hatun zaten en RR cı içimizdeki :Dokan Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)hatun zaten en RR cı içimizdeki :Dokan Nickli Üyeden Alıntı
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
caponord
Samsun
B Rh (+)çılgın motorcu yavvvv... :P hızlı git diye habire kaskıma vuruyo .... :lol: :lol: en sonunda ii bi motor aldıracak bana....![]()
ama ben regalimi sefiyom .. :( iki motor da çok olur ..naapçass yaaa.. :? :?
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)Ağzından (pardon parmaklarından )kaçtı bi kere 2. motor ,anlamayıs dimi Oya bir cbr alırsın hatuna artıkın :evil:okan Nickli Üyeden Alıntı
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
caponord
Samsun
B Rh (+)vışşşşşş.. bunları okumasın bariii.... bi tane skutır var yavv .. onla alıştırma yapsın önce....bizim buralarda bayan sürücülere pek saygılı davranılmıyo örtmenim.. bu yaştan soora mapus damlarında mı çürüyelim adam döve döve... :P :P :P
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)aman ALLAH korusun okan....okan Nickli Üyeden Alıntı
sanki bizim burda çok sayıyorlar bayan rider ları ...neler yaşıyorum bir bilsen...en azından sen sürekli yanında olursun ,bişeycikler olmassss
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Çanakkaleaslında motorları saymıyorlar hiç ama bayan olunca daha bi dikkat çekiyo olacakki daha da sıkıştırıyorlar ama motorları ne kadar onemsedikleri bellli srücülerin tosyadan gelirken 23 seritli yolda 2 şerit tırmanma şeridi yolun en sağından tırmanırken konya ovası gibi yerde adam beni sıkıştırdı adama git yanımdan diye el işareti yaptım tınlamadı en sonunda mıcırda buldum kendimi kocaman bi taşın üstünden atladıktan sonra durdum ne diyelim eğitim şart hocam
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)çok geçmiş olsun ben duymamıştım bu kazanı ...ben sadece yolda sıkıştırmalara alıştım ,artıkın konu komşu da sıkıştırıyo "kadın başına nasıl olurda motor kullanır " derdindeler ,ve ellerinden geleni yapıyorlar bezdirmek adına ...sihirli_eller Nickli Üyeden Alıntı
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
caponord
Samsun
B Rh (+)[quote="inci"]aman ALLAH korusun okan....okan Nickli Üyeden Alıntı
sanki bizim burda çok sayıyorlar bayan rider ları ...neler yaşıyorum bir bilsen...en azından sen sürekli yanında olursun ,bişeycikler olmassss[/quote
kaçar bu örtmeniimm kaçaaaaarrr.. anahtarı cebimden aşırıp kaçar falla pilla.. :lol: :lol: gözü karadır...
beni bi keresinde araba öğretirken bırakıp kaçmıştı...az mı koştuydum peşinden.. soora geri vitese takıp bi de geri deri gelmesmi metrelerce.. dedim sen araba sürmeyi biliyon .. benle maytapmı geçiyon... :lol: :lol: :lol:
şimdide motor peşinemi düşecess.... yaşlandık artıkın koşturamayıs ölle hatun peşinde... :lol: :lol:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)[quote="okan"]inci Nickli Üyeden Alıntı
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zuhazuahzuah nihahahaa
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Çanakkaleişte hocam dediğim gibi eğitim şart benide sıkıştırıyo herkez sat şu motoru 2 teker şeytan işi diye ama bilmedikleri bişey var o motorda ÖZGÜRLÜK o motorda![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)