Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 7 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 567
Toplam 67 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 67 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043

teşekkürler İZMİR

RaptoRRiders İZMİR grubumuza, yaşattıkları güzel dakikalar için çok çok teşekkür ederim.

Ayrıca beraber olamaktan mutluluk, sevinç ve onur duyduğum tbaylan(Tuğrul Baylan - Koordinatör), obi1kanobi(Hikmet Şenay - İzmir İl Sorumlusu), karakalem(Burak Bilici -İzmir İl Sorumlusu Yardımcısı), Bodrum'dan aramıza katılan Ozan (Ozan DINCKAL, Debbie & Enya DINCKAL), ckaraca(Cenk Karaca), AMZ35 (Arda Murat ZORLU ),gabriel cash (Göksel Özünver), Dark Macros (Önder Yeşilyurt), Bradiaga (İskender Özçelik), Ufuk_ (Ufuk Üzgün), Amon_Amarth (Muhammed Yaray), gokceceviker (Gökçe Çeviker), toprakonur (toprak onur güler ), Nymphe (Pınar Hacıömeroğlu), ibrahimyılmaz (İbrahim yılmaz), FurkanC. (Furkan Canbolat), toprakege (toprak ege ballı), Batuhan35 (Batuhan Karaayak), timetochange(kadir yıldız), Draven ( Barış Oral ), ster (Ahmet Ateşler) kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Hatta akşam mangal partimizi basıp moral bozmaya çalışan yönetici ULU HATUN'a da ayrıca teşekkür ederim ki kardeşliğin ve birlikteliğin en güzel şey olduğunu bir kez daha bizlere kanıtladığı için...

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    RaptorRiders İzmir Teşkilatı valla sizler için ne desem az. Tek kelimeyle harikasınız .
    Tuğrul Kardeşim sana özelikle teşekkür ederim. Gene bizleri evinde çok iyi ağırladın. NOT: Ne çektin be kardeşim.
    Hikmet kardeşim İzmir her geçen günde emin adımlarla büyüyor.Elinize kolunuza sağlık.
    Burak Kardeşim yeni görevin hayırlı olsun. Hikmet Kardeşle birlikte İzmir İl teşkilatını dahada ileriye taşınacağınızdan süphemiz yoktur.
    Diğer tüm kardeşlere bizleri yanlız bırakmayıp yanımızda oldukları için çok ama çok teşekkürler.
    İzmir il teşkilatını sanki bir parçam ordaymış gibi ayrı bir seviyorum. Tekrar görüşmek için şimdiden sabırsızlanıyorum.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Hikmet Şenay
    Reklam - Medya Planlama
     BMW R1100RT
     Karşıyaka/İzmir
    Beğenmiş
    803
    Beğenilmiş
    200
    Güzel dilekleriniz ve ziyaretiniz için tekrar teşekkür ederiz. Burada herzaman kapınız var. En kısa sürede tekrar görüşmek üzere.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ozan Dinçkal
    Teknosa
     Regal Raptor Spyder 250
     Muğla - Bodrum
    Beğenmiş
    56
    Beğenilmiş
    80
    iyiki google denen bi illet varda RaptorRiders forumunu bulup uye olmusum, iyiki sizlerin yardim ve destegi ile motrumu almisim, iyiki Izmir boyle guzel bi bulusma organize etmis ki sizlerle tanisip, aranizda olarak sansli oldugumu hissettmisim.

Basta Alper Baskan ve Esi, Celil Baskan (abi) , Tabiki Tugrul ! , Suleyman abi, Sedat BILGE (hernekadar sanssizlik yasasada) iiki gelmissiniz ve sizleride tanima imkanim olmus. Aslinda sizlerin sayesinde bu yaz tanisma plani yaptigim Izmir ekibini daha erken tanidim.
    Hikmet Senay, Burak BILICI basta olmak uzere butun Izmir ekibine bizleri bu kadar guzel misafir ettikleri icin cok tsk ederim. sizlerde iyiki varsiniz. Bizi ilk aksam evinde misafir eden Cenk KARACA mukemmel insan tskler.
    Boyle bi ortami gordukten sonra aranizdan ayrilmak istemedim. En buyuk kazancim sizler oldunuz. ikinciside gene sizlerin sayesinde esimin motora olan soguklugunu ortadan kaldirdik. bi dahakine motorla geliyorum
    Ayrica kucuk kizim Enya ile ilgilenen Arda cok tesekkur ederim kardesim. Sevgin ve sabrin icin (bu arada kucuk bi not : buyudugunde bi erkek arkadasi olsa ancak bukadar kiskanirdim )

Kisaca tesekkurler RaptorRiders, Tesekkurler Izmir.

iyi ki varsiniz

arda murat zorlu
    Öğrenci
     Spyder
     İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
    Beğenmiş
    37
    Beğenilmiş
    100
    Alıntı Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyiki google denen bi illet varda RaptorRiders forumunu bulup uye olmusum, iyiki sizlerin yardim ve destegi ile motrumu almisim, iyiki Izmir boyle guzel bi bulusma organize etmis ki sizlerle tanisip, aranizda olarak sansli oldugumu hissettmisim.

Basta Alper Baskan ve Esi, Celil Baskan (abi) , Tabiki Tugrul ! , Suleyman abi, Sedat BILGE (hernekadar sanssizlik yasasada) iiki gelmissiniz ve sizleride tanima imkanim olmus. Aslinda sizlerin sayesinde bu yaz tanisma plani yaptigim Izmir ekibini daha erken tanidim.
    Hikmet Senay, Burak BILICI basta olmak uzere butun Izmir ekibine bizleri bu kadar guzel misafir ettikleri icin cok tsk ederim. sizlerde iyiki varsiniz. Bizi ilk aksam evinde misafir eden Cenk KARACA mukemmel insan tskler.
    Boyle bi ortami gordukten sonra aranizdan ayrilmak istemedim. En buyuk kazancim sizler oldunuz. ikinciside gene sizlerin sayesinde esimin motora olan soguklugunu ortadan kaldirdik. bi dahakine motorla geliyorum
    Ayrica kucuk kizim Enya ile ilgilenen Arda cok tesekkur ederim kardesim. Sevgin ve sabrin icin (bu arada kucuk bi not : buyudugunde bi erkek arkadasi olsa ancak bukadar kiskanirdim )

Kisaca tesekkurler RaptorRiders, Tesekkurler Izmir.

iyi ki varsiniz
    Ah be Ozan abi, oyle ozledim ki ufakligi... moralim bozuldu gitme dediginde ilk ama ilk firsatta basip gelecegim. Cok cok selam soyle Debbie'ye ve Enya'yi benim icin op iyi ki varsin Raptorriders...

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Ozan kardeşim iyiki bu foruma girmişsin bu vesileyle seni daha yakından tanıma fırsatımız oldu. RaptorRiders Ailesini kendi Aile sıcaklığınızla ısıttığınız için teşekkürler. Sizlerle tanışıp kaynaştıkça ne kadar doğru bir yoldayız bunu anlıyoruz.
    İyiki varsın kardeşim.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Barış Oral
    Finans
     Daytona DD250
     İzmir / Göztepe
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    13
    Ne harika haftasonuydu be! Ne yol, ne yağmur ne de bozulan motor....hiçbir şey önünde duramıyor bu kardeşliğin...

Üşenmeyip taa İstanbul' lardan, Muğla' lardan İzmir' e gelen herkese sonsuz teşekkürler. İyi geldiniz, iyi ki varsınız

Ama açık konuşayım, önümüz yaz olduğu için yandınız Çünkü İzmir bu yaz mangal aktivitesinin yanına bir de pırıl pırıl Çeşme denizini ekliyor dediğimizde, dayanamayıp motorlara atlayıp soluğu burada almak isteyeceksiniz. Ama hepinizin bildiği gibi başımızın üzerinde yeriniz var, yine dört gözle bekliyor olacağız

Bu arada unutmadan, bende de yol boyunca çektiğim foto ve videolar mevcut. İlk fırsatta forumdaki fotolarla birlikte videolara güzel bir derleme yapıp bu Raptor Riders etkinliğini video klip ile ölümsüzleştirmek niyetindeyim

Sayfa 7 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 567

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)