Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Ercan Bey yaz tatilinde denize girmediğiniz bir gün bir tane scoter kiralayın ve tarihi yerleri doğal güzellikleri gezerken motosikleti kullanın. Eşiniz motosikletin o rüzgarını hissettikten sonra hayır diyemeyecektir. Ben bu yöntemi kullandım ve eşimin de izin vermesiyle aldım Daytona'mı ) Ev almak için belki bir süre motorsuz kalacağım gibi maddi açığı kapatmak için. Ama hayalimdeki motosiklet Daytona olduğu için yine Daytona alırım. Eğer satmazsam da Daytona'nın senelerce güzelliğini koruyacağım bir örnek olacak.
    Hayallerine kavuşman dileğiyle
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

erden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ercanG
    yazılımcı
     yok
     izmir-çiğli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı leonraptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ercan Bey yaz tatilinde denize girmediğiniz bir gün bir tane scoter kiralayın ve tarihi yerleri doğal güzellikleri gezerken motosikleti kullanın. Eşiniz motosikletin o rüzgarını hissettikten sonra hayır diyemeyecektir. Ben bu yöntemi kullandım ve eşimin de izin vermesiyle aldım Daytona'mı ) Ev almak için belki bir süre motorsuz kalacağım gibi maddi açığı kapatmak için. Ama hayalimdeki motosiklet Daytona olduğu için yine Daytona alırım. Eğer satmazsam da Daytona'nın senelerce güzelliğini koruyacağım bir örnek olacak.
    Hayallerine kavuşman dileğiyle
    memlekette 125cc mondial var orda binerken sıkıntı yok. sanırım onu izmir trafiğinde kullanmam yada uzun yol düşüncesi korkutuyor. halbuki grup gezilerinin ne kadar eylenceli olduğunu anlasa kendisi benden önce çıkacak yola...kazaların çoğu bireysel kullanım sıralarında meydana geliyor. ben hiç 8-10 motorluk bir grupta sıkıntı yaşandığını duymadım(mekanik sorunlar hariç). benimde amacım bu hafta sonlarını değerlendirmek.bu arada allah kimseyi yuvasız bırakmasın ve herkesin gönlüne göre versin.sanada daytonayı koyacak garajlı bi ev nasib etsin.
    RR siz hayat, dikensiz gül gibi
    dikensiz gülde, benim gibi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)