yavaşşşşşşş... senmi.....tırsacan.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)yavaşşşşşşş... senmi.....tırsacan.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
İstanbulsipidi kardeşim lütfen inandırıcı olalım... gelmiim oraya![]()
![]()
yok kardeşim sen gelme, ben gelicem zaten bu akşam biraz gürültülü olcak ama kusura bakmayın artık !
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Nerden alınacan kardeşim gel işte buluşalım sonrası kolayspeedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Tmm Hallettim ! Teşekkürler kardeşim !
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Ya Carvalçuk (Selçuk&Carvalho anlamında) ben de dedim, adam o gün niye o kadar çöktü! Meğer yıpratırmış insanı bu durum! Akşam Zipidi mi geliyo ya? Offff ben gelmiyim o zaman :P
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)deli çerkes arkadaşımız dolmabahcede toplanılacak mı demiş....
şayet toplanılacak ise 19:00 uygunmudur ...
19:15 de kalkış yapsak, 8'e 5 bilemedin 10 kala Mc te oluruz ....
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Arkadaşım sende taktın sipiye ya büyütme bu kadar biz onunla çok iyi vakit geçiriyoruz ,moonchild Nickli Üyeden Alıntı
hayrola sipidi sana bişeymi yaptı yoksagelmek istemediğine göre :P :P :P
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Zipidiyle aramızda ayrı bi husumet var! Forumu bu işe karıştırmak istemiyorum, lütfen ısrar etme mileydim!!!
O HAYVAN GÜRBÜZ'Ü BENDEN ÇALDI!!!!!!! ÜHÜÜÜÜÜÜ!!!! :D :D
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)speedy ;kubilay bişeyler yazmıştı senin gözünden kaçtı sanırımspeedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)