Gerktiği zaman gereken durumlarda şiddetin uygulanması gerektiğini düşünenlerdenim ama bu olayda 10-15 motorla mahalleye gitmeniz yeterli gelecektir bence.Mahalledekilerin gıkını bile çıkaracaklarını sanmıyorum.Bedenim olamasa da gönlüm sizinle...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
UşakGerktiği zaman gereken durumlarda şiddetin uygulanması gerektiğini düşünenlerdenim ama bu olayda 10-15 motorla mahalleye gitmeniz yeterli gelecektir bence.Mahalledekilerin gıkını bile çıkaracaklarını sanmıyorum.Bedenim olamasa da gönlüm sizinle...
RaptorRider Tolga...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Geliriz kardeşim haftayada sana geliriz kimmiş bi bakarız öle toplanıp bizim kardeşimizi imrendiren serseriler.Uyma sen onlara serseri motorcular onlar :Pmoonchild Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
madem istek üzerine yapılıyor bir adet bu buluşmadan bende rica edeyim :P
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Anladın mı şimdi BCC'nin beni nasıl depresyonlara gark ettiğini muğunnçayıld bey...moonchild Nickli Üyeden Alıntı
yol yapalım yol
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)admin nerde ya ben kimle gelicem oraya ümraniye yakınında kimse yokmuu ??? beni alıcak ?
Yunus Emre
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Buluruz geliceğin birini ceptelefonundaki mesajlara bakyeaks Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)baktım abim şimdi geldi saol![]()
Yunus Emre
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)ıste sonunda benım gıbın dusunen bırı cıktı abı sana katılıyorum elımızden gelenı yapcazÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
e9b
İstanbul
A Rh (+)Bende gelmeyi cok isterdim ama galiba mümkün olmayacak sabah 9:00 dan aksam 11:00 a kadar calısıyorum. Motorumda Sultan Çiftliğinde dayımlarda, ablamlarda kalıyorum Bayrampasa'da oradada motoru koyacak yer yok zira :( otopark bile almıyor. bu arada calıstıgım yer Küçükçekmece de :( cok fena cok.
Çıkamıyorum işin içinden tek güzel olan perşembe tatilim var. Gerçi oda güzel mi değil mi bilinmez :? zira toplantılar genelde hafta sonu
Bu arada Haydarım var kullanmak nasip olmadı yeni hep motorumun çantasında
MESAFENİ KORU
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)Sanchezz kardeşim listeyi burdan yapalım kaç kişi gelio şimdi söyleyin bakalım![]()
1.yeaks
2.sancezz+1
3.agresus
4. doğan(inşallah)
Yunus Emre
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)