Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Eser
    Aras.Gör
     Regal Raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Tesekkur ederim Celil Baskan, dediginiz gibi kaynak yaptirayim, ayrica bir de koruma demiri yaptirmaliyim anlasilan. Umarim en kisa zamanda bu isleri halledebilrim ve tekrar motorumu surmeye baslarim Yardimlariniz icin tekrar cok tesekkur ederim.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eser
    Aras.Gör
     Regal Raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Herkese tekrar merhabalar,
    motosikletimin ayak pegi ve koruma demiri sorunu sonunda cozuldu. Daytona 250 icin hazir koruma demiri yokmus o yuzden yeni kalip yapildi motosiklete kelepceyle tutturuldu, su anda gayet memnunum ayrica tekrar tesekkurler yardimlariniz icin.

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı atagenes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese tekrar merhabalar,
    motosikletimin ayak pegi ve koruma demiri sorunu sonunda cozuldu. Daytona 250 icin hazir koruma demiri yokmus o yuzden yeni kalip yapildi motosiklete kelepceyle tutturuldu, su anda gayet memnunum ayrica tekrar tesekkurler yardimlariniz icin.
    Fotoğraf atabilir misin?Yer ve fiyat hakkında da bilgi verirsen sevinirim

Eser
    Aras.Gör
     Regal Raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    merhaba,
    motosikletimi calistigim yerde birakiyorum henuz ehliyetimi almadigim icin, oraya gittigimde resimlerni cekip gonderebilirim, demirin dokumu ve kelepceyle baglanmasi islemi de ostimde iki farkli yerde yaptirildi, bu islerden ben hic anlamadigim icin sagolsun motosiklet hocam ilgilendi, yerlerini ogrenip tekrar msj gonderebilirim daha sonra, fakat tum islemler icin toplam maliyet 150 TL oldu, demir kalibi dokumu icin sadece 50TL iscilik maliyeti aldilar ve kelepcelenmesi icin de 100 TL harcamis oldum. Bu konuda hakkinda daha detayli bilgi ogrenince sizinle paylasabilirim

Ferhat Bastem
    Bankacı
     Yamaha XVS 950 Midnightstar
     İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    232
    Beğenilmiş
    88
    Alıntı atagenes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba,
    motosikletimi calistigim yerde birakiyorum henuz ehliyetimi almadigim icin, oraya gittigimde resimlerni cekip gonderebilirim, demirin dokumu ve kelepceyle baglanmasi islemi de ostimde iki farkli yerde yaptirildi, bu islerden ben hic anlamadigim icin sagolsun motosiklet hocam ilgilendi, yerlerini ogrenip tekrar msj gonderebilirim daha sonra, fakat tum islemler icin toplam maliyet 150 TL oldu, demir kalibi dokumu icin sadece 50TL iscilik maliyeti aldilar ve kelepcelenmesi icin de 100 TL harcamis oldum. Bu konuda hakkinda daha detayli bilgi ogrenince sizinle paylasabilirim

Fiyat makul bence, detaylı fotoğrafları ve hatta buluşmalarda kendisini görünce daha iyi olacaktır ;)

Eser
    Aras.Gör
     Regal Raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Tekrar merhaba,
    parca parca yaziyorum kusura bakmayin, Ostimde metal kalibin yapildigi yer Cekosan, kaynak da yine Ostim'de fakat baska bir yerde yapilmis, ismini ogrenemedim onun :( resimlerini de en kisa zamanda yukleyecegim. Ayrica kendime guvenip trafige ciktigim zaman bulusmalara katilabilmeyi cok isterim.

Sevgiler

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)