komutanım bu sizin motorunuzda 5 - 6 tane gösterge var onlar nedir hepsi ne işe yarar nerden aldınız ne kadara aldınız ? nerde alıp taktırabilirim ? acaip hoşuma gitti öle bissürü gösterge :D cevaplarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)komutanım bu sizin motorunuzda 5 - 6 tane gösterge var onlar nedir hepsi ne işe yarar nerden aldınız ne kadara aldınız ? nerde alıp taktırabilirim ? acaip hoşuma gitti öle bissürü gösterge :D cevaplarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)yeaks Nickli Üyeden Alıntı
canım benim YEAKS'ım
bu nasıl soru böyle istediğin saat olsun...
yarın bir hurdacıya git ve eski arabalardan ve araçlardan çıkma ne kadar saat gösterge varsa al nispeten ucuzdur onlar
benim inekleri sağdığım eski bir süt sağma makinasının basınç göstergesi var adresini verde yollayayım kargo ile
yanlız biraz küflü silip parlatman lazım
ama sakın kendin takmaya kalkma bir uzman ve yetkili nezaretinde aracına monte ettir
HANDO gençlere yardımcı oluyor ne var bunda... :?
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)handocum ailemizin kovboyu :D peki şimdi kafam karıştı regalimden süt mü sağıcam :D:D
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)kuyruk milinden bir uzantı aldın mı neden olmasın canım kuyudan su bile çekersin.yeaks Nickli Üyeden Alıntı
HANDO bak yine bilgilendirdi ...![]()
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
EskişehirDostum o göstergeler Çelik Motor markasına ait. Yaşar Baba (Aslanburçlu) temin edip uçlarını ayarladı, bağlantı yerini de yaptı, kargo ile gönderdi, buradaki servis taktı. Ücretini şu an tam hatırlamıyorum. Hararet göstergesi Ölçüsan marka dediğin zaman parçacılarda bulunuyor. Yalnız monte edilmesi biraz problemli sanırım. Onu da servis taktı.
Göstergelerin tamamı faal, süt sağım makinesinin sayacı burada işe yarar mı bilmiyorum ama özellikle hararet saati çok işe yarıyor. Km saati sayesinde de ikide bir depo üzerine bakmaktan kurtuldum.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Yeaks neden uğraşacaksın ki göstergelerle, bak hazır var, motoru toptan satın al kısa yoldan hallet işini. Emrah komutanda memnun olur bu işden.
EskişehirBravo abi, budur..
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Değildir...emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Yeaks.. inan bana o göstergelerle uğraşmak, takmak falan çok eğlenceli bir iş. Hazırını aldığın zaman hiçbir kıymeti yok ki. Hepsini sen yapacaksın... hepsinde bir bir emeğin geçecek.
Di mi ama... :evil: :evil: :evil:
(Satamazsıııııın)
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Evet evet kendin yap uğraş emek ver daha anlamlı oluyo![]()
![]()
![]()
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
YOK
Ankara
0 Rh (+)Benim fikrimce Chooper Cruiser tarzı motorlar da göstergenin fazla olması motoru güzelleştirmiyor. Motoru Dış görünüşü Cruiser yapıyor. Race tarz bir motor olsa bir sürü gösterge olabilir ama RR da pek gerek yok. Ama takabiliyorsan bir benzin göstergesi takabilirsin . Biz geçen sene Takmıştık ve çok da verimli olmuştu. Kapaktan gstergeli basit bir şeydi ama çok işe yaradı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)