Aksu hocam yine yaptın yapacağını. Walla çok güzel fikir. Yemişim sarıkayaları. Biz kendi yedek parça listemizi oluşturalım... :cheesy::?:8)
Yazdırılabilir Görünüm
Aksu hocam yine yaptın yapacağını. Walla çok güzel fikir. Yemişim sarıkayaları. Biz kendi yedek parça listemizi oluşturalım... :cheesy::?:8)
bakıyorumda sayfalarca yazmışız ben anlamıyorum bizim regalcileri sıfır almazlar pahalı... ikinci ellerede pahalı ... yedek parçayada pahalı ... her şeye pahalı.... ya bu arkadaşlar allah muhafaza BMW,,, HONDA,,,,,SUZİKİ,,,, HONDA,, veya italyan markaları alsalar ve bi durum olsa kesin hükümeti bile devirmeye kalkarlar....
ya arkadaşlar motosiklet pahalı bir zevktir... buna katlanacaksınız...yada adam gibi nazik ,bilgili ,,,kültürlü binip ((( tabiki altındaki makinalara kitabına göre binip ve kitabi bilgilerine tam hakim olarak kullanarak )))) hiç bu durumlara düşmeyeceksiniz kullanım ömrü 10 yıl kullanip ve paşa paşa bini 10 yıl sonunda kaldırıp atacaksınız ...
ben her zaman diyorum bizim motorların markası ;;;;; ALBİNAT,,,,;;;; olmalıydı.
saygıdeger üstadım söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum ama benim nacizane fikrim burdan denizliye gidecek kaç kişi olur mantıklı düşünmek lazım bırakın 50 kişi yola çıkmış olsak oraya ulaşabilen 10 motoru geçmez oraya gidene kadar toplanalım dogru emre lmt gidelim güneşli şurası en az 200 motor gideriz ve kimsede gelemem demez bu gün banaysa yarın gelmiyen arkadaşında başına gelecektir bu hepimizin sorumlulugu buyrun öncü olun toplanalım emreye gidelim sonuçta biz en yakın yerden yedek parça temin edicez bize en yakın yerde emre lmt sonuçta bu arkadaşta bu motorları ithal etmiştir buyrun ön ayak olun başada beni yazın bakalım gelmiyen oluyormu herkez elini vicdanına koysun gelmemeyi gururuna yedirebiliyormu sonuçta başımız sıkışınca müslüm baba demesini biliyoruz olay ortada yer yakın saygılar
ilk hamleyi Emre ye İstanbul daki tüm RRciler ile yapmak sanırım daha dogru olacak.Sonrasında aynı gün Motojunior Mehmet e gidelim.bize her zaman sarıkayalar yanlış yapmaz demişti.Fikrini alalım.bizler yanındayken sarıkayalar ın en tepesindeki kimse onunla görüşsün.sonrasında tek tek sikayetlerimizi savcılıga iletelim.aynı günde 200 dilekce dikkat cekecektir
yahu o toplulukla gaztelere ugrasak yeter
arkadaşlar aksiyon görelim şimdi
arkadaşlar zaman ayırıp cevap yazan, fikir beyan eden herkese çok teşekkür ederim. ben haftasonu, yani cuma günü sabahtan gidip parçaları alıp, akşam da dönmeyi düşünüyorum. belki motorla giderim, belki otobüsle giderim, ama giderim yani.