Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 7 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 567
Toplam 67 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 67 arasi kadar sonuc gösteriliyor

matemmatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

R. Aytaç İZGÖRDÜ
    matematik öğretmeni
     RR DD250 E9
     şanlıurfa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aksu hocam yine yaptın yapacağını. Walla çok güzel fikir. Yemişim sarıkayaları. Biz kendi yedek parça listemizi oluşturalım... :?:

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bakıyorumda sayfalarca yazmışız ben anlamıyorum bizim regalcileri sıfır almazlar pahalı... ikinci ellerede pahalı ... yedek parçayada pahalı ... her şeye pahalı.... ya bu arkadaşlar allah muhafaza BMW,,, HONDA,,,,,SUZİKİ,,,, HONDA,, veya italyan markaları alsalar ve bi durum olsa kesin hükümeti bile devirmeye kalkarlar....

ya arkadaşlar motosiklet pahalı bir zevktir... buna katlanacaksınız...yada adam gibi nazik ,bilgili ,,,kültürlü binip ((( tabiki altındaki makinalara kitabına göre binip ve kitabi bilgilerine tam hakim olarak kullanarak )))) hiç bu durumlara düşmeyeceksiniz kullanım ömrü 10 yıl kullanip ve paşa paşa bini 10 yıl sonunda kaldırıp atacaksınız ...

ben her zaman diyorum bizim motorların markası ;;;;; ALBİNAT,,,,;;;; olmalıydı.
    Konu aslanburclu tarafından (19.April.2008 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir.
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

kıvılcım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kıvılcım
    Serbest Meslek
     regal bmw
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    16
    Alıntı müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ARKADAŞLAR HİÇ KIÇINIZI YIRTMAYIN

Benim kadar bunlarla uğraşan olmamıştır kazandığım sadece benden korkmaları oldu o kadar, 2006 yılında ben Denizliye gittim yine buna benzer bir olay yüzünden, herkes sitede gidelim hesaplarını görelim yaptıkları ne demekmiş gösterelim onlara dendi bende tamam hadi gidelim dedim ve sadece ben gittim. Eğer toplu halde en az 50 motor gidilipte Sarıkayalın önünde bir eylem gösteri yapılırsa medya sayesinde ses getirebilir ama hani nerde kim gidecek herkeste kuru gürültü var başka bişey yok.

Şimdi size şunu söyleyeyim bu insanlar aslında tekstilcidir ve çokta güçlülerdir,öyle kolay kolay iflas etmezler ama sistemi bilmediklerinden motosiklet işinden zarar ettiler ve şu an bu işi bıraktılar sadece ellerindeki parçaları tüketmeye çalışıyorlar, bu demek değildirki sattıkları motorların arkasında durmayacaklar duracaklar tabii. Yasaya göre en az 10 sene yedek parça temini yapmak zorundalar ama burası Türkiye parası olana demokrasi var, parası olana adalet var, sen kıçı kırık bir motosiklet kullanıcısın mahkemeye de versen kıçını da yırtsan yasalar onlara çalışır sana değil, haaa sineyemi çekelim hayır burunlarından getirelim, çevrelerine onları rezil edelim yapalım ama kimle sizlemi size hadi gidiyoruz Denizliye desem 50 tane mazeret uydurup gelmezsiniz yine Müslüm Baba tek başına gider çayını içer döner.

Şimdi çuvaldız meselesine gelelim, Sarıkayaları biz bu hale getirdik nasılmı? ben gözlerimle şahit oldum, adam patlayan far ampulünü garantiden değiştirmek için Katrancının altını üstüne getirdi, yine gözlerimle şahit oldum adam düşmüş elciği kırmış getirmiş bu kırıldı garantiden değiştir, yine şahitim adam susuz 3000 km yol yapmış bakmamış suyuna alttan hortum çıkmış, gelmiş garantiden motor yapın, bunlar o kadar çoğaltılabilirki, ben sadece 100 ün üzerinde akü gördüm garantiden geri yollanmış bozuk diye içlerinde gram su yok, suyunu koydunmu canavar gibi çalışıyor, arkadaşlar Sarıkayaları eğitimsiz ustalar ve bizler bu duruma getirdik.

Evet diyeceksinizki yaw ustaları eğitselerdi, her parçayı garantiden değiştirmeselerdi, benim birebir şahit olduğum o kadar çok yolsuzluk olduki Sarıkayalar bir sene hiçbirine ses çıkarmadı servislere güvendi ve sonuç ortada suistimal, benim bildiğim o kadar çok servis varki senin ruhsat bilgilerinle Sarıkayalardan garanti kapsamında parça istediler bunun en son örneği ekzos meselesidir bilen bilir, bir servis garantiden gelen 20 ye yakın ekzosu sattı, bu yolsuzluklara kim dayanabilir, o yüzden kimse özellikle yeni regal alanlar kullanım hatalarından dolayı meydana gelen arızalarda bayilere yüklenmesin, eğer benim aküm, debriyejim ,arka fren balatam ve daha bir çok hayati parçam 28 bin Km dayandıysa ve dahada dayanacaksa ben derimki arızaların bir çoğu kullanıcı hatasıdır. Yüklenmeyin bu insanlara sadece bize uygun fiyatta yedek parça temin etsinler bir koruma demirine 180 YTL istemesinler geliş fiyatı 1,5 dolardır ayıp.

Son olarak buradan tüm TÜRKİYEDEKİ regal kullanıcılarına sesleniyorum hiç gecikmeden önümüzdeki hafta sonu yani 26-27 NİSANDA DENİZLİDE BULUŞALIM varmısınız.

saygıdeger üstadım söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum ama benim nacizane fikrim burdan denizliye gidecek kaç kişi olur mantıklı düşünmek lazım bırakın 50 kişi yola çıkmış olsak oraya ulaşabilen 10 motoru geçmez oraya gidene kadar toplanalım dogru emre lmt gidelim güneşli şurası en az 200 motor gideriz ve kimsede gelemem demez bu gün banaysa yarın gelmiyen arkadaşında başına gelecektir bu hepimizin sorumlulugu buyrun öncü olun toplanalım emreye gidelim sonuçta biz en yakın yerden yedek parça temin edicez bize en yakın yerde emre lmt sonuçta bu arkadaşta bu motorları ithal etmiştir buyrun ön ayak olun başada beni yazın bakalım gelmiyen oluyormu herkez elini vicdanına koysun gelmemeyi gururuna yedirebiliyormu sonuçta başımız sıkışınca müslüm baba demesini biliyoruz olay ortada yer yakın saygılar

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı kıvılcım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saygıdeger üstadım söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum ama benim nacizane fikrim burdan denizliye gidecek kaç kişi olur mantıklı düşünmek lazım bırakın 50 kişi yola çıkmış olsak oraya ulaşabilen 10 motoru geçmez oraya gidene kadar toplanalım dogru emre lmt gidelim güneşli şurası en az 200 motor gideriz ve kimsede gelemem demez bu gün banaysa yarın gelmiyen arkadaşında başına gelecektir bu hepimizin sorumlulugu buyrun öncü olun toplanalım emreye gidelim sonuçta biz en yakın yerden yedek parça temin edicez bize en yakın yerde emre lmt sonuçta bu arkadaşta bu motorları ithal etmiştir buyrun ön ayak olun başada beni yazın bakalım gelmiyen oluyormu herkez elini vicdanına koysun gelmemeyi gururuna yedirebiliyormu sonuçta başımız sıkışınca müslüm baba demesini biliyoruz olay ortada yer yakın saygılar
    ilk hamleyi Emre ye İstanbul daki tüm RRciler ile yapmak sanırım daha dogru olacak.Sonrasında aynı gün Motojunior Mehmet e gidelim.bize her zaman sarıkayalar yanlış yapmaz demişti.Fikrini alalım.bizler yanındayken sarıkayalar ın en tepesindeki kimse onunla görüşsün.sonrasında tek tek sikayetlerimizi savcılıga iletelim.aynı günde 200 dilekce dikkat cekecektir
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

kıvılcım
    Serbest Meslek
     regal bmw
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    16
    yahu o toplulukla gaztelere ugrasak yeter

kıvılcım
    Serbest Meslek
     regal bmw
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    16
    arkadaşlar aksiyon görelim şimdi

b
    a
     a
     a
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar zaman ayırıp cevap yazan, fikir beyan eden herkese çok teşekkür ederim. ben haftasonu, yani cuma günü sabahtan gidip parçaları alıp, akşam da dönmeyi düşünüyorum. belki motorla giderim, belki otobüsle giderim, ama giderim yani.

Sayfa 7 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 567

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)