cimcix öğrtmenim ...inci Nickli Üyeden Alıntı
sitede en cok cimciklenenler arasında bizim deli zabit...
şeytan tüyü var :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)cimcix öğrtmenim ...inci Nickli Üyeden Alıntı
sitede en cok cimciklenenler arasında bizim deli zabit...
şeytan tüyü var :mrgreen:
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Ya siz işi ne kadar büyüttünüz ihtilal yapmıyacağız sadece sesimizi duyuracağız o da kimseyi kendimize küfür ettirmeden, yolları tıkamadan tek şeridi akar şekilde kapatıp diğer araç sürücülerindende destek alarak kavgasız gürültüsüz bitireceğiz. Kimse motorunu da yakmayacak.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)sevimli adam canım...
küçük APACHE yaramazlarına benziyor... yanağı sıkılası şeylerden...
tenide karakızıl![]()
HANDO ..... dedi bunu...![]()
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)baba zati motorunu yakmiicass ki zabitin; kendisini yakcesss... motor yakılır mı yaaa... yazık günah... hatta artık biss de yakmiicasss o aplayı carıcass icabına bakıcak zabitin... hatta belkim daha çok ses getiriris bu sayede; sabah programlarına atarıss bunnarı... herkesler bunnarın dertleriynen falan ilgilenir... dali zabitimde arada bi köprüler pahalı geçinemiyosss... köprü parası aramısda şddetli geçimsizlik felan yapıyo der... aileden sorumlu devlet bakanım da duruma el atar felan... sona beleş bile olablir köprüler, otobnlar, benzinler... ewet ewet... kesinlikle bu yolu seçelim.. benzinle diil, hatunla yakalım biss zabitimi.... nihoha ha zuha hohahoah :evil: hahaaaamüslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
SSUUUUuuu...!
caponord
Samsun
B Rh (+)hee yaaaa. bah ben bunu hiç düşünmemiştim agresusum..... benzinde bedafa olabilermi acep....o zaman acaip ii olur falla pilla.... :lol: :lol: :lol:
zippo benden .... :lol: benzinide zabitin motordan çekeriss... :lol: zabitim iice yansın :P :P :P :P soora eylem bitince söndürürüs..
:P :P
ben ona ahan bu aşşadaki motoru yaptırtıyom zaten... o iileşene kadar motorda bitecek inşallah sanırsam bi ihtimalle...
![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)soraaa yanan zabitin hastane mesariflerini de sabah proğramının bütcesinden karşılatırısss :evil: :evil: ...tekrar filinta gibin olur ...başka bir eyleme kadar :evil: ...başka eylem ne olur acep ? :mrgreen:agresus Nickli Üyeden Alıntı
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
E9
İstanbul
B Rh (+)gün ne gün yaşasın regal kardeşligi........................................ ..................
KARTALLAR YÜKSEK UÇAR...34 YDH 46
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)yaşasın dabii erol abi... bak kardeşlerimiz nası düşünüyo zabiti: özel yapım makineler, zippo çakmaklar ve hatta kendi motoruynan hastane masrafları bilem ödeniyo... daha ne... belasını mı arıyo... iiki varıs beaa... biz de olmasak ne edecektin deli zabitim....
SSUUUUuuu...!
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Zaten bu eyleme dayağa dayanıklı olanlar katılacak, ne olur ne olmaz belki polisler bizi sevmez. :mrgreen: :mrgreen:
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Gelelim baba istersenmüslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
12 Eylül 1980 öncesi tecrübemiz var ne de olsa,
Köprüyü savunur geçit vermeyiz motordan başka araca
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)