Burak tekrar çok geçmiş olsun İnşallah kısa sürede sağlığına kuvuşursun Allah beterinden korusun bu son kazan olsun inşallah![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Burak tekrar çok geçmiş olsun İnşallah kısa sürede sağlığına kuvuşursun Allah beterinden korusun bu son kazan olsun inşallah![]()
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Burak kardeşim tekrardan çok geçmiş olsun. Bende yaz-kış timberland bot ile motora biner ve ayağımı korur lan bu ne olacak ki spor ayakkabıdan daha dayanıklı en azından derdim ki. Kazın ayağı öyle değilmiş anlamış olduk.
Yazdıkların illaki bizlere ve sana ders niteliğinde, hayat herşeyi tecrübe edip öğrenebilecek kadar uzun değil yaşanmışlıklardan ders çıkartmak gerekir.
Bu fuarda ilk bakacağım şey korumalı bottur. Allah beterinden sakınsın. En kısa sürede seni aramızda görmek istiyoruz haberin olsun.![]()
Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Şahsen durumumu düzelttiğim gibi almayı düşünüyorum. Tek eksiğim korumalı bottu. Harley Davidson bot var ya sağlamdır bişey olmaz korur diye düşünüyordum kendimi avutuyordum daha doğrusu. boşuna dememişler bir müsibet bin nasihatten iyidir diye. ufacık bir kazada bile platine kadar varıyorsa olay demek ki neymiş bot önemliymiş alınmalıymış.
Tekrardan geçmiş olsun bu arada kardeşim, en kısa sürede sağlığına kavuşman ve tekerinin her daim düz basması dileğiyle..
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın kardeşim ekipmanın önemini çok açık bir şekilde anlatmış oldun ama keşke bu musibetler olmadan anlasakda kullansak tekrar geçmiş olsun elimden gelen birşey varsa her zaman buradayım
Love & Respect
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Kardeşim çok geçmiş olsun bunada şükür daha kötü olabilirdi allah beterinden korusun en yakın zamanda seni ayakta görmek dileğiyle![]()
Transalp 650 XL
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Tekrar geçmiş olsun.
Çoğumuz gibi bende bot, korumalı pantolon kullanmama hatasındayım. Fuarda tamamlayacağım kesin olarak. Kasksız otoparktan hiç çıkmadım, sizde çıkmayın![]()
regal raptor dd 250cc
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)geçmiş olsun tez zamanda iyileşmen dileğiyle
Honda Shadow VT600
izmir
0 Rh (+)Kardeşim gülerkende ağlarkende yanındayız.. Keşke böyle bir örnek yaşanmasaydı.. Evet bizlere bir örnektir bu ama cok kötü bir örnek oldu umarım bu sekilde ornekler olmaz birdaha ailemiz icerisinde. Çok şükür ki sağlıklısın ve kalıcı bir sıkıntın yok. Kardeşlerin yanında birsey istedigin zaman seslenmen yeterli <3
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)buyuk gecmis olsun...daha buyuk sorunlu bi kazada olabilirdi neyseki iisin..sayende korumali bot almaya karar verenlerden biriyim.acil sifalar
YOK
İzmir-Göztepe
B Rh (+)Kesinlikle bana ders oldu bu kaza. Ekipmanım tam olmadan bundan sonra asla binmem motora.
Tekrar geçmiş olsun Burakcım...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)