RR ailesine hosgeldin...yeni motorun hayirli olsun kazasiz belasiz kullanman dilegiyle
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)RR ailesine hosgeldin...yeni motorun hayirli olsun kazasiz belasiz kullanman dilegiyle
Regal Raptor DD150 E2
İSATANBUL
A Rh (+)Herkese çok teşekkür ediyorum.
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Büyük RR Ailesine hoşgeldin dostum.. Tekerine taş değmesin inşallah..
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Toplumdaki yanılgının ,olumsuz imajın aksine motorsiklet sevdalıları belirgin ölçüde yaşam kalitesi olan insanlar... Çok zengin yada çok soylu oldukları için değil emek sarfettikleri,tutkulu oldukları,zevk sahibi oldukları için. Lakin motorsiklet araba yada diğer taşıtlar gibi bireyselliği kaldıran bir taşıt değil. Burada devreye kulüpler,gruplar ve oluşumlar giriyor. Motorcunun yaşam kalitesi,bireysel gelişmişliği,tutkusu ile birliktelik birleştiğinde muhteşem bir lezzet ortaya çıkıyor ; dostluk,kardeşlik ! İşte bu yüzden birlikte olmak,aktif olmak,irtibatta olmak çok önemli ... Dostum inan bana RR Ailesi'nin bir parçası olmanın keyfini almaya başlayınca,birşeyler öğrendikçe,buluştukça, bu aileyi tanıdıkça hazzın büyüyecekBir buluşma bittiğinde eve dönerken yeni buluşmayı iple çekiyor olacaksın ;)
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Hos geldin Ugur kardes kazasiz belasiz surmen dilegiyle...
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal Raptor DD150 E2
İSATANBUL
A Rh (+)Bu arada motorumu bugun aldım getirdim biraz test sürüşü yaptım ve tarif edilemez bir duygufotoğrafları yarın yükleyeceğim
![]()
Harley Davidson Sportster XL883L
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
AB Rh (+)RR'a hoşgeldin.
Küba SL200
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Uğur hoşgeldin kardeşim tekerine taş değmesin![]()
Normal de takım elbise giydiğinde daha ağır adımlarla yürüdüğünü anımsa ve kimseyle yarışma. Görev paylaşımı yaptık, o işe ’racingci’ kardeşler bakıyor.
Regal Raptor DD150 E2
İSATANBUL
A Rh (+)https://www.youtube.com/watch?v=0v9dmiVMdRQ
yeni aldığım motosikletimin videosu arkadaşlar.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)