Arkadaşlar merhaba,
İsmim Korhan,39 yaşındayım, İst/Göztepe de oturmaktayım.
Uzun zamandır forumunuzu misafir olarak takip edip, bazı merak ettiğim konuları da okuduktan sonra üye olmaya karar verdim. Gördüğüm kadarı ile çok güzel bir yardımlaşma ve birlik var burada
Aslında aynı nickname ile bir çok siteye üyeyim.Yaklaşık 18 li yaşlardan beri motorsikletin içindeyim.
Size çok alakasız gelecek belki ama şu anda Honda vfr kullanıcısıyım.E peki o zaman neden buradayım.?
Regal raptor modellerini yıllardır takip etmekteyim aslında.Ama chopper/cruiser bana bu zamana kadar hiç çekici gelmemişti.Bende hep sport touring'ten devam etmiştim.Fakat gerek fuarlarda gerek yollarda regallere de göz ucuyla bakmadan edemiyordum.
Sonra ne oldu?...Anadolu yakasında sahibi yakın arkadaşım olan bir bayi de daytona 350 yi gördüm.(Beyaz olanını)
Aman dedim bu nedir,ne güzeldir ne şıktır..Ve o günden sonra sizleri nette bulup,uzun süre okuduktan sonra üye oldum.
İçimden dedim ki : Ya bunu da 2.motor olarak alsam,sizler gibi sis lambaları,yan plakalıklar vs.. ler taksam,birde güzel eksoz ondan sonra o özgürlüğün göbek adı olan nazlı rüzgara bıraksam..
Dedim..
Fakat işte o Çin damgasını kimle konuştuysam,kime sorduysam ve bazı forumlarınızı okuduysam bir türlü yıkamadım kafamda.
Ne sordum,ne duydum:
-Aman uzak dur vitesten atar,lastikler berbat
-Parça bulamazsın,1 sene sonra her yeri paslanır
-Honda mı sandın sen bunu,vibrasyondan duramazsın,
-Öyle şatafatlı durduğuna bakma o paralara değmez daytona 350
vs..vs...
Fakat ben biliyorum ve okuyorumki Demirtaş motorsiklet olsun,yada Emre motor olsun parça sıkıntısı pek yok (büyük bir kaza olmadıktan sonra)
Akabinde de forumları okudum,e malum bu yeniler balansörlü.Adam gibi bindikçe Akdeniz turuna çıkan arkadaşlarınız,festivallere giden üyeler bile olmuş.
Neyse çok uzattım,tanışma topiğini ne hale çevirdim
Benim size sormak istediğim bu kadar kötü olamaz bu marka,zaten bakmadıktan sonra her marka ileride sorun çıkarır.
Aranızdaki yardımlaşma,paylaşımları okudum,başta Celil bey olmak üzere,herkes bir birine destek oluyor.
Her neyse çok yordum gözlerinizi,herkese selamlar,umarım kararımı verip 350 Daytona ya kavuşurum,işte bu aklımı bulandıranlar yüzünden böyle muallakta kaldım..
Selamlar,kazasız sürüşler...

Gitti kuzucuk..
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)