| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
keeway superlight
BALIKESİR/TEKİRDAĞ/İSTANBUL
B Rh (+)
erkeği yaa =)) motorumun adı vanilla die vanilla nick m =)) sizin çadırın hemen yanındaki gruptuk biz akçaydan geldik adım zafer uzay abi celil abi sayesinde tanıdım bu grubu ii muabetimiz vardı bi abi daha var ınturder i var hatta kullanma şansıda verdi bana çok iyi bi grupsunuz hakikaten...
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)Hoşgeldin Zafer
Bu sayfayı takip etmeyen site üyeleri içinde bir tanışma başlığı açarsan sanırım daha iyi olacak.Ve bizi Akçay taraflarındaki organizasyonlardan da haberdar et.Tekrar hoşgelidn aramıza
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
keeway superlight
BALIKESİR/TEKİRDAĞ/İSTANBUL
B Rh (+)tamam haberdar ederim hoşbulduk
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)Hoşgeldin Zafer. Intruder'ını kullandığın kişi Carvalho nickli Selçuk ağabeyindir
Ben anılarımı anlatmadan önce 8-10 gün dinlenmek istiyorum
Organizatörlere teşekkürler.
Rıza Abiye ise binlerce kez teşekkürler. Menemen kralı! Pide Kralı. RR Kralı![]()
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Zafer hoşgeldin aramıza. Katılımlarını bekliyoruz.
Arkadaşlar hepimiz sağ salim geldik. Anlatacak yığınla anı var. ancak yazı okumaktansa resimlere bakmayı tercih edeceğinizi düşünüyorum ve fotocu arkadaşları göreve davet ediyorum.
Sevgili Remzi (pycu yani rusi). Değerli eşin ve senin emeklerin öyle mükemmeldi ki kendimi bu kadar özel hissettiğim başka bir festival olmamıştı. Siz çok çok özel ve güzel insanlarsınız, çok teşekkürler, çok mutlu ayrıldık..
Sevgili Rıza dostum. Ortamı fişekledin ve unutulmaz ve anılarda kalacak şahane bir geziyi sayende yaptık. Ayrıca Biga'daki misafirperverliğin için de çook teşekkürler.
Geziye birlikte katıldığım tüm arkadaşlarım. Hepinize çok teşekkür ederim. Sizlerle yol yapmak büyük zevk...
Bir sonraki gezide buluşmak üzere...
Konu carvalho tarafından (23.May.2010 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.
yol yapalım yol
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)Fotolaaarrrrrrrrrrr
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)Bugün yorgunsunuz diye ses etmiyorum ama fotoların tamamını yarın akşama kadar yüklenmiş istiyorum.Yakarım uleyyynnnnnnn![]()
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)ne diyeyim tek eksik yağmurdu
Remzi&eşi ve menemen üstadımız Rızaya sonsuz teşekkürler
yine kopattılar bizi :mrgreen:
haydi çocuklar motora

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)HERKESE MERHABA organizazyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler çanakkale tarafının büyük yükünü taşıyan mükemmel ev sahipliği yapan rızaya ayrıca teşekkürler festivali düzenleyen remzi arkadaşıma ve eşine başarısından ve mükemmel organizazyonundan dolayı tebrik ederim bundan sonra remzinin olduğu her işe gözü kapalı gidilir sağlıkla kalın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)