Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Umut Soydaner
    Öğrenci
     Regal Raptor 250 CC Daytona
     İstanbul - Fatih (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    430
    Beğenilmiş
    217

Smile

Alıntı Alphous Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, ben araniza 2 hafta once katildim.
    0 km regal raptor aldim. Avrupa Yakasinda havaalani Sisli yolunda ise gitmek icin kullaniyorum.
    Fakat daha 500 km gelmeden, dun teslim oldum, satmaya karar verdim.

En buyuk etken, 60-70 arasi gitmeme ragmen ustume suren soforler.
    Dun cahil oldugu belli olan kucuk kamyonet soforu kufur ederek cami acip sag seritteyken benim uzerime surdu ve seritten disari atmaya, canima kastetti.

Lastikler yeni oldugu icin, donuslere yavas girsem bile, tekerlek kayiyor, tedirgin oluyorum asfaltta.

Ruzgar e-5'de cok sert, tedirgin ediyor.

Yine donusler, soldan saga aiden gecen, beni gormeyen, korna duymayan...

Korktum, zevk alamadim havlu attim dostlar.

Diyecek bir seyiniz var mi? Galiba su an tecrubeli dostlardan yararlanmanin tam zamani benim icin. Moralim cok bozuk.
    Buradaki verilen cevapları okurken herkes kendinden bir parça bulmuştur. Benim hayatımda ilk bindiğim ve kullandığım motor 8 ay önce aldığım kendi motorum oldu. Öncesinde ne tecrübem ne de yol gösteren oldu sadece satın aldığımda bana bi abim haydarpaşa tren garının orada bana gece karanlıkta 2 kez nasıl kullanmam gerektiğini gösterdi ve ilk kullandıktan sonra kendimi çok kötü hissettim neticede öğrenciyim borçlanarak aldım motoru kullanamayacağımdan korktum belki o an pişmanlık bile diyebiliriz o duyguya.Sonrasında rüzgarın sesi o kadar tatlı geldiki ayrılamadım. En son 1000 kmlik yola çıktım ve bir kardeşin olarak bana düşmez ama pes etme abi.Bir kitapta okumuştum diyordu ki yaşlandığında yaptıklarından değil yapmadıklarından pişmanlık duyacaksın.
    Konu umut. tarafından (21.August.2015 Saat 16:56 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)