Geçmiş olsun inşallah tez zaman iylesir Antalya'da olsa kesin hallederdim ama oraları tanimayiz Allah yardım etsin
Antalya-Merkez
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
VİRAGO 535
Antalya
AB Rh (+)Geçmiş olsun inşallah tez zaman iylesir Antalya'da olsa kesin hallederdim ama oraları tanimayiz Allah yardım etsin
Antalya-Merkez
ilker akgül ANTALYA-MERKEZ

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Son durum annemin kanamadan dolayı beyin damarında balon oluşmuş ve ameliyat olması gerekiyor şuan yattığımız maddi anlamda sorun yaşadığımız Doğan hastanesinin beyin cerrahı doktorunun (Dr Ahmet kulalı) bu branşta çok uzman ve tecrübeli olduğunu ögrendik ve doğan hastanesinde kalmaya ameliyatı orada yaptırmaya karar verdik maddi konuda hastane sahibiyle yaptığımız görüşme sonrasında 15 bin tl ye fiyatı indirdik şimdi perşembe cumaya kadar parayı bulup yatırıp hafta sonuna doğru ameliyata giricez inşallah Allahın izniyle sağsağlim evimize dönücez arayan yardımcı olmaya çalışan gelen başta Furkan arkadaşımız olmak üzere tüm arkadaşara çok teşekkür ederim Allah razı olsun
YOK
gaziantep
B Rh (+)Cok gecmis olsun. Rabim şafi ismi hurmetine acil sifalar versin celil baskanim dularimiz sizinle
Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Konu frknulas tarafından (01.April.2015 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.
Düz Giden Furkan - TNK![]()
2M is my life... Music & Motorcycle
regal raptor dd250 e9
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Celil abicim çok geçmiş olsun allahtan acil şifalar diliyorum

DD250E6C daytona 2013
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
Regal Raptor Daytona 350
Muğla
A Rh (-)Celil abi geçmiş olsun allah şifa versin
Regal Raptor Daytona DD 250 6c
Amasya
A Rh (+)Celil Abimizden güzel haberler bekliyoruz inşallah bu hafta sonu her şey istediğimiz gibi olacak ve tek derdimiz soğuk havalar olacak ;-)
Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel
R.R. Daytona 250cc
Ankara
A Rh (+)Cok geçmiş olsun Celil başkan Allah şifa versin annenize ve tüm hastalarımıza inşallah biran önce sağlıklarına kavuşsunlar
DAYTONA DD 250-6C
SİVAS
AB Rh (+)Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)