Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

yener konu
    Otel İşletmeciliği
     aprilia leonardo+cbr600f
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yamaha ve honda'nın 600 cc ye kadar olan tüm modelleri çinde üretilmekte.tabiiki bu markaların kalitesine göre üretilmekte fakat ne olursa olsun kalite düştü.yanlız 600 cc ve üzeri motorlarda kaliteden ödün vermek istemiyorlar ve markalarını yanlızca belli bir kesim müşterinin gözünde değer kaybına uğratmıyorlar.kendi deneyimime dayanarak bir örnek vermek gerekirse geçen sene almış olduğum yamah xmax 250 'min ilk hafta benzin otomatiği,3. hafta immobilizeri(ve bu beni yolda bıraktı) 2 ay kadar sonra radyatörü su akıtmaya başladı ve 4 ay kadar sonra immobilizer problemini tekrar ettiğini üzülerek söyleyebilirim.bu motorun şu an değeri 11600 ytl fakat aldığım sonuca bakın.yanlız honda ne olursa olsun yine biraz daha iyi çünkü bu arada honda innova 125 yarı otomatik marka bir motorum daha oldu ve plastik aksamlarındaki ses dışında hiçbir proplemle karşılaşmadım.eğer tekrar sıfır motosiklet alacak olsam hondamı yamahamı deseler muhakkak honda derim.regale gelince bu 100 lüğün şirinliğine ve farklı tarzına ben kandım sakın ha siz kanmayın,onu iade edip bir büyüğünü aldım birazdaha iyi gibi.temiz binildiği müddetçe çok güzel bir yol arkadaşı olacağa benziyor

serhat kodaloglu
    Maden Mühendisliği
     e9b
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Allah razı olsun çinlilerden ne diyelim onlar calısıyo biz biniyoruz :mrgreen: . Bu sayede motor sahibi olamayacaklar bile motor sahibi oluyor. Trafikte ne kadar cogalırsak diğer araclarda bize o kadar alısır. Belki cipler e5 te giderken fren yapmadan once aynaya bile bakarlar. (mesafenizi koruyun çünkü ciplerde her bir fren sistemi var.)
    Valla daha eksoz larımın nikelajı bile sararmadı iyiliğinden mi ben fazla yuklenmiyorum ondan mı? Yok yok regal iyi :mrgreen:
    MESAFENİ KORU

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    jeep lere ve kadın şförlere dikkat kadınlar daha tehlikeli
    trafikte bu gün dar bir yoldan tam önü bana geleek şekilde bir bayan durdu benim karşıdan geldiğimi gördüğü halde gözümün içine baka baka kapsını bir açtı nasıl kaçtığıma hala hayret ediyorum ordan kaçtım ama iş bitmedi ordan kaçmak iin en sağa geçtim tekrar şeridime geçen kadar zaten çok yakın olan bir kavşağa geldim ordan bir tempra acı fren yaptı bana vurmamak için bana el kol hareketleriyle epy bir sövdü heralde ama benim suçum olmadığını bilmiyor tabii .
    Kadın görünümlü yaratık
    Bide el kol hareketleri yapıp hem özür diliyor hemde ne o kadar yakından geçiyosun gibisinden bişeyler anlatıyor. Gerizekalı kendisi ters şeride karşı araba parkettiğinin farkında değil
    Bazen insanın gözü neden dönüyor adam öldürme noktasına geliyor anlayabiliyorum bayan mayan demeden dümdüz gideyim dedim ama yaa sabır deyip yoluma gittim İstisnalar dışında bayanlar çok kötü araba kullanıyor . Bence onlara ayrı bir yol yapmak lazım orda kullansınlar araçlarını hala bile sinirden elim titriyor.

onur içöz
    asistan
     regal raptor 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı tt06 Nickli Üyeden Alıntı
    jeep lere ve kadın şförlere dikkat kadınlar daha tehlikeli
    trafikte bu gün dar bir yoldan tam önü bana geleek şekilde bir bayan durdu benim karşıdan geldiğimi gördüğü halde gözümün içine baka baka kapsını bir açtı nasıl kaçtığıma hala hayret ediyorum ordan kaçtım ama iş bitmedi ordan kaçmak iin en sağa geçtim tekrar şeridime geçen kadar zaten çok yakın olan bir kavşağa geldim ordan bir tempra acı fren yaptı bana vurmamak için bana el kol hareketleriyle epy bir sövdü heralde ama benim suçum olmadığını bilmiyor tabii .
    Kadın görünümlü yaratık
    Bide el kol hareketleri yapıp hem özür diliyor hemde ne o kadar yakından geçiyosun gibisinden bişeyler anlatıyor. Gerizekalı kendisi ters şeride karşı araba parkettiğinin farkında değil
    Bazen insanın gözü neden dönüyor adam öldürme noktasına geliyor anlayabiliyorum bayan mayan demeden dümdüz gideyim dedim ama yaa sabır deyip yoluma gittim İstisnalar dışında bayanlar çok kötü araba kullanıyor . Bence onlara ayrı bir yol yapmak lazım orda kullansınlar araçlarını hala bile sinirden elim titriyor.
    büyük geçmiş olsun
    the wind determines the way of falling leaf

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı thoraman Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar bu sabah 8:30 istanbul mecidiyeköyden çıktım 3 kere sigara molası verdim ankara eryamana 13:45 de geldim motorlarımız güzel.. motoruna iyi bakan sorunsuz uzun süre keyifle biner..

ya kardeş eryamanda ne işin var .. bi yaz hele
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

vgsdfgd fgdfgf
    Öğrenci
     fdgdfg dsfgdfg
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ailem eryamanda yaşıyor yaşar abi onları ziyarete gitmiştim hatta sonra mersin yaptım falan ama şimdi döndüm istanbuldayım

sancezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı yeaks Nickli Üyeden Alıntı
    abilerim tamada bazen öyle motorlar oluyoki giderken altında ikiye ayrılacakmış gibi oluyo kaza riskleride artıyo tamam herkes motor sahibi oldu ama bence pek güvenli değil.... bu en dandik çin mallarını kastediyorum ama........
    evet dostlar bazı markaların ucuz anlasma yaparak getırdıgı hurdalar kendı ulkelerıne bıle zarar verıyor cın motorunun eskıden ne kadardı bılınmez guvenırlıgı ama su zamanda kımsenın guvenmedıgı kesın MONDI-AL AMA SAKIN ALMA :P :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    ***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ailem eryamanda yaşıyor yaşar abi onları ziyarete gitmiştim hatta sonra mersin yaptım falan ama şimdi döndüm istanbuldayım
    cevabın için sağol eryaman deyince bende önümüzdeki aylarda gidecem satın almak için uygun bi ev arayacamda....
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

onur içöz
    asistan
     regal raptor 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    motoru aldığım bayi ile konustum, adam babamın eskiş öğrencisi ve bana dediki, ''k onurcum yabancı değilsin, ben geçen hafta fabrikaya gittim, çin mallarını kötü yapan ithalatçı firmalardır, şimdi ben adama desem ki parçadan malzemden çal adam da ona göre yapar, ben ona iyisini yap desemde ona göre yapar, yani biz istedikten sora adam eniyisini yapar zaten '' yani ben pek motordan alamam açıkcası bu adamın yalancısıyım
    the wind determines the way of falling leaf

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    cevabın için sağol eryaman deyince bende önümüzdeki aylarda gidecem satın almak için uygun bi ev arayacamda....
    yaşar agabey etimesgut tarafı olursa orda inşaattan gir derim 60-80 bin arası

Getto kardeş teşekkür ederim eğer motorun üzerindeysen bayan şferlerle mümkün olduğu kadar yan yana gitme ne yapacakları belli olmuyor

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)