Raptorriders Kardeşlerim hepinize selam olsun.
Bildiğin üzere evime 20 metre mesafede ciddi bir kaza geçirdim. Kazada benim hatam olmamasına karşın, aldığım eğitim gereği " Motorcu kazaya karışıyorsa suçlu motorcudur." prensibini benimsediğim için büyük pişmanlık ve sinir kapladı beni arabanın önünde yerde otururken. Herşeyin farkındaydım. Kaskım vardı ama, bakkala gidiyorum zaten diyerek takmamıştım. Çok şükür ki kafama darbe almadım. Korumalı botum yoktu, param olmadığı için bot almayı zaten düşünmüyordum. Daha doğrusu bota ayıracak param yoktu. Çok sağlam askeri postalım vardı. Ama hiç bir işe yaramadı, ona rağmen topuğum ve bileğim kırıldı.Şimdi ise ayak bileğimde 3 tane platin ve miller var. Choppercıyız, yelekliyiz, anarşistiz, aykırıyız, kimilerimiz ise yenilmez. Ekipman ne ki, bana birşey olmaz. Çoğumuzun içinden geçtiği gibi benimde içimde amatörce bu düşünceler vardı. Ama kim ne derse desin, ben burda size romanda yazsam insan başına gelmeden anlamıyor. Benim hatam umarım hepiniz birşeyler çıkarırsınız kardeşlerim.
Beni tedavi eden doktor şansıma Motorcu çıktı, ve ilk dediği " Korumalı botun olsaydı bileğin ve topuğun kırılmazdı. " ben daha da sinirlendim ve pişman oldum. Ama hiç şikayet etmedim, tanrıya derdimden yakınmadım. Çünkü suçlu bendim, ve buna yüzüm yoktu.
Koruyucu bot önemli kardeşlerim, biriniz bile bunu okuduktan sonra bot almaya karar verirse ne mutlu bana.
Bu süreçte yanımda olan Raptorriders izmir kardeşlerime, tbaylan,ufuküzgün,ibrahimyılmaz,furkanc,toprak,bar ısinal,okan ve yoldaşım Betül ' e sonsuz minnettarım.
Sonuç olarak bir buçuk iki ay yataktayım, dovahkiin inimden uzaktayım. Ben çok pişmanım kardeşlerim.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]

Yamaha Dragstar 650
İzmir/Bornova
A Rh (-)