| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Aile ikna icin ilk önce çok kararlı ve kendinden emin olacaksın bunu içinde elinde birikmiş paran veya para bulabilecegin bir yer için kesin ve net olmalısın. En önemlisi bunu bir heves gibi değil tutku ve aşk olarak anlatmalı ve bu işin güzelliğinden ve faydalarını bahsetmelisin ve sana katacaklarindan. Ve bu işin püf noktası olan ekipman ilk önce işi ekipman almaya başlayarak devam edeceksin. Kaskını montunu korumalıkları tamamen aldıktan sonra diyeceğin şey şu olacak ya herşeyi aldım motorum eksik onun içinde param var dediğin zaman daha ikna edici olacaktır. Bu konu hakkında gerekirse ankara içinde sana her türlü desteği vermeye hazırız ve ailenle konuşup ikna içn yardımcı oluruz için rahat olsun.
Konu 2_rock tarafından (05.Ocak.2016 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.
Spyder
Samsun
0 Rh (+)Estağfirullah. Tabiki bilinçli/karakterli olmak önemli.
Fakat malesef ülkemizde yoğun bir "ye kürküm ye" mantığı var. Heybetli bir motoru aynasında gören şöför "buna ilişmeyeyim, kaza yaparsak başıma dert olur" diye düşünüyor sanırım. :( Arkadaşımın Suzuki Freewind (650 CC) kullanırken trafikte araçlar sürekli beni "görmezden" geliyor. Önüme atlayanlar, sinyal vermeden şerit değiştirenler, 100-110 ile orta şeritten giderken cam açıp "sağdan gitsene" (kamyonların/minibüslerin) arasında diye laf atanlar. Ama Spyder'la giderken bu durumlar ile çok daha az karşılaşıyorum.
Tabiki bu benim gözlemlerim. Tesadüfte olabilir.![]()
Regal Raptor Daytona
İzmir
AB Rh (+)Bence herşeyden önce genel olarak ailene güven verebilmen lazım nasıl desem onlara kendi ayakların üzerinde durabildiğini göstermen bazı şeyleri aştığını göstermen gerek diye düşünüyorum zaten aranızda böyle bi güven ve bunun getirdiği iletişim varsa gerisi çok daha kolay olur ha motor şeytan işi 2 teker ölüm makinası gibi bi düşünceleri varsa önce bunu yıkmaya çalış sonuçta hiçbir araç güvenli değil arabaya binen ölümsüz olmuyor nasip kısmet işi bunlar olucağı varsa yolda yürürkende kaza geçirebilirsin ama dediğim gibi onlara önce kendi ayakların üzerinde durabildiğin ve bilinçli ve mantıklı olduğun izlenimini ver
Transalp 650 XL
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Konuş; ama motor alacağım diye değil. Önce eğitimlere gideceğim de ve git. Trafiğe çıkmadan eğitimini al. Ailene bilinçli bir motor sürücüsü olacağının güvenini ver. Ekipmanlarını tamamla. Şansın artsın.![]()
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Bencede otur çoğu arkadaşın yazdığı gibi onların güvenini kazan. Çünkü motor için maddiyat önemli olsada ailen için senin maneviyatın daha önemlidir. Bunları gözardı etme derim. Kanın kaynıyo. Hakveriyorum. Ama bunun yaşla alakası yok bence. Sadece yaş geçtikçe anlık değil daha uzun vadeli kararlar vermeye başladığında anlamlı olcaktır. Karşılıklı Güven oldukça ailen sana karşı koymıcaktır.
RR Spyder 250
İstanbul - Esenler (Avrupa Yakası)
0 Rh (-)Dostum yalan söyleme ailene (çok güvenli , bu motor çok yavaş gidiyo vs vs gibilerinden) dürüst olup bu konuda bilinçli ve dikkatli olabileceğini göster , kararlı ol. İlk etapta çok karşı çıkıyolar ama zaman içinde bu fikre alışacaklardır. Ben çok fazla zorlanmamıştım benim ailemde çok motorcu olduğu için ama her aile bunun netice şeytan işi olduğu kanaatindebi şekilde güvendiler bana aradan 2 yıl geçip kaza yapıp 4 ay yatsam da , ayağa kalktığımda ilk yapacagım şeyin tekrar binmek olduğunu bildikleri için yine kabullendiler durumu
![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Kardeşim öncelikle çok hevesli ve istekli olduğunu biliyoruz. Gelecek hafta sonu 17 ocak pazar günü akşamüstü saat 7 gibi buluşma yapicaz istersen gelip fikir danışabilirsin hem tanışmış oluruz. Hemde sana destek ve yardım için ne yapabiliriz onları da konuşuruz. Senden cevap bekliyoruz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)