Toplanın ahali!
Bu konu ciddiyet arz eden bir konu. Uzun süredir yazmak aklımdaydı, ancak müsait olabildim. (Evet sinsiyim ben, gözüme başlık kestirip yazmak için zaman kolluyorum.)Yanınızda ilk yardım seti bulundurmak her zaman için avantajdır ama olmazsa da her şey bitmiş demek değildir. İlk yardımda esas olan şey bilgidir. Zira nefes alamayan bir insan için çantanızdaki yangın tüpünün bir önemi yok. Bu bilgiler size sadece yolculukta lazım olacak diye bir şey de yok. Günlük hayatınızda bile uygulamak zorunda kalabileceğiniz bir çok şey var. Ondan dolayı sizlere tavsiyem konuyla ilgili edinebildiğiniz kadar temel bilgi edinirken, aynı zamanda bu bilgilerin doğruluğundan da emin olmaktır. Bu safhadan sonra yanınızda size lazım olabileceğini düşündüğünüz şeylerden istediğiniz kadar taşıyabilirsiniz; onun ölçüsü kişisel. Benim tavsiyem yanınızda sadece üç tane üçgen sargı bezi bulundurmanızdır. Çok tırto bir tavsiye gibi görünse de inanın yeter ve artar bile
Yukarıda anlattıklarımın daha inandırıcı olması açısından aşağıya belge görüntüsü de koyuyorum. (Saksı değilim ben, en çok bana soracaksınız!) Bunun bir anlamı da benimle yolculuk etmek artık biraz daha güvenli, hadi iyisiniz köfteler
Bilgi hayat kurtarır, edinmekten çekinmeyiniz. İnşallah bu ilk yardım bilgilerine hayatınız boyunca ihtiyacınız kalmaz.
Selametle.