Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı
    saolun örtmenim.. hanımıda RRcı yaptık en sonunda.... :lol: :lol: :lol:
    hatun zaten en RR cı içimizdeki :D
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    çılgın motorcu yavvvv... :P hızlı git diye habire kaskıma vuruyo .... :lol: :lol: en sonunda ii bi motor aldıracak bana....

ama ben regalimi sefiyom .. :( iki motor da çok olur ..naapçass yaaa.. :? :?
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    çılgın motorcu yavvvv... :P hızlı git diye habire kaskıma vuruyo .... :lol: :lol: en sonunda ii bi motor aldıracak bana....

ama ben regalimi sefiyom .. :( iki motor da çok olur ..naapçass yaaa.. :? :?
    Ağzından (pardon parmaklarından )kaçtı bi kere 2. motor ,anlamayıs dimi Oya bir cbr alırsın hatuna artıkın :evil:
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    vışşşşşş.. bunları okumasın bariii.... bi tane skutır var yavv .. onla alıştırma yapsın önce....bizim buralarda bayan sürücülere pek saygılı davranılmıyo örtmenim.. bu yaştan soora mapus damlarında mı çürüyelim adam döve döve... :P :P :P
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    vışşşşşş.. bunları okumasın bariii.... bi tane skutır var yavv .. onla alıştırma yapsın önce....bizim buralarda bayan sürücülere pek saygılı davranılmıyo örtmenim.. bu yaştan soora mapus damlarında mı çürüyelim adam döve döve... :P :P :P
    aman ALLAH korusun okan....

sanki bizim burda çok sayıyorlar bayan rider ları ...neler yaşıyorum bir bilsen...en azından sen sürekli yanında olursun ,bişeycikler olmassss
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aslında motorları saymıyorlar hiç ama bayan olunca daha bi dikkat çekiyo olacakki daha da sıkıştırıyorlar ama motorları ne kadar onemsedikleri bellli srücülerin tosyadan gelirken 23 seritli yolda 2 şerit tırmanma şeridi yolun en sağından tırmanırken konya ovası gibi yerde adam beni sıkıştırdı adama git yanımdan diye el işareti yaptım tınlamadı en sonunda mıcırda buldum kendimi kocaman bi taşın üstünden atladıktan sonra durdum ne diyelim eğitim şart hocam

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı sihirli_eller Nickli Üyeden Alıntı
    aslında motorları saymıyorlar hiç ama bayan olunca daha bi dikkat çekiyo olacakki daha da sıkıştırıyorlar ama motorları ne kadar onemsedikleri bellli srücülerin tosyadan gelirken 23 seritli yolda 2 şerit tırmanma şeridi yolun en sağından tırmanırken konya ovası gibi yerde adam beni sıkıştırdı adama git yanımdan diye el işareti yaptım tınlamadı en sonunda mıcırda buldum kendimi kocaman bi taşın üstünden atladıktan sonra durdum ne diyelim eğitim şart hocam
    çok geçmiş olsun ben duymamıştım bu kazanı ...ben sadece yolda sıkıştırmalara alıştım ,artıkın konu komşu da sıkıştırıyo "kadın başına nasıl olurda motor kullanır " derdindeler ,ve ellerinden geleni yapıyorlar bezdirmek adına ...
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    [quote="inci"]

sanki bizim burda çok sayıyorlar bayan rider ları ...neler yaşıyorum bir bilsen...en azından sen sürekli yanında olursun ,bişeycikler olmassss[/quote

kaçar bu örtmeniimm kaçaaaaarrr.. anahtarı cebimden aşırıp kaçar falla pilla.. :lol: :lol: gözü karadır...

beni bi keresinde araba öğretirken bırakıp kaçmıştı...az mı koştuydum peşinden.. soora geri vitese takıp bi de geri deri gelmesmi metrelerce.. dedim sen araba sürmeyi biliyon .. benle maytapmı geçiyon... :lol: :lol: :lol:

şimdide motor peşinemi düşecess.... yaşlandık artıkın koşturamayıs ölle hatun peşinde... :lol: :lol:
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    [quote="okan"]
    Alıntı inci Nickli Üyeden Alıntı

sanki bizim burda çok sayıyorlar bayan rider ları ...neler yaşıyorum bir bilsen...en azından sen sürekli yanında olursun ,bişeycikler olmassss[/quote

kaçar bu örtmeniimm kaçaaaaarrr.. anahtarı cebimden aşırıp kaçar falla pilla.. :lol: :lol: gözü karadır...

beni bi keresinde araba öğretirken bırakıp kaçmıştı...az mı koştuydum peşinden.. soora geri vitese takıp bi de geri deri gelmesmi metrelerce.. dedim sen araba sürmeyi biliyon .. benle maytapmı geçiyon... :lol: :lol: :lol:

şimdide motor peşinemi düşecess.... yaşlandık artıkın koşturamayıs ölle hatun peşinde... :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zuhazuahzuah nihahahaa
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    işte hocam dediğim gibi eğitim şart benide sıkıştırıyo herkez sat şu motoru 2 teker şeytan işi diye ama bilmedikleri bişey var o motorda ÖZGÜRLÜK o motorda

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)