boymu büyük boymu ebatını söyle bende ona göre kartuş alayım. sizde hava yatağı varmı mat mı kullanacaksınız??. hava yatagı varsa pompa varmı :mrgreen:
baba mat kullanacağız yaşlı kemiklerimize iyi geliyor. Yalova da tayfun akü den şişirmemiş miydi yaw aynı şeyi yaparız çatalkaram
tamam o zaman gözüm o şekilde takılırız :)
arkadaşlar biraz önce tayfunla görüştüm ben sizinle cumartesi günü zonguldakta buluşuyorum.
ARKADAŞLAR su gidiş programını tam olarak netleştirelim artık
1. gün 2.3 gün gibi..ilk gece nerde konaklıcaz 2-3 gece vb..planlamayı ii yapmalıyız...gelme sansım cok lakin kafam rahar etmicek ödemeler felan bütce de cabası tabi bu ay hepsi bir araya geldi ve ayın 5 ne kadar yapmam gerek.o yüzden zonguldak üzeri planlama net yapamıyorum...ama kesinlikle samsuna gidip haletmem gereken işlerim var..orda sizi karsılayıp misafir ettikten sonra yola devam ederiz..iyi bir rehber değilimdir ama karadenizin her cukurunu da bilirim...umarım inşallah bir aksilik olmadan (mubarek gecede dua ediyorum )insallah gider ve keyfile geri döneriz...haberleselim beni sonn durumdan lütfen haberdar edin..0535
ARKADAŞLAR su gidiş programını tam olarak netleştirelim artık
1. gün 2.3 gün gibi..ilk gece nerde konaklıcaz 2-3 gece vb..planlamayı ii yapmalıyız...gelme sansım cok azdı bugüne kadar o yüzden katılımcı olabilecmeyim yazmadım ama biraz daha netleşmeye başladı ufak sorunlar var hallolur ama zamna cok kısıtlı ayın 1 ne nası yetistiricem bilmiyorum..eğer 2 güne be direk samsundan katılıcam işler. yetişmesse kafam rahat etmicek ödemeler felan bütce de cabası tabi bu ay hepsi bir araya geldi ve ayın 5 ne kadar yapmam gerek.o yüzden zonguldak üzeri planlama net yapamıyorum...ama kesinlikle samsuna gidip haletmem gereken işlerim var..orda sizi karsılayıp misafir ettikten sonra yola devam ederiz..iyi bir rehber değilimdir ama karadenizin her cukurunu da bilirim...umarım inşallah bir aksilik olmadan (mubarek gecede dua ediyorum )insallah gider ve keyfile geri döneriz...haberleselim beni sonn durumdan lütfen haberdar edin..0535 242 44 12
ROS kardeşim görüsücez tabiki..belki boyabat tarafına ben katılamayabilirm ama seni bu sene gelip görücem emin olabilirsin...
Valla abi inşallah görüşürüs benimde kendime göre işlerim olduğundan bi de hala oğlu evleniyor benim onlarda boyabattalar ayın 5 i aksamı işte düğünleri var bende 5 i oğlen arası gibi gitcem 6 sında köyde büyük yemekler verilecek :) 7-8 i gibide ordayım 8 i aksamı sinoptayım ayın 10 una kadar biras calıscam 11-12-13 falan boşum işte amanyaa ne anlatıyorum burda ben gelince bi şekjilde görüşcez tabi :)
taaafun nerdesin
çık artık sakladığın yerden beya :cheesy:
kaldı şurda 2 gün
herkes açıklama bekliyo senden civanım :mrgreen:
:?tayfun kayıp arkadaşlar en son haberlere göre bir grup seyyar satıcın arasında kalmış şişman olan hıyar satıcısı ile aralarında büyük bir mücadele geçmiş (şişman amca bu durumdan memnun olduğunu belirtmiş medyaya :p)akibeti henüz belli değil:?:mrgreen: Ben dün görüştüm yol planı hakkında...sizinlede paylasalım..eğer zonguldak amasra boyabat gibi batı karadeniz yolu secersek cok yorucu ve uzun ayrıca yolların durumu vahim..bu yüzden sabah erken saatte ( 06.00) yola cıkılması ile eskişehirden gelecek arkadaşlarla adapazarı kavsağında bulusulup ilk mola yeri olarak bolu dağı uygun olacaktır..tosya merzifon yolu temiz ve keyifli olacaktır ve zaman tasarrufu sağlar..akşamına samsuna ulaşılıp (yaklasık 12 saatlik bir sürüş heh yol yapalım diyen arkadaşlarr...)okan abiyle buluşulup bende bir samsunlu olarak güzel bir ilk gün molası olacaktır...samsun il sınırı dedikmi işte asıl karedeniz başlıyor arkadaşlar...:cheesy:samsunda varış gecesi dahil etesi gün de kalınıp (samsunda hem ilkgün deniz ve gezi)ii bir dinlenme sonrasında sabah güneşiyle beraber ünye fatsa ve orduya kadar sürüş...tabi ünyede sabah kahvaltısı bolamanda köfte uzun saclnın yerinde harika tavsan kanı karadenizin maviliklerine bakarak yudumlamak nefis olacak...sonrasımı ..oooo?buraya kadar netleştirelim...:lol:
TAAAFUNLA TİLİFONDA KONUŞTUM SABAH.
ALEX İN SÖYLEDİKLERİNİ SÖLEDİ.
AMA BEN GENE DE GENEL BİR DUYURU BEKLİYOM ONDAN.
3 GÜNDÜR 8 OLDUM DİYİP DURUYO ZATEN :p
murat abi rota gayet güzel gözüküyor. şimdi ben eskişehirden gelicem haluk abi de zonguldakta katılmayı düşünüyor. direk samsun derseniz zonguldağa girilmeycek böylece haluk abi size boluda katılabilir. bende şuan güzergahları inceliyorum. size adapazarından katılırsam eskişehir adapazarı bolu 287km ama ben direk eskişehirden boluya geçersem 198km. tabi yol şartlarınıda göz önünde bulundurmak lazım şayet bozüyük adapazarı yolu hiç mi hiç sevmiyorum.
gülay bu arada dün camp tüpü için 3 tane küçük boy kartuş aldım :cheesy:
bide direk samsuna gideceksek senin sinop cezaevi olayı dönüşe kalacak.
Moderötörümmmm
Uğurlama Partisi Var Mi 8)
arkadaşlar tavayı ben getiririm. bu arada ben sizinle bolu gerede de buluşacağım. alında bir liste yapsak da kim ne getirecek gayet güzel olur.
MALZEME LİSTESİ
KİM NE GETİRECEK
HALUKA28
1. TAVA
2. FOTOĞRAF MAKİNASI
3.
RAKURSİ
1.
2.
TAYFUN
1.
2.
JASHUAA
1.
2.
ARKADAŞLAR BU LİSTEYİ SÜREKLİ GÜNCELLERSEK DAH DÜZENLİ OLUR.
HALUKA28
1. TAVA
2. FOTOĞRAF MAKİNASI
3.
RAKURSİ
1.FOTOGRAF MAKİNESİ 1 KÜÇÜK + 1 BÜYÜK + 4 TANE ŞARJLI PİL
2.BİR ALET ALDIM CEP TELEFONU ,MP3,ÇART CURT ŞARJ EDEBİLİYOZ.
3.KENE SPREYİ
4.YAĞMURA KARŞI NAYLON 8 ADET ORTA BOY
5.YAĞ VE BAHARAT SPESİYALİ
6.KAMP TÜPÜ
7.2 ADET KULAKTAN TAKMA LED IŞIK + 4 PİL
8.ÇOK AMAÇLI ÇAKI 2 ADET
TAYFUN
1.
2.
JASHUAA
1.1 ADET KULAKTAN TAKMA LED IŞIK
2.3 KAMP TÜPÜ GAZI
HALUKA28
1. TAVA
2. FOTOĞRAF MAKİNASI
3. ÇOK AMAÇLI ÇAKI, AKÜDEN ÇAKMAK ÇIKIŞI
4. MP3 İÇİN HOPARLÖR
RAKURSİ
3.KENE SPREYİ
6.KAMP TÜPÜ
TAYFUN
1.
2.
JASHUAA
1.
2.
Veysel Bu Kulaktan Takma Led Işik Da Nedir Abicim Ya
http://www.hepsiburada.com/productde...tid=eaksatlpl1
budur ve çok faideli bi alettir
görüceksin :p
Hoş Bişeymiş Sağol Gülay
haddime düşmeyerek; sadecec karadeniz turu yapacak olan arkadaşlar samsundan başlıyorsunuz sanırım sarp sınır kapısından geri dönerken mutlaka batı karadenize gitmelisiniz,sinop, amasra safranbolu , kastamonu gezilmeden bu tur yarım kalır.ets kültür turlarıda aynısını yapuıyor samsun sarp-sarp-samsun,sinop ,kastamonu ,amasra, safranbolu. ayrıca gezilecek yerler için turizm firmalrının kültür turlarındali yerler yeterli başka da yer yok,gerikalan kısım doğa harikası
HALUKA28
1. TAVA
2. FOTOĞRAF MAKİNASI
3.
RAKURSİ
3.KENE SPREYİ
6.KAMP TÜPÜ
7.2 ADET KULAKTAN TAKMA LED IŞIK + 4 PİL
8.ÇOK AMAÇLI ÇAKI 2 ADET
TAYFUN
1.
2.
JASHUAA
1.1 ADET KULAKTAN TAKMA LED IŞIK
2.3 KAMP TÜPÜ GAZI
3. birkaç boy anahtar tornavida ve lokma takımı.
4. çeşitli ebatlarda kesici malzeme
5. 2,5 x 2 metre ebatlarında tek parça naylon.
6. olta ve takımı :)
7. belki iç ısıtıcı bir iki içecek
8. kolay ateş ve mangak yakmak için yanıcı jel
9. ip
10. ledli kafa lambası
11. kendinden şarjlı el feneri
12. mp3 player(tafyunun tripod hopörleri unutmaması lazım) foto makinası.
13. bol miktarda kalem pil ve ince kalem pil.
daha başka talepler olursa karşılamak için elimden geleni yaparım.
arkadşlar ben biraz sonra yola çıkıyorum ankaraya gidiyorum. cumartes günü geredede görüşmek üzere. hoşçaklaın.
hayırlı yolculuklar haluk abi.
arkadaşlar bende boluda katılıyorum size. eskişehir nallıhan mudurnu bolu güzergahını izlicem. siz istanbuldan kaçta çıkacaksınız boluda kaçta olursunuz??
Taafunla Bugün Konuştuğumda Cmt Sabah 6 Da çikariz Dedi
Ama Kaçta Seninle Buluçcaz Taafun Bilir
Hesaplamalar Onda
tamam ben onla konuşurum 8)