Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sonuç: Motosiklet ilk yardım seti bulunduruyormusunuz?

Katılımcı sayısı
46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • evet. ilk yardım setim var

1 2.17%
  • Hayır. ilk kez duydum :(

15 32.61%
  • Düşünmüyorum. Ne işime yarıyacakki!

0 0%
  • Motorumda yerim yok :S

21 45.65%
  • Hayır ilk yardım setim yok

9 19.57%
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: mini anket?

M.T.
    SS
     Harley D.
     Ötüken
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Bilinç kaybında artık yapacak bir şey yok. Bilinç kaybı olmasa dahi kırık çıkıklı kazalarda zaten ne kendiniz bir şey yapın ne de başkasına kendinizi elletmeyin. Hemen 112'yi arayın hem ambulans çağırın hem de talimat verilirse ona uyun. Hafif yaralanmalar için de spue'ye katılıyorum, araçlar için hazır ilkyardım çantaları var onlardan edinilebilir. Diye düşünüyorum.

Ufuk Üzgün
    öğrenci
     Kawasaki EN 500
     İzmir - Karşıyaka
    Beğenmiş
    63
    Beğenilmiş
    22
    İyi hatırlattın yakın zamanda taşıcam debriraj teli yedek far vb. de taşımak lazım.

Hikmet Şenay
    Reklam - Medya Planlama
     BMW R1100RT
     Karşıyaka/İzmir
    Beğenmiş
    803
    Beğenilmiş
    200
    Ben de ihmal etmişim. Bir çok alet edevat, su, lastik tamir kiti, sigorta, bez, ahtapot, yağ vs. Her daim yanımda. Şimdi sayende ilkyardım kiti, İbrahim'in sayesindeyse yangın tüpü ekleyeceğim ikinize de teşekkürler

Sent from my iPhone using Tapatalk

V.G.33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veli Gayretli
    Memur
     Regal Raptor Daytona 250 White (2014)
     Hatay
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben bu konuda çok hassasımdır. Motorumun arkasında büyük çanta mevcuttu çantanın içersinde 2 adet 1 kg lik yangın söndürme tüpü 1 adet ilk yardım seti 4 adet lastik tamir köpüğü 1 adet elektrikli pompa ve motorum için gereken alet edavat çantası bulunduruyordum. Sürekli uzun yol yapanlar için gereklidir bence
    Alkol olmayan bir bedende rutine dönüşen kısaca herşey..
    Forever Drum!

berkehrercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berke Hür Ercan
    Öğrenci
     Honda Shadow Vlx 600
     İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    28
    Alıntı V.G.33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu konuda çok hassasımdır. Motorumun arkasında büyük çanta mevcuttu çantanın içersinde 2 adet 1 kg lik yangın söndürme tüpü 1 adet ilk yardım seti 4 adet lastik tamir köpüğü 1 adet elektrikli pompa ve motorum için gereken alet edavat çantası bulunduruyordum. Sürekli uzun yol yapanlar için gereklidir bence
    O kadari da fazla olmuş ya
    Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Genel olarak bende rakı için buz, rakı bardağı, portatif masa, kavgalar için beyzbol sopası, saldıran vahşi hayvanlar için rambo bıçağı ve elektroşok, romantik geziler için tirbüşon, mangal, mangal sonrası yangınları önlemek için yangın tüpü filan bulunduruyorum

Şaka bir yana eminim ki forumdaki üyelerin %90'ında ilk yardım çantası yoktur. Bende de yok malesef ama bulundurmakta fayda olacağını düşünüyorum..

Birkan Bozkuş
    Teknik Ressam
     Suzuki C800 İntruder
     İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,242
    Beğenilmiş
    700
    Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genel olarak bende rakı için buz, rakı bardağı, portatif masa, kavgalar için beyzbol sopası, saldıran vahşi hayvanlar için rambo bıçağı ve elektroşok, romantik geziler için tirbüşon, mangal, mangal sonrası yangınları önlemek için yangın tüpü filan bulunduruyorum

Şaka bir yana eminim ki forumdaki üyelerin %90'ında ilk yardım çantası yoktur. Bende de yok malesef ama bulundurmakta fayda olacağını düşünüyorum..
    Bir İzmirlinin ilk yardım çantasında olması gereken her şey var krdşm aynı çantadan yapıcam bende izmire geldiğim zaman yardımlaşırız

İbrahim Yılmaz
    Tekniker
     Regal Raptor DD250 2006 model
     İzmir - Bayraklı
    Beğenmiş
    43
    Beğenilmiş
    9
    Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

O Rambo bıçağı bana ait hacı en kısa zamanda bicagimi geri verirsen seviniciğim

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ferhat Bastem
    Bankacı
     Yamaha XVS 950 Midnightstar
     İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    232
    Beğenilmiş
    88
    Toplanın ahali!

Bu konu ciddiyet arz eden bir konu. Uzun süredir yazmak aklımdaydı, ancak müsait olabildim. (Evet sinsiyim ben, gözüme başlık kestirip yazmak için zaman kolluyorum.)Yanınızda ilk yardım seti bulundurmak her zaman için avantajdır ama olmazsa da her şey bitmiş demek değildir. İlk yardımda esas olan şey bilgidir. Zira nefes alamayan bir insan için çantanızdaki yangın tüpünün bir önemi yok. Bu bilgiler size sadece yolculukta lazım olacak diye bir şey de yok. Günlük hayatınızda bile uygulamak zorunda kalabileceğiniz bir çok şey var. Ondan dolayı sizlere tavsiyem konuyla ilgili edinebildiğiniz kadar temel bilgi edinirken, aynı zamanda bu bilgilerin doğruluğundan da emin olmaktır. Bu safhadan sonra yanınızda size lazım olabileceğini düşündüğünüz şeylerden istediğiniz kadar taşıyabilirsiniz; onun ölçüsü kişisel. Benim tavsiyem yanınızda sadece üç tane üçgen sargı bezi bulundurmanızdır. Çok tırto bir tavsiye gibi görünse de inanın yeter ve artar bile

Yukarıda anlattıklarımın daha inandırıcı olması açısından aşağıya belge görüntüsü de koyuyorum. (Saksı değilim ben, en çok bana soracaksınız!) Bunun bir anlamı da benimle yolculuk etmek artık biraz daha güvenli, hadi iyisiniz köfteler

Bilgi hayat kurtarır, edinmekten çekinmeyiniz. İnşallah bu ilk yardım bilgilerine hayatınız boyunca ihtiyacınız kalmaz.

Selametle.

Konu Ferhat BASTEM tarafından (24.January.2016 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir.

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı Ferhat BASTEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toplanın ahali!

Bu konu ciddiyet arz eden bir konu. Uzun süredir yazmak aklımdaydı, ancak müsait olabildim. (Evet sinsiyim ben, gözüme başlık kestirip yazmak için zaman kolluyorum.Yanınızda ilk yardım seti bulundurmak her zaman için avantajdır ama olmazsa da her şey bitmiş demek değildir. İlk yardımda esas olan şey bilgidir. Zira nefes alamayan bir insan için çantanızdaki yangın tüpünün bir önemi yok. Bu bilgiler size sadece yolculukta lazım olacak diye bir şey de yok. Günlük hayatınızda bile uygulamak zorunda kalabileceğiniz bir çok şey var. Ondan dolayı sizlere tavsiyem konuyla ilgili edinebildiğiniz kadar temel bilgi edinirken, aynı zamanda bu bilgilerin doğruluğundan da emin olmaktır. Bu safhadan sonra yanınızda size lazım olabileceğini düşündüğünüz şeylerden istediğiniz kadar taşıyabilirsiniz; onun ölçüsü kişisel. Benim tavsiyem yanınızda sadece üç tane üçgen sargı bezi bulundurmanızdır. Çok tırto bir tavsiye gibi görünse de inanın yeter ve artar bile

Yukarıda anlattıklarımın daha inandırıcı olması açısından aşağıya belge görüntüsü de koyuyorum. (Saksı değilim ben, en çok bana soracaksınız!) Bunun bir anlamı da benimle yolculuk etmek artık biraz daha güvenli, hadi iyisiniz köfteler

Bilgi hayat kurtarır, edinmekten çekinmeyiniz. İnşallah bu ilk yardım bilgilerine hayatınız boyunca ihtiyacınız kalmaz.

Selametle.

Birincisi; ilk açtığın parantezi kapatmamışsın abi
    İkincisi; peki tamam senin bilgin var bu konuda ama Allah korusun sana birşey olursa biz ne halt edicez
    Üçüncüsü ise bence sezon açıldığında senin bizlere ilk yardım eğitimi ayarlaman iyi olabilir diye düşünüyorum

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler