Valla dostum ben sizi bu işlere bulaştırmak istemedim.. yoksa biliyorum bana kesin izin alırdınız :lol:yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Valla dostum ben sizi bu işlere bulaştırmak istemedim.. yoksa biliyorum bana kesin izin alırdınız :lol:yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
[color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)Ayhan komtanım Tosya "ya ben de gidemedim inşallah bir sonraki etkinliğe gideriz ,eskişehir"de ki gibi güzellikler yaşarız :D
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yalovada görüşürüz inşallah komtanımToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Gördüğünüz gibi dipsiz gölün dibini bulamadık ama regalciler olarak tosyanın tozunu attırdık, herkes bize gıptayla baktı bir tek gonzalezi habire sorup durdular, bu adam şortuylamı geldi taaaa Yalovadan diye bizde evet dedik allah akıl fikir versin dedi ihtiyarın biri :mrgreen: :mrgreen:
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Yakında donlada gelir :P aslında adamın popo denen şeye ihtiyacı yok, çünki motorun selesine poposundan çok ayakları değiyor :D dimi len zibidi :P
E9
İstanbul
B Rh (+)gidin gezin bakalım sıra bizede gelecek elbet giden bütün rr tebrik ve selan![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)ne demek gumandanım yaa.. dostlar hiç unutulurmu.... :? :? :? helede sizin gibi özverili olanları.....ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
:o
![]()
![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)