Cidden bu sene iyi gezdi rr ciler maşallah tekerine daş değmesin![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Cidden bu sene iyi gezdi rr ciler maşallah tekerine daş değmesin![]()
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Güzel güzellllllll...
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim sende sadece kendini çekmişsin bune megolomanlık yahuuuuu .....
insan arada arkadaşlarınıda çekmezmi.. :D
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Samsun'dan dün akşam itibarıyle 750 km yol yaparak döndüm arkadaşlar. En son dönen ben oldum sanırım. Sabah 8:45'te başlayan uzun seyahatim akşam 7:30'da evimin otoparkında son buldu. Aslında dönüşü 9-9 buçuk saat olarak planlamıştım ama yavaşlatıcı etkenler oldu maalesef. Tosya'yı geçtikten sonra Atkaracalar'da nedenini anlayamadığım şekilde sigorta attı. Her türlü yedek aparatı alıp yedek sigortayı almayı unutan bendeniz de ya sigortayı devre dışı bırakıp iki ucu birbirine bağlayıp elektrik devresini tamamlayarak yola devam edecektim ya da elektrik aksamını devre dışı bırakıp stop, sinyal, fan (amman diyeyim) devre dışı bırakıp devam edecektim ve olası elektrik arızasına karşın ikinci seçeneği uygun gördüm. Tabii böyle olunca motoru fazla zorlamadım ve kısa süreli aralıklarla motoru soğutma molaları verdim...
Her neyse yahu, tek başıma nefffffis bir yolculuktan sonra evime vardım, tatlı bir yorgunlukla. İsmail kardeşimle çaktığımız biralar da tatlı bir uyku için müthiş bir altlık oldu ve sabaha kadar enfes bir uyku...
Şunu anladım ki:
* Bakımı muntazam yaptıktan sonra Regallerimizle yapamayacağımız yol yok...
* Ancak uzun yol yapıp mecburen motorlarımızı zorlayarak aslında onlara haksızlık ediyoruz. 750 km'lik uzun yolun motorları değil bizimkiler. Aslanlar gibi yolu yaparlar ama motoru 10 saat limitlerde kullanmak ne derece doğru, bunu tartışmak lazım...
Dipsizgöl olayına detay açacak olursak, kesinlikle bu yaz gittiğimiz en derli toplu organizasyondu. Çok titizlikle hazırlandığı belliydi.
Cumartesi sabahı Bull ve Tayfun'la yaptığımız yol tarifi imkansız güzellikteydi.
Dipsizgöl'de ailemle ve arkadaşlarla buluşmak ve bir gün geçirmek aynı derecede keyifliydi. Ballı biri olarak uçak bileti promosyonunu kazanmam da kısa günün karı oldu. Teşekkürler HMK.
Çam ormanı çok ihtişamlıydı. İnsan hem büyüleniyor hem de çıkabilecek olası bir yangında karşılaşabileceği acziyet için hayıflanıyor.
Bende de birkaç foto var. Gün içinde yollarım...
Benim ufak yeğen motorlara hasta oldu, ben de alacağım diye tutturdu. Ben de ona şimdilik tek ayak üzerinde ilerleyen scooter aldım, ama 18'ine girince motoru amcasından![]()
yol yapalım yol
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hoş gelmişsen kardeşim sağsalim geldin ya gerisi önemli değil
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
caponord
Samsun
B Rh (+)selçuk geçmiş olsun kardeşim...sağsalim vardığına göre gerisi önemli diil...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Kubilay, Okan, sağolun arkadaşlar.
Yol dediğin de maceralı olmalı ama değil mi. Zaten amacımız varmak değil yol yapmak. Yolun keyfini de tüm detaylarıyla tatmak. Olumsuzluklar dahil bana büyük keyif veriyor. Yoksa bende mi bir anormallik var anlamadım...
yol yapalım yol
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)selçuk dostum kazasıs belasız geldiğine sevindim...
750 km yol 10 saatte
saatte 100km hız yapıp 150 km de bir 20 dakika mola vererek o motorla artçısız istediğin yere gidersin.
sorunlar olacak tabii
HANDO geldiğine sevindi... :D
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Sagol Joe dostum,handojoe Nickli Üyeden Alıntı
Aslında ben de aynı şeyleri söylüyorum zaten, istediğin yere sorunsuz gidersin ama 100 km/s birçok kereler motorun limitlerini zorladığımız hız oluyor, özellikle uzun yolda sıkça karşılaştığımız rampalarda. Yolculuk süresince 100 km/s ortalama hıza ulaşmak imkansız gibi...
Motorun limitlerini zorlayacaksak, yolda bize yaşatacağı olası aksaklıkları da kabulleneceğiz. Makinanın suçu değil yani bunlar...
Japonu almanı hikaye. Önemli olan motor değil yoldur ve yoldan aldığın hazdır. Bunu 50 ile giderken de alabilmektir. Bunun için yaptığım her km bana müthiş haz veriyor. Sadece bedenim buna biraz isyan ediyor o kadar![]()
yol yapalım yol
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Konu belki bayatladı ama izinden yeni döndüğümden dolayı mevzuya yeni girebiliyorum. Bu da benden tosya Dipsizgöl serüveni...
Cumartesi üç motorşörler (Bull-Tayfun-carvalho) kargalarla bir olup sabahın bir köründe vurduk kendimizi yollara. Az gittik uz gittik 200 km gaz kapatarak gittik, acıktık, attık kendimizi açık büfe kahvaltı mekanına. Biri bizi durdursun hesabı yumulduk zetine peynire böreğe çöreğe...
Yol uzun olacaktı, enerjiye gerek vardı ve Tayfun'um takviye yaptı hemenagu da agu...
Bolu yakınlarında mini bir ihtiyaç ve foto molası
Tayfun Lee VS Bull
Beyinler kızgın güneşte haşlama olmuş, bunlar normal hareketler...
Ben-Bull
ben-tayfun
Yol büyük bir keyifle bitti. Tayfun'un motorunun saplama demirinin kırılmasından ötürü fazla hız yapmadık. Arkadaşlar sağolsunlar bizim için endişelenmişler. Onları biraz korkutsak da saplama demiri de bizi durduramadı ve Dipsizgöl'e ulaştık...
Dipsizgöl manzaraları:
Sol alt benim sevimli yeğenim Doğaç...
devamı gelecek...
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)