erken kalkan çoook yol alır dostum
sona kalana ise... :p:p:p
Yazdırılabilir Görünüm
şööööle bi serinledi sanki hava
Valla içimde bir hisvar bizim bu yamurdan kaçarımız olmicak gibi...:?
Giderken yemezsek mekanda, mekanda yiyemezsek dönüş yolunda mutlaka yicez...:mrgreen:
Herkez ona göre tedbirini alsın kaçar yok...:x
Burada bi şimşek çaktı ama bulutlar hala bırakmadı yükünü 8)
Hayatı idame çakım da geldi internet siparişi üzerine. Kurttan kuzudan korkmayın oralarda ben varken. Hepsinin sessizliği sağlanacaktır :p
burada yağmur yağıyor seller akıyor
garip Bull camdan bakıyor... :?
ooo iyi o zaman bulut geçiyo demekki...
burası k.çekmece/kanarya 8)
bende yola çıkıyom şimdi...
şekermisiniz ki eriyeceksiniz sizlerin yaşında çamaşır telini zicir yapıp serivsin kardan buzdan gelmediği zaman 30 km yol yapıp işe gitmiş fabrika müdürünün teşekürünü almış insafsız trafik poliside dönüşte kazandıgım yevnmiyenin 2 misli cezasına çarptırılmış biriyim hala o polise hatırladıkca bildiğim .... bedduaları sayarım.
o arada ısınmak için girdigim benzin istasyonlarında yag sobaları olurdu onlardan bir kaçını kucaklamışımdır bu günkü korumalar yok gazete kagıdını göhsüne koyarsın eldiven filan hak getire bir tanesinde rizeli bir agır vasita şöferi
ha uşağimmm sen akillimusun delimusin bu havada akıllı binmez sen delüsün heralde dedi
peşinden
ben senün yaşındayken beş giderdüm şimdi piri zor gideyruz sende benim yaşıma geldüğünde bu sözümü haturlarsun.egerki yaşarsan demiştü .kulakları çınlasın
şükür yaşıyoruz.
şimdi gidenler marşa bassın gitmeyenler sesini çıkarmasın gideceklere yol versin
Alooo bu arada saat 17,00 .siz ne duruyorsunuz netin başında.hadi yol zamanı
:)
daş fırın pide hayaliyle çıkıyorum rıza baba.
akşam yimeea yemedim, öğleyi de hafif geçtim bilesin.
rıza kardeşim o kadar istedim ancak işimle ilğili problem çıktı hafta sonu çalışmak zorunda kaldık çadırımı uyku tulumu her şeyimi hazırladım semaverimi bile getirecektim ama bu iş kötü geldi bu ekonomik krizde kaçırılmıyacak hafta sonu işi inşallah daha sonra telafi edeceğim yagmur çamur korkutmaz benide yagmurlu havada yıldırım ve dikatsiz sürücülerdedn korkarım sadece oda kaderde varsa sokakta bile çıkar karşıma artık sizlerin fotolarını ve yazıları ile yetinecegiz çaresiz
gidenler saglıkla giiiiiiiidin dönün anlatın dinleyelim
Evet Arkadaşlar,
Öncü birlik saat 21,30 itibariyle Biga ya ulaştı.İdriskoru fırınındaki pidelerin tadına bayılan ekip lezzet rehavetine kapılıp geceyi Biga da Şahin Otel de geçirmeye karar verdi.Yarım saat önce kendileriyle yaptığımız kısa bir Biga turu ardından Otele yatıya gönderdim.Yarın Honey ve Kaanka 07,00 ferisi ile gelecek.Öncü birliğin Biga dan Kamp alanına doğru çıkış saati 08,30 olacaktır.
Evet Değerli RR ciler,
Harika bir gezi daha tatlı anılarla sonlandı.Ben Biga ya döndüm.Akşam olmadan da İstanbul ekibi evlerine ulaşmış olacaktır.
Bu mükemmel gezinin fotolarını çeken arkadaşlardan acil fotoları bekliyorum.Yağdı yağmadı tartışmaları arasında başlayan organizasyon neredeyse sıfır yağış ile sonuçlandı.Biga dan Kalkım a çıkarken Yenice de sıkı bir yağmura tutulduk ama ıslanmadık çünkü Biga da İnrar yollarını hareketlendiren suyun başında arkadaşlarımızı durdurmuş ve su içmiştik:Bu suyu çıkartmamak için Yenice ye kadar ancak dayanabildik.Girdiğimiz Petrol istasyonunda hacet görüyordukki yağmur patladı.Yarım saat kadar yağış ardından tekrar yola koyulduk.Henüz 5 km gitmemiştikki yolda yağış olmadığını gördük ve bu kuruluk fastival bitimine kadar sürdü.Ama festival boyunca sürekli yağış halinde olan şeylerde vardı.GÜNEŞ,SOHBET,NEŞE gibi.
Festivalin organizasyonunu sağlayan Değerli Remzi ve güzel eşi Asiye ye çoç çok teşekkür ederim.İnanılmaz büyük bir organizasyonu yüreklerinin büyüklüğü ile aştılar.Neredeyse sıfır hata.Burada sponsor Kalkım Belediyesi ve Halkıda kutlarım.İçimden koca İstanbul un ,mesela ;Sarıyer,Beykoz,Silivri Belediyeleri bu işi başaramazken tanınmamış bir organizatöre(artık tanınıyor) güvenip işe girişen Kalkım Belediye Başkanına ''Vayyy be.İnanmak böyle olur '' dedim.Katılım gösteren arkadaşlar,bu organizasyonu lütfen herkese anlatınki moto organizasyonlarından korkan belediyeler şapkalarını önüne alsın.Organizasyon sahiplerine tek eleştirim TUVALET kalitesi.Lütfen bir sonraki organizasyonda bu sorunu çözünki değerli emeklerinize gölge gelmesin.
Son sözüm sitemizden bu organizasyona katılmak isteyipte katılamayan arkadaşlara;çok şey kaçırdınız.
Cümlelerim 1 deyişle bitecek.
İKİ ÇEŞİT MOTOCU VARDIR:YAĞMURDA SÜRMÜŞ OLANLAR VE HENÜZ YAĞMURDA SÜRMEMİŞ OLANLAR.UNUTMAYINKİ BİRGÜN MUTLAKA YAĞMURDA SÜRECEK YADA SÜRMEK ZORUNDA KALACAKSINIZ.
Sevgilerimle
çok güzel bi organizasyon oldu ewe geldiğim gibi ilk işim sizin siteye üye olmak oldu =))
erkeği yaa =)) motorumun adı vanilla die vanilla nick m =)) sizin çadırın hemen yanındaki gruptuk biz akçaydan geldik adım zafer uzay abi celil abi sayesinde tanıdım bu grubu ii muabetimiz vardı bi abi daha var ınturder i var hatta kullanma şansıda verdi bana çok iyi bi grupsunuz hakikaten...
Hoşgeldin Zafer :)
Bu sayfayı takip etmeyen site üyeleri içinde bir tanışma başlığı açarsan sanırım daha iyi olacak.Ve bizi Akçay taraflarındaki organizasyonlardan da haberdar et.Tekrar hoşgelidn aramıza
tamam haberdar ederim hoşbulduk
Hoşgeldin Zafer. Intruder'ını kullandığın kişi Carvalho nickli Selçuk ağabeyindir 8)
Ben anılarımı anlatmadan önce 8-10 gün dinlenmek istiyorum :p
Organizatörlere teşekkürler.
Rıza Abiye ise binlerce kez teşekkürler. Menemen kralı! Pide Kralı. RR Kralı 8)
Zafer hoşgeldin aramıza. Katılımlarını bekliyoruz.
Arkadaşlar hepimiz sağ salim geldik. Anlatacak yığınla anı var. ancak yazı okumaktansa resimlere bakmayı tercih edeceğinizi düşünüyorum ve fotocu arkadaşları göreve davet ediyorum.
Sevgili Remzi (pycu yani rusi). Değerli eşin ve senin emeklerin öyle mükemmeldi ki kendimi bu kadar özel hissettiğim başka bir festival olmamıştı. Siz çok çok özel ve güzel insanlarsınız, çok teşekkürler, çok mutlu ayrıldık..
Sevgili Rıza dostum. Ortamı fişekledin ve unutulmaz ve anılarda kalacak şahane bir geziyi sayende yaptık. Ayrıca Biga'daki misafirperverliğin için de çook teşekkürler.
Geziye birlikte katıldığım tüm arkadaşlarım. Hepinize çok teşekkür ederim. Sizlerle yol yapmak büyük zevk...
Bir sonraki gezide buluşmak üzere...
Fotolaaarrrrrrrrrrr
Bugün yorgunsunuz diye ses etmiyorum ama fotoların tamamını yarın akşama kadar yüklenmiş istiyorum.Yakarım uleyyynnnnnnn :)
ne diyeyim tek eksik yağmurdu :p
Remzi&eşi ve menemen üstadımız Rızaya sonsuz teşekkürler :cheesy:
yine kopattılar bizi :mrgreen:
HERKESE MERHABA organizazyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler çanakkale tarafının büyük yükünü taşıyan mükemmel ev sahipliği yapan rızaya ayrıca teşekkürler festivali düzenleyen remzi arkadaşıma ve eşine başarısından ve mükemmel organizazyonundan dolayı tebrik ederim bundan sonra remzinin olduğu her işe gözü kapalı gidilir sağlıkla kalın
değeri asla hiç birşeyle ölçülemeyecek
siz değerli dostlarıma ne kadar teşekkür etsek azdır.
bizi yalnız bırakmadınız geldiniz,
kararınızı ne yağmur, ne yol, ne çamur değiştirmedi ve geldiniz.
Raptorriders' a ve katılan tüm arkadaşlara geldikleri ve bizi destekledikleri için
Çoooooook teşekkür ederiz.
Alooo,seçmece yapmadan yollayın bakim tüm fotoları.yakarım uleyynnn
İlk olarak böyle bir organizasyondan haberdar ettiği ve misafir perverliği için Rıza kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Bugüne kadar gördüğüm festivaller içinde organizasyon olarakta mekan olarakta arkadaşlık ve aile ortamı olarakta en güzeli diyebilirim.Daha alana girer girmez gördüğümüz güler yüz tüm yol yorgunluğumuzu aldı.Gelen misafirleriyle tek tek ilgilenen bir organizatör ilk defa gördüm diyebilirim.Hatta hiç yerinde durmadı diyebilirim.Bence herşey kusursuzdu.Ambulansından kolluk kuvvetlerine özel yaptırdığı piste yemeğinden kahvaltısına konserine misafirperverliğine kadar.Yaptığı bu güzel festivelden dolayı Remzi kardeşimi ve değerli Eşini kutlarım ve sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Her babayiğidin harcı değil tek başına böyle bir iş başarmak kendilerini canı gönülden alkışlıyorum.:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::a lkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::al kis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alk is::alkis:
Bir gün olur ve yolunuz düşerse sizleri ağırlamaktan gurur duyarız.
ve yeni tanıştığım Turgay kardeşimede herşey için teşekkürlerimi sunarım gönderdiğin selamları yerine ulaştırdım herşey gönlünce olsun
Sizin Adınıza Bende Mutlu Oldum Rıza Kardeşime Teşekkür Ederim Güzel Ev Sahipligi Yapmış Böyle Misafir Perver Insanları Severim Inşallah Kısmet Olur Tanışırız Fotoları Bekliyorum
Arkadaşlar RR Ailesi olarak ufak tefek kazalar dısında güzel bir organizasyonu sorunsuz sekilde geride bıraktık.Öncelikle katılım yapan RR kardeşlerimin hepsine canı gonulden tesekkurlerımı sunarım.Sizlerle yol yapmak cok keyıflıydı.
Böyle bir organizasyonu bızlere duyuran ve en guzel sekılde agırlayan Rıza abıme , Organizasyona ev sahipliği yapan Remzi (pycu) kardeşime ve değerli eşine tesekkurlerımı sunarım.
Organizasyon ilk olmasına karsı son derece basarılıydı.Seneye bu senekı tecrubelerıde uzerıne koyarak cok daha basarılı sekilde ve buyuk bır katılımla gecıcegıne suphem yoktur.
Gece çadırda uykuya dalmak üzereyim... Motosiklet sesi duydum. Ayının biri almış motorunu, egzozları benim çadıra dayamış. Hayvan gibi gaza bastı ve içerisi duman oldu. Yan çadırdaki Celil abi ile ben uyandık. Aynı ayı o gece bizi 3 kere daha uyandırdı.
Sizce kim? :p
ormanda ayıdan bol ne var olm? :p
Kazasız Belasız Bir Yolculuktan Sonra Ve Güzel Anılarla Istanbula Hoşgeldiniz
fotolar nerde alooo.boşunamı yedirdim içirdim sizi :)