ozan abi geçmiş olsun aynı sorunu gecen ben yasadım akuyu sarja takıp 1 gun boyunca sarj ettim akuyu tekrar motora bagladıgımda canavar gıbıydı sonra sanayıde bır tanıdıgımın yanına ugradım cay kahve içtik. tam kalkmaya niyetlendım motorumun kontagını cevrdım. aman allahım bır de ne göregım motorum calısmıyor. tekrar vurdurdum istemeyerek bıraz gezıp mgeldıkten sonra motorumu tekrar stop ettırdım ve motorum tekrar calısmadı sıgortası atmıs hallettım tekrar denedım yıne yok calısmıyor. sonra hıc ıstemeyerek vurdurdum motoru akuyu soktum motorun sarj etmesınde bır problem yok ölçturdum elektırıkcıme tek sorunun akude oldugunu söyledı. akunun oyle hemen bıtemeyecegını ıcındekı saf su asıt oranının azaldıgını soyledım ustuma aku ıcındekı plaketlerin ömrunun bıttıgı yorumuyla karsılastım ç her neyse bır aku aldım şimdi taktım (sıfır bir aku ) taktım 3 4 gundur kullanıyorum herhangı bır problemle karsılasmadım canavar gıbı oldu takdırdıgın akunun 7 amper olması da sorun olabılır mars motoru motorun kaç amperlik bir elektırık cektıgını bılmıyorum. 7 amp bır saglam bır akü tam 7 amp lık bır elektırık uretmıyor 9 amp bır aku deneyebılırsın abı konjektorlerde sorun olacagını dusunmuyorum. geçmiş olsun

2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)