Heeehehehehehe :D :D :D :D :Dinfinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
EskişehirHeeehehehehehe :D :D :D :D :Dinfinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Bende anlamıyorum burda hazırı var kardeşim uğraşmayın.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
EskişehirBravo babalar, devam devam, meydanı bırakmayın elin metalcisine :D
Lakin bi sorun var, sanırım çocuğun motoru var zaten, neden ve nasıl ikincisini alsın ki :?
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Ben de onu diyorum.emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Hadi aldı diyelim... niye seninkini alsın ki?
Biz ona uygun fiyat ve vadeye sıfırını veren bir yer buluruz![]()
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)DOSTUM ONCE BENDE GOSTERGELERLE ILGILI KONUSMAMDA COK GEREKSIZ SADE OLMASI DAHA GUZEL DIYE BAHSEDIYRDUM TAKI ASLAN ABIMIZIN O MOTORU GORENE KADAR YARIN ARABA MEZARLIGINA UGRAYACAM BELKI BISEYLER CIKAR DERCEYE BENZER NE VARSA TAKICAM HATTA TERMOMETRE TENCERE BASINCI MAKSAT GORUNTU OLSUN)))))))))))))))))))))
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)anladım komutanım da benimm motorum var zaten :D ayrıca bence çok güzel duruyo göstergeler ama benimki class değil o yüzden km saati gerekli değil aslanburçlu abim acaba banada yaparmı aynı kıyağı bi fiyat verse olurmu acep ya ??
BU ARADA KOMUTANIM SATAMAZSIIIIIIIIIIIIIIIIN :D:D:D
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)kamutanım?? :| :|nerdesinizz :? :?
EskişehirBuradayım. Ya şimdi onu Yaşar Babaya sormak lazım ama galiba izine ayrılmış. İstanbul toplantılarını takip et, gördüğün zaman sorarsın. Hem onunkinde dijital saat, çakmak şarzı gibi artılar da var...
Bu arada
Satarım uleeeeeeyyyyynnnn, daraltmatın beni beaaa, hehehehe :D :D :D
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)biliyorum emrah abi bugün alper adminimle karşılaştık sordum söyledi o bana![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)noooliiiii yaaaaa nooliiiiii......üç dört gün ayrıldık siteden az kalıdı motörü satıyomuşunus komtanııımmmm....aaaaa.....olmaaasassss.....olamas sssss..... sattırrrmmmaaaammmmmm.... :evil: :evil: :evil: ben 1500 veriimmm... :evil: benim adıma siz binin eskişşeerde... :lol: :lol: :lol:emrahss Nickli Üyeden Alıntı
kolaymı ölle raptor satmak....ihohuhuahuahaohaohao...... :evil: :evil: :evil: :evil:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)