Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu
Toplam 67 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

promote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan ozpay
    xxx
     regal raptor
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ben bu fiat işine birinci elden şahidim bu yaz çinde 1 dolara satılan bir şeyin burda 50 usd e satıldığını gördüm insaf yani , bu marja rağmen iflas ediyorlarsa kendi hatalarıdır o motor çinden 600 dolara çıkıyor burda 4000 ın az altına satılıyor ....
    bu yazda gidebilsem çine ordan millete bir babalık yapardım ama malesef.............

b
    a
     a
     a
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı deep-impact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım bundan tam bir sene önce motorumla kaza yapıp ön çamurluğu kırmıştım ve tam 80 ytl verip yenisini aldım denizli fabrikadan bilgin olması açısından geçmiş olsun.
    abi benim için 80-90 lira olması problem deil.

ilk başta 47.5 deyip sonra telefonda münakaşa ettik diye kendi inisiyatifini kullanarak, al sana! benimle kavga edersin haa hınzır seniiii diyerek fiyatları yükseltmek ne demek ya. ne sanıyosun yani sen kendini. bak gelirim kardeşim oraya diyorum, gel abi benim herkese kapım açık deyip birader edebiyatı yapıyo bana.

ben kafama koydum ya. bugün olmaz yarın olur, öbürsü gün olur, yüzyüze konuşmaya gidicem.

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    ARKADAŞLAR HİÇ KIÇINIZI YIRTMAYIN

Benim kadar bunlarla uğraşan olmamıştır kazandığım sadece benden korkmaları oldu o kadar, 2006 yılında ben Denizliye gittim yine buna benzer bir olay yüzünden, herkes sitede gidelim hesaplarını görelim yaptıkları ne demekmiş gösterelim onlara dendi bende tamam hadi gidelim dedim ve sadece ben gittim. Eğer toplu halde en az 50 motor gidilipte Sarıkayalın önünde bir eylem gösteri yapılırsa medya sayesinde ses getirebilir ama hani nerde kim gidecek herkeste kuru gürültü var başka bişey yok.

Şimdi size şunu söyleyeyim bu insanlar aslında tekstilcidir ve çokta güçlülerdir,öyle kolay kolay iflas etmezler ama sistemi bilmediklerinden motosiklet işinden zarar ettiler ve şu an bu işi bıraktılar sadece ellerindeki parçaları tüketmeye çalışıyorlar, bu demek değildirki sattıkları motorların arkasında durmayacaklar duracaklar tabii. Yasaya göre en az 10 sene yedek parça temini yapmak zorundalar ama burası Türkiye parası olana demokrasi var, parası olana adalet var, sen kıçı kırık bir motosiklet kullanıcısın mahkemeye de versen kıçını da yırtsan yasalar onlara çalışır sana değil, haaa sineyemi çekelim hayır burunlarından getirelim, çevrelerine onları rezil edelim yapalım ama kimle sizlemi size hadi gidiyoruz Denizliye desem 50 tane mazeret uydurup gelmezsiniz yine Müslüm Baba tek başına gider çayını içer döner.

Şimdi çuvaldız meselesine gelelim, Sarıkayaları biz bu hale getirdik nasılmı? ben gözlerimle şahit oldum, adam patlayan far ampulünü garantiden değiştirmek için Katrancının altını üstüne getirdi, yine gözlerimle şahit oldum adam düşmüş elciği kırmış getirmiş bu kırıldı garantiden değiştir, yine şahitim adam susuz 3000 km yol yapmış bakmamış suyuna alttan hortum çıkmış, gelmiş garantiden motor yapın, bunlar o kadar çoğaltılabilirki, ben sadece 100 ün üzerinde akü gördüm garantiden geri yollanmış bozuk diye içlerinde gram su yok, suyunu koydunmu canavar gibi çalışıyor, arkadaşlar Sarıkayaları eğitimsiz ustalar ve bizler bu duruma getirdik.

Evet diyeceksinizki yaw ustaları eğitselerdi, her parçayı garantiden değiştirmeselerdi, benim birebir şahit olduğum o kadar çok yolsuzluk olduki Sarıkayalar bir sene hiçbirine ses çıkarmadı servislere güvendi ve sonuç ortada suistimal, benim bildiğim o kadar çok servis varki senin ruhsat bilgilerinle Sarıkayalardan garanti kapsamında parça istediler bunun en son örneği ekzos meselesidir bilen bilir, bir servis garantiden gelen 20 ye yakın ekzosu sattı, bu yolsuzluklara kim dayanabilir, o yüzden kimse özellikle yeni regal alanlar kullanım hatalarından dolayı meydana gelen arızalarda bayilere yüklenmesin, eğer benim aküm, debriyejim ,arka fren balatam ve daha bir çok hayati parçam 28 bin Km dayandıysa ve dahada dayanacaksa ben derimki arızaların bir çoğu kullanıcı hatasıdır. Yüklenmeyin bu insanlara sadece bize uygun fiyatta yedek parça temin etsinler bir koruma demirine 180 YTL istemesinler geliş fiyatı 1,5 dolardır ayıp.

Son olarak buradan tüm TÜRKİYEDEKİ regal kullanıcılarına sesleniyorum hiç gecikmeden önümüzdeki hafta sonu yani 26-27 NİSANDA DENİZLİDE BULUŞALIM varmısınız.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

b
    a
     a
     a
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ilgilenen herkese çok ama çok teşekkür ederim. haftaya denizlide buluşmak üzere. inşallah karsımızda muhatap bulabiliriz.

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Mr.Quanta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilgilenen herkese çok ama çok teşekkür ederim. haftaya denizlide buluşmak üzere. inşallah karsımızda muhatap bulabiliriz.
    ADMİNLERE BURADAN ÇAĞRI HEMEN AÇIN BİR TOPİK DÜZENLEYELİM SARIKAYALARI PRETOSTO GEZİSİ, YAPALIM PANKARTLAR GİDELİM. HERKES MOTORUNA BAYRAK TAKSIN. ORADAKİ ŞEHİTLİĞİDE GEZELİM.

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Dedem çoştu yine....
    Allah gazabından korusun...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

emre
    -
     regal
     İstanbul/bahçelievler
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ehliyeti almış olsam en önden ben giderim

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dedem çoştu yine....
    Allah gazabından korusun...
    Denizliye giderken Samsuna da uğrayıp senide ziyaret ederiz bak kızdırma.

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    sitede kayıtlı 700 üzerinde üye var.eger 50 katılımcı sayısını bulursak ben 51. olarak geliyorum.gerekirse belediyeden ceza yemeyi göze alarak
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

innocentbystander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aydin Sahin
    İnşaat Mühendisi
     Yamaha Virago XV 535
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Buyrun gelin Müslüm Baba. Denizli'de Barış'la ben karşılarız sizi. Yalnız adamların fabrikasının önünde eylem yapmak amaca yönelik olsa da biraz yasadışı gibi göründü bana. Nebliym adamlar polisi arayip 'fabrikamizi motosikletli serseriler bastı' diye polis molis cagirmasin. Zopa yemeyelim bi de. Hadi biz genciz de siz bizden de gencsiniz

Sayfa 4 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)