Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

OğuzhanYılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oğuzhan Yılmaz
    3d expert
     Honda Shadow Spirit 750
     İstanbul - Ataşehir (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    6
    Beğenilmiş
    21
    Alıntı Alphous Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, ben araniza 2 hafta once katildim.
    0 km regal raptor aldim. Avrupa Yakasinda havaalani Sisli yolunda ise gitmek icin kullaniyorum.
    Fakat daha 500 km gelmeden, dun teslim oldum, satmaya karar verdim.

En buyuk etken, 60-70 arasi gitmeme ragmen ustume suren soforler.
    Dun cahil oldugu belli olan kucuk kamyonet soforu kufur ederek cami acip sag seritteyken benim uzerime surdu ve seritten disari atmaya, canima kastetti.

Lastikler yeni oldugu icin, donuslere yavas girsem bile, tekerlek kayiyor, tedirgin oluyorum asfaltta.

Ruzgar e-5'de cok sert, tedirgin ediyor.

Yine donusler, soldan saga aiden gecen, beni gormeyen, korna duymayan...

Korktum, zevk alamadim havlu attim dostlar.

Diyecek bir seyiniz var mi? Galiba su an tecrubeli dostlardan yararlanmanin tam zamani benim icin. Moralim cok bozuk.

Ben Tıra tırmandım, 3-4 taksiciyle kavga ettim ( dövme maksadıyla ), bayan sürücüler yüzünden 5 kere sağlam düşme tehlikesi yaşadım ama yılmadım. Tam tersi inat ettim bu millet nasıl kullanıyor diye. Valla şöyle söyliyim iyiki üstüne gitmişim. Rüzgar için biraz teknik bilgi gerekiyor. Youtube gibi sitelerde online olarak eğitim videoları, ya da bir çok birebir sürüş eğitimleri veren yerler var. Eğer o kadar cesaretin kırıldıysa eğitimlere katıl.

Kayma konusuna gelirsek. 700 800 TL gibi bir rakam verip iyi bir lastik alırsan ciddi güven sağlıyor motor.

Nıka Kelevic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Akın Civelek
    Satış Temsilcisi
     Transalp 650 XL
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    4
    Beğenilmiş
    13
    ya da bir çok birebir sürüş eğitimleri veren yerler var
    Aslında bir eğitim ayarlasak grup olarak. 15-20 ye yakın kişi oluruz fiyat çok daha mantıklı seviyelere gelir. Geçen toplantıya misafir gelen abimiz söylemişti çok mantıklı. Ben giriş seviyesi dersi aldım sadece 1 gün o kadar çok işe yaradı ki anlatamam.

penguennoktanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem
    Bilgisayar Mühendisi
     Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Nıka Kelevic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında bir eğitim ayarlasak grup olarak. 15-20 ye yakın kişi oluruz fiyat çok daha mantıklı seviyelere gelir. Geçen toplantıya misafir gelen abimiz söylemişti çok mantıklı. Ben giriş seviyesi dersi aldım sadece 1 gün o kadar çok işe yaradı ki anlatamam.
    Çok detaylı bir cevap yazacağım ama hızlıca eğitim konusuna değineyim dedim. Motorsiklet eğitimleri genelde 3 gün sürüyor. İlk gün teorik bilgi, ikinci gün kapalı pist eğitimi ve üçüncü gün grup gezi eğitimi.

Bu eğitimler içşnde en iyileri OMM grubunun ve GIS Akademi'nin eğitimleri. İkisininde teorik eğitimleri ücretsiz. İkisinede katıldım. OMM eğitimini daha çok beğendim. Sizde webden takip edip, teorik eğitimlerine katılın. İnanın size çok şey kazandıracaktır. Bir süre sonra teorik+pratik eğitime katılırsınız.
    Yrd. Doç. Dr. Kerem Erzurumlu
    RR Sypder 250 (DD250e-10)
    http://www.penguen.net

penguennoktanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem
    Bilgisayar Mühendisi
     Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Mesela 4-6 eylülde izmirde omm var. Ücretide 150tl imiş. (Http://www.ommriders.com)

Ticari bir kuruluş olmadıkları için genelde uyfun fiyatlı oluyor eğitimleri.
    Yrd. Doç. Dr. Kerem Erzurumlu
    RR Sypder 250 (DD250e-10)
    http://www.penguen.net

Alp
    Is Gelistirme
     Regal Raptor 150 e-2
     Istanbul - Sisli ( Avrupa Yakasii)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı segovax Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Tıra tırmandım, 3-4 taksiciyle kavga ettim ( dövme maksadıyla ), bayan sürücüler yüzünden 5 kere sağlam düşme tehlikesi yaşadım ama yılmadım. Tam tersi inat ettim bu millet nasıl kullanıyor diye. Valla şöyle söyliyim iyiki üstüne gitmişim. Rüzgar için biraz teknik bilgi gerekiyor. Youtube gibi sitelerde online olarak eğitim videoları, ya da bir çok birebir sürüş eğitimleri veren yerler var. Eğer o kadar cesaretin kırıldıysa eğitimlere katıl.

Kayma konusuna gelirsek. 700 800 TL gibi bir rakam verip iyi bir lastik alırsan ciddi güven sağlıyor motor.

Lastik alacagim param oldugunda, cok fena cunku kendi tekerlekleri. Hic yatmamama ragmen kayiyor. Hiz yapmak istemiyorum, saglam olsun kaymasin istiyorum. Hangi lastik olur?

Alp
    Is Gelistirme
     Regal Raptor 150 e-2
     Istanbul - Sisli ( Avrupa Yakasii)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Bu arada cok tesekkur ederim zahmet edip yazan , anlatan herkese.
    Yalniz olmadigimi hissettirdiniz.

Galiba satmayacagim.

OğuzhanYılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oğuzhan Yılmaz
    3d expert
     Honda Shadow Spirit 750
     İstanbul - Ataşehir (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    6
    Beğenilmiş
    21
    Bu arada cok tesekkur ederim zahmet edip yazan , anlatan herkese.
    Yalniz olmadigimi hissettirdiniz.

Galiba satmayacagim.
    Satma tabi ya. Metzelder'in yumuşak hamurlu bi lastiğini al çok rahat edersin.

Umut Soydaner
    Öğrenci
     Regal Raptor 250 CC Daytona
     İstanbul - Fatih (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    430
    Beğenilmiş
    217

Smile

Merhaba, ben araniza 2 hafta once katildim.
    0 km regal raptor aldim. Avrupa Yakasinda havaalani Sisli yolunda ise gitmek icin kullaniyorum.
    Fakat daha 500 km gelmeden, dun teslim oldum, satmaya karar verdim.

En buyuk etken, 60-70 arasi gitmeme ragmen ustume suren soforler.
    Dun cahil oldugu belli olan kucuk kamyonet soforu kufur ederek cami acip sag seritteyken benim uzerime surdu ve seritten disari atmaya, canima kastetti.

Lastikler yeni oldugu icin, donuslere yavas girsem bile, tekerlek kayiyor, tedirgin oluyorum asfaltta.

Ruzgar e-5'de cok sert, tedirgin ediyor.

Yine donusler, soldan saga aiden gecen, beni gormeyen, korna duymayan...

Korktum, zevk alamadim havlu attim dostlar.

Diyecek bir seyiniz var mi? Galiba su an tecrubeli dostlardan yararlanmanin tam zamani benim icin. Moralim cok bozuk.
    Buradaki verilen cevapları okurken herkes kendinden bir parça bulmuştur. Benim hayatımda ilk bindiğim ve kullandığım motor 8 ay önce aldığım kendi motorum oldu. Öncesinde ne tecrübem ne de yol gösteren oldu sadece satın aldığımda bana bi abim haydarpaşa tren garının orada bana gece karanlıkta 2 kez nasıl kullanmam gerektiğini gösterdi ve ilk kullandıktan sonra kendimi çok kötü hissettim neticede öğrenciyim borçlanarak aldım motoru kullanamayacağımdan korktum belki o an pişmanlık bile diyebiliriz o duyguya.Sonrasında rüzgarın sesi o kadar tatlı geldiki ayrılamadım. En son 1000 kmlik yola çıktım ve bir kardeşin olarak bana düşmez ama pes etme abi.Bir kitapta okumuştum diyordu ki yaşlandığında yaptıklarından değil yapmadıklarından pişmanlık duyacaksın.
    Konu umut. tarafından (21.August.2015 Saat 16:56 ) değiştirilmiştir.

Burak Bilici
    Öğrenci
     Yamaha Dragstar 650
     İzmir/Bornova
    Beğenmiş
    371
    Beğenilmiş
    149
    Kesinlikle pes etme, motorsiklet bir tutkudur, iki teker üzerinde rüzgarı hissederek gitmek, hayatı derinlemesine yaşamaktır. Ben bile bu öğrenci halimle bisikletimi satıp kredi çekip motor alıcam. Senin sağlam bir yoldaşın var, ondan vazgeçme

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)